Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Résidence Les Alizés 3-sterren

Lotissement Castellacio, 20220 Monticello, Frankrijk

#5 van de 7 hotels in Monticello

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 609 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,2
    Prima appartement waar je best een langere tijd kunt verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen waterkoker en geen kleine koekenpan. De kleinste koekenpan was enkele centimeters groter dan de grootste kookplaat. De uitleg bij aankomst kan beter. Men was wel vriendelijk.

    Groot ruim appartement. Wij kregen een groter Appartement dan geboekt. Dat was zeer ruim en goed uitgerust. Het enige dat echt mist is een waterkoker. Er werd moeite gedaan om te communiceren hoewel wij vrijwel geen frans spreken en zij alleen maar frans. Er is een mooi zwembad. Wij hadden een terras aan de parkeerplaats met mooie beplanting tussen terras en parkeerplaats.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,4
    Corsica is geweldig, maar neem oordoppen mee als je hier boekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    Zeer zakelijk ontvangst bij receptie, er was maar weinig hartelijkheid. Kamers waren niet echt schoon maar we hebben slechter meegemaakt. Maar het ergste was de gehorigheid van het appartement. Je hoort continue het geluid van voetstappen, schuiven van stoelen, sluiten van kasten etc, en dat begint al s´morgens om 6 uur. Aan de buitenkant ziet het er allemaal geweldig uit, hoewel buiten en rondom het appartementen complex is het een rommeltje, ik raad het dan ook af om hier te boeken. Als je de naar de zee wilt lopen of naar L'Île-Rousse dan moet je ook altijd langs een drukke weg, ik heb geen leuke route binnendoor kunnen vinden

    De uitstraling van het gebouw en tuin zijn netjes op orde.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie! Zeer ruim en nieuw appartement, grote woonkamer met open keuken, ruime slaapkamers, ruime badkamer en groot apart toilet. Heerlijk ruim balkon met grote tuinset. Appartement is van alle gemakken voorzien zoals airco, combimagnetron, vaatwasser en is zeer luxe afgewerkt! Ook erg mooi aangelegde zwembaden. De ontvangst was heel vriendelijk! Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, een echte aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    6,7
    Oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Het bed was erg klein (twijfelaar). - Douchekop bleef niet hangen, kwam constant naar beneden, net als handdoekenrek en keukenplint. Dat vind ik in principe niet erg, wel als je overal apart voor moet betalen. - We moesten 15 euro betalen om bedlinnen te gebruiken, voor handdoeken moet je ook apart betalen. 150 euro borg betalen bij aankomst. - WIFI alleen beneden bij de receptie.

    Ruim appartement, schoon. Goede airco. Groot balkon. Schoon (maar vol) zwembadje. Locatie wel prettig. L'Ile Rousse is een heel leuk plaatsje! Ga naar het strand bij Algajola.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Hele grote kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Niet erg gezellig ingericht. Een koelkastje op de kamer zou wel fijn geweest zijn.

    Hele grote kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hek van de parkeerplek werkte niet

    Mooi zwembad. Jammer dat we er geen gebruik van konden maken. Het regende die dag.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat muffe geur in de kamer A-C uitgezet en verluchten

    Prijs kwaliteit ok

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    10
    de luxe accommodatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    er viel niets tegen

    de luxe accommodatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    10
    We hebben van die 2 dagen genoten .
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was naar wens .

    Heel netjes en leuke accommodatie .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    9,6
    Vanaf de Ferry naar de comfortabele verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst was een beetje stroef.

    Ruime kamer en mooi zwembad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,8
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    elektriciteit viel 3 maal uit

    groot terras

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Rustige locatie met een mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    -

    Prettige kamer, mooi zwembad, dichtbij L'ile Rousse.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,7
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4-5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand dorp meer dan 0,8km die werd aangegeven, meer 1,5km. Pinnen en gebruik creditcard NIET mogelijk.

    Zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Zwembaden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembaden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    Het mooie uitzicht vanop ons terras, mooie beplanting en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het warm water van de douche werkte niet altijd.

    Het mooie uitzicht vanop ons terras, mooie beplanting en veel groen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,2
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4-5 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer met ruim terras, vriendelijk personeel, goed zwembad.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    9,2
    Privé parking met automatische poort, zeer goed zwembad en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matras van slechte kwaliteit, wiebelt te erg. Wifi enkel in receptie.

    Privé parking met automatische poort, zeer goed zwembad en goed van temperatuur.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    2,9
    Het zwembad was modern,recent ,en proper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het personeel is zeer onvriendelijk, het ontbijt stelt niks voor. De studio,s zijn niet echt proper en de locatie is absoluut geen aanrader! Handdoeken en lakens proberen ze te laten betalen ondanks dit niet staat vermeld!

    Het zwembad was modern,recent ,en proper

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,1
    Het appartement was groot en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moet zelf de handdoeken ophalen. De stad is te ver lopen. Wi-Fi alleen bij de receptie.

    Het appartement was groot en schoon. Het zwembad was schitterend . Leuke restaurants in de stad. Parkeren prima.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Het mooie zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het mooie zwembad.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: