Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Fontenay Tresigny 1-sterren

114 Rue Bertaux, 77610 Fontenay-Trésigny, Frankrijk

#2 van de 3 hotels in Fontenay-Trésigny

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 535 beoordelingen over dit hotel

6,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,8

  • Comfort

    5,4

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    5,2

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    5,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    5,0
    Volgende keer een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Stapelbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies, douche was vies, maar twee handdoeken. Personeel sprak geen woord Engels alleen Frans.

    Dat wij eerder mochten inchecken. Douche hard een lekker harde straal. En het was lekker warm

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    5,4
    We hebben goed en rustig kunnen slapen, maar het douchen/wassen was een ramp
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het raam was geblokkerd, kon dus niet open. De douchekop hing los, geen mogelijkheid om deze te bevestigen. Maar de grootste ramp was dat er in de douche alleen gloeiend heet water beschikbaar was, zodat wij niet fatsoenlijk hebben kunnen douchen!!

    De parking was perfect en de kamer redelijk goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,3
    Geen luxe hotel, maar voor ons doel perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Eenpersoonsbedden + 1 Stapelbed)
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel bleek geen ontbijt te hebben in het eigen hotel, maar in het tegenover liggende hotel. Wij kwamen hier pas 1 dag later achter dus 1 ontbijt gemist voor 3 personen dus 15 euro weg.

    Het ontbijt was voor de prijs goed stokbrood croissants cake koffie div vleeswaren kaas jam yoghurt etc.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    6,7
    Prijs/kwaliteit was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lekkende douche

    Weinig gebruik gemaakt van de accomedatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    3,8
    Nooit meer te vies en eng
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leek op een gevangenis

    Durfde er niet te eten

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    2,5
    niks
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden gereserveerd voor twee nachten, bij aankomst konden wij er niet in. Niemand was aanwezig om ons te helpen, zelfs met de bevestiging in onze hand kwamen wij er dus niet. Wij moesten een ander hotel zoeken. Na veel telefoontjes de volgende dag, konden wij wel voor de tweede nacht terecht. Helaas krijgen wij geen geld terug en hebben nog extra onkosten gemaakt bij het andere hotel voor de eerste nacht. Al met al waardeloos.

    niks

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    6,3
    Onbijt stelt niet veel voor
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Onbijt stelt niet veel voor

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,5
    de prijs het is verder niet bijzonder maar voldoet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    zaten aan de warme kant en geen airco maar logisch voor de prijs.

    de prijs het is verder niet bijzonder maar voldoet

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,9
    Vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt te minimalistisch

    Vriendelijkheid

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: