Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Notre Dame de la Sarte 3-sterren

44 & 46 Avenue Peyramale, 65100 Lourdes, Frankrijk

#54 van de 84 hotels in Lourdes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 731 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,9
    De vriendelijkheid van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad en het toilet waren verouderd waardoor het de indruk wekte dat ze minder hygiënisch zouden zijn.

    De vriendelijkheid van het hotel. Het was erg betrokken personeel. Zeer gastvrij.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,9
    HET ontbijt stond klaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We vroegen een dubbelbed ,maar we kregen 2 één persoonbed. De drukte op de parking van een snelheidswedstrijd. Lawaaierig.

    HET ontbijt stond klaar. Het was simpel maar voldoende.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,9
    HET ontbijt stond klaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We vroegen een dubbelbed ,maar we kregen 2 één persoonbed. De drukte op de parking van een snelheidswedstrijd. Lawaaierig.

    HET ontbijt stond klaar. Het was simpel maar voldoende.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,1
    naar omstandigheden redelijk te vreden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de douche is er geen gordijn of cabine. De kamer heeft geen spiegel,alleen 1x in de badkamer. T.V erg klein en is geen sateliet zender.

    Ontbijt is erg eenvoudig, als de eieren op zijn dan krijg je ook niks

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,1
    Geen honden toegestaan .
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden booking.com doorgegeven dat wij 2 honden meenamen. Dat is niet doorgegeven aan het hotel. Dit leverde problemen op.,zogenaamd omdat wij 1 grote hond hebben en die mocht daar niet komen. Wij kregen een andere kamer op een andere verdieping. Ons werd verteld dat we ons zo min mogelijk moesten laten zien met honden en eten was niet mogelijk ivm de honden. In alle restaurants in Lourdes waren we verder welkom met honden !!Geen ho

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    5,8
    -De locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche had een plastic gordijn. Dat ik iedere keer aanraakte als ik onder de douche stond. De afvoer deed het niet. Maar daarvoor werd snel geregeld maar toch.

    -De locatie! -Het personeel was heel aardig en hielp ons met alles wat we nodig hadden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,9
    Prima hotel met goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niet iets wat niet goed beviel

    Prijs-kwaliteitverhouding

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,2
    Prima verblijf. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen.

    Bijzonder hulpvaardige en vriendelijke eigenaar. Niets was teveel om ons te helpen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    Prima lokatie, netjes,vriendelijke meneer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was perfekt.mooie lokatie,Overal vlakbij.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,1
    voor echte pelgrims misschien ok, te eentonig als je iets meer wil
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    het ontbijt is te eentonig, alle dagen hetzelfde (wel voldoende); gekookte eitjes beter warm.

    vriendelijk personeel, goede ligging in lourdes

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    5,4
    Ontbijt en al de andere maaltijden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt en al de andere maaltijden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Op internet stond incl ontbijt maar klopte niet met mijn...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op internet stond incl ontbijt maar klopte niet met mijn bevestiging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie Vriendelijkheid en bereidwilligheid van het personeel netheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,9
    Een prima lokatie midden in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen arco, zodat je nachts het raam open moest hebben. Slecht geslapen.

    Netjes en schoon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    7,5
    Prijs-kwaliteit is zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De afzuiging badkamer-WC kan beter en douche ruimte te krap.

    Klassiek ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    6,7
    Goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te veel lawaai van andere kamers tv te luid geen respect na 10u voor kalmte Zou moeten medegedeeld worden aan receptie dat ten hoogste om 10u30 absolute stilte

    Goede service. Ontbijt heel goed

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    7,1
    goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt iedere dag hetzelfde

    goede bedden

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,3
    Aangenaam en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sonorisatie van de kamers kan verbeterd worden.

    Aangenaam en vriendelijk personeel. Bar altijd beschikbaar aan aanvaardbare prijzen.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,5
    Erg behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg behulpzaam

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: