Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Petit Hôtel Confidentiel 5-sterren

10 rue de la Trésorerie, 73000 Chambéry, Frankrijk

#1 van de 26 hotels in Chambéry

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 266 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Club Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is jammer dat we niet in het hotel konden eten, dit wisten wij uiteraard van te voren. Omdat de sfeer zo geweldig is in het hotel wil je het hotel niet verlaten. Er werd ons wel verteld dat zij in de toekomst een restaurant gaan beginnen. Wij kijken er naar uit!

    Het was een heerlijk warm binnen komen. Hartelijk ontvangen en goed geadviseerd waar we konden eten. Super goed en liefdevol geholpen. De kamer was van alle gemakken voorzien zoals het hoort. Aanrader: Nuttig een drankje in het hotel wat prachtig is aangekleed. Het ontbijt hebben wij overgeslagen omdat wij vroeg vertrokken, alles was mogelijk take a way ontbijt en wij kregen in de ochtend een heerlijk bakje koffie. Wij komen hier zeker terug!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    10
    Fijn verblijf en kom zeker terug.
    • Individuele reiziger
    • Club Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets het was af.

    Alles was top. Je was er gast. Ze deden er alles aan om het je naar de zin te maken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,6
    Super mooie kamers, en super lekker verzorgd ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Super mooie kamers, en super lekker verzorgd ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    Hele mooie moderne kamers, in historische gebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • XS Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele mooie moderne kamers, in historische gebouw. Kleinschalig hotel, vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    10
    Toppie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De natuurlijke vriendelijkheid

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    9,2
    Locatie, luxe appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, luxe appartement

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    10
    Prachtig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hallo een 5 sterren hotel geen restaurant geen zwembad maar 6 sterren waard Het waas prachtige

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    10
    Mooi, modern ingericht hotel met fijne kamer, in historische...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat lastig te vinden maar dat kwam met name door gps-systeem dat de kortste route wilde nemen.

    Mooi, modern ingericht hotel met fijne kamer, in historische setting. Gastvrije ontvangst en in het centrum, dus alles op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    10
    De ontvangst is altijd zeer hartelijk, het design van de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De ontvangst is altijd zeer hartelijk, het design van de kamers en de lobby is buitengewoon en het thuisgevoel is altijd paraat, je vergeet dat je in een hotel bent!

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    9,6
    Zeer gastvrij ontvangst en verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Synthetisch materiaal in beddengoed.

    Zeer gastvrij ontvangst en verblijf. Super attent. Verstaan hun vak!

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: