Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Honfleur 1-sterren

Lieudit Le Poudreux - Rue Des 4 Francs, La Riviere-Saint-Sauveur, 14600 Honfleur, Frankrijk

#25 van de 25 hotels in Honfleur

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1336 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    6,3
    Volgende keer zoek ik een ander hotel.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het slot van één van de kamers werkte op een een gegeven moment niet. Dit was na terugkomst van het restaurant in de straat. Het was een heel gedoe om in de koude een copie van de sleutel te maken ( kartonnen kaart met magneetstrip ) Vervolgens bleek de vervangende sleutel niet te werken. Uiteindelijk kwam er iemand langs , maar je kon dus niet meer even je kamer uit. Toen we de volgende dag wat aan de late kant gingen ontbijten (n.b. wel binnen de gestelde uren ) gedroeg het personeel in de ontbijtruimte ( die op de hoogte was van het gebeurde ) zich niet echt klantvriendelijk.

    Niets bijzonders. Het hotel is niet bedoeld om er lang te verblijven.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    5,0
    Absoluut geen aanrader alhoewel wij niet veeleisend zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel verouderd hotel. Kamers in slechte staat (schimmel, ...). Geen 24 uurs-receptie. Last van nachtlawaai en geen mogelijkheid om dit te melden. Badkamer slechts 1 vierkante meter.

    Ontbijt was in orde voor dit genre van budget hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,2
    Voor één nacht op doorreis: prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Douchekop paste niet in de houder, toiletpapierhouder was defect. Wifi instructies onduidelijk en deels verouderd.

    Goede bedden, schone kamer, makkelijk parkeren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Vrij eenvoudig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vrij eenvoudig hotel.Maar dat mag ook wel voor deze prijs. De kamer is van buitenaf te bereiken. Er zijn verder geen voorzieningen. Eigenlijk dus alleen maar een kamer met toilet. Goede parkeergelegenheid en als je goed ter been bent kun je lopend naar het centrum van de prachtige oude havenstad Honfleur. Het ontbijt is vrij simpel maar kost dan ook maar 5,90 euro.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,5
    Voor één overnachting was dit voor ons een goede keus.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen overlast gehad van het toch wel drukke verkeer in de nabijheid van het hotel. Het ontbijt was zoals elk ontbijt in Frankrijk, maar het was wel voldoende omdat de broodjes onbeperkt te krijgen waren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,0
    nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 2 nachten

    - Zeer kleine kamers. (de kleinste kamer waar ik ooit in gelogeerd heb) -> wordt bedrieglijk weergegeven op de foto's in de advertenties. - Er was geen verluchting waardoor ik 's nachts verschillende keren wakker werd en de deur moest openzetten omdat de kamer bloedheet werd en alle zuurstof was opgebruikt. Ik kon ook niet op een veilige manier een raam laten openstaan. - voor deze prijs verwachtte ik natuurlijk geen grote luxe, maar dit was echt ondermaats.

    - de parking

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Voor die prijs een krappe kamer, met goede bedden. En ik kwam hier om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer, maar daar kan niemand iets aan doen.

    Voor de prijs waren de kamers ok. Het Franse ontbijt stelt niet veel voor, maar je kon nemen wat je wilde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,0
    Niet doen met een baby
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    babybed paste nog net nadat we ons eigen bed zover mogelijk naar links hadden geschoven ( geboekt gezelschap was 2 volwassenen + 1 kind onder 1 jaar). Kan je kont er amper in keren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    3,3
    Te veel geld voor weinig comfort!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bijna alles! Het bed was hard, de kamer te klein om langs het bed te lopen. Kleine badkamer. Irritante verlichting, weinig ventilatie. Geen airco. Ibis hotel is iets verder, maar dichter bij het centrum. Ik vind het schandalig dat ik €75 heb betaald voor een dergelijk klein hok!

    Niets!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    5,0
    Slapeloos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamers waardoor mensen op het balkon voor de deur van andere gasten staan te roken, drinken en praten. Er is in iedere kamer maar plaats voor één stoel. Dis veel geluidsoverlast van buren die buiten staan. Daarnaast hoor je constant de dame van de Macdrive in je kamer bestellingen opnemen omdat dat tegenover de hotelkamer zit. Duurt tot sluitingstijd.

    Locatie op loopafstand van de haven en het centrum van Honfleur

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    3,8
    Zeker niet geschikt voor meer dan 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Piepkleine kamer, kon nauwelijks tussen bed en muren. Ontbijt was ondermaats voor het gevraagde bedrag.

    De bezienswaardigheden van Honfleur waren op wandelafstand. Parking op de locatie zelf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,3
    Vriendelijk personeel, maar slechte prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was niet erg schoon, lag wat haar in de douche. Ook stonk de kamer naar bloemkool?

    De locatie was prima. Dichtbij het centrum (ongeveer 5 minuten rijden). Personeel was ook erg vriendelijk. McDonalds zit naast het hotel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,6
    Ik kies veel voor Première Classe gemakkelijk te vinden en een goed bed, wc, douche en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niks

    Première Classe is altijd goed en goedkoper dan andere hotels want luxe hoef ik niet op mijn kamer want we zijn daar toch maar om te slapen en toch heb je alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,2
    zeer tevreden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dit genre hotels is zeer éénvoudig maar voldoende om 1 nacht te verblijven eerlijke prijs

    zeer gunstig nabijafrit autostrade gelegen, ruime parkeerplaats met gesloten gril 'snachts - het éénvoudige ontbijt met daaraan gekoppelde prijs

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    6,7
    Geschikt voor 1 overnachting met 2 personen en kleine hond.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer en maar 1 stoel. Makkelijker als er 2 opklapstoelen zouden staan.

    De kamer is net 50 cm te kort. Kleine doucheruimte maar functioneel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    3,3
    Slechtste hotelervaring ooit !!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ALLES!!!! Vies, rookhok, je kunt je niet draaien of keren in , nou ja wat de badkamer moet voorstellen. In een woord afschuwelijk!!,!! Geboekt voor 3 nachten; na 1 nacht in Honfleur ander hotel gezocht en gevonden. Dit is uitstekend !!!! Wel dubbele kosten maar voor geen geld zouden we langer bij premie Class zijn gebleven !!!!

    Het parkeren bij de accomodatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,1
    Goede prijs - kwaliteitsverhouding. Ideaal voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken. We kwamen om 15u toe en we moesten elektronisch inchecken. Dit ging niet wegens technisch defect en moesten toen wachten tot 17u tot er iemand ons kon inchecken.

    De locatie. Heel dicht bij Honfleur. Dicht bij restaurants en Mc Donalds.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    10
    Ik kies veel voor Première Classe gemakkelijk te vinden en een goed bed, wc, douche en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niks eigenlijk !

    Het ontbijt was heerlijk zoals altijd in Premiére Classe waar ik al enkele jaren af en toe in logeer zelfs als ik vroeger door Frankrijk trok een goed concept qua prijs kwaliteit en je hebt alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    5,8
    vakantie kerst 20 16/2017
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is niet een hotel waar je een week wil verblijven tenzij je het boekt om alleen te slapen.

    Het is lekker dicht bij het centrum van Honfleur. Het is een prima hotel om te verblijven als het alleen om overnachten gaat. De prijs is aantrekkelijk en lekker dicht bij het centrum (max 5 minuten rijden) we waren met zijn drietjes om te genieten van Honfleur en zijn leuke restaurants. Op doorreis prima te doen en het personeel is ook heel voorkomend en vriendelijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    4,2
    Het was een tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren VEEL te klein voor 3 personen, zeker de badkamer. Ontbijt was matig, onvoldoende ruimte in de rifter. Douchekop was stuk, warm water ging met moeite.

    Locatie en gratis parking zijn de enigste pluspunten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    5,0
    Wel heel erg compact, maar helaas niet zo goedkoop
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen ik 's avonds aankwam had de douche twee varianten qua stromend water: koud en zeer koud. Gelukkig was dit 's ochtends niet meer het geval. De kamer is sowieso al erg krap, maar de wastafel, toilet en douche waren bijna letterlijk een zakdoek groot. De kamer was niet erg goedkoop gezien de geboden faciliteit, maar dat komt misschien ook omdat ik erg laat de kamer had gereserveerd.

    Het bed is ruimer dan bij andere budgethotels en slaapt bovendien goed aangezien er een tweede (nieuwere) matras is gelegd op de oude matras. Het gevolg is wel dat er amper plaats is voor al de rest.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,8
    Goed voor een overnachting als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt:all you can eat... maar geen charcuterie, geen kaas, geen eieren, geen fruit... dus ja: confituur, choco of honing... Douchekraan kon je niet aan stang bevestigen... vasthouden dus met één hand, inzepen met andere... Basic, dat weet je op voorhand, maar voor wat je krijgt vind ik dit toch niet goedkoop!

    Parking

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    4,6
    een tegenvaller van formaat, om zeker nooit meer te herhalen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de douche was zo klein dat je hem niet kon gebruiken. nog ouderwetse dekens op de bedden. het rolluik kon niet naar beneden gelaten worden en het raam kon je niet openzetten aangezien dan iedereen zo naar binnen kon stappen. Het ontbijt liet ook sterk te wensen over

    de locatie was best ok , niet ver van het mooie stadje

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,1
    Honfleur is een leuke stad , zeker een aanrader, ons hotel ligt op 1,4 Km dus top !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    kamer en douche dan vooral, zijn wel heel erg klein, maar goed, het is maar om je te wassen en te slapen. rustige omgeving, 8/10

    ontbijt op zijn Frans kan ook niet anders, maar ok, zeker genoeg!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,1
    Goed voor een nacht op doorreis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons niets

    prijs is oke.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    3,3
    Slecht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein ruimte

    Ligging van het pand

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,1
    Voldeed voor 1 nacht, zelfs 2 had gekunt. Niet langer.
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voldeed aan verwachting. Beleg ontbijt weinig variatie, maar prima.

    Prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,7
    Goed voor een nacht op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Feitelijk niets, we wisten waar we gingen terecht komen.

    Goed ontbijt, de ligging en de prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,1
    Goef
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een krappe kamer

    Goede bedden en erg netjes

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,3
    De parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer en badkamer

    De parkeergelegenheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,5
    Prima voor op doortocht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was op 2 hoog en zonder lift

    De kamer bood alles wat we nodig hadden Voor één nacht was het prima te doen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,4
    we bleven maar 1 nacht waren op doorreis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hele beperkte ruimte vooral Douche en toilet

    Prijstechnisch was het oke

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    5,8
    Blij toen we weer konden gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein en niet heel schoon. Vooral de badkamer en wc leken net een hok uit de trein.

    Maximaal 1 nacht blijven (op doorreis)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,3
    Onbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ruimte kan iets groter zijn en Meer keuken Om te eten b v wat kaas

    Kamer goed ontbijt goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,3
    Heel gunstig gelegen om Honfleur te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer...sober ontbijt

    De ligging van het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    2,5
    walchelijk en dat voor die prijs!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    deze accommodatie hoort niet thuis bij booking.com. walchelijk!!!

    deze accommodatie hoort niet thuis bij booking.com. walchelijk!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    5,4
    matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ruimere kamer voor gezinnen en beter en uitgebreider ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,1
    Lag mooi op de route.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lag mooi op de route.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Doorreis Normandie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche

    Prijs kwaliteit

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    3,8
    gelukkig de ogen dicht gehad snachts
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    alles

    niets

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    5,4
    goed voor één nacht op doorreis
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    heel warme kamers als het buiten warm is

    sober maar goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,6
    Ik kies veel voor Première Classe gemakkelijk te vinden en een goed bed, wc, douche en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Niks

    Het ontbijt was goed zoals altijd in Première Classe , vriendelijke mensen en ontbijt zoveel je maar wil en kan opeten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Prima hotel voor 1 of 2 nachten op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Kamers en douch wat krab maar te doen voor allen slapen. Wij wisten dit en het was schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,1
    prijs kwaliteit goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    2,5
    Muf slaaphok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Abominabel in het algemeen. Geen lucht op de kamer. Geen mogelijkheid tot zitten. Gevaarlijke douche.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,5
    Goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Ruime kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    6,3
    Vakantie Honfleur super relax
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer

    badkamer te klein

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,3
    beetje te duur voor zo weinig comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Te kleine kamers....personeel maar zeer kort aanwezig tijdens de dag.

    Het is een rustige buurt en toch op wandelafstand van het centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,5
    Prima prijs/verblijfverhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedcomfort. (Ook zijn de kamers erg krap maar meer hadden we niet nodig)

    Prima locatie, vriendelijk, goede wifi, warm water en goeie stroom.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,6
    Kom nog zeker terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer😉

    Twas ni slecht Twas goed genoeg voor wat heb ik betaald 👍

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    6,3
    Wij zijn bekend met premier hotel prima met hond als je op...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt alleen zoet beleg

    Wij zijn bekend met premier hotel prima met hond als je op doorreis bent.prijs is er naar

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    3,8
    goedkoopste in de omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    duur voor 2 bedden en een ERG kleine badkamer

    goedkoopste in de omgeving

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    5,8
    1 keer en niet weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein, erg warm en douche was stuk.

    Gratis parkeren bij het hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,9
    Prima maar slechte oftewel geen WiFi
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,1
    Prijs kwaliteit in verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte om te lopen en koffer neer te zetten. Gehorig.

    WiFi op kamer gratis.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,0
    Veel te duur (80 euro exclusief ontbijt ) in vergelijking...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel te duur (80 euro exclusief ontbijt ) in vergelijking met andere hotelketens ! Ontbijt ( 6 euro )was magertjes !

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    5,8
    Dit is een hotel om te slapen en zo snel mogelijk terug weg te zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was veel te klein.

    Het balkon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    4,2
    Goede matras
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te kleine badkamer. Dit is geen hotel, maar een motel, vlak naast hamburgerrestaurant met veel lawaaihinder door de drive-in.

    Goede matras

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    6,7
    goed voor tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    minieme bewegingsruimte op de kamer

    goed voor tussenstop.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    7,9
    Goed maar kamer klein
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel kleine kamers

    Zeer lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    5,4
    het ontbijt viel echt tegen over de rest was het matig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt en de eetaccomodatie eetzaal

    het ontbijt viel echt tegen over de rest was het matig

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    5,4
    Goede ligging voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wandjes zijn erg dun. Daardoor erg gehorig

    Goede ligging voor doorreis.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    5,8
    Het is qua prijs voor een overnachting in Honfleur...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is een "smurfenkamertje"...:-) Goed voor 1 nachtje op doorreis... zeker niet om dagen te verblijven....

    Het is qua prijs voor een overnachting in Honfleur super-voordelig (-indien je maanden voorheen gereserveerd hebt-)

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    6,7
    Prijs - kwaliteit verhouding.
    • Zakenreis
    • Groep

    Incheck systeem voor wanneer je laat aankomt. Dit is de 2e keer dat het niet werkte en we moesten bellen om binnen te komen.

    Prijs - kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    3,3
    De mc donalds naast dit hotelvoor goed ontbijt en de helft...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    1. prijs -kwaliteit buiten verhouding 2 fotos niet naar waarheid 3 wifi niet naar waarheid 4 uitzicht niet naar waarheid 5 premiere classe Honfleur zat niet in Honfleur 6 Kamer geen ventilatie, voor frisse lucht moest de buitendeur open, zo ook bij alle buren, weinig geslapen. 7 kamers als galerij hokken 2,5 bij 3,5 mtr voor 3 personen 8 geen lift naar tweede verdieping 9 Klachten zinloos bij receptie die minimaal aanwezig was

    De mc donalds naast dit hotelvoor goed ontbijt en de helft goedkoper

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    7,5
    Prima kamers ook gezien de prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De 3 persoonskamer was erg klein t.o. de 2 persoonskamer en douchen was haast niet mogelijk omdat warm en koud water niet te regelen was (in de 3 persoonskamer)

    Prima kamers ook gezien de prijs. Ook 2 kamers naast elkaar zoals gevraagd in de reservering. En het was schoon

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    3,3
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamer was piepklein. Rondom het bed had je 50cm om je te bewegen. Bij het open van je kamerdeur stond je gelijk buiten. Kamer was erg benauwd (verwarming hadden we uit. Raam kon om veiligheidsredenen eigenlijk niet open.

    Niets

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    6,3
    De eetgelegenheden in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De heel kleine kamers, douche en het ontbijt. Wij betalen liever 1 of 2 euro's meer maar dan wel met een stukje kaas, een croissant en ECHTE fruit yoghourt.

    De eetgelegenheden in de omgeving. De chinees aan de overzijde is een aanrader, de campanile is maar matig voor zijn prijs (zelfs met de 15% korting indien ge reserveert via Premier Classe).

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    7,9
    heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    ruimere kamer en douche

    heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    ontbijt was ruim voldoende en keuze genoeg,thuis eet ik ook...
    • Vakantiereis
    • Groep

    de Douche viel inderdaad wa klein uit zoals ik had gelezen

    ontbijt was ruim voldoende en keuze genoeg,thuis eet ik ook niet meer dan dit

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    5,8
    ontbijt vrij simpel
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

    ontbijt vrij simpel

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    4,6
    Alles erg krap
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles erg krap

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,9
    Dichtbij restaurants en winkels.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dichtbij restaurants en winkels. Gratis parking.Ontbijt op een prima tijdstip.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,3
    vriendelik onthaal toffe mensen lekker dra
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    nkje als welkom

    vriendelik onthaal toffe mensen lekker dra

Er zijn ook 25 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: