Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Bayeux 1-sterren

Chemin De La Cambette, 14400 Bayeux, Frankrijk

#16 van de 18 hotels in Bayeux

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1465 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,3
    De toilet doucheruimte unit (kunstof badkamertje) zou in een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De toilet doucheruimte unit (kunstof badkamertje) zou in een camper OK zijn, maar voor een hotelkamer is wel het heel krap allemaal. Ontbijt was ook niet om over naar huis te schrijven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,1
    Goed maar eenvoudig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laag plafond in de gangen,lobby en ontbijtzaal. Het ziet er allemaal een beetje sleets uit.

    Ligging op loopafstand oude centrum Bayeux. Geen lawaai van een weg. Spoorlijn is nauwelijks te horen, 's nachts reden er geen treinen. Eigen ruim parkeerterrein.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    kort verblijf voor 2 nachten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt viel ietswat tegen. weinig mogelijkheden en broodjes zijn van slechte kwaliteit.

    kamers schoon en netjes. vriendelijk personeel, spreekt verstaanbaar Engels.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,3
    Handige uitvalsbasis voor een dagje Bayeux
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is erg klein. Het rook wat vreemd op de gangen (schoonmaakmiddel?).

    Schone kamers, vriendelijk personeel, redelijk geprijsd, parkeerterrein voor het hotel. Een handige uitvalsbasis voor een wandeling door het historische centrum van Bayeux. Eten bij naastgelegen hotel Campanile was goed (en je krijgt korting daar).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    4,2
    We hebben ons verblijf zoveel mogelijk buiten hotel gezocht om de matige kwaliteit van het hotel te
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotelkamer(: klein, zeer kleine badkamer, geen bar of andere verblijfsruimte. Een echt eenvoudig doorreishotel vergelijkbaar met Formule1-hotels, matige kwaliteit. Voor ons zeker geen aanrader.

    Ligging tov de invasiestranden, ons reisdoel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Praktisch, sfeervol en goed bereikbaar. Een mooie locatie als je ondernemend bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorige kamers.

    Lieve mensen - goede service. Goed ontbijt en dichtbij het centrum van Bayeux. Goed bereikbaar met de auto, ook waren de landingsstranden van Normandie goed te doen vanaf hier.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,1
    Zou dat gewoon opnieuw doen op doorreis of voor met vrienden......
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets, voor die prijs mag je gewoon niet méér verwachten ! Wij betaalden 15 euro per nacht per persoon.......dus

    Ontbijt hebben we niet genomen, maar zag er wel goed uit. Kamers klein, maar net genoeg voor overnachten, voor die prijs kun je ook niet meer verlangen, dus dat weet je op voorhand. Zeer propere kamers en badkamer, dat wel! Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    4,2
    Slapen kon er, maar verder bar slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn zoon, 205cm, kon niet in de douche staan en stootte zijn hoofd in de gang aan de armaturen. Badkamer een in de kamer ingebouwde plastic cabine van ongeveer 1 vierkante meter, waarin een toilet, een wc en een wastafel. Waar moest je dan zelf staan?

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    10
    gewoon super en gemakkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    alles was gewoon perfect voor gewone mensen zoals wij

    we waren in juni al geweest en vonden het toen al heel goed,prima ligging voor vanalles te bezoeken,de stad is op wandelafstand,perfect voor iemand die van alles wil bezoeken je bent aan niemand gebonden,je kan eten waar en wanneer je wil,premier class hotel is zeker een aanrader

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    6,3
    De verhouding prijs/kwaliteit was in orde voor enkele dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets variatie in het ontbijt, het was ook maar 5,90 euro.

    De ligging van het hotel,op wandelafstand van het centrum en heel goed gelegen om uitstappen te doen in Normandië

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,9
    Het historisch centrum van Bayeux is vanaf het hotel prima...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het historisch centrum van Bayeux is vanaf het hotel prima te voet bereiken. Voor ons was Bayeux een overnachtingsplaats tijdens een meerdaagse tour langs de invasiestranden. Prijs kwaliteit verhouding wat ons betreft dik in orde!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,5
    De locatie ten opzichte van het centrum is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel zou wel wat vriendelijker kunnen kijken. Ze zijn weinig behulpzaam.

    De locatie ten opzichte van het centrum is goed. Je betaalt weinig en krijgt voor dat bedrag waar voor je geld.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,5
    Prima hotel voor het doel waar ik voor kwam, een comfortabele slaapplek op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De "badkamer" vond ik iets te benauwd. Ik had wat ruimte in de kamer ingeleverd om er meer ruimte te winnen voor de badkamer.Het ontbijt vond ik tegen vallen.

    Het bed lag voor mij prima, heerlijk geslapen. Niet onbelangrijk, lijkt mij.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,1
    Centrum was dichtbij, er kon bij het hotel geparkeerd worden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein maar ligt in lijn met de prijs. Het tweepersoonsbed was in het midden doorgezakt.

    Centrum was dichtbij, er kon bij het hotel geparkeerd worden en er waren picknicktafels beschikbaar om buiten te zitten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,6
    Ontbijt en verblijf was goed zeker gezien wat we betaald...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opletten adres op booking is verkeerd. Rue de la Gambette!!! Toch eens aanpassen booking.com !!!!

    Ontbijt en verblijf was goed zeker gezien wat we betaald hadden

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    4,5
    Het ontbijt was goed en de bedden waren prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 5 nachten

    de kamers waren piepklein, er was niet eens een kast om de kleren in op te bergen. De badkamer was nog kleiner, je kon je amper afdrogen in de kleine ruimte, als je van de badkamer naar de slaapkamer op moest was er een hoge uitstap, waar drie van de vier personen zijn uitgegleden!

    Het ontbijt was goed en de bedden waren prima. Het was een goedkoop verblijf.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    5,8
    De locatie was gunstig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was erg klein. Vanuit het bed kon je zo de wc instappen. De WC bleef je constant ruiken. Douche/wc was te krap. Het ontbijt stelde niks voor. Het was geen € 5,90 waard.

    De locatie was gunstig gelegen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    6,3
    Het hotel op zich is goed als je er zoals in Normandië...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De beperkte keuze bij het ontbijt, maar was in tegensteling zoals ik gelezen heb in sommige beoordelingen zeker niet slecht.

    Het hotel op zich is goed als je er zoals in Normandië alleen maar bent om te slapen. In het hotel zelf is niet veel te beleven, maar normaal als je in Normandië bent ben je toch heel de dag weg . Het ontbijt is heel basic, mocht iets meer keuze zijn vind ik persoonlijk, maar was zeker niet slecht. Kamer en vooral badkamer aan de kleine kant, maar voor de beperkte tijd die je er door brengt omdat je toch heel de dag weg bent of als door reis overnachting is het ideaal.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    5,0
    Niet weer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers leken totaal niet op de fotoś van Booking. Erg klein vooral het douche/toilet gedeelte. Dat was een soort camper cabine. Als je had gedoucht was meteen het toilet zeiknat. Kamers waren niet schoon, veel stof en spinrag. Ontbijt was voor het gebodene ( stukjes stokbrood,droge cake,yochurtjes) toch vrij prijzig.

    Locatie om de D-Day stranden te bezoeken prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    4,6
    Leuk voor 1 nacht. Prijs en kwaliteitsverhouding ligt te ver uit elkaar. te duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 pers kamer is veel te klein. Geen bewegings en bergruimte. Daarnaast is het behelpen met een badkamer zo groot als in een camper of caravan. Dat iedere avond rond 10 uur de wifi wordt afgesloten terwijl men 24 uur garandeert.

    Locatie was prima. Direct aan de rondweg op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    8,3
    Bergruimtezitje bij slecht weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bergruimtezitje bij slecht weer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    Alles perfect in orde, ik reisde samen met een amerikaan die...
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles perfect in orde, ik reisde samen met een amerikaan die zich maar niet kon voorstellen dat je voor deze prijs een dergelijk hotel kon krijgen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,7
    De ligging is perfect om Normandie te bekijken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt is zeer matig, stokbrood, weinig beleg

    De ligging is perfect om Normandie te bekijken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,1
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche/toilet erg klein is een soort camper cabine

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Prima hotel voor een prima (lage) prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig licht in de kamer, geen ventilatie in de badkamer

    Ligging t.o.v. de stad (loopafstand van het centrum)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,0
    Prijs en loopafstand tot centrum Bayeux.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak.

    Prijs en loopafstand tot centrum Bayeux.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    prima hotel voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    uitstekende berijkbaarheid en mogelijkheden om alles te bezoeken bayeux zelf is op loopafstand om alles te bekijken ontbijt goed ,alles aanwezig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,3
    Uitgebreid ontbijt (voor redelijke meerprijs), schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer.

    Uitgebreid ontbijt (voor redelijke meerprijs), schone kamers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Prima locatie om paar nachtjes te verblijven voor bezoek aan Bayeux en Normandie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren prima, wel kleine douche/wc; ontbijt was keurig, voldoende keus

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,4
    Raar dat je voor 1 persoon net zoveel betaald als voor 3 personen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer rook vreselijk muf. Ventilatie moet beter!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    9,2
    Voor dagjes uit te gaan is dit hotel uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor dagjes uit te gaan is dit hotel uitstekend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,9
    Fijn hotel, en goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen commentaar

    Vriendelijk personeel ,behulpzaam. Goede ligging van de accomodatie. Dicht bij de stad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    tevreden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    nvt

    Ontbijt was goed, de kamer niet groot. Voor ons doel, de omgeving bekijken prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    ontbijt goed voor die lage prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt goed voor die lage prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,5
    Fijn hotel voor 1 nachtje
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heel sumier. Keuze uit ham of kaas en jam of choco pasta.

    Nette simpele schone kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    10
    kamer goed en ontbijt ook prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer goed en ontbijt ook prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Heel aangenaam verblijf voor een gunstige prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het ontbijt was goed voor een premier classe hotel...corn flakes en kaas is niet overal te krijgen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,0
    Nada
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,6
    Goed ,mooi en schoon hotel voor deze prijs. Goed hotel voor doorreis of korte vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeergelegenheid bij hotel had iets meer gemogen.

    Mooie, schone kamers voor die prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    OK
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was ondermaats.

    Kamers waren OK

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,2
    Prima als overnachting op doorreis met het gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer ws erg krap en had schoner gekund.

    Familiekamer was ruimer dan verwacht. Kwaliteit van ontbijt voldeed aan prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    Goed hotel voor een overnachting onderweg naar het zuiden..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg krappe badkamer.

    Prijs/Kwaliteit was ok.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    5,4
    Goed voor maar 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine badkamer. De drempel zat los. Extreem vies rondom drempel. Ben hard gevallen door losse drempel.

    Goede locatie t.o.v. snelweg en centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    kleine badkamer + douche +wc op de kamer is een pluspunt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    kleine badkamer + douche +wc op de kamer is een pluspunt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    6,7
    Goed hotel voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De hotelkamer was nogal gehorig

    Goed hotel voor een overnachting

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,9
    Het p ersonneel was vriendelijk en schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het p ersonneel was vriendelijk en schoon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    6,3
    niet duur en niet slecht. had geen hoge verwachting en die zijn ook niet overtroffen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    douche was verstopt.

    de prijs.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,9
    De prijs-kwaliteit was zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De prijs-kwaliteit was zeer goed. Daarnaast werd de kamer elke dag netjes opgeruimd en schoongemaakt aangetroffen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    6,7
    Prijs kwaliteit dik in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer. (Kon niet in douche of op toilet)

    Proper en grote parking. Dicht bij centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    Uitstekend hotel mooie prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Schoon,vriendelijk personeel Vlakbij Centrum

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    Prima voor de activiteiten die wij ondernamen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets uitgebreider ontbijt had gekunt

    Afstand naar de diverse bezienswaardigheden rond Bayeux

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    5,4
    Te doen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 2 nachten

    De douche, je kan je er amper in bewegen. Ook viel de douchekop eraf de laatste dag. En die kregen we er niet meer op.

    Het ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    5,8
    Geschiedenistrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs kan het niet beter, denk ik. Maar de kamers zijn piepklein. En in de badkamer/cabine zit je klem op de wc.

    prijs

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,9
    prijs kwaliteit prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel eigenlijk niets tegen

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    5,4
    Kleine kamer en hele kleine badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en hele kleine badkamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,8
    Goed bed , properheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbîjt

    Goed bed , properheid

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    6,7
    Bayeux is een stad waar je geweest moet zijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig verblijf. Ontbijt is oké. Op loopstand van het centrum van Bayeux.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    6,7
    Prima locatie, loopafstand van centrum, verder weinig...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie, loopafstand van centrum, verder weinig bijzonder, maar prima

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    5,0
    Op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamer en nog kleinere badkamer

    Op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,3
    Prima hotel!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De doucheruimte was erg klein!

    Ontbijt was eenvoudig maar goed in verhouding met de prijs! Kamer was ruim zat airco in en er was gratis wifi.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    3,8
    Doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene kapotte wc deksel bah overal haren bah

    Makkelijk voor de reis naar de vakantiebestemming

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,8
    Goede prijs kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 stoelen op kamer

    Op loop afstand van centrum

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    5,4
    Voor 1 overmachtig op doorreis prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel erg kleine kamer met muffe douche.

    Ligging vlakbij centrum bayeux

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    6,3
    Goede locatie voor het ontdekken van de kust van Normandie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer.

    Goede locatie voor het ontdekken van de kust van Normandie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    10
    je hebt wat je nodig hebt,als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging ,de kamer,je kan te voet naar het centrum,rustig,meer moet dat niet zijn

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    6,3
    Goed hotel om een nacht door te brengen op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De beschikbare ruimte in kamer en badkamer.

    De centrale ligging van het hotel

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,1
    De ligging van het hotel vonden wij perfect, ongeveer 10...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De Wifi was alle 4 dagen tijdens ons verblijf kapot. Erg jammer dat dit niet opgelost werd, zeker voor oudere kinderen.

    De ligging van het hotel vonden wij perfect, ongeveer 10 minuten lopen en we waren in het centrum!

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,9
    Basic hotel maar bood goede waar voor ons geld.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onze laatste ochtend was er geen ('rien du tout') kaas bij het ontbijt. Dus alleen maar jam en joghurt. Ook de appelsap was gewoon op. Dat viel ons op de valreep een beetje tegen.

    Basic hotel maar bood goede waar voor ons geld. Kamers eenvoudig maar netjes. Precies wat wij zochten voor een lang weekend en het bezoek aan de D-Day stranden met onze familiegroep. Ontbijt ook eenvoudig maar voldoende en voedzaam.

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    4,6
    De kamer en badkamer zijn niet volgens de afbeelding als op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer en badkamer zijn niet volgens de afbeelding als op de site. Kijk op de site van Premiere Class Chatereaux zo zien de kamers er uit. Als ik dit had gezien zou ik niet hebben geboekt.

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    7,5
    Nette kamers op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt kostte 5,90 euro. Op zich niet veel, maar ik miste wel wat variatie in het broodbeleg. Verder prima.

    Nette kamers op loopafstand van het centrum. Eigen badkamer op de kamer. Rustige omgeving en rustig hotel. Prima geslapen

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,5
    Hotelkamer was niet groot, maar wel netjes, lekker dichtbij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotelkamer was niet groot, maar wel netjes, lekker dichtbij de invasiestranden, waar wij voor gingen. en elke dag weren de bedden opgemaakt, sanitair werd schoongemaakt, en schone handdoeken.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,1
    Op ieder gewenst tijdstip inchecken, goede ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer, er werd laat schoongemaakt (zelfs dagen niet in de kamer kunnen tot ca. 18.30 uur!) en het ontbijt was beperkt voor het geld dat wij betaalden (€5,90 per persoon per dag).

    Op ieder gewenst tijdstip inchecken, goede ligging t.o.v. Bayeux (5-10 min. naar de kathedraal), prima bedden en basis ontbijt.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    Ligging is prima en het ontbijt is voor de prijs heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De badkamer is zo groot als een WC, waar nu ook nog een douche en een wastafel inzat. Wifi was slecht.

    Ligging is prima en het ontbijt is voor de prijs heel goed. Personeel vriendelijk en gastvrij.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,0
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Inchecken via automaat (daardoor verkeerd type kamer) Chagrijnig baliepersoneel Extreem kleine douche (waar ook het toilet in staat)

    Ligging Elke dag schone handdoeken en opgemaakt bed

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    7,5
    Gemakkelijk te vinden, prima eten bij de buren (met korting).
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was schoon maar klein, het was een toilet/douche/wastafel in 1. ik kon niet onder de douchekop (2.00m)

    Gemakkelijk te vinden, prima eten bij de buren (met korting). Ontbijt was goed verzorgd.

Er zijn ook 36 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: