Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over P'tit Dej-Hotel Bordeaux Est 2-sterren

Allée l'oiseau de France, 33310 Lormont, Frankrijk

#3 van de 6 hotels in Lormont

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 490 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    6,7
    Het weggaan.
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit is een keten van hotels met hetzelfde concept, nou de matrassen zijn hetzelfde en het bed was schoon. Ongeïnteresseerde receptie, we kregen een kamer op de tweede etage, zonder lift, daar was niets aan te doen. We hadden uitzicht op een metalen schuur, en er was zoveel verkeersoverlast dat je het raam pas na 22.00 uur open kon zetten, 's nachts werd ik wakker van regendruppels op mijn gezicht, ik heb mijn hoofd gestoten tegen het bedlampje. Je begrijpt de kamer was erg klein, Je moest om elkaar heen kruipen om naar het toilet te gaan. De badkamer had niet misstaan in een camper.

    Het weggaan.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    5,8
    Echt hotel voor 1 nacht ivm zeer beperkte ruimte
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein. Badkamer zeer klein, maximaal 1m2. Wifi gaf problemen

    Voor Door reis was locatie prima, dichtbij de snelweg. Ontbijt simpel maar ook goedkoop.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,0
    Geen eisen stellen voor een overnachting van een doorreis, en voor ons was dit de laatste keer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt voor 6 euro was vreselijk, alles was echt vies, het ochtend ontbijt was echt vreselijk en er was bijna niets zelfs geen bestek, borden of dienblad, we waren met drie grote kinderen en twee volwassen personen, de badkamer is een douche bak met wasbak en toilet zoals in een kleine caravan. De goedkopere reservering met contante vooruit betaling was achteraf helemaal niet mogelijk je moest alles voor de volle prijs afrekenen, de aanbiedingen via Booking.com gelden niet zei de baas van dit hotel.

    Voor één overnachting om alleen te kunnen overnachten en verder geen eisen stellen is te doen alleen echt geen ochtend ontbijt doen dit is echt ver onder de maat voor 6 euro.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    6,7
    Dichtbij de snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel klein kamer en douche en WC is erg klein, ik kon niet douchen en haar wassen is onmogelijk.

    Dichtbij de snelweg

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    Prima voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting

    Prijs kwaliteit prima voor 1 nacht Meerdere keren geweest, ik kom over paar maanden terug

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    3,8
    Erg krap allemaal!
    • Met huisdier
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was echt te klein om te kunnen douchen.

    het bed was klein, maar wel goed geslapen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    7,9
    Leuk/comfortabele hotel. Locatie is ook ideaal, gelijk bij de afslag. Zeker aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt kon beter

    Kamers waren comfartabel en heerlijke bedden om te slapen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    7,1
    Communicatie mag beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gemaild over aankomsttijd. Geen reactie en ook niemand aanwezig

    Bedden en airco

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    6,7
    ligging van het hotel, dichtbij de grote weg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat krap bemeten in het geheel, maar in het bijzonder de douche/wc unit.

    ligging van het hotel, dichtbij de grote weg.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,5
    Mogelijkheid om 's nachts via computer- automaat in te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Mogelijkheid om 's nachts via computer- automaat in te checken.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: