Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Oustalet 3-sterren

330 Rue du Lyret, Chamonix City Centre, 74400 Chamonix-Mont-Blanc, Frankrijk

#1 van de 47 hotels in Chamonix-Mont-Blanc

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 271 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    De ontvangst was hartelijk en de kamer was schoon en van alle gemakken voorzien
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Mont-Blanc
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niets bedenken

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Men sprak allen uitstekend Engels. Het hotel heeft een zwembad en er is gelegenheid om daar een lekkere lunch te gebruiken. Hiernaast had onze kamer een balkon met een mooi uitzicht op De Mont Blanc!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    9,2
    centraal gelegen Hotel, aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Mont-Blanc
    • Verbleef 4 nachten

    zeer goed gelegen Hotel, centraal in de stad.Parkeerplaats privé bij het Hotel. Met grote tuin en faciliteiten, zwembad.Zeer vriendelijk personeel . Het ontbijt is uitgebreid met lokale specialiteiten. Zeer aan te bevelen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    Heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Mont-Blanc
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel vriendelijk personeel. Top hotel Zeer schoon geweldige omgeving

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,9
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Mont-Blanc
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Het uitzicht op de Mont Blanc

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    9,2
    Het ontbijt was super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Mont-Blanc
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was super.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Zeer vriendelijk personeel. Alles zeer netjes en goed georganiseerd. Men heeft ons telkens precieze informatie omtrent de skimogelijkheden bezorgd en ons alternatieve opties voorgesteld. Rustige ligging en toch vlakbij het stadscentrum.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    8,8
    Heel mooie omgeving, zwemmen naast de Mont-Blanc.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets, dit hotel is een perfect stophotel met alle nodige comfort om u te ontspannen tijdens uw doortocht.

    Heel mooie omgeving, zwemmen naast de Mont-Blanc.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    9,6
    Perfecte locatie, om de hoek ligt het heel gezellige centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Een koelkastje op de kamer is misschien nog een idee.

    Perfecte locatie, om de hoek ligt het heel gezellige centrum. Ook om de hoe de kabelbaan naar grotere hoogten waarvan uit je het Mont Blanc massief over kunt steken. Het hotel is heel erg goed. Balcon met zicht op de Mont Blanc; heel mooi als je 's ochtends wakker wordt. Prachtige tuin met zitjes en fraai zwembad. 's Nachts komt daar een kap overheen, dus de volgende dag heeft dat de warmte prima vastgehouden. Het hotel heeft een salon du The met werkelijk heerlijke taartjes die ook, terwijl je aan het zwembad ligt, aldaar geserveerd worden. Heel erg aardig en behulpzaam personeel. Het hotel heeft een heel fraaie en grote ruimte waar ook ontbijt geserveerd wordt. Je tafel (op kamer genummerd!) staat keurig gedekt klaar. Lekker ontbijt met voldoende keuze. Kleinschalig hotel zodat je niet hoeft te dringen voor ligstoel in zwembad of wachten bij receptie en je je echt een "gast" voelt. Na 21.00 is de receptie weliswaar gesloten en voordeur op slot maar met de perfect werkende code van de voordeur kan je in en uit lopen wanneer je wilt. Priveparkeerplaats naast het hotel. Ook leuk: de gasten komen uit allerlei verschillende landen. Het hotel heeft geen eigen restaurant maar dat is geen enkel probleem want om de hoek begint het centrum met heel, heel veel restaurants. We hebben verschillende geprobeerd: prima eten, aardig personeel, overal perfect Engels sprekend (in 1 restaurant zelfs een Nederlandse serveerster) en eten tegen een zeer redelijke prijs. De hotelkamer, wij hadden een familiekamer, is ruim, gezellig en voorzien van veel hout. De kinderen hebben een eigen kamer in de hotelkamer, zodat je op 1 kamer bent maar toch 2 ruimten daarin hebt. De ruimte wordt prima schoongehouden. Ruime badkamer met dubbele wastafel. Kluisje en televisie aanwezig. WIFI ook. Chamonix is een heel fraai dorp waar genoeg te doen is en waar het goed vertoeven is. Wij gaan zeker terug naar dit gebied en dan dat is een prima hotel!

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    9,2
    Prima locatie in dorp
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prima locatie in dorp

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    9,6
    Zeer aangenaam rustig Hotel,uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer aangenaam rustig Hotel,uitgebreid ontbijt. Gratis Privé parking. Vriendelijk personeel. alle faciliteiten+++

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: