Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Tours Nord 1-sterren

Za N° 2 - 1 Rue Des Ailes, 37210 Parçay-Meslay, Frankrijk

#2 van de 2 hotels in Parçay-Meslay

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 430 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    5,4
    nooit meer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    geen airco, de kamer rook naar sigeretterook, zelfs met het raam open, ging de geur niet weg. Na 10 u heel veel lawaai, zelfs rond middernacht vele luide mensen met sigaretten en bier, en er was niemand aanwezeig om te vragen er iets aan te doen. Eigenlijk onverantwoord er zou iets moeten erg gebeuren.

    vriendelijk jong personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    6,3
    Prima overnachting voor als je op doorreis bent!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een lekkage in de kamer (plas water op de grond na het doortrekken van de wc) en er lagen 2 dode kakkerlakken...... Gelukkig dan wel dood!

    De prijs voor de overnachting was natuurlijk een lachertje! Voor die prijs mag je ook niet veel verwachten. 1 nachtje is prima te doen wanneer je op doorreis bent.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    3,3
    Kamer 212 was EEN GROTE TELEURSTELLING
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer stonk, Kamer was benauwd, TV staat op 'Welkom, toets willekeurige knop om door te gaan', dan verschijnt balk met opgave kanaal en er is geluid, GEEN BEELD. Dus geen aankomst Tour de France. Waardeloos. Omgeving niet ingericht op wandelen.

    Weggaan naar huis

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    5,0
    De locatie, de accommodatie zat een paar minuten rijden van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we bij de accommodatie aankwamen zag alles er prima uit voor 1 overnachting. Maar aan het begin van de nacht kwam er een kakkerlak in de kamer, deze liep later ook in bed en over ons heen. Dit is al heel smerig. Maar later in de nacht kwamen er steeds meer kakkerlakken in de kamer. We hoorden ze gewoon vallen en toen door de kamer heen lopen. Uiteindelijk heb ik er zo’n 10 doodgeslagen met m’n slipper. Dit is gewoon echt heel smerig. We durfden niet meer te slapen, omdat we ze overal hoorden lopen en bang waren dat ze weer in bed kwamen. Om 04:30 zijn we gewoon in de auto gaan zitten en hebben we gewacht tot we konden uitchecken.

    De locatie, de accommodatie zat een paar minuten rijden van de snelweg. Dit is heel prettig als je op doorreis bent.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    6,3
    Kamer was niet schoon, jammer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet schoon. De kamer stonk. Vaak al op doorreis in Premiere Classe overnacht maar dit was absoluut de slechtste. Tours nooit niet meer.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    2,9
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst geen mensen op de locatie Kamers stonken . Nooit meer hier boeken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    4,2
    Rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kei harde bedden. En word slecht schoon gemaakt.

    Rustige omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    4,5
    Slecht,nooit meer klaar voor afbraak
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles,zeer verouderd klein muf lawaaierig,slecht ontbijt.Zeer gedateerd hotel.slecht

    Niks

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De mensen die daar werken zijn zeer behulpzaam

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,9
    De kamers waren goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.Goed!!

    De kamers waren goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,9
    Service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,5
    hygiëne kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    hygiëne kamer

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    4,2
    24 uur receptie en sanitair op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Alsof je in een asbak moest slapen

    24 uur receptie en sanitair op de kamer.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    6,3
    gdmak
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    gdmak

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: