Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Paris La Défense 4-sterren

18-30 Rue Baudin, 92400 Courbevoie, Frankrijk

#23 van de 37 hotels in Courbevoie

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 666 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,6
    Geweldige kamers en hygiënisch!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privilege Kamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We wilde sushi bestellen en bezorgen in het hotel en kunnen geen Frans praten, personeel gaf aan dat we dit echt zelf moesten doen. Vond dit wel wat minder Maargoed de goede dingen overtreffen dit zeker.

    De kamers waren geweldig!! We hadden een uitzicht gekregen op de Eiffeltoren en het was erg mooi ingericht. Mijn zoontje had een dekbed kapotgeknipt, dit doorgegeven aan het personeel en ze waren hier heel coulant in. Kortom geweldig personeel met veel begrip en goede service.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    6,3
    vriendelijk personeel en snelle afhandeling, redelijk...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers en badkamer iets te klein

    vriendelijk personeel en snelle afhandeling, redelijk ligging, kamers zijn aan de kleine kant maar wel goede bedden. Zeer goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    6,7
    Mooi hotel, krappe badkamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was erg klein.

    Lokatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,5
    Goed hotel voor wie in de buurt van La Défense moet zijn.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goed hotel voor wie in de buurt van La Défense moet zijn.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    7,5
    Goede locatie voor bezoek aan Parijs of La Defense
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,1
    Het hotel is gedateerd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is gedateerd.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,9
    Lekker ontbijt, prima kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Shuttle staat er bij maar gaat niet zo vaak, lopen is opzich prima te doen richting Metro. Helaas weinig restaurants in de buurt kunt beter eten in de stad en daarna terug richting hotel

    Lekker ontbijt, prima kamers

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,7
    De lobby zag er heel mooi uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers waren minder mooi dan op de foto's en in de gangen van het hotel (zo ook in de kamers) was het best benauwd.

    De lobby zag er heel mooi uit.

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    7,5
    zeer goed bed en uitrusting kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Vrij onpersoonlijk, personeel aan de check in/out balie niet altijd efficient. ik ben hier een regelmatige gast(3-4 keer /jaar), maar toch ... ik had een kamer gevraagd aan de buitenkant van het gebouw van wege lucht licht en uitzicht... maar niet gekregen zelfs niet in privilege room.

    zeer goed bed en uitrusting kamer

  • Beoordeeld op: 5 december 2015

    6,3
    Ligt op loopafstand van kantoor waar ik 3 dagen moest zijn,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Behoorlijk duur, zal wel door de locatie komen, zoveel bijzonders was het nu ook weer niet. Toch nog wel even sjouwen met bagage vanaf het metrostation La Defence.

    Ligt op loopafstand van kantoor waar ik 3 dagen moest zijn, dat is wel makkelijk. Vlot geholpen aan de receptie.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    7,5
    Bij aankomst kregen we te horen dat we een kamer geboekt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De afstand is wat ver. Te voet doe je gemakkelijk 10 a 15 minuten naar La Defense.

    Bij aankomst kregen we te horen dat we een kamer geboekt hadden met 2 éénpersoonbedden. We kregen toch een dubbel bed voor dezelfde prijs. Ook de shuttle van het hotel naar de metrohalte is zeker een pluspunt. Mooie (betaalbare) parking!

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    6,7
    Leuk hotel met vriendelijke personeel, ruime kamer, prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig keuze met het ontbijt voor 18 euro pp verwachte ik wel wat meer variatie. 2 dagen lang croissant is ook niet meer lekker. Geen airco op kamer

    Leuk hotel met vriendelijke personeel, ruime kamer, prima shuttle service naar de metro

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    5,4
    De afstand tot de metro viel tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De afstand tot de metro viel tegen

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    6,7
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor de helft van rail loshangende vitrage, kamer stonk naar sigarettenrook, onvriendelijk kamerpersoneel.

    Ontbijt was goed.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    10
    Personeel is vriendelijk en hebben ons kamer geüpgraded...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is vriendelijk en hebben ons kamer geüpgraded omdat het kon. Ook waren ze erg duidelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,3
    Hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie niet veel te doen

    Hygiene

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,9
    het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    7,5
    erg schoon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    bed was erg hard, kamer en badkamer erg klein. geen variatie in het ontbijt

    erg schoon

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    4,6
    vuil beddegoed!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    vuil beddegoed!

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: