Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Geneve - Saint Genis Pouilly

57 rue des Chalets, 01630 Saint-Genis-Pouilly, Frankrijk

#5 van de 5 hotels in Saint-Genis-Pouilly

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 926 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,7
    Voor deze prijs kan je moeilijk iets anders vinden op deze locatie... Dus voor enkele nachten is dit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    - grootte van de kamer en de badkamer... bij het douchen sta je met je voeten aan de lavabo in het water..

    - mooie ligging in de Savoi en vlakbij het meer van Genève - eenvoudig maar goed ontbijt... lekkere koffie - goede matras

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    2,5
    Niet veilig bij brand. Advies: Direct sluiten
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veiligheid. Mijn advies direct sluiten zwaar gevaarlijk bij brand kan je de kamer niet uit deur loopt tegen bed en kan nog niet half open ook nog eens verkeerde kant op. Nooit meer ben niet levensmoei.

    Parkerruimte

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    4,6
    U kunt beter een ander hotel boeken, het kyriad ernaast bvb.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service, elke dag moesten we handdoeken gaan vragen. Bij het inchecken was betalen met een visa kaart onmogelijk tot wij zelf geen ander alternatief hadden, toen ging het plots wel. Veel lawaai, we verwachtten geen muisstil hotel. Dit is een rechtstreekse concurrent voor F1 hotels. Badkamer met wc is samen 1,5m2. Airco werkt niet. Samengevat, hier zien ze ons nooit meer terug. Veel te prijzig voor de armzalige kamers

    De ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    3,8
    Value for the money you pay
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles viel tegen. Het inchecken gaat via automaat bij de deur alle namen onbekend alarmnummer bellen. Hotelkamer sleutel ergens anders op halen. Daar gevraagd naar wificode wist men niet. Niemand sprak Engels. Vroeg om bedrijf factuur was niet mogelijk er was al uitgecheckt. Pardon dat doe ik toch nu pas bij u bij de receptie. Ja maar heb de factuur al klaar en de betaling gaat via uw creditcard die u aan booking.com heb gegeven. Geen discussie mogelijk. Kamer 016 pal naast uitgang deur en je hoort de buitendeur elke keer dicht vallen van mensen die komen en buiten gaan roken. Kamer raam open doen betekent rook naar binnen van mensen buiten. Ontbijt is simpel alleen zoetwaren aanwezig geen beleg zoals ham of kaas en zelf geen borden. Eten op servetjes.

    Gratis parkeren

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,7
    Prijs/kwaliteitsverhouding was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs/kwaliteitsverhouding was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    6,3
    Schoon en bed was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is klein. Badkamer ook.

    Schoon en bed was goed. Ook was het ontbijt prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    4,2
    Alleen te nemen wanneer niets ander beschikbaar is
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs/kwaliteit

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    4,6
    Onaangenaam
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minimale kamer. Je deed of de deur van de kamer open of de deur van de toilet. Deur toilet ging ook niet dicht.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    5,4
    Huisdier was welkom.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betreft budget hotelkamer. Erg kleine douche/wc waarvan de deur enorm klemde.

    Huisdier was welkom. Prijs hiervoor is 4 euro per nacht.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    3,3
    Bedden zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden zeer slecht

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    5,8
    Het bed was goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer kleine kamer een hele krappe douche. Was blij dat ik alleen was!

    Het bed was goed

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: