Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Chalons En Champagne 1-sterren

RN44 Route De Reims/GPS-Avenue du 8 Mai 1945 , 51520 Saint-Martin-sur-le-Pré, Frankrijk

#2 van de 4 hotels in Saint-Martin-sur-le-Pré

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 475 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    5,8
    Erg basic. Voor 1 nacht acceptabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamertje extreem klein, zeker in verhouding tot vergelijkbare kamer bij andere Premier Classe hotels. Gevolg is dat bij douchen alles nat wordt. Water liep zelfs de (slaap) kamer in.

    Bed degelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    7,1
    Overnachting met de motor was goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was aan de kleine kant. Verder waren wij tevreden.

    De ligging vlak bij de snelweg en de keuze om op dat terrein wat te eten en te drinken. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De motoren konden mooi gestald worden nabij de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    9,2
    Prima passage hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer totaal niet geluidsdicht en hotel is net naast een autosnelweg gelegen. Wij zijn allen goede slapers, dus dit viel dan uiteindelijk wel mee. Maar ik kan mij voorstellen dat dit voor minder goede slapers een struikelblok is.

    Prijs/kwaliteitsverhouding voor een passage hotel blijft ons positief verbazen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    9,6
    Gewoon om nog eens te herdoen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 4 nachten

    Het feit dat het nogal ver van het centrum lag, maar had mijn fiets mee en was dus geen groot probleem. Soms ook wel het lawaai van groepen jongeren die nochtans onder begeleiding waren van hun monitoren of leraars.

    Het feit dat je kon kiezen of je al dan niet vroeg opstond en al of niet een ontbijt wenste te nemen. Het hotel lag dicht bij eetgelegenheden en winkels zodat je er eigenlijk te voet naartoe kon gaan.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,7
    Ontbijt was ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco Lawaaierig door verkeer

    Ontbijt was ok

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,2
    Prijs kwaliteit prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de snelweg

    Gelegen op de route

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,8
    Kamers ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel straatlawaai de hele nacht. Onmogelijk raam open te zetten

    Kamers ok

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    goed op de route
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    openingstijden

    goed op de route

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Prima geregeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de doucheruimte wel erg klein.

    Ontbij was prima, koffie was heerlijk,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    5,0
    Heel goedkoop, maar toch nog te duur voor wat je er voor krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer veel lawaai van autosnelweg. Zeer slechte geluidsisolatie. Bed heeft zijn beste tijd gehad

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    7,9
    Wat je nodig hebt op doorreis.
    • Zakenreis
    • Stel

    Wat je nodig hebt op doorreis. We kwamen laat aan en gingen vroeg weer weg. Via de automaat kun je ook 's avonds laat nog inchecken (met creditcard), dat is heel fijn. Ontbijt was basis maar goed.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    5,8
    Hele goeie hoofdkussens, veel lampen, goeie verwarming,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer veel te klein, niet goed gepoetst

    Hele goeie hoofdkussens, veel lampen, goeie verwarming, ruime parking

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    4,6
    het bed en het hoofdkussen en het gelijkvloers en de parking
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet gepoetst - zeer koud bij het binnenkomen - kleine ruimte

    het bed en het hoofdkussen en het gelijkvloers en de parking

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    7,5
    schone kamer, goed bed en goede douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    buiten veel lawaai

    schone kamer, goed bed en goede douche

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: