Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lille City Hotel 3-sterren

57 rue de Bethune, 59000 Lille, Frankrijk

#53 van de 53 hotels in Lille

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 577 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    5,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,8
    Slechte nachtrust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt! Klein plastic bordje,bijna geen kaas of vleeswaren. Goed slapen is niet mogelijk door het lawaai van de straat, dronken lallende mensen onder je raam.

    Goed bed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    5,8
    eenmalig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs veel te duur, zeer kleine kamer zonder enig comfort, geen kans je even terug te trekken op kamer zonder op bed te moeten liggen, duur parkeren in een garage op afstand, gehorig, geen bar, geen mogelijkheid voor een drankje of borrel,

    locatie en personeel, zeer vriendelijk en doen poging Nederlands te spreken (in Frankrijk !)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,9
    De locatie en het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het laminaat in de kamer bobbelde, waardoor dat bij het lopen lawaai maakte. We sliepen aan de achterkant waardoor we een afschuwelijk uitzicht hadden. Wel heel rustig! Ramen konden niet open, maar er was wel luchtverversing. KoNa je niet zelf regelen.

    De locatie en het ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    9,2
    Zeker doen m.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inkom aan de straatzijde. Alleen de "foto van het hotel" op de kennismaking site doet de"goesting" om te boeken ernstig verminderen. Niet in verhouding met de geboden kwaliteit!!

    Zeker doen m.b.t. ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    10
    prima keus
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en dat eigenlijk midden in het centrum. Een aanrader voor een tussenstop richting het zuiden van Frankrijk of Normandië. Of citytrip Lille.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    4,6
    Geen aanrader tenzij kamer aan straatzijde beschikbaar is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zonder te openen ramen hebben geen mechanische ventilatie waardoor de kamers sterk ruiken. We hebben 4 kamers gezien waarvan 1 zelfs een paddestoel had groeien uit de vloer vanwege vochtproblemen. Een andere kamer had een gat in de buitenmuur waar je doorheen kon kijken. Bijna alle kamers stonken sterk, leek wel door roken, maar zeker door niet ventileren. De kamer van kinderen aan straatkant was wel goed want daar konden de ramen wel open. Ook geen stank daardoor. Badkamer zeer klein maar redelijk nieuw. Indeling is wel zo dat toilet strak tegen de muur aan staat waardoor je schuin moet zitten. Niet comfortabel. Kamers waren allemaal gehorig door dunne muren. Je kon duidelijk alle buren horen. Straatgeluid is natuurlijk aanwezig want je zit in de stad.

    De locatie was prima en het personeel was behulpzaam bij het zoeken van een geschikte kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,8
    Prima, degelijk hotel op een ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enigszins gehorige kamers. (vanuit de gang / vanuit de andere kamers).

    Super locatie, maar toch `s avonds rustig (ligt in een winkelstraat). Relatief nieuw hotel, dus alles is nog in prima staat.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    9,2
    Super, Lille is zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    plastieken borden om te ontbijten

    Gelegen in het midden van het centrum, dicht bij station. Kamers zijn vernieuwd, zeer proper. Bedden zijn zeer goed. Ontbijt was zeer goed voor de prijs, enkel de plastieken borden vonden we jammer. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Een adres om te onthouden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    We vonden het allebei een zeer aangenaam verblijf, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was maar éen handdoek in de badkamer, waarschijnlijk een vergissing want mijn medereizigster had er wel twee gekregen.W

    Het ontbijt was lekker en ruim voldoende. Uitgebreide keuze en smakelijke gerechten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Nette kamer met goede bedden en goede douche.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Nette kamer met goede bedden en goede douche. Hotel ligt midden in het centrum en je bent overal zo. vlakbij het hotel heb je allemaal terrasjes en restaurants.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    5,8
    pal in het centrum en niet duur, maar dan moet je ook wat nadelen slikken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel weinig informatief (bijv over parkeermogelijkheid: waar en hoe er te komen). Geen plattegrondjes van de ligging van hotel e.d. Airco niet bedienbaar. Uitzicht op een inpandig dak niet opwekkend.

    Kamer krap, wel schoon en goed voorzien.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    Tof hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt was beperkt (als ik iets moet aanmerken) maar wel oke.

    Eigenlijk alles; goede locatie, direct op de winkelstraat maar toch rustig, hygiënisch, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,3
    Aardige ontvangst, goed bed/sanitair, maar zeer eenvoudig hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De foto's laten niet zien dat het een zeer eenvoudig hotel is. De ingang ligt wat verscholen en ligt op de 3e(?) en 4e(?) verdieping. Lift aanwezig. Als je weinig eisen stelt en alleen een goed bed, kleine badkamer en eenvoudig ontbijt in het centrum zoekt is dit een prima hotel en klopt de prijs/kwaliteit. Ik sliep in een familiekamer (had een 2-persoonskamer voor alleengebruik geboekt), alles zag er schoon en netjes uit, laminaatvloer kraakte, kale muren, uitzicht op vieze binnenplaats, 's nachts heel stil. Een vriendin had een 1-persoonskamer met uitzicht op stil straatje. Ik had geen wifi, ook geen code gekregen, ook geen gegevens in de kamer aanwezig.

    Het hotel ligt op de 3(?) verdieping in een autovrije winkelstraat dicht bij de Oude Stad. De badkamer was nieuw, bedden waren goed. Personeel was aardig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,3
    Hotel in hartje centrum met moderne kamers, ideaal om Lille te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De toegang van het hotel is via een winkel en oogt niet netjes zoals ook de kleine binnenkoer waar onze ramen op uitkeken. Maar gezien ons korte verblijf was dit voor ons niet erg storend.

    Zeer nette kamers, modern en aangenaam ingericht. Ligt in hartje centrum en dus ideaal om de stad te bezoeken. Vriendelijke persoon aan de receptie die ons goed informeerde omtrent parkeermogelijkheden in de stad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    Nieuwe schone kamer.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet elke receptionist spreekt Engels. Uiteindelijk zijn we er wel uitgekomen, ook al was dit lastig.

    Nieuwe schone kamer. Kleine badkamer, maar wel fijn. Douche werkte goed en bed voor 1 persoon was groot.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    5,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit

    Ligging in het centrum

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer miste ik een kast.

    Het ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,1
    Prima maar eenvoudig hotel
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op bepaalde tijd erg druk in ontbijtruimte

    Prima maar eenvoudig hotel Locatie is in winkelstraat Prima voor kort verblijf bij bv stedentrip

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    7,9
    Aanrader top locatie midden in het centrum
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer netjes Douche was super goed tevens schoon

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,1
    Prima voor hartje centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig, als de buren snachts tv gaan kijken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    We hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de ingang werd geplast, vies op straat daar. Jammer.

    Lekker midden in de stad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    Voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en kleine badjamer

    Locatie midden in het centrum

    Verbleven in mei 2018

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: