Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Paris Vaugirard Montparnasse 4-sterren

257, Rue De Vaugirard, 15e Arrondissement, 75015 Parijs, Frankrijk

#1100 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1615 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    6,7
    Fantastische bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Geen parking aanwezig aan het hotel. Wel een privé parking op 10' wandelen. Inchecken om 15u - kamers waren niet klaar. We hebben nog 30' moeten wachten tegen we op de kamer konden. Dakterras met prachtig zich maar jammer genoeg geen plaats om te zitten. Ook de drank was uitgeput... Gelukkig was er beneden een bar maar dan zonder zicht op de eifeltoren.

    Fantastische bedden. Lekker ontbijt met heel veel keuze. Vlakbij de metro. Gezellige buurt met tal van restaurantjes, bars en winkeltjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Uitstekend hotel, goede ligging en ideaal ;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Uitstekend hotel, goede ligging en ideaal ; de parkeergarage ondergronds. Heel vriendelijk personeel en onze familiekamer voldeed volledig aan onze verwachting. Het ontbijt is voor Franse begrippen meer dan uitstekend. Even wachten voordat wij naar binnen konden omdat het vol was, maar een supersnelle afhandeling en een schone tafel maakt alles weer goed. Volgende keer Parijs ? Opnieuw naar dit hotel !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zaterdag was het drukker aan het ontbijt en werden de eieren en wafels niet snel aangevuld.

    Prima ligging. Vriendelijk personeel. Voetbaltafel voor de gasten. Uitzicht op de Eiffeltoren op de bovenste verdieping!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Goed hotel, leuke moderne hal met goede faciliteiten, leuke bar, leuk terras buiten, kamers redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Het viel niet echt tegen omdat we het op de foto's al hadden gezien maar het comfort van de kamer is goed maar de uitstraling heel eenvoudig. De kamers mogen wat mij betreft een opknapbeurt krijgen. Maar bedden sliepen prima, het uitklapbed van onze dochter mocht beter, veren voelde je zeer goed en dat is niet echt heel prettig.

    Het ontbijt was voortreffelijk voor franse begrippen, vers en ruime keuze!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    4,6
    Volgende keer toch een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Familiekamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas personeel niet echt vriendelijk. Schoonmaken kamer laat ook te wensen over. Ontbijt redelijk. Mag iets sneller aangevuld worden.

    Locatie is prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Wij hebben met ons gezin een paar heerlijke dagen genoten van dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was prima verzorgd en de baliemedewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Het uitzicht over Parijs vanaf het dakterras was overdag en 's avonds erg leuk. De bedden waren goed en we hebben heerlijk geslapen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,5
    Goed ontbijt met uitgebreid aanbod, vriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur op de kamer 's nachts, het was warm ook al hadden we de verwarming afgezet

    Goed ontbijt met uitgebreid aanbod, vriendelijk personeel, ruime kamer naar Parijse normen, apart toilet op de kamer, goede prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    De kostprijs van de parking ! Voor deze tarieven, zou deze in de prijs van de reservatie inbegrepen moeten zijn !!!

    Zicht op de Eifeltoren was Leuk ! Vanop de kamer en dakterras !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    aangenaam
    • Zakenreis
    • Groep
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Bar maar open tot een bepaald uur, geen minibar op de kamer, waardoor je naar de nachtwinkel moet indien dorst ;-) . Kamer enorm klein tov foto .

    Super personeel . Zeer behulpzaam . Zeer proper .Maar om alleen te reizen zeker voldoende . Kort bij metro en leuke eetgelegenheden !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,8
    Geweldig weekend gehad hier!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betere uitleg van te voren hoe je de parkeerplaats kunt bereiken.nu was het even puzzelen...Maar je kunt ook niet alles hebben😉dus het viel niet echt tegen eerlijk gezegd..

    Mooie ligging van het hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    10
    Fantastisch!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt uitgebreid en lekker, kamers ruim genoeg voor een gezin en prima service met een lach!! Uitstekend bereikbaar maar ook een uitstekende uitvalsbasis om de mooie stad in te gaan zowel te voet als met de metro.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,7
    Prima verblijf, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    In de hotelkamer mag wel een keer nieuwe vloerbedekking gelegd worden.

    kamer was ruim genoeg voor ons gezin. Fijn dat het toilet apart van de badkamer gesitueerd is. De kinderen genoten van de fitnessruimte. Ontbijt was uitgebreid genoeg, lekker gegeten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    4,2
    Op zicht oké, voor herhaling vatbaar.. heb ik me twijfels over
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn een beetje gedateerd, erg smalle entree, deur is ontzettend zwaar. Het is heel erg gehorig. Weinig stopcontacten. Een lamp wat lawaai maakte.

    Op zich is het een prima hotel om in te overnachten. Centraal gelegen. Wij hebben via booking.com twee aangrenzende kamers gereserveerd echter bij aankomst bleek dat niet het geval te zijn. Je hebt alleen zicht op de Eiffeltoren vanuit je kamer als je op een van de bovenste verdiepingen verblijft. Personeel is absoluut aardig. Op 1 medewerker, een jonge dame na, zij heeft ons en dan druk ik het zacht uit echt ronduit onbeschoft behandeld. Toen ik de manager hierop de volgende aansprak nam hij de medewerker in bescherming. Echter de ontvangstmanager was wel ontzettend vriendelijk en gaf ons het ontbijt gratis ter compensatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    De kamers zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is een tegenvaller. Geen bestek, lang wachten op schone kopjes, schaaltjes, etc. De keycards waren na een paar steeds buiten gebruik waardoor we steeds terug moesten naar de receptie.

    De kamers zijn prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    Heerlijke periode in Parijs doorgebracht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee. Was volgens verwachting en prijs kwaliteit.

    Goede kamer. Toilet los van douche was super. Goed verzorgd ontbijt. Koelkastje op de kamer. Aardig personeel dat goed Engels spreekt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    peperduur hotel met vriendelijke mensen maar technische problemen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    dag een geen stroom in de kamer. moest met gsm zelf verlichting maken. dag twee koelkast die permanent stond te "tikken en te kraken". moest met oordoppen in slapen. receptie kon niet doen!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Een leuk, gezellig uitje
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt van 18 euro pp was wel wat overprijst. 10 euro was realistischer geweest.

    De gunstige ligging van het hotel en het uitzicht vanaf het panorama dak.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,8
    Ik had meer verwacht van een 4 sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne in de slaapkamer.de slaapbank was een ramp. Alsof je op blote spiralen slaapt. Ik sliep daarom ook heel slecht. En ik kreeg een deken die vol gaten zat alsof er muizen aan hebben geknabbeld. En het zat vol met blonde haren.

    Het personeel. Het waren ongelooflijk lieve en behulpzame klantvriendelijke werknemers. Je werd direct geholpen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Fijn hotel, dichtbij openbaar vervoer, leuke restaurantjes in de buurt en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier en daar wat achterstallig onderhoud in de kamers, maar hier hebben we weinig tot geen last van gehad.

    Lekker ontbijt, erg dichtbij metrostation en de parkeergarage onder het hotel was ideaal. Je stapt beneden in de lift en boven in de lobby van het hotel stap je weer uit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,3
    Vriendelijkheid onthaalpersoneel, vlot met de auto...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene Kamer, vooral tapijt was heel vuil. Zetelbed op de Kamer was niet proper opgemaakt. Vuile deken met vlekken en gaten. Door de onthaalbediende werd dit wel opgelost.

    Vriendelijkheid onthaalpersoneel, vlot met de auto bereikbaar, je bent ook vlug met de auto uit de drukte van Parijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    4,6
    Teleurstellend - kwaliteit niet geleverd voor de te betalen prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste kamer vies: natte vloerbedekking en vlekken op meubilair Tweede kamer ok, hoewel de menu kaart vol vlekken zat. Minibar die inclusief is bij de executive kamer en diverse soorten water en fris bevat werd helaas niet dagelijks bijgevuld. Hotelbar had een duidelijk tekort aan personeel - lange wachttijden waarbij de bediening tevens gasten stelselmatig negeerd. Kijk altijd de rekening goed na!! Een verkeerde bestelling die wij terugstuurden stond uiteindelijk alsnog op onze rekening. Volgens serveerster geen probleem omdat dit dezelfde prijs had als het gerecht dat we hadden besteld. We moesten zelf de menukaart erbij halen om aan te tonen dat het door ons bestelde gerecht minder duur was!

    Lokatie Zicht op de Eiffeltoren vanaf de rooftop bar

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    10
    Paris see you again!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Om 10.00 begon men lichtjes te pushen om de kamers te ontruimen terwijl we normaal pas om 12.00 dienen uit te checken. Gezien we nog een bezoek gepland hadden was dit geen probleem en waren we reeds ingepakt. Maar kan mij voorstellen dat dit sommige mensen niet in dank aanvaarden.

    goede ontvangst, bereidwillig en behulpzaam, zuiver kamers en vriendelijke bediening in het restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar. Goede locatie om met de metro Parijs te verkennen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,1
    In tegenstelling tot wat ik hier lees vonden wij het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco in de kamers werkt gewoon niet voldoende. Ook de kamer van onze vrienden was eerder een sauna dan een hotelkamer. Het comfort in het hotel is over het algemeen matig te noemen. Onze 'gezinskamer' was eigenlijk even groot als een gewone kamer....

    In tegenstelling tot wat ik hier lees vonden wij het personeel super vriendelijk en zee behulpzaam. De parking is ook zeer praktisch alsook de ligging naast het metrostation.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    5,4
    heel basic, wat verouderd, maar vriendelijk personeel en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamer, het bed, veel nachtlawaai door andere gasten op gang, geen douchegordijn, smal bed, oud meubilair, geen water bij aankomst op kamer alhoewel wel vermelding op frigo, geen welkomstdrankje of attentie

    ontbijt, inchecken, uitchecken, parking, onthaal

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,5
    Zeer vriendelijk ontvangen in dit hotel!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er ligt tapijt op de kamers (allergie en hygiëne!) en de airco kon je zelf wel aanpassen, maar niet uitzetten (droge lucht dus). Daarop moest je wachten tot 23u wanneer deze automatisch over heel het hotel werd uitgezet.

    Het personeel is enorm vriendelijk en het ontbijt was voorzien van voldoende keuze.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,5
    Was beter geweest , als wij samen een kamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen jammer dat wij met 5 , moet met 2 kamers apart en waren een bed op een kamer , wij hebben heel slecht geslaap .

    Ontbijten en parkeerplaat was heel goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    10
    Novotel Vaugirard supergoed!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden inclusief ontbijt geboekt. Ontbijt werd toch apart berekend. Bij vertrek werd door personeel dit weer gecorrigeerd met parkeerkosten. Heel fijn. Geeft vertrouwen.

    Alles was gewoon prima in orde, voor de derde keer op rij dus dat zegt ons wel wat...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    6,3
    Heel proper
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het 3e 'bed' is verschrikkelijk! Het is een zetel die je opentrekt met een superdunne matras waardoor je de metalen onderkant er volledig door voelt! Geen oog dichtgedaan

    Heel proper Goede locatie Mooie badkamer Groot bed ligt super Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,9
    Op een steenworp afstand van alle bezienswaardigheden in Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs van het ontbijt. 18 euro per persoon vinden wij echt teveel geld! Wij zijn met z'n vijven! Dat zou 90 euro per dag geweest zijn! We hebben al vaker in hotels verbleven en eigenlijk was het ontbijt altijd inclusief.

    Locatie. Je zit zo in Parijs!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    4,2
    Tegenvaller!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij het inchecken viel ons op dat de binnenkomst hal er al anders uit zag dan op de foto's op Booking.com en het Engels wat ze spraken was ook niet bepaald denderend. Na het inchecken gingen wij naar onze kamer, de deur kon al niet helemaal open.. wat dus erg vervelend was! Vooral als je 3 dagen lang toch geregeld de deur in en uit gaat en met de koffer was dit al helemaal een drama!! De kamer zag er ook een stuk kleiner uit dan op de foto's, op de foto's zouden wij een bank hebben en een bureau en een volle minibar. Maar dit was totaal anders dus, een kleine kamer, met een lege mini bar. We hebben dit bij de receptie proberen uit te leggen en bij onze boeking zouden wij een gratis fles water krijgen die in de minibar moest staan. Wij dachten dat ze ons begreep want ze ging het aan de ''housekeeping'' doorgeven. Na een lange maar leuke dag Parijs dachten wij terug te komen in een kamer met een fles water. Dit stond er helaas niet! Hierdoor hebben wij maar geregeld room service gebeld aangezien ze ons toch niet begrepen bij de receptie. Ook de badkamer was erg klein, in het bad kon je niet voluit liggen omdat deze te klein was. Op Booking.com stond dat de kamers geluiddicht zou zijn, ook dit was niet waar, s'nachts werden we telkens wakker van de lift, deze had nogal een erg hoge piep als hij open ging ook de metro hoorde je van s'ochtends 5 uur tot s'nachts 1 uur rijden. Bij onze boeking hadden wij ook ontbijt gereserveerd, s'ochtends gingen wij naar het ontbijt op verdieping ES we vroegen hoe we op het dakterras kwamen om daar te ontbijten zoals de geweldige foto's, na 5 keer te proberen uit te leggen werden we uiteindelijk in een lelijke ruimte bij het raam weggezet. Dus geen dakterras gezien. Ook het eten van het ontbijt was niet doorbakken en eigenlijk niet bepaald lekker, ik werd hier helaas ook erg misselijk van en mijn darmen stonden op zijn kop.

    De airco in de slaapkamer, en de bakker en de winkels in de straat.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,7
    Parijs is fantastisch. Hotel was prima en een veilig idee met een Politie buro aan de overkant!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 3 nachten

    3-persoons kamer was klein. parkeergarage erg duur.

    Locatie makkelijk te vinden, metro dichtbij. Eiffeltoren afstand verder dan verwacht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,0
    Goed en vriendelijk behulpzaam perso neel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge parkeerplaats kosten

    Elke dag opgemaakte bedden/schone handdoeken en koffie aangevuld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, eentonig. Redelijk netjes Novotel. Hier en daar achterstallig onderhoud. We hebben betere ervaringen met Novotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,1
    Prima hotel, prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kussens op de bedden hadden beter gekund.

    Ontbijt was goed, service prima, vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,5
    Ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamers

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    6,3
    niet slecht, kan opknapbeurt gebruiken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    prijs, achterstallig onderhoud

    ruime kamer, vriendelijk personeel, locatie, ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud sanitair

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,9
    Zeer dichtbij metrostation.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren heel warm (verwarming stond op 25 toen we aankwamen).

    Zeer dichtbij metrostation. Kamers naast elkaar. Mogelijkheid auto te parkeren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    3,8
    zou daar nooit meer boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de bedden niet op gemaakt avonds om negen uur pas schone hand doeken de rekening 2 keer af geschreven van de credit card

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    5,8
    Had meer van een Novotel verwacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Formaat bed. Erg klein!

    Ligging tov metro

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Heerlijk lang weekend op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende suite, heerlijk ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,5
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt redelijk duur.

    Geschikt voor gezinnen met kinderen. Goede locatie. Goede Parking en in nabijheid van metro.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamer. Oud en slecht onderhouden. Veel beschadigingen schilderwerk.

    Ontbijt goed. Prima locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    We hebben een zeer goede en plezierige vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren erg warm.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. De bedden waren erg goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,9
    Lokatie is goed, dicht bij metro station.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zien er wat gedateerd uit. Herrie van straat.

    Lokatie is goed, dicht bij metro station. Dakterras is leuk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Zoals alle vorige malen: super in orde!!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt super goed!! Accommodatie en verdere faciliteiten uitstekend. Schoon. Alles in orde. Zeer behulpzaam personeel. Vriendelijk enz.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Rustige kamer in rustige wijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zware deuren, veel deuren, kleine douche, wc apart en klein

    Rustige kamer met comfortabel bed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    liften maakten kraken en piepend geluid,kon je zelfs in de...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    liften maakten kraken en piepend geluid,kon je zelfs in de kamer vlakbij de lift horen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,8
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    8
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Geboekt voor 3 pers maar geen extra bed, was een slaapbank.

    Prima wijk in Parijs. Heel uitgebreid ontbijt buffet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,7
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor deze prijs had ik meer verwacht

    De ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,5
    Kleine maar propere kamer.
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Werking van de airco.

    Het was warm in de kamers. Straatkant uiteraard veel lawaai.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    6,3
    Ontbijt ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers te klein.

    Ontbijt ok

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    10
    Super familievakantie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid en efficiëntie aan de receptie. Zeer behulpzaam. Alle uitstappen ed via hun geregeld.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,5
    Heerlijk ontbijt, nette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt, nette kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was lekker...kamers schoon

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    4,2
    Het restaurant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer, geen vriendelijk personeel. Een koffie 5,20€!!

    Het restaurant

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    7,9
    Leuk en aangenaam verblijf
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant en ruime parking

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamerruimte

    Gastvrijheid en parkeren

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,9
    Een leuk weekendje Parijs met een goed bed om in te slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt

    Ondergrondse parking metrohalte dichtbij

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    8,3
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk. Kamers waren prima, ruim en schoon. Metro vlakbij.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    Prima gezinshotel en goede ligging !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 1 nacht

    - prima (gezins) kamers - prima ontbijt (gratis voor kids !) - prima voor verblijft met kinderen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,1
    prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    zijn prettig geholpen, en ondanks we pas laat aankwamen (22.30) konden we nog eten bestellen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,9
    Tevreden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    7,9
    super verblijf binnenstad Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    Het hotel ligt dichtbij de metro. Het personeel is heel erg vriendelijk. Een prima locatie voor een stedentrip

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,3
    Fijne lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Fijne lokatie....20 minuten lopen naar de eifeltoren. Alles was netjes en schoon. vriendelijk personeel en een super lekker ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    10
    Super verblijf voor een paar dagen parijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie met een metro en supermarkt in de buurt! Geweldig uitzicht op de eifeltoren vanuit het daktaras.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    5,4
    Badkamer vuil zeker de rooster
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer vuil zeker de rooster Geen toiletborstel Tapijt naast bed kletsnat Airco petieterig klein rooster met wa lucht Ontbijtzaal vloer plakte

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,7
    Waterkoeler was leeg in de sportruimte en werd niet...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Waterkoeler was leeg in de sportruimte en werd niet bijgevuld. Sauna was buiten gebruik. Plafond bij de douche bladderde af. Geen vers flesje water op de kamer wanneer je meerdere dagen verblijft. Wifi verbinding verbrak regelmatig en moest je elke dag je e-mail adres invullen. De kamer was in werkelijkheid kleiner dan op de foto. Ondanks satelliet TV nagenoeg alleen maar Franse zenders.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    5,8
    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Rookvrije kamer rook naar de sigaret en het ontbijt was te beperkt voor dergelijk hotel. Jammer dat sojamelk als alternatief voor zuivel nog altijd niet aangeboden kan worden

    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 25 januari 2016

    10
    Bereikbaarheid, parkeermogelijkheid, rekening gehouden met...
    • Zakenreis
    • Stel

    Diner was wat magertjes.

    Bereikbaarheid, parkeermogelijkheid, rekening gehouden met onze vooraf opgegeven wensen, prettige ontvangst, heel hulpvaardig, alles super schoon, prima bedden enz.

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    2,5
    Niets want we zijn niet kunnen komen door de noodtoestand...
    • Groep

    dat ik op mijn mails van zaterdagmorgen ivm mijn reservaties nog geen nieuws gekregen heb... Alles werd wel op voorhand betaald met mijn visakaart.

    Niets want we zijn niet kunnen komen door de noodtoestand vanaf vrijdagnacht...

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    8,8
    Service van het personeel was uitstekend: vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel ligt net buiten het centrum en is daarom iets te ver van de mooiste plekken van Parijs.

    Service van het personeel was uitstekend: vriendelijk en hulpvaardig. Gemakkelijk en veilig parkeren. Kamer met zicht op de Eiffeltoren!

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    6,7
    Goede service van t personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt op zondag was chaotisch teveel mensen tegelijk aanwezig. Kan gebeuren maar los t dan netjes op, dat was niet t geval.

    Goede service van t personeel

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel, prima ontbijt, goede kamer, dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het was warm in het hotel en de kamer. De airco in de kamer werkte niet.

    Vriendelijk personeel, prima ontbijt, goede kamer, dicht bij metro station, incl. parkeergarage

Er zijn ook 51 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: