Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Vacances Bleues Orhoïtza

1 rue des Oliviers, 64700 Hendaye, Frankrijk

#13 van de 46 hotels in Hendaye

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 417 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    5,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    Uitstekend ontbijt, schone kamer, goed bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is enigszins verouderd, kan een opknapbeurt gebruiken. Is echter geen belemmering om terug te komen.

    Uitstekend ontbijt, schone kamer, goed bed. Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel! Niemand uitgezonderd. Niet te ver van strand en stadje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,0
    Ik had meer verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was koud in de kamer. In de lobby daarentegen was het aangenaam warm. Ik vroeg of er verwarming in de kamer mogelijk was en men zei dat de verwarming vanaf deze maand ( we waren daar op 30/4 ) niet meer mogelijk was. Gezien het koude weer, niet aangenaam. Jammer.

    Vriendelijk onthaal. Ik vroeg een kamer met één bed ipv twee en dat was mogelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    Gezellig familiehotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was veel lawaai s nachts. Daar kan het hotel denk ik weinig aan doen. Er waren zeer luidruchtige andere gasten. Om half vier rinkelen er nog bierflessen en er liepen in de nacht continu mensen stampend door de gangen. Een slecht puntje was verder de verlichting in het trapgedeelte. Het was voor mij daar te schemerig.

    De kamer en de ligging was prima. Er was een gezellige salon. Die hadden we ook nodig, het was de enige plek waar internet was. Ook het eten, zowel diner als ontbijt, waren prima. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We voelden ons echt welkom.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    10
    Gewoon een prima plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    het weer is eigenlijk alleen in augustus standvastig te noemen. wij hadden niet zo heel veel geluk ermee.

    Gewoon een prima plek. van hendaye uit kun je naar vele mooie steden zoals st sebastiaan, bilbao, biarritz, enz. en het strand is op 75 meter.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,7
    Goed hotel als je niet al te veel luxe verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Te druk bij het ontbijt, waardoor er weinig ruimte was, regelmatig artikelen op waren en we op een tafeltje moesten wachten. Weinig beenruimte bij het toilet in de badkamer.

    Ruime kamer, goede bedden, fijne douche, aardige baliemedewerkers.

    Verbleven in juni 2017

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: