Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ibis Styles Paris Crimée La Villette 3-sterren

219 Rue De Crimee, 19e Arrondissement, 75019 Parijs, Frankrijk

#1380 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 912 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,1
    Goed en leuk verblijf gehad in Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel erg warm op de kamer, doordat we schitterend weer hadden. Hier kan dus niemand iets aan doen maar, omdat het raam niet open kon blijven doordat het een erg drukke straat is zou een airco op de kamers geen overbodige luxe zijn. Ook zou het misschien een pluspunt kunnen gaan worden als het personeel op zijn minst de Engelse taal beheerst. Dit ook omdat Ibis een internationale keten is. Personeel was erg vriendelijk maar je kunt moeilijk uitleggen wat je wil als je geen goed Frans Beheerst.

    Voor een weekendje weg zijn de kamers goed en schoon. Erg fijn dat je iedere dag schone handdoeken krijgt. Ook het ontbijt was goed. Eenvoudig, maar goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Buurt is wat minder interessant en een buurt om alert te zijn. En het blijft een Parijse hotelkamer: klein en met schimmel in de badkamer (plafond). Maar het is dan ook niet zo'n duur hotel, prijs/kwaliteit klopt.

    Prima hotelkamer voor deze prijs. Ontbijt vond ik verrassend royaal. Zachte bedden, stevige douchestraal, supermarkt tegenover, metro niet al te ver lopen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,5
    het hotel krijgt wel een voldoende als je hele dagen op stap bent in deze mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt veel tekort als je wat later kwam: bijv geen tassen/messen/glazen meer of geen vers fruitsap/fruit meer (door tekort personeel) - hygiëne kan beter op de kamer

    personeel was vriendelijk, goede locatie, koffie beschikbaar aan onthaal

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,9
    Goede accommodatie voor Parijs met metro vlakbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heel basic. Een eitje en spek zouden het ontbijt veel beter maken.

    Er stond een fles champagne klaar toen we incheckten omdat het onze huwelijksreis was!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,1
    Prijs/kwaliteit was goed,voor dit geld kun je ook niet meer verwachten,maar een super onbijtbuffet
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    buiten de kamer om was in het hotel overal koud. De schuifdeur van de hoofdingang sloot niet goed waardoor door het hele hotel een koude trek ontstond.De receptioniste zat met een elektrisch kacheltje achter haar computer. In de badkamer was de douchedeur echt aan vervanging toe

    ontbijt boven verwachting

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    4,2
    Sober, teleurstellend ontbijt waarvoor wij de tweede dag zelfs geen moeite meer hebben gedaan..
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Eén stukje kaas voor twee personen, ontbijt werd niet bijgevuld de mensen na ons hadden niets meer. Lawaaierige kamer. Het was gewoon heet in de kamer bij aankomst, het raam kon niet open vermits het uitgaf op een ruimte waar de vuile was werd gestockeerd. Bij aankomst één flesje water voor 2 personen. Zeer kleine badkamer maar douche zéér proper. Twee handdoeken ter beschikking één propere één vuile.

    In de nabijheid van onze bestemming. Zij hebben de moeite gedaan om een plannetje ter beschikking te stellen naar onze bestemming (beurs)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    4,2
    Matig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De lift was defect. Erg beperkt ontbijt buffet. De kamers waren klein, ook de badkamer erg klein. Dat deze als styles wordt genoemd begrijp ik niet. Dit valt echt onder budget.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,3
    bij mijn volgende uitstap naar Parijs zou ik hoogstwaarschijnlijk terug hetzelfde hotel kiezen :-)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt met vers fruitsap (niet uit een doos, maar ter plaatse geperst) / wandelafstand v/d metro / Vlakbij een bewaakte parking 15 Euro voor 24 uur / grote smart-tv op de kamer / vriendelijk personeel / dichtbij autosnelweg indien je terug richting België wilt rijden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,3
    De kamers waren goed, niet bijzonder en vrij klein, maar met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    We waren met iemand in een rolstoel en de lift was ontzettend klein, de rolstoel paste er niet in als hij niet ingeklapt was. Het ontbijt was ok, maar een beetje eenzijdig na een week. Er was niet heel veel keuze.

    De kamers waren goed, niet bijzonder en vrij klein, maar met alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    2,5
    Hele kleine kamer, in de wc kan je niet eens fatsoenlijk...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamer, in de wc kan je niet eens fatsoenlijk draaien zo klein is het. Badkamer idem. Personeel is fysiek aanwezig maar daarmee is ook alles gezegd, geen service.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,5
    Romantische weekend parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren toen we aankwamen erg warm. Zodra je het raam open zet hoor je de weg heel duidelijk. Maar als je ramen dicht zijn is het echt geluidsdicht.

    De kamers waren niet erg groot maar alles was erg netjes. Het ontbijt was niet heel uitgebreid. Dicht bij de metro. Overal snel naartoe. Bedden lagen heerlijk!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    kamer aan de wegkant, zeer lawaaiig 's avonds en 's...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    kamer aan de wegkant, zeer lawaaiig 's avonds en 's nachts

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    5,8
    Alls bij elkaar was het goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    "Ruimte in de kamer en de omgeving behoorlijk ver van de metro

    Ontbijt was eenvoudig en goed, verse Jus dórange

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,6
    Heel erg goed
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ruimte

    Voor de rest alles perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Gezellig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet ik zo snel niet!

    Ontbijtje.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    Goed ontbijt, top bed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Goed ontbijt, top bed!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    Geweldg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast en weinig opbergruimte.

    Vriendelijkheid personeel,rustig hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Het ontbijt is altijd goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn best klein, ik ben geen fan van vloerbedekking.

    Het ontbijt is altijd goed. Receptie behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    7,1
    De housekeeping was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De klantvriendelijkheid van het personeel. Er kon geen goeiemorgen vanaf en toen we weggingen op dag van vetrek ging het letterlijk: oke.

    De housekeeping was prima. Iedere dag lekkere schone handdoeken en e opgemaakt bed.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    5,0
    Matrassen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt: veel te weinig zitplaatsen, iedere dag waren 2 á 3 producten niet voorradig (zoals boter op een bepaalde dag) of werden pas na circa een half uur aangevuld (brood, boter, kaas, sinaasappels). Kortom, de organisatie in de ontbijt"zaal" was zeer slecht. Verder werkte op de kamer de ventilatie niet en was de knop van de verwarming lam.

    Matrassen

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,5
    Uitstekend geslapen in een uitstekend bed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sanitaire gedeelte erg krap, maar schoon.

    Uitstekend geslapen in een uitstekend bed. Dat was eigenlijk na de eerste nacht de zeer positieve mening van mijn reisgenoten.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    10
    Het ontbijt was heerlijk, de ligging prima om de stad te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was heerlijk, de ligging prima om de stad te verkennen. De kamers waren heel netjes.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,5
    Hotel ligt op loopafstand van metrostation Crimée.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt op loopafstand van metrostation Crimée. Goed ontbijt met verse jus, croissantjes en Franse kaas. Wel kleine kamers.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    5,8
    De locatie, op loopafstand van de metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamer was erg klein. De douchewand was zodanig dat de hele badkamer vol water stond als je gedoucht had.

    De locatie, op loopafstand van de metro.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    7,9
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen bar of salonnnetje , geen parking

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    5,8
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Locatie

    Goede bedden

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ibis Styles Paris Crimée La Villette

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: