Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Blois Nord 1-sterren

14 rue Robert Nau, 41000 Blois, Frankrijk

#18 van de 23 hotels in Blois

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 763 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    5,0
    Smerig. Eerste is laatste keer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene. Er zat bloed op de binnenkant van de badkamerdeur, overal vlekken en in en van de bedden zat een gele korst in een laken gedrukt. We zijn wat gewend maar dit was zelfs voor de kinderen (die normaal niets door hebben) TOO MUCH

    Bereikbaarheid. Lage prijs.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    6,3
    Matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer - 3 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De wel erg kleine kamer en douche met sterk verouderde inrichting welke men alleen van buitenaf kon bereiken.

    Het bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel en de ruim voldoende parkeerplaatsen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    9,6
    Helemaal zoals we van ze gewend zijn.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was prima, met een goede matras. Badkamer was aan de krappe kant, maar goede douche. Jammer dat er maar één nachtkastje was. Voor ons brildragers is het fijn om deze naast je bed te kunnen leggen. Wel fijn dat je je jas kon ophangen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    3,3
    Zeer zeker niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Klein, zeer hard 2-persoonsbed, één slechtzittende stoel, zeer kleine doucheruimte. De kachel deed het niet. Er was maar één nachtkastje, een glaasje water neerzetten moest op de grond. Erg lawaaiig. Je staat als je de kamer uitstapt direct in de buitenlucht.

    Helemaal niets aan de kamer beviel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,1
    eenvoudige overnachtingsplan. Netjes en schoon. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    iets grotere badkamer

    Badkamer is wel heel erg klein, wel lekker warme douche. Bij redelijke late aankomst toch nog iemand achter de balie voor incheck.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    Ging wel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is echt te smal.

    De prijs is zeer gunstig. Hier kun je niet veel voor verwachten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    ontbijt prijs kwaliteit in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    toen we in de namiddag de kamer binnen wilden werkte da kaart niet

    ontbijt prijs kwaliteit in orde

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: