Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Nancy Est Essey

28 Rue des Tarbes- Zac D La porte verte, 54270 Essey-lès-Nancy, Frankrijk

#2 van de 3 hotels in Essey-lès-Nancy

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 182 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    5,7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    3,8
    👎
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verstopte riomering poeplucht Airco kapot maakte vreselijke herrie Had gevraagd kamer begane grond Kreeg kamer 46 2 hoog met trap Had speciaal verzoek ingedient

    De bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    2,5
    Niks
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je komt binnen in een soort lobby en dat word helemaal bezet door een hele grote groep Afrikaanse jongens/mannen die daar hun eten opwarmen en opeten en ze er luidruchtig zijn die mannen wonen daar permanent en dat vind ik niks met een hotel te maken hebben hoe goedkoop ook En vind dat dat in de beschrijving van het hotel hoort te staan dan heb je een keus en niet als je om 8 uur savonds dit boekt om te overnachten vanuit Spanje en het ontzettend slecht weer is zoals afgelopen avond. En als je dan zeg dat je gewoon niet er weer slapen discrimineer je en halen ze je kamer prijs gewoon van je creditcard af. Bel je booking.com moet je de revieuws maar lezen en heb je pech doen er verder niks mee. Misschien zijn de normen en waarden in Frankrijk anders maar ik had het gevoel in een half asielzoekers centrum terecht te zijn gekomen en vond dat allesbehalve prettig. Jammer dat ze dan dus alsnog de prijs voor twee kamers opstrijken. Ik zou niemand aan raden vanuit Nederland daar ooit te gaan willen slapen

    Niks

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,9
    Prima hotel voor lage prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt iets minder dan premier classes in Orange. De kamer was iets gehoriger. Douchecabine wel klein.

    Lage prijs. Goed bereikbaar. Goed restaurant in de buurt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,1
    Prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats niet erg overzichtelijk

    Alles was er wat we nodig hadden Het personeel vriendelijk en behulpzaam Misschien extra stopcontact bij bureau

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,3
    Room on Starship Enterprise
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was net een kamer op een bootje, bijzonder klein, mini douche/toilet/wasbak maar beter dan in de regen op een camping. Een lucht zuiveringssysteem maar geen instelbare airco.

    Het personeel was zeer aardig en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,9
    Prima locatie voor tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig keuze in restaurants. Campanille bleek op zondag gesloten. Leon direct tegenover het hotel was ok maar wel vrij prijzig.

    Prima ligging op onze reis naar huis. Kamers zijn niet groot maar voldoen prima voor een tussenovernachting.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    geen luxe, maar voldoende
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    -

    Voordelig, geen luxe, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    5,0
    mwah
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    verschikkelijk gehorig. lopen veel mensen luidruchtig over de galerij. ging door tot 00.30 inde nacht

    vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,4
    Echt alleen om te overnachten zonder wensen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was oud en versleten

    Weinig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,3
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beddengoed.

    Het bed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,8
    Kussens op de bedden waren slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens op de bedden waren slecht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    6,7
    Redelijk doorgaans hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De grootte van de kamer

    Ontbijt was goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    3,3
    Veel geluidshinder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Veel geluidshinder. Ogen dicht houden was niet mogelijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    9,6
    Goed voor één nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het visrestaurant tegenover het hotel probeerde ons op te lichten met de rekening.

    Alles was goed en schoon.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,9
    De kamer was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was niet goed plus dat we een virus hebben ontvangen.

    De kamer was prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    7,0
    Mooi langs de snelweg voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Mooi langs de snelweg voor doorreis

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,1
    De locatie is prima en voor een nacht is het goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er is snacht's in onze auto ingebroken, gelukkig geen waardevolle spullen ontvreemd,die hadden wij mee in het hotel, maar wel jassen, zonnebrillen, ceedee's, eten en dat soort waar. Het ontbijt was petit. Cake en een zoet broodje en een stukje stokbrood en alleen zoet beleg. Jammer.

    De locatie is prima en voor een nacht is het goed te doen.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    7,5
    Het hotel lag lekker dicht bij de snelweg, zodat we 's...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt wat wordt aangeboden, mag het woord ontbijt niet echt hebben. Houd hier rekening mee. Ook al is het maar 5 euro.

    Het hotel lag lekker dicht bij de snelweg, zodat we 's morgens snel weer op de juiste weg richting Nederland zaten.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    6,3
    Beden rust airco
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keykaart moest steeds geactiveerd worden erg link omdat na 21.00 er niemand meer is als je dan de deur uitgaat staa je buiten en komt je kamer niet meer in!achterstallig onderhoud aan deur sloten

    Beden rust airco

  • Beoordeeld op: 21 januari 2015

    4,0
    gratis wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geluidshinder andere kamers kleine verouderde kamers zonder enig comfort de deur sloot niet goed af de tv viel uit na een tijdje bedlinnen rook naar sigaretten en er zaten gaatjes van brandende sigaretten in het deken

    gratis wifi

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    7,1
    De prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het gebouw is wat ouder.

    De prijs-kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,5
    Locatie met voldoende restaurantjes in de nabije omgeving
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Lakens en dekens zijn niet meer van deze tijd. Tijdens wordt de hele badkamer nat.

    Locatie met voldoende restaurantjes in de nabije omgeving

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: