Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Nantes Centre Gare 4-sterren

3 Rue De Valmy, 44000 Nantes, Frankrijk

#48 van de 109 hotels in Nantes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1028 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    10
    Comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank voor 2 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer buitenlandse tv-zenders en kranten wellicht?! Verder niets te melden..

    Ruime, schone kamer. Geluidsdicht. Apart toilet/badruimte. Ontbijt erg uitgebreid en lekker. Prima hamburger gegeten ook! Hotel is op loopafstand van centrum, aan het water. Aardig personeel, zowel aan de balie als in het restaurant.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    7,1
    Goed voor business, minder voor vrije tijd !
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank voor 2 Personen
    • Verbleef 4 nachten

    Parkeren enkel mogelijk in publieke betaalparking, wat heel duur komt omdat we meermaals per dag in- en uit reden. Jammer dat er geen goedkopere dag- of weekpas aangeboden wordt. De ligging net buiten het stadscentrum verplicht je om de auto zo vaak te gebruiken. Ontbijt tijdens de week van 6u tot 9u30 is niet gericht op vakantiegangers.

    Uitgebreid ontbijt Ruime kamers met airco

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Een cityhotel van goede kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je een dakkoffer op je auto hebt, kan je geen gebruik maken van hun parking en moet je je wagen op een openbare parking gaan parkeren. Niet echt veilig met nog spullen in je dakkoffer.

    Goed hotel op 5 minuten van de binnenstad. Rustig gelegen. Makkelijk bereikbaar met de auto.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    Matig. Niet in balans. 4 sterren?
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwaar gedateerde kamer. Prijs/kwaliteit niet oké. Toilet was echt niks. Oud en op.

    Aardig personeel. Prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    Prima
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat zonder akkoord bedrag afgeschreven is van creditcard

    Accommodatie prima, alleen bedrag 2 x afgeschreven

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    Douche in bad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank voor 2 Personen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche in bad. Hoge instap.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Het onthaal was heel goed.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank voor 2 Personen
    • Verbleef 3 nachten

    Het onthaal was heel goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    6,7
    Prijs voor het apart parkeren was nogal hoog.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs voor het apart parkeren was nogal hoog. Prachtig weer maar op het terras werd niet gedekt tenzij je zelf je tafel dekte.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    7,5
    Faciliteiten waren goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen douchegordijn/scherm bij bad; we moesten lang wachten in hotelrestaurant

    Faciliteiten waren goed

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: