Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Nancy 4-sterren

2, rue du Vair, 54520 Nancy, Frankrijk

#6 van de 26 hotels in Nancy

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2061 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Super nette en schone kamer en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers

    Super nette en schone kamer en vriendelijk personeel. Genoeg parkeerruimte. Aansluiting naar de snelweg is super. Dichtbij centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,6
    Prima hotel en zullen zeker terug komen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen van de drankjes waren erg prijzig. Voor 4 drankjes moesten we 21 euro afrekenen.

    Het zwembad was erg fijn voor de kids. Kamer was uitstekend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,1
    Goed genoeg voor een tussenstop onderweg, niet zo leuk voor langer verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving is heel saai, industrieterrein. ‘s Nachts ging het brandalarm af, kan gebeuren, maar er was geen personeel te bekennen, dus er was geen uitleg. Niemand wist wat de bedoeling was. Gevaarlijk als er echt iets gebeurt! Verder kan het personeel ook vriendelijker. Bij de ontvangst is het prima, maar aan de bar of bij het ontbijt werken mensen die liever andere dingen doen, lijkt het.

    Nette kamer, toilet apart van de doucheruimte is fijn. Bedden zijn goed. Zwembadje zag er leuk uit, maar we hebben hem niet uitgeprobeerd. Ontbijt is goed. Ruim voldoende parkeerruimte.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    overnachten prima rest vergeten
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het restaurant en avondmenu is ronduit slecht evenals de wijn, als je de weg oversteekt en naar MC Donald's gaat heb je beter gegeten!!

    kamers zijn goed vooral de bedden ontbijt was OK

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,5
    Zeer netjes en modern, vriendelijk personeel, moderne kamer,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drankjes bij de bar/ terras waren prijzig.

    Zeer netjes en modern, vriendelijk personeel, moderne kamer, ruim genoeg voor 1 nacht met 4 personen, ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,1
    Rustige lokatie, goede airco, prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vierpersoonskamer geboekt , driepersoonskamer bij aankomst soor Novotel gereserveerd .Novotel zegt is fout Booking.com en wilde vierpersoonskamer tegen 70 euro bijbetaling aanbieden. Niet gedaan, toen kon er een eenpersoonsbed in kamer erbij gezet worden... Onbekend wiens fout het werkelijk is...

    Rustige lokatie, goede airco, prima ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    Kindvriendelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed genoeg, maar tafels werden niet/amper leeggehaald of schoongemaakt. Wij waren er om 08.30 uur. Wij hebben toen zelf maar een tafel schoongemaakt en bestek en borden bij elkaar gezocht.

    Zwembad tot 22.00 uur open. Kindvriendelijk hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    Prima verblijf voor onze doorreis van Zuid Frankrijk naar Nederland,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeer plaatsen zijn er genoeg ,maar heel erg krap.je kunt bijna niet in je auto komen ,als er een auto naast geparkeerd staat

    Wij vonden het ontbijt erg prijzig,€ 17.50, vinden we een behoorlijk bedrag voor een overigens prima ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    6,3
    Als een een puur transit hotel, prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras was wel een beetje hard. Doucheruimte is op een soort plastic vloertje dat spekglad wordt, erg gevaarlijk, let op Aub.Kleur van de badkamer en wc is vreemd, donker bruin. Dit is echt een hotel voor een dagje op de weg van/naar de vakantie. Hoorde een soort brom die we niet konden thuisbrengen, of het was een ventilatie of de lift motor, we sliepen op de hoogste verdieping. Prijs is echt te duur voor de kamer. Als je het als transit hotel gebruikt is het prima denk ik, slapen en klaar. Ontbijt is simpel maar wel goed.

    Dicht bij de snelweg

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    7,1
    Locatie, op doorreis naar zuid frankrijken daarvoor is dit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt basic voor een 4 sterren hotel. Geen verse producten. Kamer klein voor een familiekamer

    Locatie, op doorreis naar zuid frankrijken daarvoor is dit hotel goed gelegen. Restaurant aanwezig in hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,5
    ruime kamer en kingzise bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Goede hotelfaciliteiten maar restaurant was beneden gemiddeld . Prijs - kwaliteit kwam niet overeen. Ontbijt ook vrij prijzig.

    ruime kamer en kingzise bed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    5,8
    Ok voor op doorreis, maar wel aN de
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel ok, maar Mn aan receptie erg alsof ze aan een lopende band stonden. Alvast 100 euro extra van je creditcard halen ‘ als een soort borg’, onzin natuurlijk. En alles bij elkaar toch best duur.

    Kamer prima: ruim, schoon, leek nieuw. Badkamer ook ruim, en pluspunt: wc apart. Inrichting restaurant niet echt gezellig. Wij waren op doorreis en daarvoor is het prima geschikt. Wel aan de prijs incl ontbijt en diner (vrij simpel gehouden en toch 260,- kwijt totaal. Ontbijt prima, veel keus.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    Voldeed aan standaard eisen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapbank voor 2 personen.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na ons bezoek twee weken toen het diner tegenviel, was, uitgezonderd de koude soep, het diner redelijk van kwaliteit

    Kamer was functioneel en ontbijt ok

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Eten t.o.v. Vorige jaren duidelijk minder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapbank voor 2 personen.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner viel tegen. Het eten was lauw en je werd geacht met je vingers te eten door de wijze van opdienen, in beschadigde emaille bekers. Populaire toer.

    Goede schone kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    Prima adres als je op doorreis bent, vlak bij de snelweg, prima kamers en goed eten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een duidelijker gespecificeerde factuur zou fijn zijn. Het was behoorlijk puzzelen om na te gaan wat alles betekende. In eerste instantie klopte de factuur ook niet, dat is snel recht gezet. Prima

    Erg goed gegeten in het restaurant! Voldoende keus voor vega’s, zelfs een vegan optie. Voordelige kindermenu’s die ook heel prima zijn. Aardige bediening.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,8
    Handig als met kinderen op een kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking zegt tweepersoons bed en een persoons bed : dat laatste is te smal en eigenlijk eenbank : klopt niet Personeel bot frans , niet geintereseerd in de klant Bar veeeel te duur

    Bedden goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Perfect hotel voor op doorreis met goede keuken voor diner.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Onbijt daarentegen kon beter. Geen bruin brood, weinig hartig beleg en de 'scrammled eggs' waren ronduit vies (aangemaakt met iets).

    Diner in het restaurant was heel goed. Ontvangst en check-in snel. Kamers zijn prima. Perfect hotel vlakbij de snelweg voor op doorreis naar het zuiden of noorden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Hotelkamers zijn gerestyled en het gehele concept spreekt...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er is een kindermenu, echter de prijsstelling van het volwassene menu ligt iets aan de hoge kant tov andere novotels is onze indruk.

    Hotelkamers zijn gerestyled en het gehele concept spreekt ons erg aan. Fris en modern! Ook het restaurant was prima! Met een zwembad, wat nu dicht was, zijn er naast een voetbaltafel, games, voldoende dingen voor de kinderen ingericht. Een uitstekend hotel voor doorreis.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,6
    Novotel is voor herhaling vatbaar als je onderweg wilt slapen.
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving van het Hotel. We zaten op een bedrijventerrein.

    De ontvangst was zeer hartelijk. Sympathiek personeel. Lange en goede bedden. Prima eten. Na het verblijf snel en route.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Mooie accommodatie , matige voorzieningen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding , eten in restaurant vond ik matig , douche was mooi , maar douchekop was niet goed gemonteerd en gaf weinig water

    Ontbijt en kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt werd wat langzaam bijgevuld. Rest was top. Ontbijt mag iets goedkoper.

    Luxe, fijne kamer, waterflesje, schoon, apart wc, luxe ontbijt, parkeerplaatsen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,9
    Prima ligging, familiekamer, veel te duur ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je niet een klein ontbijt kan boeken voor een paar euro. Alleen een volledig buffet voor €16,- per persoon. Meer dan €60 om met twee kleine te ontbijten is wel erg duur! En een mini cappuccino voor €4,90?!?

    Ligging aan de snelweg. Familiekamer is erg fijn. Kinderbedden zijn wel echt voor kinderen en niet voor volwassenen. Parkeren voor de deur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,2
    Uitsekend verblijf met jonge kinderen op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er moet extra worden betaald voor het ontbijt wat relatief duur is (€ 16,50 per persoon) bovenop de relatief hoge kamerprijs.

    Ruime kamers. Heel modern en schoon. Gratis gebruik van de internetcorner. Meerdere hoekjes waar kinderen kunnen spelen in de lobby. Dicht bij de snelweg. Bij de receptie spraken zij goed Engels maar ook Nederlands.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,5
    Ideale stop om te overnachten op weg naar je wintersportvakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was blijkbaar teveel gestresseerd. Te weinig mensen? Dat maakte de bediening wat minder goed. Te vergeven.

    Goede, gezellige gemeenschappelijke ruimtes met goed ontbijt en prima restaurant. Vlakbij de autosnelweg maar toch geen lawaai ervan.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,5
    Redelijk moderne inrichting, kids (2 en 3) konden fijn...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc op kamer erg krap.

    Redelijk moderne inrichting, kids (2 en 3) konden fijn spelen waarbij wij bij bar relaxed drankje konden drinken. Prima eten in restaurant (vanaf 19.00).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    10
    Prima accomodatie die ik zo weer zou boeken en iedereen kan aanraden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben niet in het hotel gegeten, maar hebben wel even de menukaart bekeken. Prima gerechten, ook voor kinderen, maar wel aan de dure kant.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt, goede kamer, snelle in en outcheck, dichtbij de snelweg, voldoende parkeerplek.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    8,3
    Prima locatie,komen er inmiddels al jaren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Als je na aankomst ergens rustig een drankje wilt drinken kan dat niet,TV lawaai en weinig confortable stoelen.

    De kamers uitstekend/ontbijt en diner goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    6,7
    ontbijt was super , alleen geen creditcard garantie afgeven ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    alleen geen creditcard garantie afgeven , duurt een maand voordat de reservering er af is , beetje jammer zoiets .

    ontbijt was super , alleen geen creditcard garantie afgeven , duurt een maand voordat de reservering er af is , beetje jammer zoiets .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,8
    Een groot verschil met novotel beaune
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de rekening stonden 3 avondmalen aan gerekend terwijl we maar met 2 waren. Ik had al betaald toen ik het zag en men beloofde me dat dat geld werd teruggestort maar daar is niets van aangekomen Dus: kijk goed uw rekening na voor je betaald!,

    Ontbijt was heel verzorgd en goed Kamer was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel voor één overnachting op doorreis, ligging kort bij autosnelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Diner, wij bestellen biertje als aperitief, hoofdgerecht en wijn voor bij het eten. We krijgen ons biertje en aperitiefhapjes en binnen de twee minuten staat ook ons hoofdgerecht op tafel. Timing hier was dus alles behalve goed.

    Lekker ontbijt, mooie kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,1
    Aardige lokatie, vlakbij snelweg, prima plaats voor tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Diner in restaurant viel tegen; erg kaal, geen toefje groente. Veel te koud geserveerde rode huiswijn. Geen Nederlandse satellietzenders op TV.

    Heerlijk groot bed. Leuk ingerichte gerenoveerde kamers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,5
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt wat minder voor een 4 sterren hotel

    Ligging dicht bij de snelweg. Ideaal als tussenstop. Tuin bij het hotel. Schone kamer. Fijn verblijf gehad met kind 1 jr

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,5
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer geboekt met 4 losse bedden, maar kregen een kamer met een bedbank oid

    Avondeten in het restaurant was goed. Helaas was het restaurant vol, maar we mochten in de bar aan een tafel de maaltijd nuttigen. Ontbijt was ook prima en het hotel zag er zeer schoon uit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    Prima overnachtingshotel. Zou er niet je hele vakantie vieren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt is op zich prima, maar de zaal is te klein tijdens spitsuren. Ga zo laat mogelijk ontbijten dan is het goed te doen.

    Dat er een zwembad bij het hotel was en dat je binnen een minuut weer op de tolweg naar het zuiden zat.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Helemaal leuk en zeer goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets alles was goed.

    Het personeel was gewoon heel leuk en vriendelijk netjes en schoon en zeer een aanrader voor iedereen die er langs komt en op rust wil super voor elkaar. En zelf met een kind van2 is het een leuke hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,3
    Het was een fijn hotel voor doorreis waar je makkelijk en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    Eten en drinken is erg duur

    Het was een fijn hotel voor doorreis waar je makkelijk en veilig kan parkeren. Kinderen hebben veel gezwommen in het zwembad. Kamers zijn goed en lekker stil. Het hotel ligt een paar kilometer buiten de stad, maar de bus stopt voor de deur en er is een leuk restaurant direct aan de overkant. Eten en drinken in het hotel zijn te duur waardoor bijna iedereen elders lijkt te gaan eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,3
    Een zeer goede locatie, maar de faciliteiten zijn beneden de maat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is duur en belabberd (met €16 p.p. mag je veel verwachten, echter er was een heel beperkte keuze, niet lekker vers brood, alles net niet goed gepresenteerd (o.a. slechts één soort kaas en in blokjes i.p.v. van mooie plakken, borden zijn onpraktisch en vies)). De kamers zijn relatief klein en de kleurzetting mag wat fleuriger.

    De locatie van het hotel is uitstekend, want je bent zo op de snelweg en in het stadcentrum. Nancy is een van de mooiste en netste steden die ik ooit heb gezien. Het is wel een heel nuttig doorreishotel, maar neem geen ontbijt. De kamers zijn redelijk netjes en overzichtelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Prima verblijf met vriendelijk personeel vlakbij de A31
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche viel tegen, kwam bijna geen water uit.

    Ideaal hotel voor overnachting op terugweg uit Spanje, ligt ook dichtbij de A31. Grappig was wel dat de foto op Booking totaal niet overeen kwam met de werkelijkheid dus reden wij er eerst voorbij. Verder alles prima en super ontvangst door Nederlandse gastheer 😃👍🏼Kamer en ontbijt waren super! Ook het diner is goed en zeker niet duur. Hadden wel een luxe kamer geboekt. Hotel is zeker een aanrader!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,2
    Fijn voor tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best prijzig. Zeker eten en drinken in het hotel.

    Ruime kamer, veel faciliteiten in het hotel, ook voldoende voor kinderen. parkeergelegenheid voor auto met aanhanger.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,2
    ideale tussenstop richting zuiden / richting huis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt - eitje harder bakken

    kamers erg ruim, zelfs met een extra kinderbedje en eenpersoonsbed. Ideaal als tussenstop richting zuiden/noorden. Heerlijk eten als diner, ontbijt wat eenvoudiger. Speelruimte voor de kindjes en een aangenaam zwembad. IDEALE tussenstop.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Prima voor doorreis: schoon, efficient, weinig karakter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig karakter. Niet een plek om meer dan 1 nacht te zitten. Wel prima voor doorreis.

    Schoon en efficiënt hotel. Prima ontbijt. Goeie locatie voor een overnachting op doorreis naar/van zuid Frankrijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Prima overnachting tijdens de terugreis met schone kamers en prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst bleek dat we pas om 20:15 konden eten vanwege de drukte. Er zitten echter 4 restaurants in de buurt, dus hebben we daar prima gegeten.

    Het hotel ligt vlak bij de snelweg en bij aankomst was er een nederlands sprekende receptionist. Ontvangst was perfect en efficiënt. De kamer was keurig en voldeed aan onze verwachting. Het ontbijt was ook zoals het hoort, kortom niets op aan te merken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,3
    Dit hotel voor één nacht geboekt als tussenstophotel onderweg naar huis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein voor vier personen en het diner in het restaurant ronduit slecht.

    Het ontbijt was prima en het hotel is prima gelegen langs de snelweg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Wij zouden zeker teruggaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een minpuntje: prijzen voor (fris)dranken waren erg hoog. Vooral voor gezinnen met kinderen lijkt me dat niet prettig.

    Goed eten, mooi hotel, ideaal voor gezinnen met kinderen op doorreis. Kinderen leken zich goed te vermaken in het zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant zeer matig. Duur en smakeloos. Ontbijt veel te duur.

    Leuk personeel. Vriendelijke Fransen. De man die ons hielp was zeer enthousiast en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,8
    Heel goed bevallen! Zullen we waarschijnlijk nog wel eens terugkomen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt gedaan want kosten van 16,50 p.p. vonden we te hoog zeker voor kleine kinderen die vaak niet zoveel eten. wij hebben daarom elders ontbeten. Drankjes bij de bar vonden wij ook te prijzig. 7,50 voor een biertje.

    Mooie moderne kamer, goede bedden, leuke vintage gestylede lounge.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Fijn hotel voor doorreis, comfortabel en kindvriendelijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel tegen

    Overnachting onderweg van Spanje naar Nederland. Comfortabele kamer Heerlijk gegeten zowel diner als ontbijt. Zeer kindvriendelijk. Cadeautje voor de kinderen bij inchecken, speeltafel en kindermenu

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je betaald voor 4 pers dus dan wil ik ook voor 4 pers handdoeken en bekertjes. Personeel kan een stuk vriendelijker.

    Ontbijt heel erg goed en uitgebreid. Mag oa zelf je wafels bakken etcetera leuk voor de Kids De menukaart in t restaurant vonden wij niks..maar een Mac en Frans eettentje op loopafstand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Prettig verblijf, fijne kamers en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nette kamers, goed ontbijt, fijn hotel voor doorreis, op heenweg b&b gebruikt, maar Novotel is toch wel wat comfortabler, ondanks dat je er ook ruim meer voor betaalt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Na een lange autorit heerlijk tot rust gekomen in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dit hotel geboekt voor 1 overnachting en vanwege de goede recensies. Geen spijt van gehad, kan dan ook geen dingen bedenken wat ons tegenviel. Het is echt een aanrader.

    Nette, schone kamer, modern ingericht, op korte afstand van Route du Soleil, receptie 24 uur per dag aanwezig, uitstekend ontbijt, ruim voldoende parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ontbijt slaat werkelijk nergens op. Is totaal uit verhouding. 16,- Euro pp voor ontbijt is bijna net zoveel als hoofdgerecht diner.

    Prima kamer, ruim genoeg met zoon van 1 jaar en kinderbed stond klaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het restaurant moest er te snel worden gegeten. Binnen 45 minuten stond je weer buiten. Ober haalt tijdens eten al borden die leeg zijn weg.

    Ontbijt, en ontvangst in eigen taal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,5
    Prima voor 1 overnachting onderweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het eten was erg prijzig en van matige kwaliteit.

    Kamers waren prima voor 1 overnachting voor onderweg. Schoon, ruim genoeg, niet gehorig, prima bedden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    10
    Top! Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wijn was wel erg prijzig.

    Heerlijke bedden, schone kamer, erg fijne moderne badkamer (op de heenweg met bad), vriendelijk personeel, ligging langs de snelweg en toch rustig slapen, erg kindvriendelijk, lekker eten, ontbijt 'voor elk wat wils' en mocht je gebruik willen maken van het zwembad, dan kun je bij de balie een badlaken vragen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    10
    Prima overnachting hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in het restaurant was prima, alleen de opmaak / groente was onder de maat. Daardoor beoordeel ik de prijs aan de hoge kant.

    Prima kamer. Ruim ontbijt buffet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    2,5
    Ben vaste klant bij novotel maar deze was de slechste.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onbijt.het restaurant en de bediening trok op niks.de ratten lopen onder u voeten door op het terras.veel lawaai de ganse dag en nacht.bij een vraag word je gewoon genegeert

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,8
    Prima voor een luxe tussenstop op vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden 2 kamers geboekt, maar bij aankomst bleek er maar eentje te zijn vastgelegd. Terwijl ik wel een bevestiging van Booking.com had waarin stond dat ik er 2 had gereserveerd. De medewerker deed er heel moeilijk over, hierdoor duurde het inchecken heel lang. Dus de communicatie tussen booking.com en novotel was niet goed.

    Goede bedden en heel uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een prima hotel. Goed verzorgd ontbijt en nette kamer met mooie badkamer. Ideaal als doorreis hotel. Ligt aan de snelweg. Maar je hoort niets in het hotel van de snelweg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,6
    Prettige verblijf in een net en schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als we dan toch iets moeten noemen vinden we de prijs van het eten en drinken iets aan de hooge kant.

    Alles als zeer goed ervaren, uitstekende ligging, leuk zwembad, fijne bedden en alles schoon, eten prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    10
    Het was top, echt een aanrader en we hebben genoten !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets.

    De vriendelijkheid van het personeel was top. We voelden ons gelijk thuis en er heerste een hele gezellige sfeer. Dus we doen dit hotel zeker nog eens aan als we in de buurt zijn. In een woord TOP !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,2
    Heerlijk hotel, heerlijk plekje!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij maken vaker gebruik van dit hotel (als tussenstop). Fijn terras bij het zwembad (zwembad wel koud!) en daarachter sport/picknickveld waar kids even lekker kunnen bewegen. Kamers comfortabel en net en ontbijt prima! Vriendelijk personeel ook. Onze vakantie begint hier al echt!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Goed voor een verblijf van één nacht, doorreisaccomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Er was erg veel volk, luidruchtige jongeren met muziek aan zwembad. Dit stoorde. Personeel heeft dit duidelijk opgemerkt maar niet ingegrepen. Weinig enthousiaste medewerker aan het onthaal. Weinig keuze om 's avonds iets te eten.

    Lekker ontbijt, ruim assortiment.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    Goed en schoon verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel tijdens in en uitchecken komt niet echt gemotiveerd over. Ontbijt zou voor die prijs uitgebreider mogen.

    Goede schone kamers. Snel inchecken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Prima hotel om bij te komen voor het vervolg van je reis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamers, ontbijt en vriendelijk personeel. Uitstekend hotel voor op doorreis naar het zuiden. Voor de kinderen leuk om even lekker te zwemmen na een lange autoreis.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar met de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijzen voor het diner en aan de bar zijn aan de hoge kant voor wat je krijgt.

    Prima ontbijt, goede kamer met goede bedden en matrassen. Mac Donalds op loopafstand. Leuke lobby met spelletjes voor de kinderen. Dichtbij de snelweg, dus makkelijk voor op doorreis. De kamers zijn goed geïsoleerd, dus geen geluidsoverlast van buiten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Prima plek om te overnachten op doorreis. Op loopafstand een kiprestaurant en de mcDonalds.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was eenvoudig, daar hadden we meer variëteiten verwacht. Simpel maar op zich ok. Absoluut tegenvallend waren de prijzen op het terras. Voor 2 biertjes van de tap en twee appelsap €19,40 betalen vond men normaal. Gelijk aan de roomservice prijzen.

    De kamer was heel netjes, wat krap voor een gezin van vier, maar voor 1 overnachting op doorreis helemaal prima. Auto stond keurig voor de deur, erg vriendelijke ontvangst. Zwembad was super!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Prima kamer met 2 kinderen onderweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer vrij klein met 4 bedden, maar in verhouding met prijs goed.

    Prima kamer met 2 kinderen onderweg. Netjes en modern. Bedden lagen goed. Ontbijt was voor Franse begrippen uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,8
    Altijd een goede overnachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel en goed bereikbaar van de snelweg. Goed ontbijt en prima kamers met airco waar ook je hond mag verblijven. Tevens een gezellig terras met zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    HET ETEN EN DRINKEN IS ERG DUUR.
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    HET ETEN EN DRINKEN IS ERG DUUR. JAMMER DAT ER GEEN ANDERE TALEN MENUKAARTEN WAREN. DIT MAG JE TOCH WEL VERWACHTEN BIJ ZN INTERNATIONAAL HOTEL. HET PERSONEEL SPREEKT OOK ALLEEN MAAR FRANS.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Ideaal hotel voor overnachting op doorreis
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    dichtbij de snelweg geleden, ruime parkeergelegenheid. Schone, moderne kamers. Comfortabele bedden, ook voor de kinderen goede 'opklapbedden'. Ideaal voor onderweg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Prima voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor 4 mensen was de gezinskamer iets aan de krappe kant

    Ontvangst en personeel was hartelijk/prima. Het ontbijt was prima maar niet erg uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,9
    Modern hotel met mooie inrichting, maar erg dure consumpties.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge prijzen aan de bar (klein glas eenvoudige witte wijn a 7 euro). Personeel spreekt nauwelijks een woord Engels. Bij een internationale hotelketen verwacht je toch wel dat men een woordje Engels spreekt. Er wordt WiFi in het hotel aangeboden, maar dit is zo traag, je kan er amper een webpagina mee laden. Bied het dan niet aan.

    Mooi modern hotel, met prima faciliteiten. Ook gunstig voor kinderen: speelplekken, zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,3
    Uitstekend kindvriendelijk overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima restaurant maar de service was een beetje rommelig, gerechten kwamen niet tegelijk en alles duurde vrij lang. Locatie is functioneel maar niet gezellig te noemen. Prijs is aan de hoge kant voor een doorreis hotel (maar daar krijg je ook wat voor)

    Goed uitgerust hotel, uitstekend geschikt als overnachtingsplek. Veel voorzieningen voor kinderen. Goed restaurant met uitgebreid kindermenu. Kamer was niet te warm (!), goede bedden, apart toilet

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Prima hotelovernachtingsmogelijkheid op weg terug naar Nederland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg krap voor de vier bedden. Personeel in de restaurants waren niet erg vriendelijk. Ontvangst en check out waren uitstekend overigens.

    Prima badkamer en uitstekend bed. Diner was goed verzorgd en de wijnkeuze was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Super comfortabele stopplek op heen of terugreis met zwembad bonus
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt ziet er imposant uit, maar is uiteindelijk vrij standaard. De gezinskamer is niet heel ruim.

    Op gezinnen ingesteld met veel speelgoed en faciliteiten. Vriendelijk personeel. Modern, speelse vormgeving. Fijne plek voor een ontspannen stop!

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: