Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Brive La Gaillarde Ouest 1-sterren

Zac Du Mazaud Avenue Du Général Pouyade, 19100 Brive-la-Gaillarde, Frankrijk

#23 van de 25 hotels in Brive-la-Gaillarde

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 906 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    3,3
    Booking; slechte service
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij gaan later dit jaar naar Costa Rica en dan 20 overnachtingen te boeken; wij denken aan rechtstreekse boekingen bij Hotels, vooralsnog geen vertrouwen in Booking. Als 65- jarige voel ik mij niet serieus genomen.

    Verbazingzing wekkend dat Booking mij dit formulier toestuurt. In december jl. voor een gesloten hotel gestaan (Balladins in Reims, Neuvillette). Wacht nog steeds op een afdoende reactie na mijn 5 emails.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    5,8
    Goedkoop overnachten op weg naar spanje
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers.

    Goedkoop hotel voor overnachting op weg naar spanje. Verwacht niet te veel. Dicht bij snelweg, wifi, een douche en bed, meer is het niet, en heb je ook niet nodig.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    4,2
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg klein.

    Niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,0
    liever iets duurder en beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    oud en versleten badkamer

    ontbijt was ok voor 6 euro.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,0
    het ontbijt was ok
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    kamers hebben een opknapbeurt nodig badkamer is zo klein als in een camper.

    het ontbijt was ok

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    6,7
    Oke voor 1 nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt af te raden, badkamer is zo klein als in een camper.

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    2,9
    als ik de helft van het geld terug zou krijgen heb ik nog de helft te veel betaald, ik zou voor mijn
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    ik z<ou voor mijn hond nog een betere lokatie zoeken

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    6,3
    prijs kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    de kleine kamer

    de gratis parking en de locatie de airco prijs kwaliteit

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    Prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Knap hoe ze alles in zo'n kleine ruimte krijgen. Ontbijt is redelijk.

    Op doorreis naar Spanje prima net naast snelweg.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    5,8
    gemakkelijke aan te rijden vanaf de snelweg, gemakkelijk te...
    • Zakenreis
    • Groep

    kamer was erg klein, douche zo mogelijk nog kleiner

    gemakkelijke aan te rijden vanaf de snelweg, gemakkelijk te vinden, restaurant aan de overkant van de weg

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,7
    De afgesloten parking 's nachts vonden we prima, dit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je kon je hoofd stoten aan het rek over het bed. De badkamer viel echt klein uit.

    De afgesloten parking 's nachts vonden we prima, dit geeft een goed gevoel.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco werkt niet

    Ligging

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    7,5
    rustig, hoewel dat niet altijd zo zal zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi slechts op 1 apparaat mogelijk en na enige tijd niet gebruik weer opnieuw inloggen

    rustig, hoewel dat niet altijd zo zal zijn.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: