Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Résidence Pierre & Vacances Le Belmont 4-sterren

Village de Charmettoger - Arc 1800, 73700 Arc 1800, Frankrijk

#5 van de 18 hotels in Arc 1800

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 126 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 3 Kamers (5-6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zon op balkon. Te hard bed. Woonkamer klein

    Netjes schoon. Slaapkamers ruim. Twee badkamers. Veel servies aanwezig waardoor de afwasmachine goed gebruikt kon worden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,9
    Super locatie aan de piste, appartementen zijn niet groot,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardappartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie aan de piste, appartementen zijn niet groot, maar alle faciliteiten zijn er en het ziet er schoon en netjes uit. Zeker iets om naar terug te gaan.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    4,6
    Complete accommodatie. Pas op als je huisstofmijtallergie hebt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardappartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud tapijt vol huisstofmijt. Heftige allergie daarvan gehad. Gelukkig had apotheek goede medicijnen. We hadden kamer met balkon gereserveerd. Bij aankomst kregen we kamer zonder balkon.... gelukkig wel netjes opgelost.

    Complete inrichting. Alles voor handen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,8
    Ruime kamers. Vriendelijk personeel. Winkels en kabelbanen vlakbij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaardappartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Bedden waren iets te hard. Appartementencomplex was in eerste instantie moeilijk te vinden, ondanks de navigatie. Advies: zodra je Arc 1800 binnenrijdt (via de onderste weg met open slagbomen) de borden "Charmettoger" volgen. Na een minuut of 4-5 zie je dan op een kruising een bord "Pierre & Vacances Le Belmont" opduiken.

    Zeer attent en vriendelijk personeel. Ruime woonkamer en slaapkamer. Overal schoon. Na uitklappen van de bank in de woonkamer heb je een volwaardig tweepersoonsbed (mocht je deze willen gebruiken). Wasmachine en droger in het gebouw en de broodservice zijn altijd fijn om te hebben. Verder zit het winkelcentrum en de TransArc kabelbaan beide op 4 minuten lopen. Ideaal. Er was een klein probleem met onze douche. Na melden werd dit direct opgelost.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,5
    Perfecte ligging en zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaardappartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleiner dan de beschrijving en al helemaal geen twee kamers

    Perfecte ligging en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,9
    Ligging bij piste
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardappartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging bij piste

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    10
    - Je hoeft niet naar de skilift te wandelen, maar je kan er...
    • Vakantiereis
    • Groep

    - in het dorp heel veel marginale Engelsen die in het dorp ernaast logeren en op arc1800 komen aprés skiën

    - Je hoeft niet naar de skilift te wandelen, maar je kan er naartoe skiën vanuit het hotel (100m) - Vriendelijk receptiepersoneel - Behulpzaam in het hotel

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: