Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Première Classe Montluçon Saint Victor

9 Rue du Commerce - ZA Au Pont des Nautes - RN 144, 03410 Saint-Victor, Frankrijk

#6 van de 6 hotels in Saint-Victor

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 813 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    5,5

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    5,4

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    3,8
    Het was goedkoop, maar hygiene is minste wat je kunt hebben. Afbraakwaardig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was vies en stonk naar poep. De douchekop kon je niet weghangen,de afstandbediening van de tv lag open en zat laag vet op.Viezigheid in douch en wasbak.In afzuiging zat bruine wc-rol gestopt.Vlokken vuil op plinten.Lichtknop kapot.etc etc etc

    Eigenlijk niets

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,7
    Te warm verblijf voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen airco en het was 37 graden, de ophanghaak van de douche was kapot, douchegordijn hing los.

    Goede ligging voor onze reis voor een redelijke prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,8
    Om zich te verontchuldigen dat we in een naburig hotel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zijn niet binnen geraakt . Receptie sluit om 21u en automaat die buiten staat heeft onze gegevens niet herkend.

    Om zich te verontchuldigen dat we in een naburig hotel hebben moeten inchecken omdat we niet binnen geraakten hebben we gratis ontbijt gekregen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,7
    Goed hotel om op doorreis in het logeren voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    De douche cabine in de kamer rook heel erg muf en bevatte hier en daar wat rotte plekken.

    De man bij de receptie was, ondanks het late tijdstip, vriendelijk en spontaan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,4
    verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is echt klein.Geen restaurants dichtbij.Internet veel te traag.

    Had eerst een rokerskamer gekregen maar werd direct omgeboekt naar niet roker.Voldoende parkeerplaats.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,5
    Comfort
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks Alles was Goed

    Comfort Van de Kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,8
    viel wat tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    te warme kamer

    Kleine kamer, lijkt meer op de caravan ! Zeer warme kamer, temperatuur +30° en geen airco !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    5,8
    Goedkoop is soms te goedkoop
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn hard en erg warm in de kamer

    Prijs kwaliteit verhouding is in orde

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    6,3
    Geen airco
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    3,3
    Vertrokken zonder overnachting, zo smerig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    Alles viel tegen !

    Helemaal niets beviel er hier

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,5
    prijs van de kamer en de lekkere koffie uit de automaat
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als je nog wat wil eten, stuurt men je naar de Campanille ertegenover. Je krijgt er 15% korting als gast van de premiere class. Plat du jour 10 euro,goed eten voor een goede prijs maar laat je niet verleiden tot een toetje. deze prijs staat nergens geschreven en blijkt opeens 8 euro per ienieminietoetje te zijn. Wij zijn er helaas ingetrapt.........

    prijs van de kamer en de lekkere koffie uit de automaat

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    6,7
    de oppervlakte van de kamer vonden we aan de krappe kant
    • Vakantiereis
    • Stel

    de oppervlakte van de kamer vonden we aan de krappe kant

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    3,8
    Je hoort alles van de buren .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je hoort alles van de buren . Kamer tekrap en badkamer heel slecht , deur piept verschrikkelijk

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,1
    Personeel, wifi verbinding uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel

    donkere kamer , kleine ruimte, ontbijt

    Personeel, wifi verbinding uitstekend

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: