Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Reseda 3-sterren

2 Avenue Du General De Gaulle, 93170 Bagnolet, Frankrijk

#1 van de 7 hotels in Bagnolet

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2140 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 71

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    8,3
    Schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn aan de kleine kant en niet echt sfeervol.

    Schone kamers. Uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Dichtbij metro. Parkeren voor de deur.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    4,6
    Geen uitdaging om het nog eens te doen!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om te beginnen; de prijs. Voor dit geld heb je in Europa 4-sterren! De kamer was ontiegelijk klein en je botst al direct op een stapelbed zodat je je direct in een hostel voelt. De inrichting is onbestaande, alles gericht op zoveel mogelijk geld te genereren en zo weinig mogelijk in de plaats te geven. Het toilet- annex douche is letterlijk een cabine die in een hoek van de kamer neergepoot is. Grootschalig industrieel ontworpen getekend door de tijd.. Een positief punt, het personeel was vriendelijk maar daarmee is het ook allemaal gezegd.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    6,3
    Eenvoudig hotel voor nachtje Parijs, ideale ligging in verhouding tot Metro (150m ingang).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden 2 3-persoons kamers, kamers zijn erg klein en sober. Is geen klacht, was prijs ook naar.

    Het hotel heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Kamers zijn eenvoudig maar netjes. Prima ligging voor als je Parijs in wilt met Metro!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,7
    Redelijk goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hulp van de receptie. Als ik met dergelijke vragen kwam of ze belden kon ik geen hulp verwachten en werd ik al gauw weggestuurd. Een receptioniste was echter wel vriendelijk die gaf ons een gratis voucher voor drinken. Verder kan je geen hulp verwachten. Geen koelkastje op de kamer. Kleine kamer en kleine badkamer. Ontbijt was beperkt, maar prima.

    Dichtbij het metrostation! Dat was echt ideaal. Airco werkte perfect. Kamers waren netjes, goede bedden en goed douche. Ernaast ligt een winkelcentrum met supermarkt en dergelijke, maar deze is wel dicht op zondag.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,1
    Pris kwaliteit oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bij aankomst was de ontvangst aan receptie niet hartelijk. Parking vol

    Ontbijt was goed te vergelijken met Ibis . Wij hadden een kamer voor gehandicapte personen dus zeer ruim. Site vermeld parkeerplaats beschikbaar, reserveren niet nodig, dus zoals reeds eerder gelezen in de commentaren was parkeerplaats volzet en werden we door verwezen naar de even dure parking Gallieni afdeling parking relais . Rijd hievoor straat van Ibis hoetl in op het einde naar links kruis de baan en rij parking in en neem ticket. Ga naar uitgang parking , steek kaart in automaat en kies relais 24/24, keuze uit 3 dagen voor 20€ of 7 dagen voor 40€. Metrostation Gallieni (eindstation lijn 3) op 100 meter

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    6,7
    Kamer was schoon, omgeving locatie was minder, maar dat was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De reservering van een borg op de creditcard was wat onduidelijk. Ze blijken een borg te reserveren die gedeblokkeerd zou worden na check-out, als blijkt dat je de kamer netjes hebt achter gelaten. Maar er loopt niemand met je mee om de kamer ook daadwerkelijk te controleren. Tot op heden staat dat bedrag ook nog steeds als geblokkeerd op onze creditcard. Dus dat is erg vaag. Het zal wel goed komen maar toch...

    Kamer was schoon, omgeving locatie was minder, maar dat was ook bekend, Bagnolet is niet de meest geweldige buurt van Parijs. Metro was naast het hotel dus binnen 20 minuten ben je in hartje Parijs. Prima voor een kort verblijf.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Prima locatie voor stedentrip Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    nu na bijna 3 weken staat de reservering voor het te betalen bedrag nog steeds op mijn creditcard terwijl ik ter plekke alles afgerekend heb.

    Uitstekend bed, erg schone kamer en badkamer, eenvoudig maar goed ontbijt. Locatie naast een winkelcentrum met grote supermarkt en zeer dichtbij een metrostation.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    4,6
    Het was goed maar ergenis bij de aanvang door het inchecken aan de balie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooraf(2 maanden) gereserveerd. Aangekomen om 23.00 uur. Dan kom je bij het inchecken in een rij terecht die door 1 man geholpen word. Dat kost heel veel tijd omdat deze man zeer traag werkt. Ik heb daar bijna 3 kwartier gestaan voor ik aan de beurt was. Reservering van 2 maanden en toen gevraagd om 2 kamers bij elkaar te hebben. A. Reservering is aan de balie niet te vinden, laat staan onze vraag. B. 1 kamer op de 7e en 1 kamer op de 8e. Ik spreek redelijk Frans maar op dat moment verstaat men mij niet meer en is het klaar. Dan kan je je auto in de dichtbij zijnde garage neerzetten maar je hebt een publiek deel(voor het Centre Commercial en een deel waar je de auto langer kan laten staan en flink goedkoper dan in het publieke deel. Niemand bij de balie ( ook overdag gevraagd ) kan mij dan vertellen of de auto wel op de juiste plek. Kamers, de ene kamer op de 7e redelijk ruim van opzet maar de kamer op de 8e had een ruimte van 20 cm tussen het voeteneinde en de muur en dan is het toch lastig manoeuvreren. Alles was redelijk netjes behalve wat kleine dingen zoals een toiletborstel waar de borstel van de steel was. Handdoeken : 2 stuks voor 2 man. En natuurlijk kan je om aanvulling vragen maar standaard is toch 2 badhanddken en 2 gewone handdoeken Afsluitend “ ergernis” over balie en lange wachttijden bij inchecken. Goed zuchten bij de ongemakken van de kamer

    Dicht bij de metro. Kamers zijn netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,8
    Oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft 2 keer €50 van mijn creditcard afgeschreven. Tijdens mijn verblijf hebben ze 1x €50 euro teruggestort. Na een aantal keer vragen gaf de receptie uiteindelijk aan dat de ene 50 euro borg is en dat ik dat snel terug zou krijgen. Ik heb het niet terug gekregen en ter plekke wel ons verblijf en het parkeren betaalt. Heel jammer dat ik nu weer achter mijn vijftig euro aan moet, terwijl ik de kamer netjes heb achter gelaten.

    Goede en schone bedden, warme douche met harde straal.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Zeer strategische ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kraan vd wasbak en de douchekop mogen wel eens vervangen worden.

    Het was een budget hotel met een goeie prijs kwaliteitverhouding. Verwacht geen luxe. De kamers waren eenvoudig maar proper. Het hotel lag ideaal met om de hoek een parkeergarege, een afslag vd snelweg, en een metro-halte. Ontbijt was ook goed en sober.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Dicht bij metro station Gallieni(2 min lopen)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel gaf bij aankomst weinig informatie aan ons. Mensen die voor ons incheckte kregen veel meer informatie.

    Dicht bij metro station Gallieni(2 min lopen) Om de hoek grote super markt (1 min lopen)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    4,2
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    mannelijk personeel viel ons lastig. In de nachtdienst. badkamer was smerig. geen constant warme water. Bed sliep slecht. Hele kleine kamers.

    locatie was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,1
    goed verblijf; ik was hier al voor de 4e keer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    DE kamer ziet er netjes uit maar er zat tandpasta op de deurstijl. Niet voldoende toiletpapier

    De kamers zijn aan de kleine kant maar verder ok; hotel vlakbij het metrostation. Het ontbijt is goed t.a.v. de prijs. Personeel is vriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Voor de prijs prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Op een van de lakens waarop geslapen moest worden zat een vieze vlek. Dit was erg naar/vies om te ontdekken. En gezien ik 's nachts thuiskwam was hier vrij weinig aan te doen.

    Parkeergelegenheid was prima. Ik hoefde hier niet extra voor te betalen. Personeel was uiterst vriendelijk. Qua prijs kwaliteit valt er niets aan dit hotel aan te merken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    Praktisch gelegen, metro 3 brengt je op 20mn tot hartje Parijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Lang wachten op extra brood en lang wachten op de lift, uiteindelijk te voet naar boven en beneden. Goede gym ;-)

    Eenvoudig en toch met een originele toets, goed bed en kussen, kleine wel praktische badkamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    2,5
    Niet naar deze hotel gaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden ons betaling via iDeal gedaan en ze beweerden dat het bedrag niet voldaan was en moesten weer betalen wat we natuurlijk niet hadden gedaan. Daarna hadden ze ons kamer gegeven die al bezet was. We kwamen binnen en zagen spullen van andere mensen. We waren weer terug gegaan naar de balie en hij keek niet echt verbaasd alsof het heel normaal was dat hij ons kamer had gegeven die al bezet was. Daarna weer probleem met parkeerplaats dat we dat niet hadden betaald en achteraf wel achtergekomen dat we dat wel hadden gedaan. Plus nog onvoldoende parkeerplaatsen waardoor we ons auto op gehandicapten parkeerplaats hebben geparkeerd!

    Kamer en douche waren best wel schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    Het was fijn
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rij bij het ontbijt was lang . omdat er 1 lift kapot was ? We stonden niet op de lijst voor het ontbijt terwijl we wel al betaald hadden . Ontbijt was voldoende maar er waren te weinig hangers om eieren te koken

    locatie en comfort

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    9,2
    Goed hotel
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche is erg klein, als je langer bent dan 1,85 probleem, en als je een maatje meer hebt, zal het ook niet meevallen 😕

    Goed bed, prima personeel, metro om de hoek

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,4
    kom hier niet meer terug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren op parkeerplaats met bestelbus en aanhanger ondanks dat ik wilde betalen niet toegestaan door " avondmanager'. parkeren in wijde omgeving niet mogelijk. de "morgenmanager" sprak mij aan waarom ik niet op de parkeerplaats stond!!! personeel zeer onvriendelijk.

    kamer was goed maar klein.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,3
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking ( niet van het hotel zelf)die vlakbij op loopafstand en ondergronds is was heel goed en niet duur ( 10 euro) voor 24h. maar een groot minpunt is dat het heel moeilijk was om de auto terug te bereiken. Zeer slecht aangegeven en de weg waarlangs je buitenkomt als je wagen geparkeerd hebt is een andere weg dan om naar de wagen te gaan . Dit is nergens aangegeven en we hebben heel lang moeten zoeken om de wagen terug te vinden. Er zijn verscheidene parkings van verschillende firma's die in elkaar overlopen .. heel verwarrend !

    Goed ontbijt, vriendelijk personeel en heel propere kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Beste prijs/kwaliteit verblijft. 10/10.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Ontbijt is perfect, kost €8,90 pp. Zeker een aanrader! Locatie is zwaar top! Naast een grote winkelcentrum met supermarkt, mcdonalds en kleding- / make-up- / speelwinkels. Kamer is gewoon praktisch. Je hebt niet veel nodig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    6,7
    ondanks de kleine ruimte toch prettig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer erg klein, doucheruimte nauwelijks toegankelijk. door de verdiepte douchevloer was het moeilijk om voor de wasbak te staan omdat je dan bijna met een been in de doucheruimte moest gaan staan.

    ontbijt redelijk, kamer erg klein maar netjes, .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,9
    Wij waren er voor een bezoek aan de animal-expo in Vincennes. De verbi
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig liften : op drukke momenten vaak volle liften - 2 liften voor 10 etages !

    Prijs-kwaliteit heel goed. Winkelcentrum er tegenover. Bus- en metrostations vlakbij. Ontbijt Was heel goed. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    Prima verblijf voor redelijk lage prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats: onduidelijk hoe daar te komen, en is van het naastliggende winkelcentrum! Daarnaast is er niet veel te vinden in de directe omgeving (alleen het winkelcentrum).

    Net hotel voor een prima prijs, vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,0
    Locatie is prima en praktisch, voor het hotel zelf zal ik niet terug komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg klein. Het was bijna onmogelijk om om het bed heen te lopen. De badkamer was erg klein, gedateerd en onpraktisch. Het douchegordijn kon niet dicht waardoor de handdoeken die netjes opgehangen waren, al nat waren voor het afdrogen. De airconditioning functioneerde niet naar behoren. Ook ligt het hotel aan een erg drukke weg wat geluidsoverlast geeft.

    Receptie zag er goed uit. En de prijs van het hotel is goed voor Parijse begrippen. Ook is het erg fijn dat het hotel vlak bij de metro staat waardoor het makkelijk is de stad te verkennen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    Was kort en krachtig busstation was dichtbij
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Datje je niet lekker kan bijkomen in de avond na dat je uitgeblust bent in het hotel je kan alleen via automaat wat drinken.

    Ontbijt was goed en hotelkamer was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    4,6
    Voor 1 nacht best te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeerplaats vh hotel was slecht te vinden; tomtom wist het ook niet. Simpele kleine kamer en de douche had iets weg van een camperdouche.

    De bedden waren goed; ontbijt was ook goed, al moest je de eitjes zelf koken! Personeel was vriendelijk en sprak behoorlijk Engels

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    Redelijk geslaagd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitleg receptie bijv. Ivm werking air conditioning, geen stoel op de kamer, na 2 dagen geen schone handdoeken, de ingang van het hotel word niet bewaakt tijdens ontbijt en andere tijden kan men zo naar binnen zonder dat iemand wat vraagt. Parkeren kan in parkeergarage maar word niet verteld dat je op een bepaalde plek moet gaan staan

    Vlakbij metro station, nette kamers , ontbijt goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,9
    Goed kwaliteit hotel.
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gast verblijvers erop wijzen dat men in stile naar hun kamers moeten gaan. Maar gelukkig viel het nog mee. Badkamer kan nog netter zijn.

    Goed ontbijt en goede slaapkamer. Eurolines stopt nabij het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,3
    goede prijs- kwaliteit
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging van het hotel valt enorm tegen. Je hebt in de omgeving geen veilig gevoel.

    de prijs - kwaliteit was uitstekend. Wij waren die dag naar Disneyland en de dag erna wilden we Parijs verkennen. Daarvoor was dit hotel ideaal omdat het echt enkel bedoelt was om er te slapen. Het personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,9
    Ligging hotel dichtbij metro en internationaal busstation...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Administratie hotel was niet op orde. Bij inchecken was er discussie over boeking (vooraf betaald en inclusief ontbijt), de informatie bij de receptie correspondeerde niet met mijn reservering.

    Ligging hotel dichtbij metro en internationaal busstation (Eurolines).

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    5,8
    Hotel is prima alleen bovenstaande gaf veel ergenis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pakeerplaats was gereserveerd maar was eerst niet beschikbaar. Na veel aandringen was hij er opeens wel. Nadat er 3x is geprobeerd om ons in een parkeergarage te krijgen.

    Super ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    7,1
    prima ontvangst en prima locatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was erg klein. geen ruimte voor de koffers

    locatie was prima.airco werkte goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    3,3
    Vies hotel .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies hotel .......? Ik heb veeel hotel gezien maar deze had ik niet verwacht in Parijs ...

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,6
    Top goede prijs kwaliteit verhoudong
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet

    Ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,3
    Reseda
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren te klein

    bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Eenvoudig hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamers zijn wat verouderd.

    Eenvoudige kamers. Alles was netjes. Personeel was heel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,1
    Dicht bij de metro
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel, de taal was vooral een barrière

    Dicht bij de metro

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Goed hotel .just aan afslag snelweg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer handdoeken

    Groot ontbijt veel keuze.2min wandelen van metro .gelegen aan winkelceltrum .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,7
    Hotel Reseda
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Heel weinig parking. Misleidend op de site

    Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,7
    Het ontbijt was goed verzorgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en douche was veel te klein

    Het ontbijt was goed verzorgt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    8,3
    zeer geslaagd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    op gezette tijden was er geen warm water in de douche.

    de omgeving,de service.schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,1
    Goed bereikbaar, goed ontbijt, prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine kamers, douche

    Goed bereikbaar, goed ontbijt, prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    Prima verblijf, alles voorhanden, schoon, goed ontbijt en metro om de hoek. Zou hier weer verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Privilege kamer erg klein. Ook doucheruimte erg krap.

    Ontbijt was meer dan prima! Zeer uitgebreid en continu aanvulling.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,5
    Mooie, schone hotel centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje te klein

    Schoon en netjes

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privilege tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is perfect voor wie de stad wilt verkennen. Kamer netjes en schoon. Vlakbij een winkelcentrum en metro. Makkelijk met auto bereikbaar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,1
    Prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was best klein.

    Schoon en vriendelijk personeel. Prima te doen voor een nachtje. Hotel naast een metrostation, dit was ideaal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    3,8
    Geen 3 sterren waardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waardeloos personeel, slechte buurt

    Ligging aan de snelweg

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    3,8
    De kamer was goed maar te klein
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen parking , moet 300 meter rijden.

    De kamer was goed maar te klein

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te minder kussen.

    Kamer is goed,

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    10
    Prima verblijf in Parijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs kwaliteit verhouding is prima! De kamer en douche zijn wat klein, maar alles is aanwezig en schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Prima hotel voor 1 of 2 nachtjes!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterkoker op kamer

    Prima kamer voor 1 of 2 nachten naast winkelcentrum en metrostation.Aardig personeel, schone kamers, prima bedden, goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,9
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was prima, bed was goed. douche was schoon. Ontbijt was ook goed geregeld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    4,2
    Zeker niet wat we hadden verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamers en badkamer. Geen koffie facaliteiten op kamer

    Privé parkeren

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,5
    was leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    parkeren was eng want daar sliepen migranten buiten en we waren bang dat ze zouden inbreken maar gelukkig was er niks gebeurd

    personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,5
    Prijs kwaliteit heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was elke dag hetzelfde, wat variatie zou wonderen doen denk ik

    De goede bedden en goede douche

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    Ik zou er een volgende keer niet meer willen verblijven...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Ik kon mijn auto niet parkeren op het terrein van het hotel. Beide kamers waren enorm krap... Heel anders dam op de foto's!

    Ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,9
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer.

    Goede locatie, dichtbij metro station. Ontbijt prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,8
    Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kleine hoeveelheid douchezeep en/of shampo was handig geweest

    Het ontbijt was verzorgd en uitgebreid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,5
    Was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was een beetje kramp voor 3 personen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein, goed om te slapen niet om te zitten. Prima voor een bezoek aan Parijs

    Ontbijt was prima, niet overdreven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,9
    Goeie prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt zelf kijkt niet zo veilig

    Goeie prijs kwaliteit verhouding. Privé parkeerplaats en dichtbij de metro.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    8,8
    Hotel Reseda
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer was goed en de badkamer was ruim en schoon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,5
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te klein

    Goede ontbijt, propere kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    6,7
    Voor stedentrip voldoende
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren onduidelijk hoe parkeergarage is geregeld

    Goed ontbijt, zeer kleine kamers

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,9
    Net hotel op prima locatie, gelegen naast metro en prachtig winkelcentrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kon geen raam open. Wel airco aanwezig

    Gerenoveerd hotel. Zag er erg schoon uit.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    7,5
    Ontbijt was zeer goed voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer erg klein en wisselende temperatuur onder de douche.

    Ontbijt was zeer goed voor de prijs

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    9,0
    Het personeel was super vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein, het leek op een camping badkamertje. Het was wel schoon maar toch heel klein.

    Het personeel was super vriendelijk!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    9,2
    Ontbijt is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De afstand tot het centrum

    Ontbijt is goed. Prijs is relatief laag

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    7,1
    prijs kwaliteit uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was perfect 100 meter van het metrostation en van een overdekt winkelcentrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,1
    Zeer dichtbij metro 🚇 Gallieni en winkelcentrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer is klein. Eenvoudig en functioneel.

    Prima prijs / kwaliteit.

    Verbleven in december 2016

Er zijn ook 29 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 71

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: