Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel du Parc 2-sterren

14 rue Laforest, 92240 Malakoff, Frankrijk

#9 van de 12 hotels in Malakoff

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 566 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    6,7
    Goeie ligging in rustige buurt, vlakbij metro.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niet erg geluidsdicht, kamer eerder aan de kleine kant en weinig kastruimte.

    Goeie ligging in rustige buurt, vlakbij metro. Vriendelijk personeel, proper

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was meer dan voldoende. Voor 9 € kwamen we niets tekort. Het zijn wel tafeltjes per 2 en vermits we met 6 waren was het moeilijk om samen te zitten. De ober probeerde wel om ons in elkaars buurt te zetten. Kamers waren proper en alles was er wat je nodig hebt indien je een city trip doet. Perfecte kwaliteit-prijs verhouding. Personeel ook heel vriendelijk. Metro vlakbij

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,4
    Goed voor verbinding centrum parijs, veel kleine verbeteringen moeten kunnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    De ligging is ok om op een rustige manier parijs te bezoeken. Kamers mogen opgefrist worden, vlekken op de tapis plain, haardroger werkt niet, wel waterkoker aanwezig maar geen oploskoffie. Wel goede douche

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,5
    Vriendengroep verrast vriend die naar Parijs is verhuisd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen kunnen iets steviger, verder goed hotel

    Hotel goed te bereiken met de metro (5 a 10 min lopen), waardoor je zo in Het Centrum van Parijs bent

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    6,3
    Mooi hotel om alleen maar te moeten slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Krap trappenhuis. Moet geen brand uitbreken. Auto parkeren in een dure parkeergarage in de buurt zonder toezicht?

    Locatie is goed om de stad in te gaan met de metro.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    10
    heerlijk rustige omgeving.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    heerlijk rustige omgeving.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,9
    Voor een lage prijs om te douchen en slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een lage prijs om te douchen en slapen mag je niet veel verwachten. Het was precies wat we wilden.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,1
    Goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Helaas het personeel, niet echt vriendelijk en vooral de taal. Communiceren is vrij lastig.

    Goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor weinig geld een uitstekende slaapplaats om enkele dagen in Parijs te zijn. Heel dicht bij metro station en perfecte betaalbare parkeerplaats.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    5,0
    Goede douche
    • Zakenreis
    • Groep

    Wifi werkt niet, waardeloos. Buren kun je horen

    Goede douche

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    6,3
    Locatie : dichtbij metrostation en parking waar je veilig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben een kamer gekozen voor 3 personen, krap.

    Locatie : dichtbij metrostation en parking waar je veilig wagen kan nalaten.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    7,1
    de ligging in rustige buurt, de prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het onthaal 's avonds verliep zeker niet vriendelijk. 's Morgens daarentegen wel.

    de ligging in rustige buurt, de prijs

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    6,7
    de prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    prijs van het ontbijt, te duur! Zeer moeilijk om een parking te vinden...

    de prijs

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: