Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Première Classe Marne la Vallée - Bussy Saint Georges 2-sterren

8 Avenue Marie Curie, 77600 Bussy-Saint-Georges, Frankrijk

#8 van de 10 hotels in Bussy-Saint-Georges

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3603 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    4,2
    Ik had beter verwacht!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vieze bed bekleding, we vonden rode (bloed?!!) spetters op het douchegordijn, hierna de kamer doorzocht, en vonden we ook vieze (rode) plekjes op het bedovertrek. Middernacht (na 00.00) hiermee naar de balie gegaan, hierna wel schone spullen gekregen, maar dit hoort evengoed NIET! Het ontbijt was matig, mijn vriendin heeft 1 van de 3 keer gegeten, waarbij ze evengoed voor de 3x moest betalen. Overdag was de receptie enorm vriendelijk met begroeten, maar de nachtdienst kan wel een tandje bijzetten. Het Engels van de nachtdienst was ook enorm matig, maar nog net te verstaan. Tijdens de laatste nacht werd er nieuwe vracht geleverd, dit was naast onze kamer, en hoorde we veel lawaai. Net alsof er ingebroken werd (gelukkig konden we door het raam zien dat dit niet het geval was).

    Het uitchecken ging met een poep en een scheet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    Prima locatie voor een bezoek aan Disneyland! Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Top ligging ten opzichte van Disneyland Paris. Maar 10 minuten rijden van de parkeerplaats. Fijne omgeving en veilige (afgesloten) parkeerplaats. Vriendelijk personeel en goed ontbijt voor maar €5,90. Iedere dag schone kamer. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ideaal om alleen te slapen, ontbijten en weer door naar Disneyland...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,8
    Het ontbijt was redelijk voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was veel te klein een douche nemen was onmogelijk omdat al het water overal overstroomde en mijn man is gevallen in de badkamer want als mijn voor de lavabo stond onstand men terwijl ook halmf in de douche niet te doen . en wij haaden zelf geen kast.

    Het ontbijt was redelijk voor de prijs

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    Was goed, en een zeer goede prijs .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste wat vlees en of kaas bij het ontbijt , was alleen zoet beleg .

    Schoon hotel , goede bedden . Kamer wat klein maar goed voor een nacht . Ontbijt eenvoudig maar we was voldoende . Prijs van een kamer was super voordelig 😃

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,1
    Prima accommodatie voor de prijs/kwaliteit als je naar Eurodisney gaat. Neem oordoppen mee!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 3 nachten

    Doordat er busreizen, vrienden en familie groepen komen voor Eurodisney is het niet rustig zelfs tot na middernacht. Ontbijt is heel summier en je moet heel hard rennen zodra de croissants, stokbrood etc worden aangevuld. Het aanvullen verdient ook geen prijs. Beleg bestaat alleen uit cups honing, jam en chocopasta. Maar ja de prijs is er ook naar....dus in die optiek is het prima.

    De locatie is dichtbij Eurodisney ( 2 haltes) , op loopafstand bij treinstation, Mc Donalds en diverse eetgelegenheden, supermarkt . Gratis parkeren bij het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Prima lokatie als uitvalsbasis naar Eurodisney
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine doucheruimte voor mensen met, net zoals ik, een stevig postuur.

    Erg aardig personeel. Bij aankomst om 9.30u konden we al direct op een van de kamers onze bagage kwijt terwijl de officiële incheck tijd pad om 16.00u was. (we hadden 3 kamers geboekt) Hierdoor konden we direct al met de metro naar Eurodisney. Lopen naar het metrostation is goed te doen. Daarna 2 haltes verder (7 minuten) uitstappen voor de ingang van eurodisney. Kaartjes voor de metro 2.65€ enkele reis.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Fijn verblijf in juli weer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie en thee op de kamer. Tweede ochtend was er om 9.30 uur geen stokbrood en croissants meer. Uiteindelijk na klacht is er in het restaurant ernaast bijgebakken. Eerst zouden we daarheen moeten. Nu werd het na ca 15 min bijgevuld

    De mogelijkheid om bij de receptie iets uit de automaat te halen en beschikbaarheid extra kussen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Redelijk budget hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig hotel, alles wat zich op de gang afspeelt is te horen. Ontbijt is erg karig. Doucheruimte is plastic inbouw model. Bed was hard, kussens waren klein en zacht

    Locatie ten opzichte van Disney is prima. 15 minuten met de auto en trein / metro is ook mogelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Ideaal voor doorreis of Disney
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig beleg bij het ontbijt: enkel confituur, choco en honing geen charcuterie of kaas

    Propere kamer, alles wat je nodig hebt op doorreis of als je naar Disney wil. Topservice bij het inchecken. Normaal check-in vanaf 16 u. Wij kwamen om 10 u aan en konden al onmiddellijk op de kamer. Zeer beperkt ontbijt maar voldoende

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    6,7
    Goede ligging, niet ver van Disneyland Parijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt mocht toch iets uitgebreider zijn. Bedden zijn hard en vreemde badkamer.

    Goede ligging, niet ver van Disneyland Parijs. Was ok voor die prijs, proper. Goed om 1 nacht te verblijven.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    6,3
    Goedkoop verblijf voor één nacht, maar niet langer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine en harde 'legerbedjes', zeer kleine badkamer, in badkamer enkel stopcontact voor scheerapparaat, niet bruikbaar voor bv. stijltang, zeer kleine kamer

    Ontbijt met stokbrood, min of meer redelijke wifi, vriendelijk personeel, goede ligging vlakbij metrostation naar Disneyland

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    6,7
    Nette prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Matig ontbijt, typisch Franse zoetigheden zonder vlees of zuivel. Slappe kussens.

    We kregen een 5-persoonskamer terwijl we maar met 2 waren. Locatie nabij RER-station en Disneyland. Voldoende parkeerruimte aanwezig op een afgesloten terrein. Comfortabele matrassen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,9
    prima prijs op een top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 2 nachten

    er was een groep met studenten toen wij er waren, dit zorgde voor geluidsoverlast.

    De kamer was prima naar wens en fijn als je alleen slaapt en doucht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,8
    Wederom goed bevallen!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 3 nachten

    Wederom voor een bezoek aan Disneyland Parijs een geweldige accommodatie. Ook de hond was welkom. Konden zelfs eerder inchecken dan 16.00 uur. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Een aanrader!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    4,2
    Reserveer hier enkel als u niet anders kan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Het bed stond niet stevig en wiebelde daardoor. - De matras was erg dun. - Het bed stond erg raar geplaatst in de kamer, waardoor je er bijna over moest klimmen om aan de andere kant te geraken. Hierdoor was de muur al beschadigd door vorige gasten. - Het douchegordijn hing los. - Er zat schimmel tussen de badkamerdeur en de "muur". - De badkamer is een "all-in-one" badkamer waar je op het toilet kan douchen. - De deur van de badkamer kon niet in het slot, waardoor je de deur moest dichthouden als je op het toilet zat. - Het ontbijt is erg basic en eigenlijk niet lekker. - Er waren gasten die hun hond meebrachten tot in hun kamer. - De sprei op ons bed was erg vies.

    De locatie ten opzichte van Disneyland Parijs was erg goed. Slechts een tiental minuutjes met de wagen. Je moet wel erg goed kijken hoe je de parking van het hotel op moet rijden, want die ingang bleek lastig te vinden. De prijs van de drankjes was laag... vergeleken met Disneyland Parijs natuurlijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor verandering beter poetsen van deuren badkamer en binnenkomst deur. Miste trouwens kaas of vlees waren hij ontbijt.

    Het was prima nette vrolijke bediening. Spraken Engels of deden hun best. Koffie en brood lekker vers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    3,8
    Een zeer slechte ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche ruimte was heel vuil (bijna niet gekuist met vuile vlekken op de muren en deur). Douche gordijn was stuk. Water van de douche liep niet weg waardoor douche bijna niet mogelijk was. Houder van douche kop was ook stuk. Verwarming was stuk Bedlinnen waren helemaal niet proper en ook de vloer kon beter gepoetst worden Het ergste van al was het lawaai in de gangen en het feestje privé dat plaatsvond in de lobby.

    De ligging is perfect voor een dagje Disneyland Parijs

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    6,7
    budgethotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De muren zijn heel dun, heel de nacht niet kunnen slapen door gesnurk en gepraat van de buren. Geen extra dekens. Hoofdeinde van het bed lag naast deur badkamer waaruit een vieze geur kwam..

    Het is een budgethotel, veel kun je niet verwachten. de locatie is super maar voor de volgende keer gaan we toch voor een beetje meer luxe. Ontbijt: wit stokbrood, croissant, cake, yoghurt, choco, confituur en boter.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    8,8
    Uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer (en eigenlijk de hele kamer) is enorm klein en allesbehalve luxueus te noemen. Pluspunt: wel proper.

    Zeer gunstige ligging: op een 5-tal minuten wandelen van het station. 2 haltes verwijderd van de Disneyparken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    8,8
    Een top verblijf!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Prima kamer om een nachtje te verblijven na een hele dag in dinseyland parijs te hebben doorgebracht. Snel en eenvoudig te bereiken. We hadden 2 ruime kamers direct naast elkaar.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    8,8
    De locatie, dicht bij Disneyland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 6 uur smorgens begonnen ze al met de schoonmaak. Veel te vroeg, dit was ook met het nodige lawaai.

    De locatie, dicht bij Disneyland. De vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    8,8
    Zeer goed gelegen hotel voor een bezoek aan disneyland en shoppingcenter val d’europe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de hoofdkussens waren zeer zacht maar vielen hierdoor redelijk plat uit als je er op lag.

    De ligging ten opzichte van het shopping-center Val d’europe en het pretpark disneyland is zeer goed. de hoofdkussens zijn zeer zacht, maar hierdoor vallen ze ook zeer dun uit als je er op ligt. bij het vragen naar een extra hoofdkussen was er geen probleem, we kregen dit mooi bezorgt op onze kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,8
    Wederom weer prettig vertoefd!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 3 nachten

    Al vaker te gast geweest bij Premiere Classe-Bussy Saint George. Vriendelijk personeel en een perfecte uitvalbasis voor Disneyland Parijs of Parijs zelf. Perfecte prijs / kwaliteit verhouding.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    6,7
    Prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 van de 4 bedden was half opgemaakt en er zat schimmel aan het plafond vlak boven het stapelbed waar mijn zoon in sliep.

    Laat inchecken en snel ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    6,3
    Licht ontbijt voor nette prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met 4 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog best te vergelijken met caravan. Kleine kamer met 4 bedden en kunststof badkamermodule. 24 uurs hotel maar erg gehorig. Dunne wandjes, geen geluidsdichte deuren. Dat het budgetvriendelijk is kan best met iets meer comfort. Hoeft de kamer nog niet eens groter voor te zijn.

    Licht ontbijt voor nette prijs. Dichtbij Disney. Gratis parkeren. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,1
    het ontbijt was erg slecht-echt op zn frans.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt was erg slecht-echt op zn frans. Alléén maar zoete dingen, behalve de zure youghurt De douchecabine was erg klein, maar toch wel lekker gedoucht

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,1
    Prima hotel voor overnachting nabij eurodisney
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een rooklucht in de kamer. De bedieningsknop voor de verwarming was kapot.

    Goed Engels sprekende receptionist. 24uurs receptie. Ligging nabij disneyland.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    6,3
    Net voldoende voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou iets meer comfort willen - bedden hard, dunne lakens, geen dekbed, handdoeken echt heel dun, kamers gehorig, badkamer van plastic, dus alles vochtig.

    Hotel is heel erg basic. Ontbijt ook, geen vleeswaren, wel stokbrood/croissantjes met jam, chocopasta. Koffie/thee prima bij ontbijt. hotelkamer ook erg basic, hard bedje. Het was voor 1 nacht prima en gelukkig ook niet heel duur dus daarom wel voldoende, het is een soort hostel en suite. Kamers zijn zeer gehorig, dus als je licht slaapt geen aanrader. Zelf weinig last van gehad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Heerlijk ontbijt en prijs/kwaliteitsverhouding is perfect. Meerdere malen in dit hotel verbleven en perfect qua ligging voor een bezoek aan het centrum en Disney. Ook makkelijk te bereiken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    8,8
    Prima hotel als je Disney wilt bezoeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het was schoon lekker warm, goed verzorgt. Prima parkeren. Vriendelijk personeel. Er waren automaten met etenswaar en drankjes. Het personeel was 24 uur aanwezig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,1
    Het was een aangenaam verblijf voor ons en diervriendelijk .
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat er gasten zijn die niet weten dat het een dier vriendelijk hotel is .En dan gaan klagen bij de receptie dat ze last hadden van ons hondje ,maar dat kon niet want ze had een blafbandje om .Het personeel van de receptie kon het zich ook niet voorstellen dat het ons hondje was .Dus dit was voor ons wel fijn dat het personeel achter ons stond

    het ontbijt was goed verzorgd .de bedden lagen lekker en dat. je een eigen douche op kamer hebt is ook prettig .fijn dat er Novilon op de grond lag in de kamer als je een hondje bij je hebt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    10
    Prima hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk helemaal geen negatieve dingen over dit hotel te melden.

    Het is dichtbij disney. Personeel heel erg vriendelijk. Het ontbijt ook goed. Voor een tussen hotel is dit echt heel erg goed te doen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    4,6
    Dichtbij Disney, maar geen verwachtingen hebben.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn klein en heel erg gehorig, je verstaat letterlijk ieder woord van een gesprek in een kamer ernaast. Neem dus oordoppen mee! Je krijgt maar 1 handdoek, niks op de vloer dus je staat nadat er gedouched is op een natte vloer. We hadden voor drie nachten betaald zonder restitutie. Na twee nachten zijn we eerder weg gegaan.

    De locatie is prima om de Disneyparken te bezoeken

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    10
    Top!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is tweede keer dat ik hier logeer voor Disneyland te bezoeken. Ik mis wel telkens iets hartig bij het ontbijt (kaas, eitjes,...) maar voor de prijs is het ontbijt zeker in orde!

    Handig als je enkele dagen Disneyland Parijs wil bezoeken, op 5 a 10minuten wandelen tot het openbaar vervoer en op 5 minuten ben je aan het Park. Kost je per rit 2€!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    8,3
    Fijn verblijf met goede bedden. De minpunten neem je voor lief. Personeel staat voor je klaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Koffie is oploskoffie. Vieze smaak. Schimmel in de douchecabines bij de railzen. Onlogisch dat de kamers geen balkon hebben, maar de trappenhuis etages wel.... Dakgoot lekt gigantisch. Vieze handdoek.

    Goed aan te reizen voor EuroDisney Paris. Twee kamers geboekt. Handdoeken waren niet vlekkeloos schoon (1 met een grote blauwe vlek, in de andere kamer 1 met een gele vlek). Maar op navraag kreeg je zo een andere. Kamers prima, maar douche cabines zijn zeer krap en water loopt verkeerde kant af zo de kamer in als je niet uitkijkt. Putje loopt slecht door. Deur van de douche cabine draait bovendien de verkeerde kant op, waardoor het voor één van de bedden slecht toegang biedt. Bovendien schimmel in de douche gordijn rails. Verder wel schoon. In beide kamers. Personeel zeer vriendelijk. Ontbijt wordt super aangevuld aan producten. Koffie is echter slecht van smaak. Het vruchtensap was echter wel goed van smaak.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,5
    Perfect voor dit doel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige opmerking is dat men in de ontbijtruimte iets meer aandacht mag geven aan het schoonmaken van de tafels na gebruik. Er blijven nu eenmaal gasten die moeite hebben met proper te eten.

    Prima hotel voor deze uitstap. 1 overnachting, Disney bezocht, overnachting en weer naar huis. Prima locatie om auto te laten staan. Tien minuten lopen naar station. Vandaar binnen 10 minuten vlak voor de ingang Disney park. Retourtje volwassene €5,20 kind €3,10. Parkeren bij Disney is €20,— lus meer stress😜

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    9,2
    Top.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deur van de douche/toilet ging niet goed dicht.

    De douche had een hele fijne straal. Het was fijn dat het personeel ons verwees naar het naastgelegen hotel voor het diner en dat we daar korting kregen op vertoon van de sleutelkaart.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,8
    Goed voor een korte overnachting maar niet voor langere periode
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt ontbrak beleg Kleine kamers Haar van vorige persoon in de handdoeken Douche kwam niet overeen met de foto's van de accommadatie

    Rustige omgeving Rustige kamers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Ruim van te voren geboekt, waardoor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien aantal internationale tv zenders erbij, nu zijn er alleen Franse zenders. Douche/toiletruimte wel erg klein, maar voor alleen een overnachting prima te doen.

    Ruim van te voren geboekt, waardoor prijs/kwaliteitverhouding uitstekend was. Prima hotel om één of meerdere dagen naar Disneyland Parijs te gaan (10 minuten lopen naar treinstation, Disneyland is dan 5 á 10 minuten reizen). Gastvriendelijk personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    9,2
    Prima verblijf op 10 autominuten van Disney
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het er niet meer werd aangevuld bij het ontbijt rond 9:30. Het is onbeperkt dus zou er tussen 9:30 en 10:00 ook nog stokbrood en sap moeten zijn. Na enig aandringen werd er toch nog aangevuld.

    Schoon,goede bedden, ruime parkeergelegenheid en in de nabijheid van Disney.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    2,9
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 3 Eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kreeg het gevoel dat ik in een cel kwam. Een ijzer stapelbed en een tweepersoonsbed met een hoogslaper erboven. Alleen een laken en een heel smerige sprei op het bed. Erg warm op de kamer, ventilatie doet het niet. Raam kon open maar dan lijkt het qua geluid of je op de snelweg ligt. Geen kast, 1 stoel en een badkamer die je ook in een caravan hebt, één stuk plastic. Douche was redelijk. Deur van de badkamer kon alleen open gemaakt worden met veel geweld (kinderen kregen het zelf niet voor elkaar). Al met al een hotel waar wij nooit meer terug komen. Geen gebruik gemaakt van het ontbijt, we hebben bij net tankstation vijf minuten verderop prima ontbijt gegeten.

    Voldoende parkeergelegenheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Prima uitvalsbasis voor een paar dagen Disney.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was karig, stokbrood was hard, geen vleeswaren of kaas alleen keuze uit jam of nutella. Badkamer was klein (wel schoon) en bedden waren wat te kort voor mijn lengte 1,92m

    Kamer was schoon, fijne parkeergelegenheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,9
    Correcte prijs voor één hotel op doorreis....
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krapte parking, veel smalle vakken en daardoor veel slecht geparkeerde wagens en dus bij late aankomst moeilijk nog parking te vinden. Parking wordt met andere keten gexeeld

    Goede locatie. Goede prijs-kwaliteit voor een nacht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,7
    Prima te doen als je er alleen komt slapen. Prima locatie voor Disneyland Parijs
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was erg klein maar voor alleen slapen prima te doen. Alles was schoon. Schoonmaak personeel was top.

    Incheck was prima met aardige engels sprekende personeelslid, andere personeels leden spraken niet zo vlot engels.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    het was een nette kamer, prijs kwalilteit was goed, kon...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt had meer variatie mogen zijn

    het was een nette kamer, prijs kwalilteit was goed, kon s'nachts inchecken en 15min gelegen van Disneyland Parijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,1
    Goed voor een 2 sterrenhotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was iets minder qua comfort. We konden niet zo goed douchen doordat de stang niet bleef zitten en die moesten we telkens vasthouden.

    De bedden waren zalig!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,2
    Perfect en ideaal gelegen wanneer je een bezoek brengt aan Disneyland en Parijs centrum!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 3 nachten

    Een kleine tip is om een wc borstel te plaatsen en om wat meer opbergruimte te creeren. Let op: het ontbijt bestaat vooral uit zoetigheden. Enkele lokale bakkers op loopafstand voor diegene die wat anders wensen.

    Het hotel ligt direct naast de autoweg - makkelijk te vinden en voldoende (beveiligde) parkeerplekken. De kamer was netjes en schoon. Super vriendelijke medewerkers en keurig (Frans) ontbijt. Een echte aanrader dus!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Prijs-kwaliteit goed, met ups en downs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts 1 dun kussen op het bed. Toen we 's avonds terug kwamen en extra kussens vroegen was dit voor de receptionist niet mogelijk. We moesten het 's morgens aan het onderhoudspersoneel vragen. Jammer ook dat er geen wandelpadje voorzien is naar de receptie voor mensen die niet met de auto komen. Een padje voor mensen die met het ov rijden. Zou korter zijn dan langs de poort voor de autoparking. Het regende pijpenstelen en we moesten de ganse bocht maken om over de parking naar de ingang te gaan. Een beetje zuur zo kletsnat toekomen. Handdoeken werden dagelijks ververst, maar kregen dan plots een handdoek waar nagellakvlekken op zaten en de andere rook wat muf.

    We gingen naar dit hotel omwille van de goede locatie en de dichte verbinding met de rer naar Disneyland. Deze was super! 10Min stappen maar! Bij aankomst zeer vriendelijk personeel, lekker geslapen, harde matras maar voor ons zeker goed! Ontbijt basic maar voor die prijs zeker goed. Zus is hoogzwanger, was het toeval of niet maar had een grotere kamer aangepast voor mensen met een beperking. Als verpleegkundige kan ik alleen maar toejuichen dat die kamers er zijn! En voor haar ook handig, want in de douches op de gewoond kamers zou het voor haar niet gelukt zijn. Deze zijn wat meer aan krappe kant.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,3
    Erg aangenaam hotel voor 1 kort verblijf.Prijs/kwaliteit=dik ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen charc,maar dat wist ik op voorhand en heb er begrip voor;daar bijna alle zoetigheden voorverpakt waren.Ik miste wel kaas in kuipjes en 1 groter brood-gebakassortiment (geen volkorenbrood noch chocolade broodjes).Spijtig.

    Ze hebben echt rekening gehouden met onze bijkomende wensen.Na tel.gesprek,helemaal geen probleem om na 21h in te checken. Vriendelijk,sociaal en hulpvaardig personeel. Heel rustige,warme kamer;goed geslapen,zonder rugpijn opgestaan!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    6,7
    Oké verblijf voor Disney, nog wel een tijdje tot Parijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is simpel, de koffie niet best. 'S avonds zijn er geen gemeenschappelijke ruimtes om even te kunnen zitten. De kamer was heel erg klein. Het zou fijn zijn als er een plattegrondje van de omgeving & van Parijs ligt om mee te kunnen nemen.

    Het personeel is erg vriendelijk. We mochten 2 uur eerder op de kamer dan de officiele incheck tijd, erg prettig. De auto zet je voor de deur neer. Vanaf 19u gaat het hek dicht en kan je er alleen nog in met je pas waardoor mensen die er niet horen buiten blijven. Van hotel tot de Disneyparken ben je in een half uurtje.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    4,2
    Slechte nachtrust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was vies (schimmel in het rooster van de badkamer). De kamers waren zeer gehorig. Eerst konden we niet in slaap komen door feestende buren. Snachts wakker geworden van een huilende baby. De bedden waren hard en erg klein. Onvriendelijk personeel. Ze wilde 20 euro extra voor de kamer in rekening brengen. Toen ik aangaf om naar het hotel een deur verder te gaan, kon ik alsnog de afgesproken prijs betalen.

    De ligging van het hotel was praktisch. Het was erg dichtbij de snelweg. Het parkeerterrein word snachts afgesloten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    Voor ons doel een prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    's Avonds geen mogelijkheid om iets te eten of gezellig een drankje te nemen. Alleen uit de automaat beschikbaar.

    Prima overnachtingshotel, ook geschikt voor paar daagjes Parijs. Het water van de douche liep niet door, we kregen gelijk een andere kamer. Goede bedden, schoon, tv met helaas alleen Frans, wel prima wifi, ontbijt erg basic, maar ok

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,5
    Prijs kwaliteit goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kaas/worst bij ontbijt

    Personeel heel vriendelijk Parkeerplaatsen voor het hotel Dineren met korting voucher bij Campanille hotel Ontbijt:alleen zoetigheid op brood Dichtbij Disney

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Ontbijt was boven verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airco werkte niet, en in de ventilatie van de badkamer zat zoveel stof dat er géén afzuiging mogelijk was.

    Ontbijt was boven verwachting. bedden waren goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Zoals steeds heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals steeds heel vriendelijk personeel. Wij hadden drie kamers, waarvan twee hoekkamers. Deze laatste twee waren héél ruim. Geweldige kamers! Prijs/kwaliteit is zoals het hoort.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    4,6
    Ideaal voor naar Disney. Hotel erg matig. Met zeer kleine kamer voor drie mensen!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drie persoons kamer erg klein!! Je kon net een tas kwijt op de vloer. Verder niks. Ontbijt erg op zn Frans. Stokbrood, crossaint met zoet en melk. Dat was het. Erg karig!

    Locatie hotel naar Disney.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    6,7
    wij waren 2 nachten in het hotel,personeel vriendelijk en behulpzaam bij een vraag.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt matig aan keuze broodbeleg. het was aardbeien jam en ander soort jam, chocopasta en dat was het. geen plakje kaas of vleeswaren. eitje. er sober. de prijs te duur voor het ontbijt wat je er voor krijgt zeer matige keuze

    redelijk dicht bij EuroDisney. Parijs goed voor een overnachting. badkamer erg klein

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Voor een bezoek aan Disneyland is dit ideaal!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 2 nachten

    Te harde matras voor ons. Kleine kamer, hoewel groot genoeg voor de tijd die je er doorbrengt. Ontbijt beperkt zich tot zoetigheden.

    Net hotel, afgesloten parking 's nachts. Vriendelijk onthaal. Ligging tov Disneyland Parijs: 2 haltes met de trein en je bent er. Treinstation in de buurt, max. 10 minuten stappen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    Ontbijt was goed en de service uitstekend met zeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was goed en de service uitstekend met zeer vriendelijke werknemers. Hotel is op 5 minuten wandelen van het RER station en 2 halte's verder ben je in Disneyland Paris. In de buurt heb je ook een McDO en in het centrum van het kleine stadje heb je ook eetplaatsen genoeg en supermarktjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Ideale verblijfplaats voor je bezoek aan Disneyland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed is nogal kort, mijn vriend van 1m94 lag met z'n voeten buiten bed. Verder hadden we geen enkele klacht! Propere kamer en vriendelijk personeel.

    Dichtbij station Bussy-Saint-George. Twee haltes van Disneyland! Ideale verbindings

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,7
    Op loopafstand van het metrostation waardoor het makkelijk...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt bestaat uit Croissant en stokbrood. Weinig keuze in beleg (chocolade pasta en jam) Geen eitje wat je vaak wel verwacht in een hotel.

    Op loopafstand van het metrostation waardoor het makkelijk is de auto te laten staan en met het openbaar vervoer naar Parijs te gaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,8
    Meevaller!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ongezellige buurt

    De ochtend tijdens onze rit telefoon van het hotel, "meneer , wij moeten uw verblijf upgraden, u kan niet bij ons verblijven maar wij laten u overnachten zonder meerprijs in Campanile Marne La Vallee". Dit is net ernaast maar een 3 ***-hotel ipv 2**. Nu had ik al het geluk dat ik tijdig had geboekt en een korting had (normaalprijs rond 75,-), dus heb ik voor ongeveer 53,- euro een prima overnachting gehad in een vrij luxueus hotel, prima kamers én ontbijt (normaalprijs rond de 100,- ). We zijn er ook blijven eten in het restaurant, prima buffet maar de organisatie is wat 'chaotisch' te noemen. We hebben ons met 2 lekker volgevreten voor amper 60,-. Personeel afstandelijk maar vriendelijk, op zn Frans

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    De kamer was netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was netjes en schoon. Erg vriendelijk personeel. De locatie is perfect voor een bezoek aan Disneyland! Ook is het goed te doen om met de trein naar het centrum van Parijs te gaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met 4 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren weinig parkeerplaatsen. Als het hotel vol zou zitten dan wordt het lastig parkeren.

    Prima basic hotel, kleine maar schone kamer. 2 1persoons bedden en een stapelbed. Aardig personeel. Goed te doen voor 1 of 2 nachten. Terrein afgesloten door een hek. Alleen toegang met hotelkaart of via de intercom.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,4
    Koffie en ontbijt moet beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 3 Eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit. Dit is een verdedelde Formule1. Eén ster, geen twee. Prijs kwaliteit slecht. Geen continental ontbijt. 5,90 voor croissantjes, geen hartig beleg, oploskoffie is bar slecht

    Personeel was aardig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,6
    Kamers waren wel oke niet extreem groot maar groot genoeg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer was gevaarlijk zat een klein randje bij de douche waar je makkelijk door viel, wanneer je ging douchen met zeep werd de vloer zo glad dat je uitgleed. Ontbijt was wel redelijk miste alleen iets van kaas of worst

    Kamers waren wel oke niet extreem groot maar groot genoeg.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Eenvoudige kamers, maar goede prijs. Uitstekend voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had twee kamers geboekt. Helaas bleek het niet mogelijk de kamers naast elkaar te krijgen (was nu schuin tegenover elkaar). Maar dit was eigenlijk meer mijn eigen fout.

    Eenvoudige kamers, maar goede prijs. Uitstekend voor kort verblijf. Dichtbij Disneyland Parijs (10 minuten met de auto), zodat we direct volledig van de eerste dag konden genieten. Ontbijt is beperkt, maar kan uitgebreider aan de overkant bij Campanille gebruikt worden (buffer). Goed bereikbaar. Ruime parkeermogelijkheden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    Goed voor 1a 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet niet wat we verwacht hadden. Helaas hadden we een kamer direct tegenover de lift. Hierdoor een hoop overlast van de andere gasten.

    De bereikbaarheid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    prima stay
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamer nr 5 redelijk dicht bij de toegangsdeur, die best wel knalde als andere mensen de ruimte binnen kwamen of verlieten moet m.i. geluidsarmer kunnen

    goede prijs kwaliteits verhouding en met circa 10 min naar Disney met de metro

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,7
    Een goede keuze voor enkele overnachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt had misschien uit een iets groter aanbod mogen bestaan. De douche op de badkamer was ook vrij klein. Er was geen haardroger voor de dames aanwezig op de badkamer.

    De privé-parkeergelegenheid aan het hotel was wel handig. Voor de rest voldeed het hotel aan de basisbehoeften.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    9,6
    Prima hotel voor bezoek disney
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We hebben dit hotel als tussen stop gebruikt voor dat we naar Disney gingen. Compacte kamer die schoon was en prima voor de nacht. Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,1
    Laat inchecken (24/7) was heel erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met 4 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De douche/wc cabines hebben hun beste tijd gehad. Vooral de douchekraan was lastig op een goede temperatuur te krijgen.

    Laat inchecken (24/7) was heel erg fijn.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    5,8
    Heel dunne muren waardoor je iedereen duidelijk kon horen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel dunne muren waardoor je iedereen duidelijk kon horen praten. Deuren van kamers vallen dicht waardoor je de hele nacht wakker wordt gemaakt door toevallende deuren. Superslecht geslapen..

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,8
    Bezoek Disneyland parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 3 Eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    Perfecte locatie voor bezoek aan Disneyland,letterlijk op enkele minuten rijden afstand van het park. Afgesloten parkeergelegenheid bij het hotel,moderne frisse kamer recentelijk geupdate zo te zien.Wij hadden de familie kamer voor 2 volwassen en 3 kids gewoon top om te slapen en de kamer was erg fris en schoon.Ontbijt is simpel maar meer dan voldoende voor de paar euro die je betaald.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,5
    Net hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met 4 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hartig beleg bij het ontbijt was wel een pluspunt geweest.

    Ontbijt was simpel, maar netjes. Locatie is super voor een bezoek aan Disney. Parkeerplaats is gratis en netjes afgesloten met een hek.

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: