Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Paris Orly Rungis 4-sterren

1 Rue Du Pont Des Halles, 94656 Rungis, Frankrijk

#3 van de 11 hotels in Rungis

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 871 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 56

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    6,3
    prijs kwaliteit niet in verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel was niet zo vriendelijk. We waren wat aan de late kant bij het ontbijt (omdat de kinderen wat lang geslapen hadden) het buffet werd voor onze neus weggehaald en we kregen niets meer.

    kamer was prima, zwembad ook

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Goed ontbijt (wel erg duur € 18pp), ruime kamer, speelruimte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren is erg duur (€ 10 per dag). Je kan op straat gratis parkeren, maar gelet op de buurt niet aan te raden (glasscherven van ingeslagen ruiten lagen op straat, net zoals injectienaalden). In de directe omgeving van het hotel is weinig te beleven, maar kort met de auto is er genoeg te vinden van winkels en restaurants. Zwembad is niet verwarmd en vies (groene glibberige aanslag op bodem, onkruid op tegels etc, geen kinderbad).

    Goed ontbijt (wel erg duur € 18pp), ruime kamer, speelruimte voor kinderen, ruime parkeer gelegenheid. Ruime kamer, veel opbergruimte. Eiffeltoren is +/- 20 min rijden, centrum Parijs heel goed aan te rijden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    6,3
    Veel te warm
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur was onacceptabel. Terwijl het buiten 20 graden was, was het op de kamer rond de 30 graden. Niet koud te krijgen ook niet met het raam open. Daardoor een hele slechte nacht gehad. De receptie gaf aan dat we het raam maar open moesten houden.( naast de autobaan). Van slapen kwam dus niet veel..

    Netjes, schoon, prima voor een gezin.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    4,2
    Novotel onwaardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het klimaat in het hotel is onverantwoord. Hoewel het al een hele week buiten amper 20 graden is geweest, was de kamertemperatuur tegen de 30 graden. Geen airco op de kamers. We kregen een ventilator om het leed te verzachten. Amper geslapen en iedereen met hoofdpijn wakker (lig je aan de achterkant van het hotel kan je wel een raam open zetten, aan de voorkant niet omdat het hotel aan de ring van Rungis ligt, heel druk en heel veel herrie). Brandalarm ging om 7.30 uur af, iedereen via brandtrap naar buiten. Beneden bleken we geen kant op te kunnen door afgesloten hekken. Bij een echte brand zit je als ratten in de val. Uiteindelijk kwam iemand vertellen dat we via de brandtrap terug naar boven moesten, niemand van het personeel gezien. Vloer in de ontbijtzaal smerig. Bij het uitchecken werd niet gevraagd of het verblijf goed gegaan was, we snappen wel waarom.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    4,6
    Eens maar nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het hotel is geen airco aanwezig maar slechts ventilatie. Met andere woorden het is er binnen warmer dan buiten. Erg vervelend als het buiten 28 graden is. Een raam open zetten is niet te doen qua geluid, daar het hotel gelegen is naast een zeer drukke weg. Van het geluid van de weg heb je geen last tot dat je, wegens de warmte, het raam open wil doen. s'nachts om 01.00 maar naar de receptie gegaan dat het echt te warm is op de kamer, waarna we een tafelventilator kregen. s'ochtends nogmaals onze klacht neergelegd bij de receptie, ze keken of we gek waren. Een sorry kon er niet vanaf. Slechte service en kwaliteit van de kamer, zeker voor een 4**** hotel. Kijk even verder en sla dit hotel over er zijn er namelijk meer dan genoeg in de omgeving!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was heel vies. Erg warm op de kamers en hierdoor roken ze niet fris. Verder moest je €10 voor het parkeren betalen.

    Het ontbijt was goed verzorgd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,3
    goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Niet betalen voor parkeren , als je een kamer hebt geboekt. Temperatuur beter te regelen is , in de kamer.

    Wij hadden een kamer besteld voor 4 pers ( 2 maal een tweepersoonsbed ) maar omdat we met 3 personen waren , zijn we in een andere kamer gezet waardoor er 1 kind op de slaapbank moest slapen. Kamer was ook erg warm en kregen we niet koeler. Ontbijt was erg lekker en uitgebreid. De kinderen waren erg blij dat de Mc Donalds dichtbij was , waar we in de avond konden gaan eten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,5
    het was er mooi en goed om te eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    a/d balie hadden ze ons gezegd een bus te nemen we hebben daar een uur gewacht wij terug nr het hotel aha de zondag is dit niet zo vergeten te zeggen mja dit was voor ons met 2 kinderen wel niet zo leuk

    het was er mooi en goed om te eten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,8
    Netjes hotel, maar geen aanrader voor de zomer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen airco in het hotel. Dit zorgde ervoor dat het heel heet was in de kamer. Het was tegen de 30 graden toen wij er waren, maar ik zou dit hotel niet aanraden voor de zomer. Je hebt een raam dat open kan, maar dat helpt niet veel en je hebt dan last van geluid van de snelweg.

    Het zwembad was lekker om even een duik in te nemen en beneden in de lobby stonden wat leuke speel dingen voor kinderen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,5
    Doorreishotel met prima prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer beetje verouderd/gedateerd.

    Prima familiekamer, kinderen sliepen prima op de sofabedden. Voldoende keuze bij het ontbijt. Lekker gegeten in restaurant.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    ontbijt was goed, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is wel een stukje met het openbaar vervoer als je Parijs in wil.

    ontbijt was goed, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,9
    Directe lugging aan snelweg, ifeaal als tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Directe lugging aan snelweg, ifeaal als tussenstop. Super klantvriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    10
    Het was heel goed
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    10
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen op of aanmerkingen

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,2
    aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,5
    tevereden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    ik kom daar regelmatig de prijs is beetje te duur voor een goede regelmatige klant als ik zou ik als hotel daar rekening mee houden

    alles top!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Het ontbijt was goed.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed.Was behoorlijk druk en 2 mensen in de zaal is te weinig

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,5
    Supercharging Tesla
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant niet open enkel 1ste avond

    Supercharging Tesla

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    6,3
    Efficiënt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Vertrouwde setting

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    6,7
    Prima tussenstop voor vakantie. Zwembad erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst bij de receptie was erg onvriendelijk. Heb de medewerker hier op aangesproken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,6
    Schoon, vriendelijk en goed te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets prima stop richting het zuiden

    Schoon, vriendelijk en goed te bereiken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,4
    Restaurant is super kamer is heel benauwd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeker 20 muggen die via het ventilatiesysteem naar binnen kwamen . Geen airco maar luchtverfrissing

    Bed was uitstekend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,9
    Goed door reis hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is best vol met 4 personen

    Goed door reis hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    8,8
    Prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    5,8
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote van kamer, warmte van kamer, niet echt geschikt als familiekamer

    Zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Ontbijd was super verzorgd!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi verbinding ondermaats.

    Ontbijd was super verzorgd!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    10
    Uitstekend!
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Uitstekend!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    7,5
    mooi hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    bar

    mooi hotel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,8
    Prima eten in de bar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs lijkt mij te hoog voor locatie

    Prima eten in de bar. Goede directe bediening met een prima ambiance.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    10
    Leuke check in, mijn zoontje kreeg bij aankomst cadeautjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets!

    Leuke check in, mijn zoontje kreeg bij aankomst cadeautjes. Dat was een leuk ontvangst. Medewerkers in de bar en restaurant waren ook erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    Voor Franse mentaliteit zoals ik ken van andere types van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bedden waren een beetje hard maar dat ligt eraan wat je gewend bent waarschijnlijk

    Voor Franse mentaliteit zoals ik ken van andere types van hotels Is hier het personeel vriendelijk , hulp gevend. , vrolijk en opgewekt en bereid meer te doen als je eigenlijk vraagt dus gewoon top

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    8,3
    Het zwembad was heerlijk na een reisdag en gaf het gevoel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het warme buffet s avonds viel tegen qua keus voor de kinderen.

    Het zwembad was heerlijk na een reisdag en gaf het gevoel echt nog op vakantie te zijn. Gratis heerlijke fitnessruimte. Aparte wc op de kamer: super! Bad en aparte douche! Waterkoker met thee en koffie.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    10
    complete plaatje goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    dat we ondanks geboekt en betaald hadden via booking.com alsnog 10,00 euro moesten betalen voor het parkeren van de auto.

    complete plaatje goed verzorgd

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,1
    Zwembad en gym, makkelijk bereikbaar, bed was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er werd zonder wat te zeggen een ontbijt in rekening gebracht terwijl we niet ontbeten hadden. Kostte nogal moeite om dat ongedaan te maken. Toilet stonk.

    Zwembad en gym, makkelijk bereikbaar, bed was prima

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    10
    De bediende was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het lamsvlees leek gestoomd. De saus met druiven was niet voorradig en de saus die ik kreeg was, denk ik, uit een pakje en onsmakelijk. Er zat geen groente bij. De frites was heel erg lekker. Dus eigenlijk had ik voor 18 euro uitsluitend lekkere frieten.

    De bediende was zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,9
    Goed ontbijt, ruime kamer voor ons vieren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Goed ontbijt, ruime kamer voor ons vieren. Shuttle bus kwam redelijk snel op het vliegveld. Ligt aan drukke weg maar de ramen zijn goed geïsoleerd.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,0
    Ontbijt goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De familiekamer was eigenlijk gewoon een 2 persoons kamer met slaapbank dus vrij klein.

    Ontbijt goed.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,2
    Fijne bedden, lekker eten, schone kamers, heel hygiënisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks, maar jammer dat je moest betalen voor een parkeerplaats.

    Fijne bedden, lekker eten, schone kamers, heel hygiënisch.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,5
    Goede kamer en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het restaurant was erg duur en het was niet lekker.

    Goede kamer en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    7,5
    kamer op heenreis was beter uitgerust dan op de terugreis
    • Vakantiereis
    • Stel

    bus shuttle na 23h naar het hotel

    kamer op heenreis was beter uitgerust dan op de terugreis

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,3
    vriendelijkheid personeel, volledige uitgeruste grote kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt op kamer niet gans zoals besteld was doch wel prima

    vriendelijkheid personeel, volledige uitgeruste grote kamer

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    8,8
    De service was uitstekend
    • Zakenreis
    • Stel

    Niets

    De service was uitstekend

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,8
    maaltijden/service
    • Vakantiereis
    • Stel

    klein toilet geen airco

    maaltijden/service

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,5
    Prima hotel op terug reis naar huis
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima hotel op terug reis naar huis

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    8,8
    eigenlijk alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ontbijt iets meer uitbrijden

    eigenlijk alles

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    5,8
    Slechte airco het was ontzettend warm op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte airco het was ontzettend warm op de kamer.veel lawaai van het luchtafzuigsysteem.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    6,7
    Het bed sliep goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het toilet stonk en was niet schoon genoeg

    Het bed sliep goed

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    7,5
    Heerlijke bedden,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heerlijke bedden, Goed ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    10
    Hondvriendelijk en kindvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hondvriendelijk en kindvriendelijk. Goed gefaciliteerd voor kinderen en volwassenen.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijk personeel. Speelgelegenheid voor de kinderen in de lobby. Nette kamer met goede bedden. Prima ontbijt. Perfect voor een korte tussenstop.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Fijne familiekamer, dichtbij McDonalds en snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zwembad was best koud, kamer vonden we nogal warm, na drie weken onder doek slapen.

    Fijne familiekamer, dichtbij McDonalds en snelweg. Zwembad

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    8,8
    Zwembad is heerlijk als je op doorreis bent met kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad is heerlijk als je op doorreis bent met kinderen

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    5,8
    Super hete kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Super hete kamers. Een sauna. bij het ontbijt veel was er op.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    8,8
    Keurige badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedank te klein, niet geschikt voor 2 pubers

    Keurige badkamer

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    9,6
    Niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    9,2
    Kamer is zeer comfortabel en het eten van de roomservice was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Kamer is zeer comfortabel en het eten van de roomservice was uitstekend en heel smakelijk

Er zijn ook 24 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 56

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: