Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Paris Saint Germain des Prés 4-sterren

92, rue de Vaugirard, 6e Arrondissement, 75006 Parijs, Frankrijk

#739 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1918 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,6
    Héél goed hotel ! Zeker een aanrader en dé perfecte ligging om Parijs te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bij aankomst en toewijzing van de kamer vernamen we dat we een tweepersoonsbed op de kamer hadden - we hadden nochtans duidelijk onze keuze voor 2 single bedden doorgegeven. Op ons nadrukkelijk verzoek kregen we dan wel een andere kamer met 2 single bedden. In afwachting kregen we dan wel een koffie aangeboden. Het gebruik van de liften(en de toiletten aan de receptie) is enkel mogelijk met je eigen geactiveerde kaart en dit werd ons en tal van andere hotelgasten niet uitgelegd bij overhandiging van onze kaarten. Dit systeem is voor de veiligheid zegden ze - maar dan mogen ze het wel even toelichten bij aankomst.

    Zéér goede ligging: vanuit het treinstation Gare du Nord heb je een rechtstreekse metroverbinding : via metrolijn 4 (de 'rode' lijn) neem je richting Montrouge en je stapt af in metrostation St.Placide hier neemt je de sortie (uitgang) Rue de Rennes - bij het buitenkomen enkel nog de straat oversteken en je bent op je bestemming ! Het hotel is rustig gelegen en er werd veel aandacht geschonken aan veiligheid en hygiëne. Wij genoten elke morgen van een lekker ontbijt met telkens een ruime keuze en telkens héél vers. Ook lekkere koffie en heel véél soorten thee (ook bio). Je eet en drinkt naar believen en de voorraden werden voortdurend aangevuld door het personeel. Er was ook lekkere biomuesli en verschillende biofruitsappen. Leuk detail op ons bedden lagen 2 soorten hoofdkussens zodat je kon kiezen tussen een 'hard' en een 'zacht' hoofdkussen. De matrassen waren heel goed - we sliepen er heel goed op (en we hebben alle twee rugklachten). Op de kamer hadden we een waterkoker en koffie en thee (werden dagelijks aangevuld door het zeer vriendelijke kamerpersoneel). Er is ook een kleine (lege) frigo ter beschikking altijd handig bij warm weer. Op 100 meter van het hotel is een traiteurszaak, een bakker/patisserie en een dag/nachtwinkel met vers fruit, dranken, frisdranken en water aan schappelijke prijzen. Je hebt er ook een apotheek en enkele leuke winkels. Tevens zijn er enkele restaurants en cafés in de directe omgeving. Er is ook een bushalte vlakbij.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,3
    Weekendje Parijs kon beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik het mijn vriend moest vragen Hij vond het het geld niet waard voor wat we kregen

    Het samen zijn met mijn vriend in de kamer vond ik het fijnst

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    9,6
    De locatie, het ontbijt en de schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Na de renovatie is er meer gelet op het design van de kranen dan op het gebruiksgemak. Als je natte handen hebt of ingezeepte handen is het vrijwel onmogelijk om ze open of dicht te draaien. De douchekraan is een puzzel... Maar tot nu toe geen reden om een lagere score te geven. Het vind het eigenlijk triest dat er niet op gelet is van te voren.

    De locatie, het ontbijt en de schone kamers. Dat het hotel een garage heeft is fantastisch. We komen hier al jaren en komen beslist weer terug.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    6,7
    Nette kamer,zeer goede ligging niet ver van Jardin de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer aan de kleine kant en veel lawaai van aircosysteem buiten de kamer. Wel goede geluidsisolatie tegen straatlawaai

    Nette kamer,zeer goede ligging niet ver van Jardin de Luxembourg en Monparnasse. Lekker ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    Dit hotel wordt als eerste geraadpleegd als we (regelmatig) naar Parijs gaan.
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeergarage, schoon, vlakbij 2 metrolijnen, 6e arrondissement, goed tweepersoons bed, liftbeveiliging, kluisje op kamer, goeie airco, ramen die open kunnen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    4,6
    Ben al jaren lang gast in uw hotel (zeker 20 keer geweest), maar uw kwaliteit gaat achteruit!!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Raam sloot niet, defect. Douchedeur sloot niet, defect. Herrie van schoonmaak personeel op de gang en in de werkruimte naast mijn kamer. Afschuwelijke zeep in de badkamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    8,3
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer, maar voor Parijse begrippen normaal

    De locatie is uitstekend! In de omgeving is genoeg te beleven en zeer dichtbij toegang tot de metro. Zeer centraal gelegen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    8,3
    Mijn keuze vanwege de voor mij praktische ligging en acceptabele kamerprijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de kledingkast waren voldoende hangers, maar geen ruimte om kleding op een plankje te leggen (behalve bovenin dan, maar dat was voor mij te hoog).

    Mooie, praktische kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,6
    Perfect hotel voor stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lekte best wat water langs het bad af tijdens het douchen. Hierdoor de badkamervloer nat.

    Geweldig aardig personeel, super locatie en luxe kamers! De douche had een flinke straal, de bedden waren netjes en lagen lekker en er was ruimte voor waardevolle spullen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,5
    Leuke buurt, goed bed, fijne badkamer en voor Parijse...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niets bedenken.

    Leuke buurt, goed bed, fijne badkamer en voor Parijse begrippen een ruime kamer. Vriendelijk personeel. Vlakbij de metro.Ik zou hier weer naar toe gaan een volgende keer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    5,4
    Er staat beschreven dat het een kingsize bed is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat beschreven dat het een kingsize bed is. Het was een bed van 140 breed dit lijkt me geen kingsize? Kamer was veel kleiner dan op de foto's wordt weer gegeven en prijs verhouding was echt te hoog

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,8
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie in een goede wijk, op loopafstand van de meeste bezienswaardigen (Louvre, Eiffeltoren, Notre Dame en Arc de Triomf). Parkeren bij het hotel is erg fijn.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    6,3
    Lekker ontbijt en vriendelijk personeel dat heel behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Executive Koningskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren wat verouderd en de kastruimte was heel krap in een hoekje. De ruime kamer die geboekt was, voelde niet aan als echt ruim. Foto en realiteit waren niet helemaal overeenstemmend.

    Lekker ontbijt en vriendelijk personeel dat heel behulpzaam was. Op de gang was er geen geluidshinder van andere hotelbewoners. Ook van buitenaf was er geen lawaai te horen in de kamer (vensters gesloten houden). Goede ligging om er op uit te trekken of wat te gaan eten en drinken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    9,2
    Heel goed hotel,goede verhouding prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kranen in badkamer en douche zitten zeer stroef.Moeilijk systeem.

    Heel confortabele kamer en heel goed bed met fijne lakens.Vriendelijk personeel aan receptie.Goede parking.Lekker ontbijt in lounge

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,8
    Mooi en net hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden lekkage van de airco midden in de nacht. Dit zelf opgeruimd en volgende dag bij uitchecken gezegd en kregen alleen gemompeld: ow sorry about that

    Heel net hotel en hele mooie kamer! Het bed lag ook echt heel lekker. Locatie is ook goed, bij metrostation en bezienswaardigheden in de buurt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,2
    Heerlijk hotel met geweldig ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Echt een aanrader! We hebben heerlijk verbleven in Holiday Inn. Ons kamer is lekker knus met een bed waarin je heerlijk kan slapen (wat niet altijd het geval is bij andere hotels). Personeel zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben voldoende parkeergelegenheid in hun eigen garage en de metrostation is letterlijk om de hoek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het Franse ontbijt was goedkoop. In prijs en in hoeveelheid. Men ging er vanuit dat je een continentaal ontbijt nam en liet je er voor tekenen. Handig als je bedenkt dat het prijsverschil € 11,00 per persoon is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    9,6
    Prima hotel met goede kamers en parkeren onder het hotel voor een betaalbare prijs
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maar enkele puntjes. Prijs van het ontbijt was niet in verhouding met verblijf voor 2 nachten en hebben we dan ook niet gedaan. Airo lekte.

    Heel fijn verblijf. De locatie was perfect; om de hoek metro, winkels, boulangerie. Kamers schoon en modern ingericht, ook ruim (voor Parijse begrippen). Bewaakte Parking onder het hotel voor 18 euro per 24 uur was ook prettig. Vriendelijk personeel. Prijs voor 2 overnachtingen was heel schappelijk. Zou dit hotel zeker nog een keer bezoeken bij een verblijf in Parijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,6
    verblijf OK
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    bij de booking op jullie site kwam een pop-venster met verwarrende info "wenst u een standaard kamer" waarop ik ongelukkig op klikte en WEG WAS ONS VOORDEEL VAN HET ONTBIJT INBEGREPEN!!!!!!!!!!" waarom doen jullie dat????? om de mensen te misleiden??? zo hebben wij extra moeten bijbetalen voor twee ontbijten, indien jullie eerlijk zijn betalen jullie het ontbijt terug........

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Ideale ligging, vriendelijk personeel, zeer correct en verzorgd. Aanrader voor een bezoek in Parijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Parking word voorzien maar is wel beperkt, gezien de ligging is dit niet geheel onverwacht.

    Vriendelijk personeel, kamers waren altijd proper, ideale ligging tov bezienswaardigheden en de metro ligt op nog geen minuut wandelen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    5,8
    Ontbijt weinig keus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op booking.com gratis luchthaven shuttle, Gebeld met accomodatie , blijkbaar moet ik dat 2 dagen van te voren per mail aanvragen . Staat er volgens mij niet bij bij booking.com slordig toch

    Ontbijt weinig keus Kamers klein Douche kranen erg stroef

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,5
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel wat tegen omdat constant de koffie op was, en beleg was minimaal. Ik zou aanraden om ergens in de buurt te ontbijten. Genoeg leuke tentjes! De koffie in de bar was wel uitstekend. Dat was een Starbucks apparaat'

    Lokatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,2
    Kon bijna niet beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt vond ik persoonlijk op niets trekken, er werden net verse scrambled eggs gebracht en ik nam een hap en was spijtig genoeg al ijskoud. Alles dat warm moest zijn was koud en geen of weinig smaak. Wat jammer want ik had grote honger. Chance dat er achter iedere hoek wel iets is om te eten. Van bakkerij tot brasserie...

    Super gezellige kamer, leuk aangekleed. 24 TV posten, zalig bad en genoeg beweegruimte in de kamer en badkamer. Gratis wifi deed het ook uitstekend. Parking is inderdaad lekker stijl naar beneden, krappe plaatsen, maar met wat rijervaring moet dat zeker lukken. Wij durven zeker terugkomen!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    8,8
    Was een super leuke mini vakantie erg genoten met mijn vriendin !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze konden de reservering niet vinden waardoor we een half uur moesten wachten en bijna een parkeerboete opliep. Mogt de garage nog niet in. Als we weg waren geweest moesten we steeds opnieuw inloggen op de wifi zelfs als je telefoon op schermblokkering ging moest je opnieuw inloggen.

    De ligging was perfect waren overal zo met de metro. Daardoor hebben we bijna alle bezienswaardigheden gezien in een korte tijd!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,5
    locatie was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Maar één krappe lift, lastig in het spitsuur vanaf de zesde. Kamer zeer krap (30cm tussen bureau en bed), en smal bed voor tweepersonen (meer twijfelaar dan tweepersoonsbed)

    locatie was geweldig. Prettig en rustig hotel, recent vernieuwd en aangenaam decor.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    9,6
    Leuk hotel, topligging, vriendelijk personeel, maar nauwe parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Executive Koningskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rijdt u met de wagen naar dit hotel en parkeert u in de parkeergarage? Hopelijk ken je de afmetingen van je wagen, want hier rij je op de millimeter. Erg krappe parking voor "grosse voitures" (genre BMW 3), steile afdaling (bodemplaat van de wagen geschaafd) en scherpe bocht met hoge stoeprand. Vermijd ten alle kosten niveau -3, want als die bijna vol staat en je moet de wagen keren, boek je best nog een nachtje extra... Niettegenstaande, het personeel is steeds bereid je te komen helpen of te begeleiden, zij zijn dit wel gewend. Dit is het enige kleine nadeel, en weegt niet op tegen de voordelen. Ik zou - zelfs ondanks de parking- nog terugkomen naar dit hotel.

    Aanrader! Reeds 3x in dit hotel verbleven, steeds tevreden. Super locatie van het hotel, 200m van metrostation Rennes, iets verderop Saint-Placide. Vlak aan de mooie Jardin de Luxembourg. Één van de weinige hotels met eigen ondergrondse parking in Parijs. Vriendelijk personeel. Mooie, ruimere kamer (Superior Executive kamer). Alles is zeer correct. Leuke buurt met veel restaurantjes en boulangerie/patisserie-zaken.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,9
    Een modern schoon en vriendelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kitrand van de douche/bad lekte erg, dus bij elke douche beurt was de vloer drijfnat. Kamer 508. Ontbijt voor €18 pp erg duur. Daarom ook niet erbij genomen.

    Het vriendelijke en behulpzame personeel. Zij namen de tijd om je alle soorten plaatsen te adviseren. Wij voelden ons erg welkom.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    10
    Wij hebben heerlijk genoten van ons verblijf in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Het ontbijt was voortreffelijk. Het personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,1
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel wist niet heel veel van de activiteiten in de stad.

    Kamers waren goed en netjes verzorgd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,6
    Uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekende locatie. Prima prijs/kwaliteit. Zou volgende keer weer dit hotel boeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    9,6
    Ligging van hotel, mooie kamer en goede bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche zorgde steeds voor een overstroming. We heerlijk warm water

    Ligging van hotel, mooie kamer en goede bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,8
    Goeie liging. Dichtbij metro station. Goeie restaurants in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was heerlijk, genoeg keus. Kamer vond ik ook goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    leuk gelegen, in de buurt van de fijne restaurants van Montparnasse
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    een van de weinige hotels in de buurt van Montparnasse met een parking, zij het een nogal nauwe...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Wij hebben echt een top weekend gehad. Ligging is perfect dit hotel is een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt op een top locatie. Alles is vanaf het hotel makkelijk te bereiken met de metro. 👌🏻

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kosten voor parkeren waren vooraf onbekend en viel daardoor wat tegen.

    Locatie was super

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    Mooi, schoon hotel op een perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prijzig

    Mooi hotel, schone kamer, goede ligging.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,9
    Super fijn hotel in een fantastische wijk in Parijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was erg warm op de kamer ondanks de airco.

    De ligging van het hotel is fantastisch. Je kunt parkeren bij het hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    Goed hotel en lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen punten

    Goede lokatie en parking gelegenheid

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,9
    Prima, veilig hotel met eigen parkeergelegenheid midden in parijs op korte afstand van de metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was kleiner dan verwacht en geen bad zoals wel leek tijdens de booking

    Ligging van hotel was zeer goed, vlakbij metro station

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    2,5
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,9
    heerlijk weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bar in hotel was zeer beperkt

    Goed ontbijt, nette kamers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,2
    Proma ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het weer

    Proma ontbijt. Metrostation op 50 meter lopen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    6,7
    Beel van TV viel uit na enkele minuten ;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Beel van TV viel uit na enkele minuten ; enkel de klank bleef over. 3 maal aan receptie gemeld ; geen interventie !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,2
    Gevoel van veiligheid en proper kamers
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie van kamer enrom veel lawaai

    Veiligheid van kamer en garage

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,3
    Goede locatie met veel restaurantjes, winkels op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een van de weinige locaties met een prive parkeerplaats in het centrum van Parijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    vertblijf was plezierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    kleine kamer

    korte afstand tot centrum, nabij metro

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Ligging vlakbij metrolijn 4
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Glazen douche gordijn sloot niet goed af, waardoor water in badkamer

    Ligging vlakbij metrolijn 4

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Het ontbijt was zeer goed en het bed was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sporen van vocht in de badkamer

    Het ontbijt was zeer goed en het bed was uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,3
    overpriced
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer

    bed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    3,8
    Te duur.Kamers een beetje opgepimpt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeergarage zeer slecht

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,9
    Goed hotel voor een weekendje Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn niet helemaal donker en niet geluidsdicht

    Goede locatie Leuke buurt Behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,4
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Te kleine kamers en te klein bed te warm en airco werkte niet Niet om terug te keren

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    4,6
    de kamers zeer oud niet aangenaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamers zeer oud niet aangenaam

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,5
    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein

    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    8,3
    We hadden een kamer aan de achterzijde op de 1e verdieping.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden een kamer aan de achterzijde op de 1e verdieping. Kamer kon niet open vanwege hinderlijke aircogeluiden buiten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    grootte badkamer, met name positionering toilet, weinig ruimte

    onbijt goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,8
    prettig verblijf centraal in Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    goed verzorgd hotel, precies zoals te verwachten.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    9,6
    Gezellige buurt, ons favoriete hotel, prijs/kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers toe aan een lichtere kleur... Een degelijke koffiemachine bij het ontbijt.

    Gezellige buurt, ons favoriete hotel, prijs/kwaliteit prima!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer goed!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    7,9
    Het ontbijt kan beter!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt kan beter!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,5
    Leuk hotel in gezellige wijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi is beperkt. 2MB voor 4 uur gratis. Je kunt wel opnieuw gratis inloggen.

    Heerlijken bedden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Locatie hotel was erg fijn, in een leuke buurt en heel dicht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie hotel was erg fijn, in een leuke buurt en heel dicht bij metro station.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,9
    Goede faciliteiten, perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Cappuccino/ espresso bij het ontbijt zou fijn zijn.

    Goede faciliteiten, perfecte locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    9,2
    Parkeren in praktisch hartje centrum is een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in praktisch hartje centrum is een aanrader!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,1
    We waren tevreden
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het water uit de douche was nagenoeg heet en was niet kouder te krijgen.

    Ligging, fijne kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,5
    Keurig hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het is allemaal wat krap

    Het midden in Parijs kunnen parkeren in de ondergrondse parkeerplaats

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,3
    vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt t.o.v. prijs. lawaai school t.o.v. gevraagde rustige kamer, geen plastic zakjes badkamer. Kraan niet te sluiten met zeep aan handen.

    vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    8,3
    Locatie was super, rustige buurt met veel eetgelegenheden en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zien er nieuw uit maar toch links en rechts eerste slijtage zichtbaar. Uitzicht niet super.

    Locatie was super, rustige buurt met veel eetgelegenheden en winkels, vlot bereik met metro. Hotel zelf was proper en personeel achter balie spreekt nederlands (toen wij er waren toch) en betaalbare parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    10
    Centraal gelegen vlakbij 2 metrolijnen, alles proper,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Centraal gelegen vlakbij 2 metrolijnen, alles proper, verzorgd en netjes, zeer behulpzaam personeel, divers ontbijtbuffet. Ideaal hotel voor citytripje!

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    7,5
    De ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was al doorlegen. De matras is duidelijk aan vervanging toe.

    De ligging van het hotel. Een heel rustige buurt van parijs. Dicht bij alle winkels. Goede verbinding met metro...

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,5
    Men was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Had de indruk dat het maar enkel glas was. We verbleven net in het weekend van de aanslagen in Parijs waardoor we heel goed de sirenes hoorde.

    Men was zeer vriendelijk. Handige dat men de auto kon parkeren in hun garage voor 18 euro per dag en hij stond veilig.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    9,6
    Eigen indoor parkeergarage, prima ligging op steenworp...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks 'upgrade' (?) kamer aan de kleine kant voor 6 overnachtingen. Een dubbelkamer (een halletje delen met een andere kamer) is niet echt fijn.

    Eigen indoor parkeergarage, prima ligging op steenworp afstand van metrolijn 4, prettig Arrondissement 6 met veel restaurants en winkels. Hotelkamer netjes, goed bed. Goed sanitair. Ontbijt e.v. doen wij altijd buiten de deur. Gelegenheid daarvoor te over.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,3
    De rustige ligging van het hotel.
    • Zakenreis
    • Stel

    Kranen in de badkamer, niet handig in gebruik.

    De rustige ligging van het hotel. Redelijk centraal gelegen. Goede bereikbaarheid met auto en metro. Parkeergarage

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Modern badkamer, goede douche.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betaald wifi net zo langzaam als gratis wifi. Betaald wifi is duur.

    Modern badkamer, goede douche. Dicht bij metrostations. Goed bed met kussenkeuze. Parkeren op eigen terrein.

Er zijn ook 67 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Holiday Inn Paris Saint Germain des Prés

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: