Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Domaine de la Vallée d'Ax 3-sterren

RN20 (Sortie d'Ax), 09110 Ax-les-Thermes, Frankrijk

#9 van de 28 hotels in Ax-les-Thermes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1041 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    5,0
    We moeten er niet aan denken dat je hier vakantie miet houden. Comfort ver te zoeken.
    • Groep
    • Appartement met 2 Kamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten apart nog lakens en baddoeken bij boeken. Annuleren en naar ander hotel kon (mocht) niet meer.

    We zochten een overnachtingsmogelijkheid op doorreis... dat gedeelte is gelukt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,8
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driekamerappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het stapelbed stond meer in een soort van gang dan in een kamer en de bedbank was niet heel comfortabel.

    Het appartement was prima voor deze prijs. Keukentje was compleet, airco prima en vriendelijkpersoneel en goed bereikbaar. Zwembad was ook prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,1
    Prettig vriendelijke mensen, maar erg jammer van de rook
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driekamerappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door rokende buren (naast of (schuin) onder konden we vaak ramen en of balkondeur niet openzetten waardoor het warm werd in het appartement.

    Ligging en uitzicht op de bergen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    super vakantie in een mooie omgeving en heerlijk appartement
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driekamerappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Het matras van de bedden waren vreselijk, echt een nadeel van onze vakantie en hierdoor bijzonder slecht geslapen allemaal 2 weken. Het balkon zat net boven de tuin waarin iedereen kon ontbijten/zitten waardoor je bijna geen privacy had. Je was/natte handdoeken kon je moeilijk buiten hangen omdat de mensen onder je nat werden. Wasgoed al helemaal niet, omdat er behoorlijk gerookt werd en daar zit je net boven en wordt je vergeven van de rook. Dus gezellig op je balkonnetje zitten kon alleen 's avonds heel laat. De rook kon je zelfs in de woning goed ruiken dus echt een minpunt

    mooi appartementen met alles erop en eraan, zwembad en airo!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,7
    Alles was er maar er stak niets bovenuit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    - Slaapbank was gammel, ben maar op de grond gaan liggen. - Pannen hadden geen deksel. Afgieten ging improvisorisch. 2 wijnglazen, verder geen glaswerk aanwezig. - Stoelen was voorzien van houten zitting en bood totaal geen comfort.

    Alles was er maar er stak niets bovenuit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,1
    Goede prijs-kwalitieit verhouding. Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Bedden zijn bedbanken; OK, maar niet super comfortabel en wat klein.

    Mooie omgeving, goed bereikbaar. Zwembad aanwezig. Goede uitvalbasis voor bergsport. Kamers hebben keukentje en prima badkamer. Ax-les-Thermes is een gezellig plaatsje voor een weekje vakantie.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,1
    Grootte van het balkon, keukenuitrusting, Voldoende...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driekamerappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Balkon niet bruikbaar als bovenburen ook op balkon zaten. Open karakter van de vloerdelen maakte dat je de stof, kruimels ed over je heen kreeg. Erg onaangenaam. Op te lossen door spannen van doeken aan onderzijde balkons. Appartementen waren niet echt schoon, wanden toilet niet schoon, over spinrag aan het plafond, en ramen niet gezeemd, laag stof achter de tv. Max schoonmaakprijs op booking.com was 35,- maar wij moesten 45,- betalen. Ook de faciliteiten om de woning zelf schoon te houden/te maken waren minimaal. Alleen emmer, stoffer en blik en een bezem. De keuzeoptie om de woning zelf schoon te maken is daarom geen realistische.

    Grootte van het balkon, keukenuitrusting, Voldoende parkeerruimte, rustige locatie, airco. De appartementen zijn op zich prima, licht en modern, op loopafstand van het centrum. Met twee personen in een 6 persoons appartement geeft veel ruimte, maar als je daar met 6 personen moet wonen erg klein. Wifi prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,2
    Ideaal voor wie ongebonden wil zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Kamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving + alles voorhanden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    6,7
    Te weinig servies/bestek.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig servies/bestek. Niet eens een flesopener en blikopener.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,9
    Stille, rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driekamerappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Appartement was niet zo super groot. Waren met 4 in een 6 persoons appartement. Met 6 zou dit wel krap geweest zijn.

    Stille, rustige omgeving.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,3
    prima locatievoor een week. Appartement alleen niet al te groot.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driekamerappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Niet alle appartementen zijn voorzien van airco. Dit staat niet duidelijk op de site van booking,com.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Perfecte locatie in Ariege
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driekamerappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rust, privacy, zwembad, ontbijtservice met verse baguettes & viennoiserie, vriendelijk personeel aan onthaal, ligging tov Ax.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    Familievakantie in ax les thermes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierkamerappartement (8 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi appartement, vriendelijk personeel en comfortabel ski- treintje

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    7,9
    vriendelijk personeel - prima internet - veel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    afstand te voet te ver tot lift voor ski - te afhankelijk van beperkte tijd pendeldienst van skilift naar chalet

    vriendelijk personeel - prima internet - veel parkeergelegenheid - schoon- pendeldienst naar de skilift OK

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    7,5
    Grote kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Aardig prijzig

    Grote kamers

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    3,3
    omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer, ontvangst, vriendelijkheid

    omgeving

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    6,3
    parkeerfaciliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    dvd speler ontbrak keukenuitrusting minimaal

    parkeerfaciliteit gunstige prijs

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    7,5
    Appartement zag er goed uit, voldoende keuken gerei en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt was karig

    Appartement zag er goed uit, voldoende keuken gerei en andere uitrusting.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: