Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Biarritz

41 rue Chapelet - Bvd Dassault - Rond-point du Mousse, 64200 Biarritz, Frankrijk

#115 van de 136 hotels in Biarritz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2042 beoordelingen over dit hotel

5,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,5

  • Comfort

    5,2

  • Locatie

    6,2

  • Faciliteiten

    5

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,8

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    5,0
    De accomodatie is op 12 min wandelen van het station van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer rook naar vochtige kelder en er zaten schimmelplekken op de muur. De kamer was niet proper, de vloer was vuil en er zaten pissebedden en een duizendpoot. Misschien hadden wij pech met onze kamer maar ik zal deze accomodatie toch niet echt aanprijzen.

    De accomodatie is op 12 min wandelen van het station van Biarritz en kostte 42€ voor 2personen voor 1 nacht Dit zijn ook de enige 2 redenen dat we dit hotel kozen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    3,8
    We zaten in kamer 62 dit is 2e verdiep uiterst links.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in kamer 62 dit is 2e verdiep uiterst links. De hele nacht hoorden we 45 seconden water lopen en 15 seconden niets . De dame s’morgens aan het loket lachte het weg al was het niets, maar de meneer die voor ons uitchequete, had dezelfde klachten en had zelfs water in zijn kamer!! Hij was ook niet goedgezind. Verder was er niet proper gepoetst want onder de wasbak was er schimmel. En het putje van de douche was zelfs niet afgedekt . Dit was in het terugkomen en bij het aankomen op 31 augustus rook het toilet niet goed en voor de deur van nr 15 is de hele nacht de stofzuiger blijven staan. Is niet voor herhaling vatbaar, hoewel wij eigenlijk geen moeilijke mensen zijn en geen te hoge eisen stellen ... dit was er over. Het hotel is aan renovatie toe .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    5,8
    Ik was niet zo tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kuis was oppervlakkig en het toilet rook niet fris. De stofzuiger lag 1 meter voor de voordeur en lag er smorgens nog. Er was veel lawaai van de naaste gasten.

    Het restaurant.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    6,7
    goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer venster kon niet dicht en het waaide onder de deur, raam vuil zwarte boord gordijn haken los

    Wij geen ontbijt genomen wij zijn vroeger vertrokken . Bed was goed voor ons wel voornaam daar wij op doortocht waren

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    5,0
    Niet nogeens...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer.. En een badkamer was zeer klein.. Alles erg gedateerd en zeker een opknapbeurt nodig...

    Dichtbij de rijksweg.. Voor een overnachting.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,9
    Goedkoop
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer waar ik verbleef werkte de tv niet naar behoren, veel zenders hadden geen signaal. Het klepje van de afstandsbediening zat los en het raam was moeilijk open te krijgen. Al met al deed dit af aan het comfort.

    De bushalte is er gelijk voor de deur, er zijn supermarkten vlakbij en alles wat nodig is is er aanwezig. Een eogen badkamer, fijn bed en verwarming/airco. De tv is ook een pluspunt. De privacy is goed, omdat de toegang tot de kamers buiten is.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    4,5
    Nooit meer hier
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen vriendelijk personeel, spreken geen Engels. Niet hulpbehoevend. Had geen creditcard, kon dus na 21.00 uur niet meer contant betalen

    Parkeren en ligging was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    OK voor één nacht op doorreis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals veel van deze hotels uit deze keten op een industrieterrein, maar eindelijk eens op een verzorgde en nette omgeving. Uit deze keten de beste lokatie tot nogtoe. Voor de rest... prima als je op doorreis bent. Voor die prijs is het ok.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    4,2
    Kamers waren klein maar nie5 praktisch en ook niet echt...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Men was niet bereid om een foutieve boeking kwa datum om te zetten. Naar de volgende dag.men rekende dus twee dagen terqijl wij er maar een dag verbleven.Ben het daar niet mee eens omdat uk niets annuleerde maar alleen wisselde van datum.dit is dus geen annuleren,dus met ik het met een dubbele betaling niet eens,zal ook proberen om het na incasso terug te laten boeken door de bank.

    Kamers waren klein maar nie5 praktisch en ook niet echt schoon.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    6,7
    Goed genoeg voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging naast de snelweg

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,3
    Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco was stuk. Veel te warm op de kamer

    Alles was zoals verwacht. Ok maar geen luxe

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    6,3
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het geheel ziet er nogal uitgewoond uit, ook in de kamer. Beetje veel schimmel in de hoeken

    Makkelijk bereikbaar voor door-reizenden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    3,8
    zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vervallen, oud, vuil ,achterhaald

    Dicht bij de luchthaven

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    6,3
    Basic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muffe geur in de kamer,

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    2,5
    Niets!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    2,9
    niets
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles

    niets

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,9
    Heel goede Wifi
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Heel goede Wifi

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,5
    Voor 1 nacht is dit ideaal. Als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt nemen we niet meer. Is maar pover.

    De bereikbaarheid. Prijs/kwaliteit ok

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    4,2
    de gastvrijheid van de receptionist
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was afschuwelijk, we zijn na één nacht vertrokken terwijl we twee nachten hadden geboekt .. € 79 in de vuilbak dus !

    de gastvrijheid van de receptionist

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    4,2
    Ik heb 2 x betaald op mijn creditcard zie ik een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ik heb 2 x betaald op mijn creditcard zie ik een afschrijving staan van 75 euro en eentje die ik ter plekke heb betaald . Zouden jullie mij willen informeren of dit wel goed gaat

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,7
    Snelweg hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorige kamers

    Snelweg hotel

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    5,8
    Een vrij entree
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Tussen snelwegen als voetganger moeilijk te bereiken

    Een vrij entree

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    6,7
    Prima voor de doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte koffie en tegenwoordig hoeft dat zelfs uit een automaat zeker niet meer. En voor die prijs al helemaal niet.

    Prima voor de doorreis

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    6,7
    Kamers vrij donker
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers vrij donker

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    6,7
    Aardige dame van de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt slecht. Grootte van kamer/douche Verwarming werkte niet

    Aardige dame van de receptie.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,9
    Dat het schoon was
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vond de kamer erg klein

    Dat het schoon was

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    4,6
    Bedden en receptie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Rumoerig, luidruchtige gasten, vieze buitenruimte, slecht onderhouden, weinig faciliteiten en kleine ramen.

    Bedden en receptie

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    4,6
    Goede toegankelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ruimte en plaatsaanbod. Festival met luide muziek in de buurt. Mieren in het bed.

    Goede toegankelijkheid.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    4,2
    niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt, personeel deed niet zoveel

    niets

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    Kleine badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine badkamer

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: