Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Paris Porte d'Orleans 4-sterren

13, Rue François Ory, 92120 Parijs, Frankrijk

#1293 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 184 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Toen wij er waren (met oud en nieuw) was het restaurant in het weekend dicht. Weet niet of dat ivm de feestdagen was of dat dat gebruikelijk was maar wij hadden graag het restaurant willen proberen. We hadden geen zin meer om de deur uit te gaan. Toen we later om borden en bestek vroegen zodat we op de kamer konden eten was dat geen enkel probleem en werd dat meteen gehaald.

    Mooi hotel, grote kamer met een koelkastje. Personeel was vriendelijk. Ontbijt was heel uitgebreid en heerlijk! Jammer dat het restaurant in het weekend gesloten was, wij hadden 1 avond graag in het hotel willen eten. Hadden geen zin meer om op zoek te gaan naar een restaurant. Overigens zit er op loopafstand wel genoeg. Ook een vrij grote supermarkt. (richting metro) Openbaar vervoer is op zeg 10 min lopen. Goede verbinding naar het centrum want om de 5 min reed er een metro. We zaten alleen wel iets verder uit het centrum dan we dachten maar op zich was het prima te doen. Voor zeg 4 euro (enkeltje) stond je in het centrum. Al met al een goed hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    Het hotel was oke voor een nachtje maar zou er niet langer willen blijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was anders dan op de foto en wilde graag een bad maar het was een douche. Ook werden we om half 11 gewekt door hard gebonk en werd de deur open gedaan.. Ze vroeg hoelaat we uitcheckte. Terwijl we gewoon om 12:00 moesten uitchecken. Ook waren de kamers zeer gehorig.

    De lift was fijn en een zeer mooie lobby. Het personeel sprak goed Engels.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Heerlijke 4 dagen Parijs gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De garage werd verbouwd maar wel gedeeltelijk toegankelijk.En de parkeerkosten vielen tegen.

    De prijs kwaliteit verhouding was prima. Het hotel heeft goede bedden en het ontbijt was prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    6,3
    Ontbijt was goed.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De algemene toilet beneden was smerig.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    6,3
    Mooie accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij reservering een 2 persoonbed gevraagd en 2x een 1 persoonsbed gekregen

    Mooie ligging. Goede parkeergarage.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Schone badkamer en een fijn bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Schone badkamer en een fijn bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    5,0
    zeker geen 4sterren waard
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt bedroevend,personeel ontbijtzaal niet echt behulpzaam

    goed bed, goede wifi

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    9,6
    Het ontbijt was lekker en gevarieerd .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was lekker en gevarieerd .

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    5,8
    kamer is goed verzorgd, koffie en thee faciliteiten , een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    * het hotel ligt niet dicht bij een metro station, * het bed was aan vervanging toe * weinig opbergruimte voor kleding * uitzicht over het werkterrein van het hotel en precies tegenover de lift en lawaai van de airco's buiten * er werd 50 euro borg van de creditcard gehaald, met de belofte deze meteen terug te boeken bij vertrek, helaas is dat nu (3 dagen later) nog niet gebeurd.

    kamer is goed verzorgd, koffie en thee faciliteiten , een ijskastje, mooie tv, goeie douche

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,5
    Het personeel is beleeft en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    De parkeertarieven van het hotel

    Het personeel is beleeft en behulpzaam

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: