Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Paris Est 4-sterren

1 Avenue De La Republique, 93177 Bagnolet, Frankrijk

#4 van de 7 hotels in Bagnolet

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 809 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    7

  • Locatie

    6,5

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    5,4
    Groot TV scherm buitenzijde hotel, flesje water in minibar.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt beperkt, prijs hotel te hoog voor de kwaliteit. Onvriendelijk bar personeel Schoonmaak personeel komt kamer in zonder kloppen. 6 liften slecht geprogrammeerd, lift stopt bij elke etage 's morgens.

    Groot TV scherm buitenzijde hotel, flesje water in minibar. Vriendelijke receptie. Parking onder in hotel Wel 20 Euro voor een nacht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    6,7
    Ok, maar was vorige jaren beter.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer op de 17e verdieping (nog niet gerenoveerde deel van het hotel). Badkamer aan renovatie toe. Kamer niet deftig schoongemaakt.

    De parkeergarage onder het hotel en de ligging aan de rand van de stad ( snel van périférique weg).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    5,8
    Als eerste was er teveel geld betaald, dit hebben ze later...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als eerste was er teveel geld betaald, dit hebben ze later wel weer in orde gemaakt. Daarna kregen we de verkeerde kamer, met maar één tweepersoonsbed terwijl we er een slaapbank bij hadden geboekt. We kregen wel meteen een andere kamer nadat we dit vermeld hadden. Op onze nieuwe kamer was het licht van de wc kapot, ook hadden we te weinig handdoeken en er lag maar een heel dun lakentje op de slaapbank. Het ontbijt viel een klein beetje tegen, er was genoeg maar er was niet zo'n grote keuze. Het was wel erg lekker. Voor de rest hebben we een prima verblijf gehad en het hotel ligt dicht bij het metro station. De lobby was ook erg groot en zag er mooi uit, vooral het hoekje met de kerstbomen. De prijs-kwalitiet verhouding was niet goed, we hebben erg veel betaalt terwijl er van alles mis was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    3,8
    Druk, stoffig en klein!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid, zowel van de drukke snelweg buiten, als van de kamers onderling, was vreselijk. Je hoort alles, zelfs de toiletbezoeken van uw buur. Parkeren met een grotere wagen gaat niet en in de buurt moet je als geluk hebben een vrij plekje te vinden. De kamers zijn klein, geen airco en geen mogelijkheid om een raam open te zetten. Nogal stoffig ook. Niet onvriendelijk aan de receptie, maar het moet er snel gaan precies.

    Het ontbijt was degelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,1
    Prima hotel om Parijs aan te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren met een dakkoffer, die moest door een lage ondergrondse parkeergarage (1.8 m) buiten de garage uitgepakt worden en van de auto afgehaald worden. Bovendien moest de dakkoffer in onze hotelkamer staan. Verder is de directe omgeving rondom het hotel niet heel uitnodigend.

    Degelijkheid en makkelijk met de metro overal in Parijs naar toe kunnen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    7,9
    Prima hotel met matig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet overdreven goed, niet uitgebreid en producten matig van kwaliteit. Daarnaast was ik met twee kinderen en stond er groot aangegeven dat er in de ochtend speciaal voor families ontbijt zou zijn met een soort van animatie. Dit bleek er niet te zijn, tot teleurstelling bij de kinderen. Dat hadden ze dan beter niet kunnen vermelden.

    Toont erg modern en schoon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,5
    fantastisch verblijf om Parijs te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen minpunten

    Het ontbijt was in orde. Het aanbod was niet ruim, maar voldoende. Er waren koffiekoeken, gebakken eieren, voldoende beleg,..... . De kamer was niet groot voor vier personen, maar dit was niet erg aangezien we er enkel waren om te overnachten. Het metrostation is heel dicht. De ondergrondse parking was goed beveiligd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,1
    Prima uitvalsbasis om Parijs te bezoeken met het gezin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten

    De air conditioning doet het niet goed; thermostaat op de laagste stand zetten en dan is het net te doen; ik weet niet hoe dat in hartje zomer is. Een lamp en een nachtkastje (afgebroken) ontbraken. Beddengoed en bureau en badkamer waren schoon, maar zeker niet grondig schoon.

    Het ontbijt buffet was heerlijk. Lekker dichtbij de metro. Prima uitvalsbasis om Parijs te bezoeken. Familiekamer is compact maar goed te doen; voldoende kastruimte. Badkamer was ruim. Goed geluiddichte kamer. Fijn een apart toilet als je met het hele gezin bent. Zelfs een waterkokertje en koelkastje aanwezig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,8
    De rust.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 ruimtes voor het ontbijt. De ene ruimte geeft ramen en je kunt naar buiten kijken en geeft een fijn gevoel. De andere ruimte is een bunker zonder ramen. Ik heb het benauwd ervaren.

    De rust. Ik heb heerlijk geslapen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,9
    Korte vakantie 3 nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn totaal niet geventileerd. Geen mogelijkheid om te luchten. Geen mogelijkheid om een raam open te zetten . Geen airco Het was zeer benauwd op de kamer

    Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,5
    de parkeergarage en de metro om de hoek , ideal voor een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de parkeergarage en de metro om de hoek , ideal voor een tripje Parijs met de auto . De ligging is makkelijk bereikbaar met de auto , anderzijds is dit niet de meest aantrekkelijke buurt .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    6,3
    De kamer was wel ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie was verkeerd aangegeven door booking.com. Verder was de temperatuur in het hotel erg hoog. Het was er te heet. De airco deed het ook niet. De wellness was erg klein. Onze verwachting was te groot. In ieder geval geen 4 sterren verwachting.

    De kamer was wel ok. Schoon en netjes.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,9
    Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wijk is op het randje qua uitstraling. En de parkeergarage is erg smal om in en uit te rijden.

    Rustige kamer. Op loopafstand (2min) van metrolijn 3 (Gallieni). En parkeren voor een redelijke prijs onder het hotel. Het ligt direct aan de ringweg.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,5
    Prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage

    Geweldige locatie. Kamer 1153 familiekamer met lekker bed en heerlijke stortdouche. 5 minuten van de metrolijn. Parkeergarage erg smal en krap

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    3,8
    NIET voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was veel te klein en men adverteert met familiekamer ?? De extra bedden waren bedekt met vieze stoffige oude dekens. De airconditioning deed het niet. De badkamer tegels/voegen mogen wel een nieuwe beurt krijgen, want het leek erop of er schimmelvorming zou komen. Parkeergarage belachelijk duur voor de gasten. Al met al, is dit geen 4 sterren hotel.

    Lobby zag er goed uit, verder niets bijzonders.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,5
    Matig en onpersoonlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was zeer gewoon en van een erg matige kwaliteit. Hotel is eigenlijk een "grote machine" waar elke vorm van gezelligheid zoek is.

    Prijs van de familiekamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    3,8
    Een teleurstelling in vergelijking met andere novohotels.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het eten in het restaurant, echt niet lekker en koud geserveerd. De kamers klein, niet geluidsdicht en de verwarming werkte heel slecht. Geen 4 sterren waardig. De hotel ligt echt in een achterbuurt, geen veilig gevoel om er te wandelen. Afstand Parijs centrum 17 km, mag vermeld worden bij info hotel.

    Zeer mooie inkomhal.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    6,7
    Ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet klaar! Geboekt voor 4 personen en nog zelf bed moeten maken!? Zeer warm op de kamers, ontbijt voor 18euro toch wel zeer basic maw nogal duur voor wat er aangeboden werd!

    Ontvangst ok, gratis wifi en dichtbij metro! Hotel lig ad buitenkant van Parijs maar voor ons ideaal door vlotte en dichte metro om zo Parijs te verkennen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Uitstekend businesshotel dat geschikt is voor een gezin tijdens een weekendje Parijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was erg warm, geen ventilatiemogelijkheden anders dan het climasysteem. We hadden een familiekamer voor 4 personen; een 2persoons bed met een uitklapbare bank. Erg weinig ruimte, maar wel netjes. Helaas geen bad, wel een prima stortdouche.

    Metrostation op 3 minuten lopen vanaf het hotel. Hotelreceptie/entree/lobby heeft een luxe en strakke uitstraling. Uitstekend ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    Goede prijs/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Airconditioning werkt niet/nauwelijks. Het wordt te benauwd in de kamer, met geen enkele ventilatie

    Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeer goede ontvangst bij de receptie door Sonia. Zeer makkelijk te bereiken vanaf de snelweg met de auto. Metrostation om de hoek.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    de routebeschrijving, als je het adres van de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    de routebeschrijving, als je het adres van de routebeschrijving invoert in je navigatie, dan kom je er niet! Neem contact op met het hotel voor het juiste adres.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    4,2
    Zeer matig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Junior Suite met 1 Tweepersoonsbed en een Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ramen waren te smerig voor woorden, ondanks niet storen aan de deur toch schoonmaakster binnen en ontbijt gewoon slecht. Matig in Engelse taal

    Dicht bij metro

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel voor overnachting of bezoek Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers netjes en ontbijt goed, vriendelijk personeel. Ligging dichtbij snelweg en dichtbij metrostation. Eigen parkeergarage. En tegenover mac donalds.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    Kamer naast de liften, veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met 1 Tweepersoonsbed en een Slaapbank
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer naast de liften, veel lawaai

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,5
    Goede lokatie ivm evenement.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was vaak erg warm. Airco voldeed niet.

    Goede lokatie ivm evenement.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,7
    Prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Temperatuur (te warm)

    Prijs-kwaliteit

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    6,7
    standaar novotel kwaliteit, goede kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was niet goed gekuist, 2 lange haren teruggevonden op de badkamer en toilet

    standaar novotel kwaliteit, goede kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,4
    prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    de kamer begint wat afgeleefd te raken

    prima locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,9
    Krappe parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Krappe parkeergarage

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,9
    Goed hotel voor een betaalbare prijs aan de rand van Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerplaats duidelijker aangeven Ontbijt was wel heel karig

    Mooi hotel dichtbij de metro en toegangswegen van Parijs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,5
    Het was in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was in orde

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    5,4
    Parijs was geweldig maar hotel lokatie niet, elke avond voor het donker terug ivm veiligheid buiten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie, we voelden ons in de avond echt niet veilig!!! en hygiene hotel. Ontbijt slecht

    De buitenruimte voor de kinderen en de lounge

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    6,7
    De liggong
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te klein, voor met 4

    De liggong

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    5,4
    Nespresso machine op de kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles is sleets en de matras op het bed ventileerde slecht dus lag je te zweten.

    Nespresso machine op de kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    9,2
    Vriendelijke personeel lekkere geslapen vlakbij metro,bus...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijke personeel lekkere geslapen vlakbij metro,bus goed bereikbaar

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    5,4
    Locatie naast metrostation
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was bloedheet op de kamer en airco niet bruikbaar

    Locatie naast metrostation

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    6,7
    de presentatie en de aanvulling van het ontbijt was niet wat...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    de presentatie en de aanvulling van het ontbijt was niet wat we gewend zijn van een Novotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    8,3
    Alles prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met 1 Tweepersoonsbed en een Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Alles prima in orde. Ontvangst. Kamer. Hygiene.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Met kleinzoon op stap.....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet erg vriendelijk aan de receptie....

    De ligging is erg handig....heel dicht bij het metrostation en bij het busstation.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    6,3
    Het uitgebreide ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik heb twee keer betaald voor het ontbijt

    Het uitgebreide ontbijtbuffet

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    8,3
    Goed hotel vlakbij metrostation
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het 2 persoonsbed was aan de smalle kant.

    Nette kamers, uitstekende locatie.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    8,8
    Mooi hotel met parkeergarage + metro is dichtbij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Menukeuze restaurant

    Proper hotel Parkeergarage onder het hotel Lekker ontbijt / goed restaurant Dichtbij metro

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,1
    ontbijt mag wat beter voor die prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Smalle bedden.

    ontbijt mag wat beter voor die prijs. tegenwoordig biedt men voor die prijs buffetten aan met een veel ruimere keuze.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    7,9
    Goed hotel vlakbij metrostation
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het 2 persoonsbed was smal.

    De kamer was ruim met een bank,schoon en luxe met bar, thee en koffie en badjassen en badslippers. Aparte toilet.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    6,3
    Voor het doel van de reis was het oké, maar ik zou het niet uitkiezen voor de uitstraling/ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet altijd even vriendelijk

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,6
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Goede locatie langs de rondweg van Parijs en 300 meter van de metro. Je zit zo in het centrum van Parijs

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was niet slecht, had beter gekund.

    Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    9,2
    Zeer mooi en goed hotel en Parijs zeer goed bereikbaar vanuit hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, uitgebreid ontbijt en zeer goed diner (prijs/kwaliteit)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging niet echt centraal, maar wel dicht bij metro

    Prima kamers, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,8
    het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,5
    Locatie is geweldig nb een metro station!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie is geweldig nb een metro station!!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    9,2
    Toplocatie voor een bezoek aan Parijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ons derde bezoek en er zullen er nog volgen. Heel vriendelijk personeel, netjes en goede verbinding metro-stad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,2
    De kindvriendelijkheid van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt 18 Euro per persoon.

    De kindvriendelijkheid van het hotel. Ligging dicht bij metrostation en winkel centrum.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel, duidelijk manier van werken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een beetje meer variatie kwa fruit bij het ontbijt mag wel.

    Zeer vriendelijk personeel, duidelijk manier van werken. Je krijgt waar voor je geld. Booking via booking.com is goedkopen dan in het hotel Zelf

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    7,9
    Erg schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was erg warm (terwijl het buiten ongeveer 12 graden was) en airco kon dat niet verminderen. Snelweg is te horen in de kamer, maar was niet erg storend.

    Erg schoon hotel. Eigen parkeergarage, praktische ligging aan de snelweg en een minuutje lopen van de metro. De kamer was ruim en erg schoon. We hadden een mooie badkamer, met lekkere douche (duurde wel wat lang voor het water warm was) en ook het bed was dik in orde.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    6,7
    De beikbaarheid via de autoweg.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Via de badkamer ontwaarden wij een bepaalde geuren van bitter.Waarschijnlijk door bestofte kanalen. Veel autolawaai s'nachts en s'avonds.

    De beikbaarheid via de autoweg. Goede parkeerplaats doch zeer eng om binnen te rijden.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    4,2
    De lobby ziet er goed uit
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden zeer slecht, geen oog dichtgedaan. Kleine kamer, zeker geen familiekamer zoals voorgesteld maar standaard kamer met sofa bed, met nauwlijks ruimte om te bewegen met sofa bed open. Douche liep niet weg en gezelschap van schimmels in de badkamer AL BIJ AL, DRINGEND AAN RESTAURATIE TOE!

    De lobby ziet er goed uit Internet goed Stoombad Ligging dicht bij metro en snelweg

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    7,9
    Vriendelijk Engels sprekend personeel, gelegen aan randweg,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Iets te warm op de kamers en er kan geen raam open

    Vriendelijk Engels sprekend personeel, gelegen aan randweg, dicht bij metro en groot winkelcentrum met grote supermarkt

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    6,7
    Parkeren onder het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hele Kleine toiletruimte op de hotelkamer.

    Parkeren onder het hotel. Metrohalte op loopafstand. Rust ondanks de grootte van het hotel en hoeveelheid mensen. Ontbijt was goed.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,9
    De afstand van hotel naar metro is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het adres Van het hotel klopt niet in de TomTom. Je moet als stad niet Parijs invullen maar Bangolet. We eindigde nu bijna in het centrum en dat is zonde van de tijd helaas .....

    De afstand van hotel naar metro is geweldig.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,9
    Locatie, dicht bij metro station.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Waren kleine dingen die niet goed werkte,zoals toilet, algemene toilet niet fris,terwijl ze net hadden schoongemaakt.is denk ik lastig om het goed bij te houden.(groot druk hotel)

    Locatie, dicht bij metro station. Voelde veilig

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    6,3
    Parkeerfaciliteit en ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel was erg druk bij de receptie. Kamers en douche was niet echt 4 sterrenwaardig. Beetje krap allemaal. Familiekamer was niet meer dan de 2 persoonskamer waarbij het bankstel werd uitgeklapt als bed.

    Parkeerfaciliteit en ontbijt was goed. Ligging was goed, metro op loopafstand met de juiste lijn naar het centrum.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    6,7
    Wc apart van de douche op de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    wachtrij bij inchecken ontbijtkeuze zeer beperkt de grootte van de kamer

    Wc apart van de douche op de kamer Mogelijkheid om te parkeren (wel tegen betaling) Vermaak voor de kinderen

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    4,2
    parking onder het hotel (wel 20€ en niet 18€ zoals vermeld...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen airco of raam dat open kon, dus slecht geslapen. WiFi werkte niet op de 10de verdieping. Verouderd hotel.

    parking onder het hotel (wel 20€ en niet 18€ zoals vermeld op Booking) Dicht bij metro en Shopping center.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    5,0
    Locatie op metro afstand van hartje Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slechte bedden (scheef en je voelt de veren) en niet goed schoon. Airco functioneert niet. Het bleef 25 graden terwijl ik hem op 18 had gezet.

    Locatie op metro afstand van hartje Parijs

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,3
    Parkeergarage onder hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hadden kamer naast iemand die tot diep in nacht feestje aan het bouwen was. Na twee keer melding bij nachtportier ( die geen engels sprak ) eindelijk stil. Als compensatie parkeerkosten niet in rekening gebracht. Ontbijt met kinderen in kille zaal zonder daglicht. Overige gasten ontbeten in restaurant. Daar hadden we liever gezeten. De nabije buurt van het hotel is grauw en vies.

    Parkeergarage onder hotel. Metrostation op 3 minuten lopen. Dicht bij de rondweg.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,9
    Wij hebben er slechts 1 nacht geboekt want we waren op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Let op bij het invoeren van het adres in uw Navigatiesysteem. Wij kwamen namelijk in eerste instantie uit in het centrum van Parijs omdat ik alleen de straatnaam en huisnummer had ingevoerd en niet de postcode. Dus zaten we in het verkeerde arrondissement. Dat was even balen omdat we zo een uur extra kwijt waren en in het centrum van Parijs wil je echt niet rijden! Parkeergarage is wel smal om in en uit te rijden en kostte 20 euro per dag.

    Wij hebben er slechts 1 nacht geboekt want we waren op doorreis. Hotel ligt aan de Periferique en is makkelijk te bereiken met de auto, mits je de juiste postcode invoert of coordinaten. Ontbijt was zeer uitgebreid. Lekker van het buffet gegeten in Japans wokrestaurantje om de hoek, 15 euro p.p.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,5
    De kamer in zijn geheel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Tijdens het inchecken liep er vanalles fout. Printer die niet werkte, computer deed het niet,bancontactmachine werkte niet. De jongen achter het onthaal moet er telkens iemand bij halen terwijl die man zelf bezig was. Hij kreeg constant telefoon.... de check in op zich duurde wel een halfuur.

    De kamer in zijn geheel!

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,1
    Het ontbijt en het restaurant van het hotel waren dik in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het bed viel minder goed mee. Ik rolde steeds naar de rand van het bed... Bij het openzetten van de douche om mijn dochtertje te wassen kreeg ik al meteen het water uit de regenboogdouche over me heen...

    Het ontbijt en het restaurant van het hotel waren dik in orde. :-)

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    5,0
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De klantvriendelijkheid viel tegen. Nadat wij 6 hadden gereden en de weg kwijt waren geraakt in parijs, hebben we telefonisch contact opgenomen met het hotel. We werd mij gelijk gezegd dat ik over 10 min. Moest terugbellen omdat het druk aan de Balie was. Ik heb niet een mijn probleem kunnen aankaarten. In het hotel heb ik na enige discussie, een excuus gekregen.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    9,6
    Hotel aan de rand van Parijs, vlak bij metro, ideaal om je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slaapbank van de kinderen, was eigenlijk aan vervanging toe, als je oudere kinderen hebt, voel je de veren in het frame letterlijk in je rug, overigens mijn kinderen hebben heerlijk geslapen.

    Hotel aan de rand van Parijs, vlak bij metro, ideaal om je stedentrip te starten. We hadden een juniorsuite geboekt op de 18e etage, was wel wat warm op de kamers, maar als je de airco ff laag zet en je komt na een dagje terug op de kamer, is de temperatuur absoluut te doen. De kamers tussendoor heerlijk weer opgefrist, knuffels van mijn kinderen zelfs heel netjes neergelegd, Ontbijt vonden wij voor Franse begrippen erg netjes, werd keurig aangevuld, personeel ook keurig en erg behulpzaam. Parkeren was ook top, als je betaald bij de receptie 15,-- per dag, je moet alleen geen auto hebben die hoog is, dan heb je wel een uitdaging. Kortom wij komen zeker nog een keer terug als we weer naar Parijs gaan.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,3
    Heel vriendelijk personeel, inkomhall was prachtig en modern.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het ontbijt was het heel druk, veel lawaai. Rest was ok.

    Heel vriendelijk personeel, inkomhall was prachtig en modern. Rustige kamers, geen lawaai.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,5
    Wij hadden een aangename tijd in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik ben lactose intolerant en er werd mij gezegd dat ik er ging kunnen ontbijten. Wij hadden daar ook op gerekend en geen eten voorzien. Jammer genoeg was er voor mij niets om te ontbijten dus niets zonder lactose.

    Wij hadden een aangename tijd in dit hotel. We gaan zeker nog eens terug als wij in Parijs moeten zijn.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2015

    9,2
    Het uitgebreide ontbijtbuffet, de nabijheid van een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het uitgebreide ontbijtbuffet, de nabijheid van een metrostation en de goede bereikbaarheid. Fijn hotel om met kinderen te overnachten in een prima buurt.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    4,6
    Goede Wifiverbinding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vloerbedekking vies. 2 x 1 persoonsbed was 1x 1 persoonsbed van 1 meter breed en 1 x opvouwbaar bed van 75 cm breed. Plinten en hoeken vies. Ophangsysteem douche werkt niet. Erg warm, raam kan niet open. Ondanks dat we de Verwarming hebben uitgezet.

    Goede Wifiverbinding Parkeergarage Ontbijt

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: