Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Paris Gare De Lyon 4-sterren

2 Rue Hector Malot, 12e Arrondissement, 75012 Parijs, Frankrijk

#407 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3859 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    6,3
    Nette kamer, schoon, lekker bed, fijne douche.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wij waren er 1 nachtje. Op dag van aankomst waren we wat aan de vroege maar we konden we de koffers in het bagagedepot neerzetten en zijn Parijs ingedoken. Het metro en treinstation is vlakbij, maar niet aan de overkant zoals deze site doet vermoeden. Uitzicht is niet spannend, wij hadden kamer aan de voorkant vh hotel, smal straatje met niks. De volgende dag wilden we gebruik maken van het zwembad, maar het zwembad was een paar dagen gesloten wegens onderhoud. Daar baalde ik van want de aanwezigheid van een zwembad had meegewogen in de keuze voor t hotel. Dit was een dag daarvoor medegedeeld middels een bordje op de balie. Dat vind ik rijkelijk laat!

    Nette kamer, schoon, lekker bed, fijne douche. Parkeergarage. Vlakbij metrostation.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Top weekend in Novotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen. Het was goed verzorgd en het personeel was vriendelijk.

    Het hotel ligt naast het treinstation, maar toch rustig. De bereikbaarheid is prima. Metrolijn 1 waar ook de meeste bezienswaardigheden aan grenzen. Verder prima ontbijt. Gastvrij. Zwembad op temperatuur. Goede bedden. Top weekend gehad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,3
    Superfijn hotel, heel handig gelegen vlakbij Gare de Lyon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen enkele bezwaren, gewoon doen!

    Superfijn hotel, heel handig gelegen vlakbij Gare de Lyon. Met de kinderen was het ook super vanwege zwembad en fijne kamer. We vergaten een scheerapparaat en die werd zonder problemen teruggestuurd naar Nederland. Superservice!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we kaartjes voor de eifeltoren bij de receptie wilde kopen al een werden we erg opgelicht gelukkig wist ik ene beetje rond welke prijs het was In het hotel moesten we voor 3 kaartjes € 175 betalen hebben we natuurlijk niet gedaan En bij de eifeltoren heb ik uit eindelijk maar €62.50 betaald. Dus weet niet waar het fout gaat. En met parkeren ging ook niet staat slecht aan gegeven die man van de receptie zei waar we nu geparkeerd stonden was € 50 per dag maar dat was ook niet waar we moesten veel meer per dag betalen. Hoop dat we hier een tegoed komming voor eventuele volgende boeking

    Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,6
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    prijzen voor drank in de bar en restaurant zijn duur, maar dit is nu eenmaal typisch voor Parijs

    heerlijk ontbijt, lekkere koffie, enkel jammer dat het frans stokbrood bijna niet wordt aangevuld (maar er zijn voldoende alternatieven), heel vriendelijk personeel, we hebben éénmaal in het restaurant van het hotel gegeten (was lekker), het zwembad is een pluspunt voor de kinderen, goede ligging dichtbij metro, supermarkt en restaurantjes in de buurt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Ruime slaapkamer, wij konden prima met zijn vieren op 1...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet heel vriendelijk en slecht Engels sprekend. Het plein achter het hotel was een hangplek dat gaf niet altijd een fijn gevoel.

    Ruime slaapkamer, wij konden prima met zijn vieren op 1 kamer. Prima bedden. Metro was dichtbij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Personeel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitness, apparaten aan onderhoud toe. Een paar werkte niet of niet goed. Ontbijtzaal onhandig ingedeeld en wat krap voor aantal bezoekers.

    Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt uitgebreid en goed. Kamer was ruim en stil. Goede bedden!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,3
    Het ontbijt was uitstekend, maar ze mochten wel iets sneller...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was de laadpunt voor het laden van je auto niet geschikt met mijn stekker(mennekes). Kon wel als je je eigen thuis lader zou meenemen.

    Het ontbijt was uitstekend, maar ze mochten wel iets sneller zijn net het bijvullen van het eten. De kamers waren netjes en schoon, modern ingericht. Zwembad en fitness tot beschikking maakt het af.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Goede ligging vlakbij het station Paris-Lyon (RER/metro)...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    -

    Goede ligging vlakbij het station Paris-Lyon (RER/metro), ruime, zeer nette kamers en een naar Franse normen zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel beschikt ook over een fitness en zwembad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Prima, best luxe en gelegen op een fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen en muziekkeuze in het café. En dat het ontbijt niet inbegrepen is voor zo'n hoog bedrag is best stom.

    Heerlijk stille kamer op een prachtige locatie. Top badkamer met een spacey blindeerbaar raam. Nice.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Prima hotel met kinderen, goede uitvalsbasis voor Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is €18 per persoon. Het alternatief - bij een boulangerie een croissantje en koffie scoren - is vele malen aantrekkelijker. Het plein voor het hotel wordt veel bezocht door twijfelachtige types, maar er is ook een tweede uitgang als je hier niet langs wil. Hotel is verder beetje saai ingericht.

    Vriendelijk personeel, warm binnenzwembad (wel veel chloor), voor Parijs ruime kamer en badkamer (familie kamer). Locatie prima uitvalsbasis voor geheel Parijs naast één van de grootste stations van Parijs. Eenmaal van het plein af richting viaduct is Bastille zelf ook echt de moeite waard. Geen last gehad van drukte buiten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Heerlijke week in een prachtige stad en in een prima accomadotie 👍🏻
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer lag aan de straat kant als je ‘ s nachts het raam open hebt is dit wel luidruchtig.

    Prima hotel om de stad Parijs te bezoeken. Hotel ligt naast metro station Gare de Lyon. Nette kamers, met goede bedden en een mooie badkamer. Kamers zijn niet heel royaal maar wel van alle gemakken voorzien. Het Hotel heeft een zwembad wat erg leuk is (voor kinderen) om na een dagje stad gebruik van te maken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Wij hebben zeer genoten van ons verblijf in Parijs en het Novotel Gare du lyon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt. Het is druk, weinig ruimte en zelf eieren bakken.

    De kamers zijn goed. Het ontbijt viel een klein beetje tegen. De locatie is goed. De service van het personeel is uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Wat een super fijn hotel, heerlijke rustige kamers met fijne...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was enorm warm in de kamer, zelfs met het raam open. Het was gewoon niet koel te krijgen, maar dit is ook ons enige min puntje

    Wat een super fijn hotel, heerlijke rustige kamers met fijne bedden. Een uitgebreid ontbijt buffet en voor kinderen zijn er allerlei faciliteiten. Met of zonder kinderen we komen hier graag terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    10
    Leuk, rustige kamers, vlakbij trein en metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gene ons enorm opviel en heel blij om waren was dat er niets geluidsoverlast was. Dat was een enorm plus punt. Ontbijt was ook lekker en voor ieders wat. Voor de kinderen wat afleiding in de computer/speelhoek ook leuk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,6
    Zalig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Op dag 2 was het aanschuiven aan het ontbijt door een meeting van (zaken)personen die volgens mij niet bleven overnachten. Wij waren de rij voor maar dit kan best worden vermeden.

    Uitgebreid ontbijtbuffet. Propere kamers. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,9
    Ideale plaats om een city trip te doen met de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haartjes van andere mensen op het toilet!

    Alles was er wat we nodig hadden, niet meet of minder. Personeel in het restaurant heel vriendelijk zelfs bij hele drukke momenten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    6,7
    Hotel op goede locatie met prima prijs/kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was zo ontzettend warm in het hotel. Echt heel onaangenaam. Raam kon maar heel klein stukje open. Personeel heeft wel van alles gedaan om ons tegemoet te komen en dit is uiteindelijk gelukt. Complimenten. Ongezellige bar om na dagje Parijs nog even wat te drinken. Familiekamer is erg klein.

    Locatie is goed. Vlak bij station en metro. Goede bedden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    5,4
    Matig en teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren kleiner dan verwacht. Bed was te klein. Ontbijt was slecht verzorgd. Niet af gestemd op de capaciteit van het hotel. Onhygiënisch, slecht gesorteerd.

    24-uur open zijn van het zwembad. De kamers waren schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Een goed hotel die qua ligging uitstekend ligt om Parijs te verkennen en bezichtigen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Tussentijdse reserveringsaanpassing was doorgebeld maar bleek niet goed over te zijn gekomen bij het hotelpersoneel waardoor kamer voor 3 net te klein was (werd een extra bed bijgezet in een kamer voor 2 personen).

    Als je op pad bent in een vreemde stad, is vriendelijk en behulpzaam personeel alles bepalend. Ik ben dan ook uitermate tevreden over het personeel bij de receptie (Priscialia en Leonos) als ook in het restaurant! Deze mensen verdienen nmm echt een compliment!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Met onze dochters van 8 en 9 jaar een nachtje in dit hotel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met onze dochters van 8 en 9 jaar een nachtje in dit hotel verbleven. Vooral het zwembad en de badkamer met ligbad en glazen doorkijk vonden ze geweldig. Hotel ligt heel centraal alles was makkelijk te bereiken met de metro. De meisjes kregen nog een leuk presentje bij aankomst. Volgende keer Parijs kiezen we weer voor dit hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    Het ontbijt was prima, soms even wachten op een tafel ivm...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was prima, soms even wachten op een tafel ivm drukte. De kinderen hebben zich prima vermaakt in het zwembad of in de 'game area' als we terug kwamen uit de stad. Overal goede wifi in het hotel en centraal gelegend naast Gare de Lyon. Het personeel was erg behulpvaardig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,5
    Prima prijs kwaliteit verhouding, alleen jammer van de niet flexibele houding van het hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het boeken waren ze mega inflexibel omtrent het omboeken van de laatste nacht, foutieve datum (mijn eigen fout) gekozen maar met de vraag of ik deze aub later een keer kon gebruiken en een extra nacht daar tegenover ook nog wilde boeken (heb je toch weer een extra nacht verkocht lijkt mij?) was de letterlijke tekst; je hebt gekozen voor de niet-flexibele rate en dus helaas... in mijn ogen kies je dan ook voor een niet-flexibele houding jegens je klant en dit is een keuze..... erg jammer, want dit zorgde toch voor een bitter-sweet gevoel... terwijl het voor de rest prima was... jammer, kan niet anders zeggen!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was evht klein voor 4 personen. Het zwembad was klein, ontbijttuimte boven was net een kantine

    Eerlijk gezegd was er niks wat echt heel goed beviel. De dame aan de receptie was heel aardig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,3
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toilet was niet helemaal goed schoon! Er ontbrak een kussen en twee handdoeken. Echter, toen wij hier melding van maakte werd dit direct opgelost!

    Fijn hotel op een super locatie, tegenover het metrostation. Binnen 10 minuten ben je bij alle bekende bezienswaardigheden. De moderne kamer voldeed prima voor een nachtje. Het zwembad viel erg in de smaak bij de kinderen en was een goede afsluiter na een dag veel wandelen en bekijken. Het ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd. Er is een speciale familie ontbijtruimte op de eerste verdieping. De mensen zonder kinderen ontbijten in het restaurant op de begane grond. Vlakbij het hotel zijn er diverse restaurants en café’s.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Superhotel, zeer comfortabel en centraal liggend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!

    Goed en uitgebreid ontbijt en werd goed aangevuld als je later bent. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Moderne en schone kamers en fijne bedden. Vlakbij metro en treinstation en afgesloten bewaakte parkeergarage. Ondanks dat er veel gezinnen waren, zijn de kamers echt geluiddicht, heb geen kind gehoord. Superhotel!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,8
    Voor comfort en stijl, en korte afstand tot het centrum is dit echt het juiste hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het zwembad lijkt wel wat groter op de foto dan dat het daadwerkelijk is

    Het hotel ligt naast het station Gare de Lyon wat ontzettend fijn is, zo kwam ik binnen 10 minuten bij het de Eiffeltoren en andere grootse bezienswaardigheden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,1
    Aardig personeel ziet er mooi uit en een top locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamers kan beter.. de voegen bijwerken en de kit randen dat niet zo vies eruit ziet voor een mooie badkamer

    Aardig personeel ziet er mooi uit en een top locatie...

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,1
    Voor een kort verblijf oke
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie, moeilijk te vinden. Parkeergelegenheid van het hotel zelf niet te vinden. Daardoor in de parkeergarage geparkeerd, heel erg duur. Voor de deur/ in de buurt liggen veel zwervers en ruikt het niet al te best.

    De kamer was prima, van alle gemakken voorzien. Hier en daar wat slechte/vieze kitranden in de badkamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    9,6
    Fenomenaal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje jammer dat alle kanalen op televisie Frans zijn. Beetje algemene kanalen kan geen kwaad, maar was zeker ook niet storend.

    De kamers waren ruim, proper, modern en voorzien van kleine attenties zoals koffie, flesje water, enzovoort. Al bij al top!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    5,4
    De ligging was prima, naast Gare de Lyon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn vies en klein. We hadden 2 kamers waarvan een badkamer die gemoderniseerd was en op de andere kamer hadden we een badkamer die heel hard aan vervanging toe was. Het is er erg duur, een klein flesje water kost al meer dan 3 euro en parkeren is ook erg duur. Het zwembad is heel klein. Verder hadden we problemen met het boeken waardoor er gekeken moest worden naar een oplossing. Helaas geen medewerking. Voor ons geen Novotel meer.

    De ligging was prima, naast Gare de Lyon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    5,8
    Super dichtbij gare du Lyon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dekbed op slaap bank te kort en te smal Ontbijtzaal erg druk, ruimte waar eten opgesteld staat krap Bediening receptie bij aankomst afwezig en traag

    Kids ruimte Moderne badkamer Keuze ontbijt prima Snel technische dienst aanwezig om deurlezer te repareren

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    2,5
    Slechte service
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vreselijk, ik ben nog nooit zo slecht behandeld. Ik had mijn been gebroken en heb een familie kamer bij novotel gereserveerd voor 246 euro voor 1 nacht. familie kamer was het niet, heel klein en de bed bank van de kinderen moest ik met mijn gebroken been zelf opzetten.Tussen mijn bed en die van de kinderen had ik amper plek om uit bed te stappen. ik had in de reservering aangegeven dat ik een gebroken been heb en niet ver kon lopen op krukken, hier werd rekening meegehouden maar met de kamer niet, ik kreeg een bad ipv een douch. Dit werd later opgelost met dat ik een kamer kreeg op een andere verdieping die ik kon gebruiken voor het douchen. Maar ik moest van van hem wel aangegeven hoe lang ik er over ging doen. Ik gaf aan dat ik dat nu nog niet kon zeggen, als ik geen tijd door kon geven dan kreeg ik ook geen andere kamer. Toen heeft de manager zich er mee bemoeid en gaf aan dat het geen probleem was en ik hem gewoon kon bellen als ik klaar zou zijn. ontbijt was ook niet echt fijn, als je een gebakken eitje wilt dan sta je een half uur te wachten voordat je aan de buurt bent. ik kom hier nooit meer terug

    De Minions poppetjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Mooi hotel, nette en schone kamers en prima ligging
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de kamer die we eerst toegewezen kregen was duidelijk gerookt, ook al zijn alle kamers rookvrij. Gelukkig goed en snel opgelost door receptie. We kregen gelijk een andere kamer en excuses. Ontbijtzaal beneden is te klein. De eerste ochtend kwamen we daar en zat het vol. We werden naar de eerste verdieping gestuurd waar ook een eetzaal is; deze is volgens de mevrouw precies hetzelfde. Dat was niet het geval! Minder keus, minder gezellig en als je zonder kinderen reist heb je er echt niks te zoeken. De zaal was namelijk versierd met Minion ballonnen, en toen we zaten te eten kwam er een Minion (met harde muziek) de zaal in welke alle tafels langs ging. Ik heb zelf ook kinderen (waren nu niet mee), maar ik zit echt niet te wachten op een dansende Minion naast mijn tafel, zeker niet als ik net wakker ben ;-) Hij kneep nog in mijn nek ook. Bij de tafels zonder kinderen moet zo'n Minion gewoon lekker doorlopen. Dus laat je niet naar boven sturen als je daar geen zin in hebt :-) Tweede ochtend zaten we wel in de ontbijtzaal beneden en dat beviel 100 x beter.

    Nette en schone kamer met prima badkamer. Geen last van geluiden van de straat. Ligging ook goed naast het station. 20 minuten met de metro naar het centrum. Vriendelijk personeel. Ontbijt was oké, maar had uitgebreider gekund voor dat geld. Goede WIFI verbinding in gehele hotel. Fijn dat er een parkeergarage onder het hotel zit. Wel wat krap voor een grote auto.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    10
    Great stay, highly recommended to families visiting Paris.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het is niet evident om met de auto tot bij de parkeerplaats van het hotel te geraken. De ingang van de parking ligt in een gemakkelijk te missen straatje net naast een hoofdweg onder het Gare de Lyon. Misschien kan het hotel een plan voorzien bij de reservatie?

    Dit is een uitstekend hotel. Het personeel was erg behulpzaam. Het is zeer kindvriendelijk. Het ontbijt was erg lekker en de bedden waren comfortabel. De kinderen vonden het geweldig, vooral omdat het zwembad altijd open was, en er (tijdens ons verblijf althans) ook kinderanimatie voorzien was bij het ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,2
    Ideaal verblijf voor een stedentrip met kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    kleine liften, vooral als het druk ik moet je lang wachten in de lobby om naar boven te kunnen

    Fantastische locatie in Parijs, je parkeert je auto onder het hotel en je kan de hele dag met de metro door Parijs rijden. Goed personeel, was behulpzaam. we vroegen om extra beddengoed voor het klapbed en we konden de stad in gaan en toen we terug waren was het klapbed uitgeklapt en opgemaakt. Het hotel is goed ingericht op kinderen. Het personeel was enorm aardig voor ze en keek niet gek op wanneer ze door de lobby heen renden. De kamers waren echt geluiddicht. Je hoorde helemaal niet de drukke stad buiten en je hoorde ook geen ander bezoek op de gang.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,3
    Locatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    Merkwaardige ontvangst: verplichting een borg te betalen, hoewel de kamer geheel vooruitbetaald was. Personeel (zowel balie, als schoonmaak, overig personeel) is (niet onvriendelijk, maar wel) onverschillig; gefocust op procedures en niet op klanten. Airco op de kamer slaagt er op warme dagen op geen stukken na in de kamer op een redelijke temperatuur te houden.

    Locatie is goed. Ruime kamer; bedden en sanitair zijn prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig keuze in de minibar

    Bij aankomst werd alles perfect uitgelegd, ook vragen omtrent vervoer binnen de stad waren goed uitgelegd. Het personeel is gewoonweg vriendelijk en behulpzaam, hygiëne is op en top in orde en de koffiemachine op de kamer is zeker een pluspunt. Het ontbijt was zeer uitgebreid en dus zeker de prijs waard, ook een ruime kamer die zeer netjes en elke dag werd gepoetst en bijgevuld. Onze eerste keer bij novotel was zeker de moeite waard en prijs/kwaliteit Zit zeker goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,3
    onmogelijk te vinden parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De receptioniste antwoordde onvriendelijk op de vraag hoe we in de parking moesten geraken. Na een half uur zoeken kwamen we in de parking van het station i.p.v. de parking van het hotel en koste 10€ per dag meer . Niet aangeduid hoe we in de parking van het hotel geraken.

    Lekker ontbijt, Mooie kamer maar een doorzichtig glazen raam tussen de kamer en de badkamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,1
    Prima verblijf met alleen minpuntje de locatie van de kamers erg ver bij elkaar vandaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Kamers bij elkaar in de buurt - hier was iets fout gegaan waardoor wij op de 6e verdieping en onze dochter en gezin (onze gasten) op de 3e verdieping zaten. Hotel deed voorkomen alsof dat onze schuld was.

    Het zwembad was een van de voornaamste redenen om dit hotel te boeken - dit ivm onze 7 jarige kleinzoon. Kamers en ontbijt verder ook prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    Correcte prijs-kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    Ligt een beetje buiten het toeristische centrum en onze tgv kwam aan in het noordstation.

    Correcte prijs-kwaliteit. Het personeel was heel vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    10
    Top Hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis WiFi al wordt gezegd dat het niet geschikt is voor Voip lukte dit wel via WhatsApp. Kamer waren heel netjes. Eerder inchecken geen probleem en baggage mag je voor inchecken en na het uitchecken nog stallen. Metrolijn 1 is vlakbij die je naar Het Louvre brengt. Echt een super hotel welke we zeker weer gaan bezoeken. Via Hal2 van Gare de Lyon is het Hotel makkelijk te bereiken en hoef je de weg niet over.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    8,8
    EEN ABSOLUTE AANRADER IN HET ABSOLUTE CENTRUM VAN PARIJS;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    ONTBIJT IS NOGAL DUUR;

    DE COMFORTABELE KAMERS WAREN UITERST NETJES, ERG RUSTIG EN NIET GEHORIG EN OOGDEN BOVENDIEN DESIGN en NIEUW. BOVENDIEN IS DE CENTRALE LIGGING EEN AANRADER;

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    6,7
    not bad, not good !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    communicatie kan beter ! zaterdag avond brandalarm meermaals afgegaan maar niks van communicatie van hoe of wat. ook zwemruimte stonk naar schimmel en een stuk van het plafond kwam naar beneden.

    ontbijt heerlijk ! kamers OK

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,8
    Prima hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een familiekamer was de kamer aan de krappe kant.

    Prima hotel op een fijne locatie. De familiekamer waarin wij vier nachten verbleven met een gezin met twee kinderen was modern en goed uitgerust. Je kunt er uitstekend ontbijten en dineren. De kinderen vonden het leuk om na een dag Parijs even te kunnen zwemmen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    9,6
    goed gelegen hotel voor verkenning Parijs met openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    goede kamer maar krap voor 4 personen ontbijtruimte niet berekend op grote toevloed

    renovatie badkamer, prima afzuiginstallatie, parkeer faciliteit onder hotel, nabijheid metro, geen storende geluiden noch van het hotel noch van de straat

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,9
    Leuk verbljf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleedkamer zwembad is stonk naar urine. Ik weet ligt ook aan gasten

    Personeel super vriendelijk en behulpzaam En water op de kamer en 't station naast 't hotel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,3
    Prima hotel in mindere buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    De buurt is niet echt geweldig. Veel zwervers en net te ver buiten het centrum. Receptie was bij in- en uitchecken wel erg druk

    Hotel in het algemeen prima en parkeerfaciliteiten ideaal.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,2
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt aangerekend terwijl het niet gevraagd was. Wel rechtgetrokken na klacht

    Goede prijs/kwaliteitsverhouding Toplocatie, vlakbij station en metro. Gezinsvriendelijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    6,7
    Kamer was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer gelegenheid van het hotel was niet te vinden. Niemand kon mij vertellen waar te parkeren voor 27.50 per dag bij de parkeerplaats van het hotel. Toen maar geparkeerd voor 39.50 per dag. Jammer personeel was niet erg behulpzaam op dit gebied.

    Kamer was goed. Ontbijt was matig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    5,8
    Als vier vriendinnen kregen we geen kamers langs elkaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Als vier vriendinnen kregen we geen kamers langs elkaar! Belachelijk!! Gebeld met booking.com en er werd mij verteld dat je dit aan dient te geven? Nog nooit meegemaakt! Er werd absoluut niet meegedacht. Een dag erna kregen we een kamer naast elkaar, jammer dat dit zo moet lopen! Laatste keer voor mij.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    8,8
    Modern comfort op een uitstekende lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren vergeten te vragen voor een non-smoking room; dus het rook een weinig naar sigaretten.

    Kamers waren modern ingericht. Leuke gadget om een transparante ruit (tussen douchecabine en slaapdeel) niet-transparant te maken .

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,5
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was niet erg comfortabel en het zwembad zie je liggen vanuit de receptie (het is een saaie ruimte waar je niet lekker kan liggen)

    Uitgebreid ontbijt, ruime kamer, zwembad aanwezig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,3
    kamer van 3pers maar stopcontacten en handdoeken zijn maar...
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    kamer van 3pers maar stopcontacten en handdoeken zijn maar voorzien voor 2. douche in kleedhok zwembad enkel zeer heet water, niet koud. deur en slot zeer stroef (kleedhok zwembad) geen toiletpapier aanwezige (kleedhok zwembad)

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,5
    Uitstekend Familiehotel met goede WIFI en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen!

    De locatie, gemakkelijk bereikbaar met Metro en RER, goed ontbijt, Uitstekende WIFI en ondanks hittegolf van 36 C uitstekende Air Conditioning. Goed familie hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,5
    Fijn kindvriendelijk hotel. Aandachtspuntje: schoonmaak.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet zo goed schoongemaakt.

    Het was een erg kindvriendelijk hotel, met extra faciliteiten voor de kinderen en een kleinigheidje voor ze bij het inchecken. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,9
    goede familie hotel in Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    In onze laatste dag wilden we nog even zwemmen maar het zwembad werd schoongemaakt, en dat hadden ze niet gemeld. Kids waren teleurgesteld

    kamer was prachtig. Supermooi

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    6,7
    Op zich genoten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomt wilde dat ik direct 610 euro zou betalen, als een soort borg...??!! De pislucht door heel Parijs.

    De metro

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,9
    Goed hotel voor een weekend Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    Goed ontbijt voor franse begrippen, vriendelijk en behulpzaam personeel, Eigen afgesloten parkeergarage onder hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf, ideaal met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Frisse, prettige kamer, prima ontbijt, kindvriendelijk, metro in de buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Prima hotel vlak bij Gare de Lyon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange rij voor het ontbijt. Zwembad en fitness heel basic.

    Prima hotel vlak bij Gare de Lyon. Handig voor een nacht op doorreis.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    10
    ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    -

    ligging zwembad - fitnesszaal overvloedig ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Te weinig ruimte in ontbijtzaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Te weinig ruimte in ontbijtzaal. Beetje aanschuiven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Perfect verblijf op een uitstekende locatie in Parijs met klantvriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De service van het personeel, de grootte van de kamer en de badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs , kan beter

    Ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Banken in lounge waren aan vervanging toe

    Zeer schoon, netjes, modern ingericht. Minibar inclusief, kluis en 55 inch tv

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lastige mensen buiten bij het plein station rumoerig tot snachts

    Zwembadje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was chaotisch. Druk. Vieze tafels. Zwervers voor de deur. Stonk naar urine.

    Ontbijt was prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,6
    prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad, voor kinderen te diep en temperatuur water niet constant

    Vriendelijk personeel. Mooie, praktische kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    Alles was prima.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was prima. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    geweldig hotel voor gezinnen met een heerlijk zwembad en uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    aantal personeelsleden tijdens ontbijt waren behoorlijk onvriendelijk

    heerlijk ontbijt, fijn zwembad, zeer goede service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Perfecte uitvalsbasis voor onze stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Slaapbank (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goed. Kamer netjes en schoon. Restaurant in de avond was goed. Zwembad is plus.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    5,4
    prima maar niet echt een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    gewoon out dated

    kamers prima, ontbijt goed, gehele hotel een beetje oud

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    10
    De grootte van de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed en Slaapbank (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Novotel Paris Gare De Lyon

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: