Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Lille Nord - Tourcoing 1-sterren

401 - 405 Bd Gambetta, 59200 Tourcoing, Frankrijk

#10 van de 11 hotels in Tourcoing

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 763 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,8

  • Comfort

    5,6

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    4,2
    Het hotel heeft een eigen parkierterrein, maar tegen een...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Niet aan te bevelen voor meer dan 1 nacht. De kamers hebben wat verfrissing nodig.

    Het hotel heeft een eigen parkierterrein, maar tegen een kleine vergoeding van 2 euro.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    6,7
    Goed om te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer en te weinig handdoeken. Niet echt schoon. Je moet er geen hoogstaande verwachtingen van hebben. Te kleine eetruimte.

    Heel dicht bij de metro, aardig personeel. De auto kon nog langer blijven staan op de afgesloten parking. Goed bereikbaar.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,1
    Voor 1 overnachting zeker goed, langer zou ik hier niet verblijven. Kleine prijs, niet te klagen!
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 kamers geboekt, de kamer voor twee personen had een aantal kleine mankementen, andere alles Ok. Ontbijt bestaat uit brood en confituur.

    Schone kamer, goede harde matras. Kamers zijn wel klein.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Goed voor een nachtje als je op doorreis bent, schone kamer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verwarring bij het inchecken; we waren onvindbaar in het systeem (ondanks dat we alle papieren met reserveringsnummer/paspoort ed. konden overleggen). Enige mogelijkheid was om ter plekke een kamer te reserveren. Dat hebben we gedaan, de kamer contant betaald. De reservering via booking.com werd later echter ook nog afgeschreven door het hotel!! Via booking.com het probleem bij het hotel aangekaart; zij deden er niets aan! Booking.com heeft later echter het bedrag teruggestort, goede service door booking.com!! Over de service van het hotel zijn we minder positief...….

    Goed voor een nachtje als je op doorreis bent, schone kamer en goede bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    3,8
    Teleurstellend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De algehele hygiëne en staat van het verblijf kan veel beter. Veel roest in de badkamer, hier en daar een schimmeltje. Totaal geen vergelijk met het verblijf in Bussy St. George. Dat was perfect en ga ik gerust nogmaals heen.

    Het is makkelijk te bereiken en veilig parkeren. Dat kost je maar € 2,= per nacht en je staat netjes achter een hek.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,5
    Heerlijk
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtje was mager, koffie slecht! Kamers erg klein maar prima, douche zeer krap.

    Gezellige tijd gehad met vriendelijke mensen, vanaf Tourcoing ben je zo in Lille 15 min of in andere omliggende dorpjes. Kamers zijn prima als je op doorreis bent of een citytrip maar dan moet je geen eisen stellen aan je accommodatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    5,0
    Nooit meer!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiëne in dit hotel is erg slecht, zelden zo slecht meegemaakt. Me eerste kamer die ik kreeg was nog niet opgemaakt dus meteen terug naar receptie voor een andere kamer. De 2e kamer was wel opgemaakt, alleen schoonmaken kennen ze daar niet. Bedlinnen zat vol vlekken (bloed, mannelijke sappen en brandgaten) Een enorme vlek aan de zijkant van het bed-(bodem) Wc/douche was vies, deuren muren alles is smerig! Nee dit hotel voor mij nooit meer.

    Het hotel heeft een beveiligd parkeertrein, kosten 2,- Vriendelijk ontvangst bij de receptie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    5,8
    matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn erg klein en de douchecabine in het bijzonder. De afvoer van de wastafel werkte niet. We hebben het gemeld en het euvel zou verholpen worden. Helaas werd die toezegging niet nagekomen. De ontbijt"zaal" is wel erg behelpen en het ontbijt vrij karig althans voor Nederlandse begrippen.

    De ligging van het hotel is prima. Metro nabij. Er is ook een grote eigen parking.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was keihard, was gehorig, badkamer is super klein. Ontbijt stelde niets voor, alleen wat ziet beleg.

    Niets

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    3,8
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Alles

    De prijs

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    6,3
    Het ontbijt was niet goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet goed. Eerst hadden een boven kamer die stonk, daar na een benede kamer was redelijk. Wij zullen hier niet meer bokken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    3,8
    Rumoerig ,klein.
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerig ,klein. Heet , rokende mensen bij open raam

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,0
    Het ontbijt was voldoende maar aan de goedkope kant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was voldoende maar aan de goedkope kant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,8
    voor een nacht goed meer zou ik toch iets anders zoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    klein en niet echt leuk

    weinig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,0
    Goedkoop, maar niet goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Grootte kamer/badkamer. Hygiene. Rookgeur.

    Parkeren. Ontbijt (prijs/kwaliteit).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    6,7
    Prima hotel voor deze prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de kamer hing een rookgeur, niet fris

    Prima hotel voor deze prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    Vriendelijkheid, parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid, parking

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,4
    Badkamer en toilet te klein
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel ruzie van naast buren

    Badkamer en toilet te klein

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel herrie door verkeer aan straatzijde. Er wordt op de kamers gerookt.

    Vriendelijk personeel. Ontbijt was (prijs/kwaliteit) in orde.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,9
    Goed aanbod voor low budget
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Afgesloten parking ook toegangkelijk voor onze minibus Goed aanbod voor wat je betaalt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    5,8
    Rookgeur in de kamer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rookgeur in de kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    2,5
    Erg slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    5,8
    Korte afstand lopen naar metro.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer die we kregen was nog niet schoon. Terug naar de receptie. Tweede kamer: toilet was kapot. Weer terg. De derde kamer was ok. Erg klein, in de douche kun je nauwelijks bewegen.

    Korte afstand lopen naar metro. Wel half uurtje naar Lille

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,5
    Ligging nabij metrostation.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt weinig variatie. Wifi was erg traag, vooral in de piek uren. Gehorigheid vanaf overloop, pratende mensen kon je letterlijk volgen.

    Ligging nabij metrostation. Bedden waren prima. Parkeergelegenheid op eigen terrein (gratis).

  • Beoordeeld op: 13 april 2016

    7,9
    lage prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    locatie

    lage prijs schoon dichtbij Le Shanon

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    5,4
    Ruim parkeer terrein dat 's nachts wordt afgesloten
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hygiëne was slecht, handdoeken en toilet papier waren vochtig. De dekens waren erg dun.

    Ruim parkeer terrein dat 's nachts wordt afgesloten

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    7,5
    De hygiene
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt en dat er Alleen maar Franse zenders zijn

    De hygiene

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    4,6
    ligging nabij Lille
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie, ontzettend kleine kamer, piepkleine badkamer

    ligging nabij Lille

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    4,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer slecht schoongemaakt. Nietrokenkamer stonk toch naar rook.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    6,7
    Vlakbij de metro naar lille goed geslapen erg rustig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt erg eenvoudig alleen jam geen kaas of smeerkaas desnoods

    Vlakbij de metro naar lille goed geslapen erg rustig

  • Beoordeeld op: 1 mei 2015

    6,3
    Prijs per kamer was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er is een kamer meer afgeschreven dan we hebben gebruikt.

    Prijs per kamer was goed. Kamers waren klein maar netjes.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    8,3
    Gratis parkeren op een afgesloten terrein
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer rook niet echt fris

    Gratis parkeren op een afgesloten terrein

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    7,9
    Bereikbaarheid
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De poort code was foutief zodat ik moest haasten om op tijd te komen

    Bereikbaarheid

  • Beoordeeld op: 11 maart 2015

    8,3
    Ontbijt was heel goed.
    • Groep

    De douche was wat laag.

    Ontbijt was heel goed.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: