Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Modern Hotel 2-sterren

121 rue du Chemin Vert, 11e Arrondissement, 75011 Parijs, Frankrijk

#1408 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1766 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 62

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,8
    Er wordt parking belooft maar die is er niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt parking belooft maar die is er niet.. en ook het onbijt is een tegenvaller.. je krijgt 1mini crosoit 1 mini chocokoek en 1 broodjes.. het beleg is 1 potjes confituur.. met uit zicht staat er op de boeking.. het enigste wat ik zag was een binnekoer en een.muur 😀

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    4,6
    Meest asociale receptionist die ik ooit heb meegemaakt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De receptie was verschrikkelijk grof bij onze aankomst. We waren zogenaamd te laat (ondanks 24h receptie), toen ik uitlegde dat er 24h receptie stond en ik netjes mijn verwachte aankomsttijd van 23:00h had opgegeven zei hij dat ik loog, en toen ik aanvulde dat we nogal wat file hadden gehad (het was 23:50) zei hij, ik geloof je niet, je staat hier te liegen. Daarna was hij ruzie met ons aan het proberen te maken, zei hij dat mijn creditcard toch wel geweigerd zou worden (dit met fysiek hangen over de balie en herhaaldelijk zeggen 'hij wordt geweigerd zie je wel' en kwam hij met andere vervelende teksten op bijzonder stevige toon. Buiten dat dit uitzonderlijk asociaal gedrag is voelden wij ons gewoon niet zo veilig en was ik zelf daarna nog een uur aan het stuiteren van de adrenaline van zo'n vervelende situatie. Ik durfde niet eens ter plekke een klacht in te dienen, want de ochtendreceptionist begroette ons ook wat chagerijnig en 's avonds zat hetzelfde exemplaar er weer. Toen ik die tweede avond mijn sleutel in het Engels vroeg (hij weigerde de avond ervoor op mijn start in het Frans verder te gaan), zei hij 'spreek je geen Frans of zo.'. Ik hoop maar dat dit een grote misplaatste grap van deze persoon was, maar ik was nogal van de kaart hiervan. Ohja, en op de eerste verdieping was het nogal gehorig (kamer lag direct aan het trappenhuis) en we werden 's morgens om half 8 weer vrolijk wakker getetterd door de andere toeristen op de gang.

    Het pand was net gerenoveerd, dus alles zag er netjes uit. Kamer was vrij ruim en er zitten netjes stekkers naast het bed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    8,3
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, dus snachts erg warm in de kamer. Ook was het hotel erg gehorig, en hoorde je je ‘buren’ op de kamer naast je praten.

    Top locatie, gezellige wijk met veel supermarkten in de buurt. Vanaf de straat was de Tour Montparnasse te zien. Het zag er erg verzorgd uit. Het bed werd elke dag opnieuw opgemaakt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    6,3
    Ontbijt trok op niets.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt trok op niets. De koffie smaakte niet naar koffie, kreeg een potje boter en confituur en een hard stuk brood en een walgelijke croissantje en chocoladebroodje

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,5
    Perfect hotel voor een citytrip .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer genoeg lagen er nog wat flinke lange haren op de bedden bij aankomst . En voor het badkamerraam had wel een gordijn gemogen ,want s'avonds met licht aan was je goed te zien,ondanks de bewerkte ruit .

    Nette kleine kamer met genoeg ruimte voor 2. Badkamer is ook klein maar van alles voorzien. Hotel is gelegen in een gezellige drukke straat, waar je verschillende richtingen op kan om b.v. iets te gaan eten of drinken. De metro is op loopafstand. Parkeren kan in een parkeergarage in de buurt of als je geluk heb in de straat .( deze is tot 9.00 uur gratis ) En er is 24/7 iemand aan de balie .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    5,0
    Voor een nachtje leuk maar veel te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren dicht bij kan niet het dichtsbijzijnde parkeerplaats is 1.2km verder en dan ook nog 35 euro per dag... de kamer op de fotos lijkt veel ruimer maar je krijgt een kleine kamer zonder airco dus het is benauwd en bloedje heet

    Aardig personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    4,2
    - Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - Zeer beperkt ontbijt - Kleine kamer en badkamer - Kamer op 6de verdieping, geen lift - Geen shampoo aanwezig

    - Locatie - 24u/24u iemand aan de receptie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Prima hotel voor een paar dagen verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt is goed, maar wel iedere dag gelijk. Houd wel rekening met de trappen, er is geen lift en voor parkeren moet je niet op deze locatie zijn.

    Prima en netjes hotel, strak ingericht, aardig personeel en zonder overbodige luxe. Een paar straten verderop de metro en genoeg winkels en horeca in de buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,3
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche kon niet super heet en we hadden niet echt geweldige dekens (fleece met onderlaken). Matras was wel goed! En de temperatuur was goed zelf te regelen dus dat compenseerde wel voor de dunne dekens.

    Fijn hotel, prima buurt. Zitten leuke restaurants in de buurt waar je voor normale prijzen kan eten ook. Top metro verbindingen om de hele stad te zien! Kamer werd overdag schoon gemaakt en nieuwe handdoeken. Prijs/Kwaliteit was echt goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    3,3
    2
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift via een smalle donkere trap naar de 6de vedieping zien te komen Heel gehorig zeker als je ook nog boven een cafe ligt snachts huilende kinderen Het onbijt bestaat uit een stukje stokbrood en een crosant geen beleg of niets alleen een klein beetje boter

    Kamers heel klein badkamer zo groot als een kledingkast

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Er was maar één wc rol, als die op was had je geen reserve... Ook was er geen lift. Geen probleem met een kleine koffer maar wij hadden twee zware koffers. Gelukkig hielpen ze wel en zaten we maar op de 3e verdieping.

    Het was schoon en er was geen vloerbedekking wat ik erg fijn vond. Daarnaast waren ze erg behulpzaam en was het hotel inderdaad redelijk modern!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Prima voor twee dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zaal te klein, moesten wachten tot anderen weggingen.een croissant en een pistolet slechts 1 boter en een jam. Koffie en jusdorange. Zat zes hoog zonder lift

    Keurig schoon,geen geluidsoverlast goede bedden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Klein maar fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien internationale zender op de televisie maar niet noodzakelijk want je bent er voor toerisme natuurlijk

    De kamers was groot genoeg voor ons beide, alles was er simpel maar goed genoeg voor 2personen net zoals het ontbijt, klein maar fijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    6,7
    Voor alleen daar te overnachten tijdens een citytrip is het ok. Zeker voor mensen met een klein bud
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt! Voor 6 euro kreeg je juist pp: 1 stuk stokbrood,1 croissant en een vlootje confituur. Wij hadden er graag een stukje kaas of vlees bij gehad.

    De kamers waren klein maar verzorgd. De badkamer ook wat klein ( voor 3 pers )! Maar wel kraaknet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,8
    de kamer was goed, ook de bedden waren schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er was geen plan bij brand uitbraak, wij sliepen op de derde etage, tja hoe kom je beneden. Er was nooit brand zij de meneer aan de receptie.

    Wij hebben geen ontbijt genomen, was een muffe ruimte , donker en zeer ongezellig, vonden we geen 6 euro waard.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer op het bovenste verdiep, zonder lift. Hotel wat ver van het stadscentrum.

    Mooie kamer, volledig binnen de verwachtingen en net zoals op de foto's. Receptie 24/24 open. Rustige buurt, dicht bij het openbaar vervoer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    5,0
    een bed en niets meer of minder
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    geen parking aanwezig in tegenstelling tot advertentie geen lift en 6 verdiepingen ontbijt te mager, ontbijtruimte zonder ramen krappe badkamers, douche lekte, raam sloot niet, koud en geen extra deken voorradig ECHTER goedkoop, what you pay is what you get. We wouden 1 nachtje voor weinig geld, en het bed was goed. de hygiëne was OK. vlakbij metro, kalm 's avonds

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Fijn goedkoop verblijf voor alleen reizigers.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ze hebben geen lift, je moet wel met de benenwagen....

    De kleine 1 persoonskamer was net groot genoeg, ik ben zelf ook maar klein. Bij aankomst had ik per ongeluk 2x 1 pers. kamer gereserveerd. Gelukkig was dit hotel zo Vriendelijk om 1 reservering te annuleren. Anders had ik het dubbele moeten betalen, door mijn eigen schuld! Ben ze daar zeer Dankbaar voor. Een lekkere douche, wastafeltje en wc, een ruime 1 persoon bed. De prijzen van dit hotel zijn niet duur en vlakbij metro en bussen. Het ontbijt was met koffie, een croissantje en stukje stokbrood, en toen ik vroeg om 2 stukjes stokbrood (ipv 1 croissantje) was dat geen probleem. Ik had wel mijn eigen kaas en boter bij me, haha, want ik eet geen zoete jam in de ochtend.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    7,5
    Een paar heerlijke dagen in de stad van de liefde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel heeft geen lift dus als u slecht ter been bent minder geschikt. Voor ons prima hoor :-)

    Klein hotel met een vriendelijke sfeer. de combinatie van schoon, loopafstand naar de metro en betaalbaar..... Voor ons ideaal voor een paar heerlijke dagen in Parijs

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,3
    Redelijk hotel voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken met vlekken. Plastic bekertjes in de badkamer die niet worden vervangen gedurende 6 dagen. Dagelijkse opmaak van bedden en nieuwe handdoeken (maar wel met vlekken). Je krijgt schone als je erom vraagt.

    Prima locatie, doel van het hotel is een slaapplaats en dat was verder prima, geen luxe, maar dat verwacht je ook niet bij deze prijs. Ontbijt is eenvoudig. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    6,3
    Op loopafstand van "Le Marais" en toch heel rustig...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen lift aanwezig en parkeergarage was op ruim 1 km afstand.

    Op loopafstand van "Le Marais" en toch heel rustig 's nachts/'s morgens.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,0
    Goede ligging, maar hotel viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte was te klein en ongezellig. Man aan receptie onvriendelijk. Te kleine badkamer.

    Hygiëne was ok. Alsook de ligging van het hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,9
    Kleine, maar heel propere kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Quasi geen beleg bij broodjes. Ontbijtruimte heel klein Straatlawaai

    Kleine, maar heel propere kamer. Lage prijs! Goede locatie bij metrostation.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Bereikbaar en rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een waterkoker zou fijn zijn geweest in het kamer en er zijn geen liften aanwezig.

    Kamer is schoon en locatie is top.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk alleen de trappen als je moe terug komt.

    Prijs en ligging van het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    4,2
    De straat is erg lawaaiwerig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De straat is erg lawaaiwerig. Daarnaast ziet het er op de foto’s heel mooi uit maar deze foto’s beelden geenszins de werkelijkheid uit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Goed budget hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren was op 1,5 km afstand in openbare garage

    Goed budget hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,3
    Parijs is een mooie stad om te bezoeken. Het hotel was okay, geen lift, hygiëne kan beter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne beddengoed. Vlekken op sprei.

    Locatie, dichtbij metro.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,5
    Ben alleen overnacht., was tevreden. Locatie makkelijk te verbind met openbaar vervoer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kaas bij het ontbijt.

    Dat schoon was.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,3
    De stad maakt alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij booking zeiden ze ons dat ze er parkeergelegenheid was. Dit was niet zo bij aankomst!

    Prijs kwaliteit is in orde

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    Locatie - prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel erg tegen wij zaten op de hoogste verdieping (mooi uitzicht) maar geen lift aanwezig

    Locatie - prijs

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    2,9
    De bedden waren niet comfortabel en de kussen waren slecht de bedden werden niet verschoond badkamer werd ook niet goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen lift aanwezig was en je veel trappen op moest en de de bedden en kussens

    Dicht bij de metro

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,9
    goed, comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen lift, niet ideal voor een kamer in de zesde verdieping...

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,5
    Geen lift
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift voor ouderen

    Geen lift

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,9
    schone kamer en badkamer
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zaten op de 6e verdieping en er was geen lift. Ook geen vluchtroute in geval van brand.

    schone kamer en badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,8
    Ontbijt, weinig keuze
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, weinig keuze

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,6
    Jim Morrison
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging en personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    7,9
    Het ontbijt was weinig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was weinig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    9,6
    Kyle Eastwood
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging en personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    9,6
    Cocoon in La Cigale
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging en personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Locatie is ideaal voor een stedentrip van een aantal dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie is ideaal voor een stedentrip van een aantal dagen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    9,2
    gunstig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte is best krap en dat levert frictie bij enkele bezoekers

    Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    9,6
    Paris my city
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging, ontbijt, kamer, personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    9,6
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer genoeg geen lift.

    Vriendelijk personeel, nette kamers en goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,9
    Went to a concert in the Bataclan
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging van het hotel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,3
    I love Vanessa Paradis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De ligging

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2015

    5,8
    Personeel was vriendelijk en de locatie was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen lift maar wel scheve trappen. Ik was met iemand met reuma waarvoor trap lopen best lastig was. via booking.com goed maar anders vrij duur.

    Personeel was vriendelijk en de locatie was goed. Dicht bij de metro. Omgeving was rustig om te slapen.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    5,8
    Ik reisde met mijn partner en hebben beide een smartphone en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik reisde met mijn partner en hebben beide een smartphone en een laptop die we dagelijks gebruiken. Er was maar 1 wifi code beschikbaar per kamer en het was alleen mogelijk om met 1 apparaat tegelijk op de wifi code in te loggen.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    8,3
    De ligging, locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    De ligging, locatie

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    7,9
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    De ligging

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    7,5
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    De ligging

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    6,3
    Prima bedden!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat je 's avonds nergens anders kunt zitten dan op je kamer.

    Prima bedden!

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Ligging

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    6,7
    Prijs/kwaliteit is OK voor Parijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prijs/kwaliteit is OK voor Parijs

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Locatie

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,1
    prima verhouding prijs - kwaliteit, heel vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ver van parkeergarage

    prima verhouding prijs - kwaliteit, heel vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    4,6
    Een van de twee reseptionisten was heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het was een heel klein kamer. Vies en onverzorgd

    Een van de twee reseptionisten was heel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    3,8
    Niet veel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heel basic ontbijt.

    Niet veel

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    5,0
    Douche, voor 1 nacht wel oke
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bed Geen lift, met koffers naar 4e verdieping Vloerbedekking in gangen slecht

    Douche, voor 1 nacht wel oke

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    4,2
    Het sanitair was voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was erg klein, de afwerking was zeer matig, de vloer stond bol. Absoluut geen 4 persoonskamer!

    Het sanitair was voldoende

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    6,7
    Loksstie is goed parkeer gardge vlakbij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ruimte in de kamer geen stoelen op de kamer.

    Loksstie is goed parkeer gardge vlakbij.

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 62

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Modern Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: