Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Arles 1-sterren

8 Rue Fourche Zi Fourchon - L'aurélienne, 13200 Arles, Frankrijk

#39 van de 42 hotels in Arles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1093 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    5,7

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,9
    Goed voor een nachtje langs de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt op een industieterrein, maar dat weet je bij boeken.

    De kamer was schoon en stil. Bij het ontbijt was er voldoende keuze en aangezien het een buffet was was er ook voldoende. Bij mooi weer kun je buiten ontbijten. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    3,3
    Nooit meer boeken voor dit hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was slecht 2 soorten broodjes en weinig beleg Kamers waren heel klein en in de douche kon je amper staan en niet schoon.Dus fotos kloppen niet

    Niets

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,9
    Waar voor je geld wat je mag verwachten lekkere pizzeria in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waar voor je geld wat je mag verwachten lekkere pizzeria in de buurt prima voor je doorreis

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    2,5
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Alles

    Slechte te vermijden plaats. Gelukkig was dit slechts voor één nacht. enkel boeken als het echt niet anders kan. Slecht ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    6,7
    Basic goede kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Basic goede kamers

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,2
    Locatie is prima, dicht bij de stad en makkelijk te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers blijven klein maar daar is de prijs ook naar dus eigenlijk niets te klagen.

    Locatie is prima, dicht bij de stad en makkelijk te bereiken. Bij het inchecken eindelijk eens een super vriendelijke vrolijke jonge man.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    6,3
    nabijheid Arles, winkels, bezienswaardigheden Arles zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    bedkwaliteit is minder badkamer te oud en niet 100% proper, muf gevoel van vochtigheid in kamer en bed

    nabijheid Arles, winkels, bezienswaardigheden Arles zijn super. Ontbijt is perfect, niet meer dan nodig. airco op de kamer

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    5,8
    Goedkoop dus goed als het alleen maar voor te slapen is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik had een kamer met een dubbel bed en een enkel bed. Het enkel bed was heel vuil, er lag zand en haren op de lakens. De badkamer was ook redelijk vuil en stonk.

    Goedkoop dus goed als het alleen maar voor te slapen is. Wij moesten maar 1 nachtje verblijven dus dit was ok.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,5
    Rustig gelegen en verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Rustig gelegen en verzorgd.Buiten ontbijten.Prijs kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,3
    Niks speciaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontvangst. Niemand... Alleen automaat.

    Niks speciaal.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,0
    rustig hotel voor tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbij was sober

    rustig hotel voor tussenstop

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: