Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kyriad Hotel Paris Bercy Village 3-sterren

19, Rue Baron Le Roy, 12e Arrondissement, 75012 Parijs, Frankrijk

#756 van de 1.599 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5857 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2018

    7,9
    Dichtbij metro station en zo in de stad, konden al eerder in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine douche

    Dichtbij metro station en zo in de stad, konden al eerder in de kamer, winkeltjes en restaurants in de buurt, koffie en theezet faciliteiten

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    9,6
    De ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is erg duur (15 euro), daarvan ook geen gebruik gemaakt.

    De ligging van het hotel. In een rustiger deel van Parijs maar met de metro heel goed te bereiken. Had een ruime kamer met balkon.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    8,3
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is goed bereikbaar en ligt in de buurt van leuke eettentjes. Je kunt de auto parkeren in een afgesloten parkeergarage en met de metro ben je snel middenin de stad. We hebben lekker en rustig geslapen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,3
    Ligging dicht bij metrostation en restaurants
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige personeelsleden niet altijd vriendelijk Douche redelijk klein

    Ligging dicht bij metrostation en restaurants Parking Dicht bij Bercy Village Mooi park Lekker en uitgebreid ontbijtbuffet (keuze tussen club of buffet, buffet is een aanrader)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    Mooie en rustige buurt.
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Prachtig hotel in een rustig omgeving. Een park, metro en busstop in de buurt. Zeer goed en uitgebreid ontbijt. Op 200 m Cour-Saint-Emilion met veel restaurants en shops. Flixbus station dichtbij.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,6
    Mooi hotel in een veilige gezellige wijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is keurig en schoon. Alleen het douchegordijn hangt 30 cm boven de grond. Als je gaat douchen is de hele vloer nat en het douche matje dus ook. Dit moet anders kunnen.

    Het hotel is gelegen in een keurige gezellige veilige nette wijk. Het personeel is hartelijk en lijkt blij met je komst. Je kunt kiezen uit 2 soorten ontbijten de sobere variant (croissant, jus en een stuk fruit) en de uitgebreidere variant (buffet). Het metrostation is letterlijk om de hoek (250m) lopen. Als je uit het hotel komt; links af gaan en daarna direct rechts de volgende straat in lopen. Je loopt langs het gezellige Bercy Village. Een "dorpje" met gezellige winkels en eettentjes. De lekkerste hamburgers die ik ooit heb gegeten is bij Five Guys. Er staat een rij maar laat je er niet van weerhouden, je bent zo aan de beurt, Wij hebben de auto veilig geparkeerd in de parkeergarage van het hotel. Nadat wij hadden uitgecheckt mochten wij de auto gratis nog laten staan om nogmaals het centrum van Parijs in te gaan. Een tip; vergeet niet de app Next Stop Paris te downloaden. Een gratis handige Nederlandstalige app die je zonder problemen meldt welke metro je moet nemen om op je plek van bestemming te komen en waar je eventueel moet overstappen. Nog een tip er is een supermarktje in de buurt (als je het hotel uitloopt rechts af gaan (200m).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,8
    Kleine kamer, maar met alle nodige comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoorde al het geluid van de gang.

    Kleine kamer, maar met alle nodige comfort. Snelle verbinding met het centrum. Goede eetgelegenheden in de buurt. Goed, uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel, aardig/vriendelijk personeel, bescheiden parking maar goed genoeg. Zeer bijzonder zijn de 2 opties voor het ontbijt (club of gewoon).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,8
    Ligging vlakbij metro en restaurantjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toegang tot de parkeergarage problematisch: we werden ingesloten tussen twee automatische deuren en vervolgens werd onze telefoon niet opgenomen.Een voorbijganger heeft ons moeten "bevrijden".

    Ligging vlakbij metro en restaurantjes

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Locatie, prijs is goed voor die locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je van plan bent om te chillen op je hotelkamer, dan is dit misschien niets voor jou. Kamers zijn wat aan de kleine kant.

    Locatie, prijs is goed voor die locatie. De metro is dichtbij. Vriendelijk personeel We kwamen veel eerder dan inchecktijd aan en kregen toch de mogelijkheid om in te checken en op te frissen in de kamer Bedden & badkamer waren prima. Precies wat je nodig hebt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer is aan de kleine kant (en douche) maar voldoet voor een paar dagen Parijs.

    Prima ontbijt en goede ligging. Vijf minuten lopen van de Metro. Je bent dus zo overal in Parijs. Parkeren in de garage van het hotel, wel iets krap. Dubbele ramen dus geen geluid van buitenaf. Bar is tot 's-avonds laat geopend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,1
    Bevredigend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was schoon, maar wel erg klein. Idem badkamer (voor normaal postuur al nauw, laat staan voor "forser gebouwde" personen). Hotelbar heeft geen sfeer (wordt ook niet echt aan gewerkt door management hotel. lijkt mij).

    Ligging in leuke wijk Bercy (weer eens iets anders dan de geijkte wijken voor toeristen!). Nabijheid Bercy Village (aantal aardige restaurantjes) om de hoek van hotel (tevens daar metro station Cour St. Emilion). Tevens daar ontbijt alternatief.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Prima Hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een perfecte ligging dicht bij het eigentijdse park van Parijs, Parc de Bercy en de allermooiste voetgangersbrug over de Seine. Rustige ligging, goede service en prima aansluiting Metro. Van harte aanbevolen. Luc

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Prima plek voor een paar dagen Parijs (zeker ook met de auto)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel rijdt prettig aan vanaf de snelweg. Je hoeft de stad amper in. Ideaal dat er een parkeergarage is. Ontbijt goed verzorgd. Metro op paar minuten lopen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    Prima ligging maar prijzig voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer is klein en vooral de douchecabine is krap. Het meest vervelende is dat het gehorig is, er is veel rumoer in de gangen, je kunt letterlijk de conversaties van de buren volgen.

    De kamer is schoon en het bed is goed. Vooral de ligging bij de metro en Bercy Village is top.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    Perfect verblijf als uitvalsbasis binnen Parijs !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Diner was beperkt maar met Bercy village om de hoek wil je niet anders eten dan in Village !

    Ontbijt is super. Ligging is perfect bij Bercy Village en Metro Station !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,8
    Gewoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was zowel bij het inchecken als uitchecken bijzonder onvriendelijk. Je voelde je meer een last dan een gast

    Ontbijt was voldoende en de locatie prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,1
    Nette en ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche met douchegordijn (niet echt hygiënisch) De parking kon niet worden gereserveerd. Deze was vol toen wij kwamen, waardoor we de eerste nacht noodgedwongen in een dure parkeergarage hebben geparkeerd.

    Nette en ruime kamer Dagelijkse schoonmaak Kluisje op de kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,9
    Kamers goed voor een kortverblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg druk tijdens het ontbijt

    Kamers goed voor een kortverblijf. Lekker en uitgebreid ontbijt. Kort bij een metrostation dat je snel door heel Parijs brengt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,1
    Kleine, schone kamer in een grote stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afmetingen van te kleine kamer en douche, met matig uitzicht op smalle maar vrij drukke en rumoerige straat. Veel openbaar vervoer met bussen door deze straat. Slechte Wi-Fi.

    Sympathieke hulp bij Wi-Fi-problematiek door receptiepersoneel, die echter geen goede verbinding tot stand bracht... Goede hygiëne, uitstekende roomservice, steeds 1 schone badhanddoek. Gelukkig goede TV met enkele Engelstalige zenders in dit Franse land. Helaas geen Nederlandse.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Goed, boven verwachting, fijne bedden en lekker memory kussen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het feit dat ik voor 2 uurtjes meer het volle pond voor de garage moest betalen, Dan is 18 euro voor die paar uur veel.

    Het viel mij in positieve zin mee. Wij logeren meestal min een Novotel of Mercure. Daar deze in dezelfde buurt vol waren geboekt, kozen we deze Kyriad. Nooit eerder geweest, maar beviel goed. Jammer dat ik voor 2 uurtjes meer parkeren het volle pond moest betalen. En het ontbijtrestaurant leek niet berekend te zijn op een vol hotel. Mensen moesten op hun beurt wachten. Daarentegen ws de keuze enorm met veel vers fruit, goede jus d'orange, broodvarieteiten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van de verwarming/ airco. Wel afgezet als we op de kamer waren.

    Vriendelijk personeel. Het ontbijt is zeer goed en heel uitgebreid, zeker voor deze prijs . Ligt in een mooie buurt met veel restaurantjes en dichtbij het metrostation Cour St Emelion. De auto konden we parkeren in een ondergrondse parking van het hotel voor 18 euro per nacht.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    6,7
    Een gewoon hotel, niets bijzonders.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een gewoon hotel, niets bijzonders. Personeel wel vriendelijk maar niets extra. We namen geen ontbijt, te duur, vlak om de hoek is een kleine bakker. Dichtbij metrolijn. De parking is een minpunt, zeer krap om in te rijden en te parkeren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    Goede prijs/kwalitijd verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel (vooral de schoonmaaksters) konden vriendelijker zijn.

    Ons beviel de omgeving het meeste. Het was een nette wijk en er was een mooi nieuw winkelcentrum om de hoek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Top.!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zoeken naar parkeerplaats was iets lastiger.

    Het was klein maar goed verdeelt en heeel belangrijk dat het schoon was en in verhouding erg goede prijs en ik ga zeker een keer met vriendin erheen 👍

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    10
    Een aangenaam hotel om te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Goed ontbijtbuffet. Goede prijs/kwaliteit. Locatie iets buiten Parijs maar goed doenbaar met de metro die op 5 minuutjes lopen is vanuit het hotel. Het gezellige Bercy Village op 5 minuten afstand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    5,8
    Kies dit hotel niet wanneer je hond mee op reis gaat !!! 18euro kosten per nacht (kleine hond)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik had verschillende hotels op het oog tijdens mijn keuze booking. Echter daar wij onze kleine hond meenemen kijk ik altijd waar de hond uiteraard mee mag en tegen welke prijs. Bij vele hotels staat hiervoor duidelijk een prijs vermeld, of gratis of mogelijk een vergoeding gevraagd ... Bij dit hotel stond : honden toegelaten eventueel een vergoeding mogelijk. Omdat bij dit hotel een parking aanwezig was, gelegen bij een mooi park & bij Bercy Village had dit hotel mijn voorkeur. Bij aankomst werd ik er kordaat op gewezen dat er voor de hond een vergoeding moest betaald worden van 18 euro per nacht ! Waar ik toch wel even van achterover viel ! 18 euro ??? Maar annuleren was geen optie ! We waren daar en het geld ging die dag van onze rekening. 18 euro terwijl het ontbijt pp 10euro is ... heb nog gevraagd of de hond zijn ontbijt hierbij dan mss ook inbegrepen was ? Integendeel toen we smorgens wilden gaan eten werd ons ook nog het restaurant geweigerd. Tijdens de betaling hadden ze me wel netjes de 22 euro per dag ontbijt laten betalen ... maar het restaurant binnen gaan was geen optie. Moeilijk dan niet ??? Kan de hond al slechts buiten aan nen boom vastbinden !!!! Annuleren was ook geen optie meer want alles was betaald. Dus werd er ons kort en krachtig een plaatsje aangeduid buiten het restaurant op een mini tafeltje ... eigenlijk bijna aan de uitgang :). Of ik dit hotel zo geweldig vond ... niet dus ! Moest ik op voorhand geweten hebben dat de hond vriendelijkheid zo groot was had ik wellicht voor een ander hotel gekozen ! Als je dan toch zo over huisdieren denkt geef ik het hotel de raad om in het vervolg de melding te maken : dat huisdieren niet zijn toegestaan ipv de mensen tot daar te lokken en ze dan geen uitweg te bieden. Dus best wel teleurgesteld. En begrijp me goed, ik maak ongeveer een 5-tal citytrip per jaar en een aantal grote vakanties. Het is de eerste keer dat ik zo teleurgesteld was in het hotelbeleid.

    De locatie. Bercy Village is heel leuk om savonds na een drukke dag Parijs even uit te blazen op een terrasje tegen betaalbare prijzen met lekkere restaurantjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,5
    De receptie was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Airco rammelde heel erg, waardoor slapen met aico niet mogelijk was. Was heel benauwd en het uitchecken was wachten omdat er maar een persoon achter de balie aanwezig was.

    De receptie was fantastisch.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,1
    Prima locatie om een of meer nachten te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De grote van de kamer viel wat tegen. Zeker omdat er een derde bed was bijgezet. De badkamer was prima voorzien, maar klein. Zeker de douche is erg klein.

    Bedden en ontbijt waren prima. Locatie goed gelegen bij Metro.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Goede keus voor dit deel van Parijs. Merci Bercy!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bekende probleem van Franse hotels. Kleine kamers! Maar voor de prijs.....

    Ontbijt ruim voldoende, veel keus. Er was zelfs frozen yoghurt. Dicht bij Cinemateque voor de film liefhebbers! En uiteraard met 14 zo in het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,3
    Verhouding prijs/kwaliteit zeer goed, ontbijt met veel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamers zijn erg klein maar wel proper. Haardroger hangt op moeilijke plaats.

    Verhouding prijs/kwaliteit zeer goed, ontbijt met veel variatie, zeker de frozen yoghurt is een extra vermelding waard. Erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,9
    Goed hotel, goede sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer waar de bagage tijdelijk opgeslagen ligt, is vrijwel niet beveiligd. Iedereen zou zomaar je tas mee kunnen nemen.

    Bij binnenkomst gelijk een goed gevoel. Ziet er verzorgd uit en voelt welkom. Kamer is ook echt prima, goed bed en alles wat je nodig hebt is aanwezig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,9
    Prima hotel voor een paar dagen Parijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was prima, niet overdreven uitgebreid maar meer dan voldoende. Kamer was wat aan de kleine kant, maar met goede bedden en zeer schoon. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Metro naar het centrum van Parijs vlakbij en in de omgeving een leuk winkelcentrum met verschillende restaurants.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    6,7
    Service, Klantvriendelijkheid, locatie en stevig matras.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was erg klein maar te doen voor 1 nacht. Wil je parkeren? Vraag er naar en reserveer een parkeer plek van te voren. Vlak om de hoek is een prima parkeerplaats als alternatief.

    Service, Klantvriendelijkheid, locatie en stevig matras.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,3
    Prijs/kwaliteit prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enorm kleine kamer, maar wel zeer netjes.

    Supermarkt vlakbij. Bercy Village (eetgelegenheden!) op minder dan 5min wandelen. Metro (slechts 3 of 4 haltes tot centrum Parijs) op minder dan 5min wandelen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,3
    Perfecte ligging en verzorgd hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking 18€ per dag

    Ontbijt was verzorgd en uitgebreid. Hotel was zeer goed gelegen. Rustig en toch aan de straat kant. Kamers zijn wel aan de kleine kant maar stoort niet. Alles was heel proper. Qua ligging perfect. In de nabijheid winkelcentrum met veel restaurants waar men lekker kan eten en zeer democratische prijzen. Goede verbinding met centrum van Parijs. Met metro lijn 14 rijd men rechtstreeks tot aan Madeleine rijden.Boek zeker zelfde hotel volgende keer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,3
    goed hotel voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Sleutelkaart van de kamer diende dagelijks her aangemaakt te worden. Deze viel telkens weg zodat we niet in de kamer konden, dus telkens terug naar de receptie. Raam sloot niet goed meer. Geen parkeerplaats langs de straat dus duurdere parkeerplaats van hotel moeten nemen.

    Ontbijt is goed en uitgebreid.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    8,3
    Ideaal voor een kort verblijf in Parijs
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt apart bijbetaald, maar er mocht toch een extra croissantje bij voor die prijs. Metro nodig om in centrum te raken want nogal ver buiten toeristische gedeelte.

    Heel netjes hotel waar we geen last hadden van verkeerslawaai

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    7,1
    goed ontbijt, goede locatie, fijne buurt, omgeving winkels...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer en badkamer aan de kleine kant / weinig ruimte om te bewegen. personeel balie bij aankomst was niet super vriendelijk

    goed ontbijt, goede locatie, fijne buurt, omgeving winkels en restaurants

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste nacht kwamen er andere gasten in onze kamer er was bij de receptie een fout gemaakt ,geen prettig idee. Hiervoor wel gratis parkeren gekregen en excuses Meerdere malen naar de receptie gemoeten omdat de keycards steeds niet werkten Toch wel naar ons zin gehad

    Goed ontbijt goede locatie vlakbij metro

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    6,7
    Gewoon!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op onze heenreis was dit het eerste hotel en is alles mooi! Op de terugweg ons laatste hotel en dan is het voor je gevoel een luxere vorm van de formule 1 hotels. Kleiner maar duurder ook ten opzichte van de hotels in Spanje.

    Bij het ontbijt waren er wat problemen. Onduidelijkheid over de prijs, uiteindelijk toch gewoon kunnen ontbijten.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,9
    Oudejaarsavond in Parijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De hotelkamer was erg klein. Maar in Parijs kan je ook niet veel groter verwachten. Auto parkeren: er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar voor een hotel met 200 kamers. Dit werkte dus niet. We hebben de auto bij Effia (dichtbij) gezet in die parkeergarage. Voor een lang weekend viel de prijs hiervoor mee. (40 euro vanaf vrijdag na 16:00 uur to maandag voor 12:00 uur)

    Was dicht bij metro-station.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Prima hotel! Echter parkeerplek was niet beschikbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Enige wat wij als nadeel ervaren hadden was de parkeerplek. Op internet staat dat parkeerplek beschikbaar is maar reserveren niet mogelijk. Aangekomen bij het hotel was de parkeergarage vol en moesten we zelf wat regelen. Wat al snel resulteerde in €26,- per dag betalen ipv €18,-. Hier was geen andere oplossing voor.

    Kamers zijn inderdaad aan de kleine kant. Maar gezien prijs-kwaliteit verhouding prima. Bedden zijn prima en badkamer ook. Ontbijt is erg uitgebreid en lekker. Personeel is vriendelijk. Ligging is ook goed; Bercy is leuk met restaurants en metrostation.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,9
    Ligging dichtbij de metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd gezegd dat je voor 18 euro per dag gebruik kon maken van de parkeergarage en dat je vooraf niet hoefde te reserveren. Nou dit was dus niet het geval.. de garage zat vol ondanks dat ik met mijn reservering aan kon tonen dat ik 2 maanden van de te voren al gevraagd had om een plek tijdens ons verblijf. Nu de auto verderop geparkeerd en 8 euro per dag duurder uit geweest. Personeel deed niet goed hun best om met een idee te komen of een excuses te maken. De website was foutieve daar werd het opgegooid.

    Ligging dichtbij de metro

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    6,3
    Fijn hotel in een leuke wijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De baliemedewerkster zei dat de parkeergarage vol was, maar verzuimde te zeggen er later nog eens naar te vragen. Na 2 uur deden we dat uit onszelf aan een andere medewerker en er bleek plenty plaats. Ook verzuimde ze ons een factuur te geven van onze contante betaling. Later kregen we die van een andere medewerker nadat we erom gevraagd hadden.

    Parkeergarage naast het hotel tegen redelijke prijs en het ontbijtbuffet is zeer gevarieerd en lekker met vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    8,3
    Prima vertoeven in Kyriad hotel in Bercy - Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer vrij klein. Jammer dat we de auto er niet konden parkeren, was nu 75 euro voor drie dagen, beetje duur.

    Plek van het hotel is prima en ontbijt geweldig met heel correct personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    5,8
    groot bed in veel te kleine kamer, bijna geen plaats voor 2 valiezen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de grootte van de kamer en de badkamer, deed ons denken aan ibis budget... de kuisploeg is er vroeg bij

    het ontbijt was in orde de ligging was ok in rustige nette wijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    7,1
    Gunstig geprijst, buiten centrum gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Net iets te weinig ruimte rond het bed. Leek net of er ergens in het gebouw een werkplaats was die tot laat werd gebruikt.

    Mogelijkheid om te kiezen tussen simpel of uitgebreider ontbijt ( tegen bijbehorende prijzen). Prijs niveau voor Parijs heel acceptabel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    7,5
    Dicht bij de metro,zo in Parijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren met de auto is in een privé parking in de buurt wel vlak bij 200m, is vrij prijzig: 15min €2;30min €2.8;1h €4.4;12h €23,50 voor een week-end €40.

    Dicht bij de metro,zo in Parijs.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,5
    De locatie was prima, zeker in ons geval een bezoek aan de...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was veel te warm en de temperatuur is niet te regelen via de thermostaat. Raam kan open maar dan erg veel lawaai van buiten. Ontbijt is prijzig 14,00 pp. Geen gebruik van gemaakt trouwens.

    De locatie was prima, zeker in ons geval een bezoek aan de Accor Arena. Kamer was prima, wat klein maar voor 1 overnachting goed te doen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,9
    Voor uitje parijs een goede overnachtingsplaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte was krap voor zo'n groot hotel,vooral als iedereen op het zelfde tijdstip komt,terwijl de ontbijt tijden ruim zijn. Jammer. Het personeel zordt er wel goed voor dat er redelijk voldoende is. Ookal wacht je dan even op hetgene wat je wilt hebben.

    Goed ontbijt,goede omgeving met metro heel dicht in de buurt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    6,3
    Nice location, convenient hotel, staff in a foul mood
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel achter de balie was op het onbeschofte af snibbig, kattig en ongastvrij.

    Goede locatie op leuke plek dichtbij metro. Comfortabele bedden. Betaalbare garage ernaast.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,9
    Goed zonder meer
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - kleine (bad-)kamer, net genoeg plaats om rond te bedden te kunnen lopen - alles ok, toch merkte ik weinig hartelijkeheid bij het personeel of charme bij de inrichting, maw, een typisch hotel ve hotelketen

    - in rustigere buurt, op een uurtje stappen vd Notre Dame - mogelijkheid om bagage te lossen en laden op de stoep voor de ingang - waterkoker en gratis enkele zakjes koffie of thee op de kamer - geen straatlawaai - vriendelijke receptie (zie ook "Wat viel u tegen")

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    7,5
    Prima Kamers, bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    informatie hoe de koffie te b betalen. eerst naar receptie dan naar de bar

    Geen ontbijt genomen, koffie was goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    9,2
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is aan een opknapbeurt toe en 15 euro voor een ontbijt vind ik veel. Daar ook geen gebruik van gemaakt.

    De ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Geen parkeerplaats beschikbaar.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen parkeerplaats beschikbaar. Zat vol?

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,8
    - Locatie: dichtbij Bercy village en metrostation Cour...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NVT

    - Locatie: dichtbij Bercy village en metrostation Cour Saint-Emilion; - vriendelijk personeel; - hygiënisch.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,5
    De badkamer en de kamer waren erg klein voor 2 personen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer en de kamer waren erg klein voor 2 personen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,2
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    Personeel is vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer kon schoner, wij hadden 2 kamers in beide badkamers lagen er haren van eerdere gasten

    Personeel is vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel.

    Niets

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prima hotel! Goede uitvalsbasis om de stad te verkennen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    Prijs/kwaliteit en ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Prijs/kwaliteit en ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    Goed om tot rust te komen, na het wandelen in Parijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte in de lift

    De bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne kamer, heerlijk bed, alles schoon, zeer vriendelijk personeel, dicht bij metro

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,1
    Kwaliteit prijs verhouding goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg klein

    Ligging en hygiëne

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Een echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een echte aanrader. Prima locatie met metrostation op 200 meter. Aardig personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,2
    Goede ligging, zeer hygiënisch, prima ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan de kleine kant

    Goede ligging, zeer hygiënisch, prima ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Verder zeer proper, vriendelijk personeel, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt, deuren en vloer badkamer zijn aan vernieuwing toe.

    Verder zeer proper, vriendelijk personeel, goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Rustige locatie in centrum Parijs, goede bedden en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige locatie in centrum Parijs, goede bedden en mogelijkheid tot veilig parkeren van de auto.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Wifi was niet stabiel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was niet stabiel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,2
    Schone mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer.

    Schone mooie kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer was kleiner dan verwacht

    Ontbijt en locatie zijn TOP!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Prima locatie dicht bij metro, prima kamer voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Erg duur voor een klein ontbijtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg duur voor een klein ontbijtje

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Kyriad Hotel Paris Bercy Village

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: