Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Poussin 3-sterren

52 Rue Poussin, 16e Arrondissement, 75016 Parijs, Frankrijk

#1362 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 273 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    6,7
    Prima hotel, maar de bekeuring was een domper!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De receptionist/eigenaar vertelde dat we met een buitenlands nummerbord gratis voor de deur konden parkeren. Maar bij vertrek hadden we een bekeuring!!!!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    7,1
    was ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    de kamer was aan de kleine kant en er waren enkele lawaaierige klanten (er is een terras op het derde en daar roken en praten luidruchtige klanten soms tot heel laat (01.00 's nachts).

    personeel heel vriendelijk en zeer correct, ontbijt was vers, goed verzorgd, voldoende aanbod, misschien ook gewoon brood voorzien in plaats van steeds bagetten maar voor Parijse hotels oke, De badkamer was klein maar zeer goed in orde en goed onderhouden, en zeer proper met een goede douche

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,0
    Prijs/kwaliteit was niet echt oké. Veel te smalle kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was zo smal dat je schuin op het toilet moest zitten en je er je niet kon afdrogen. De derde persoon moest op een bankbed slapen, dit was niet opgedekt toen we aankwamen. De handdoeken voor de derde persoon waren ze ook vergeten. We betaalden, naar ons gevoel, veel te veel voor wat we kregen.

    De wifi werkte heel goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,1
    Zou er terug gaan als ik in de buurt moet zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Was ok

    Beetje duur voor wat het is maar natuurlijk wel in hart Parijs en het was ook op datums van Roland Garros

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,1
    Toilet in badkamer is te krap.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet in badkamer is te krap. Ik zat met mijn knie tegen de radiator.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    3,8
    Goede ligging voor roland garros/ kleine kamers
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene en zeer kleine kamer/badkamer

    Ligging voor roland garros

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    8,8
    normaal , prijs/kwalitiet
    • Individuele reiziger

    normaal , prijs/kwalitiet

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    8,3
    Verzorgd ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Verzorgd ontbijt. Correcte lamer.redelijke prijs

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    4,6
    Ligging hotel super
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg verouderd. Veel te duur.

    Ligging hotel super

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel Poussin

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: