Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Ronceray Opéra 3-sterren

10 Boulevard Montmartre, 9e Arrondissement, 75009 Parijs, Frankrijk

#925 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 652 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Op oudejaarsavond hebben we héél slecht geslapen;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op oudejaarsavond hebben we héél slecht geslapen; we sliepen vlakbij een discotheek; het was alsof we in de discotheek sliepen. Dit was het enigste minpunt van ons verblijf

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,9
    Goed hotel op een top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het blauwe lampje van de Airco geeft veel licht 's nachts.

    Het ontbijt was uitgebreid en lekker en sommige kamers hebben een prachtig zicht op Montmartre.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Goed, maar jammer van het bad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat beter gekund had is dat het bad wel werkte. Deze werkte namelijk omdat de stop kapot was waardoor wij geen bad konden nemen en niet konden douchen. Dit bad kon pas gemaakt worden op de dag dat wij weg gingen. Dit was een hele erge tegenvaller voor ons.

    Het gene wat mij het meest beviel is dat onze kamer twee verdiepingen had. Dit zie je niet zo vaak waardoor dit extra speciaal voor ons was. Ook vonden wij de service elke ochtend van de schoonmaak van onze kamer erg goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,0
    Voor die prijs is er beter te vinden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De etensresten van de vorige bezoeker stonden nog in de minibar. Het nachtlawaai (er is blijkbaar een discotheek naast of onder of in de buurt van het hotel met als gevolg dat je kan meeluisteren en mee trillen in je bed tot in de vroege ochtenduren)

    Goede ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Top Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    6,7
    ontbijt, elke dag vers linnen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    gebrekkige toegangscontrole, ventilatie badkamer, trage afloop lavabo, afsluiting bad defect

    ontbijt, elke dag vers linnen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    mijn internetradio werkte niet, te zwak signaal?

    het was proper

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    8,3
    Kamers prima, locatie uitstekend werkgebonden, regelmatig al...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers prima, locatie uitstekend werkgebonden, regelmatig al geweest, en blijf in parijs daar terugkeren

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    8,8
    Goede,naar Parijse normen vrij ruime kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De gangen naar de kamers hebben hun beste tijd gehad, maar ikzelf stoor mij daar niet aan.

    Goede,naar Parijse normen vrij ruime kamer. Vlakbij metro, op loopafstand van opera etc. Prima verblijf gehad.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Best Western Ronceray Opéra