Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Valenciennes Sud - Rouvignies

ZI n°2 – B900 Rue Louis-Dacquin, 59220 Valenciennes, Frankrijk

#22 van de 27 hotels in Valenciennes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 537 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Super vakantie gehad op La plage! !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat personeel heel weinig Engels spreekt

    Mooi weer, leuke annematie, verzorgt toilet gebouw, aan het strand schoon zwembad! Leuke tent (Coco sweet).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    6,7
    goed genoeg voor een tussenovernachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel sprak niet of nauwelijks Engels. 'S nachts had er een aanrijding plaatsgevonden op de parkeerplaats waarbij onze auto beschadigd is geraakt. Hier kwamen we pas bij daglicht achter toen wij onze reis inmiddels al hadden vervolgd. Vervolgens via mail contact gezocht met het hotel, maar geen reactie.

    Prijs kwaliteit verhouding en het goedkope ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    2,9
    Onvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk. Staat bij ze engels kunnen praten - eentje amper ja en de andere een beetje meer maar niet voldoende om zoiets te runnen. Was niet voldoende proper. Openbaar vervoer was een ramp, feestdag en aangeeft er een bus is terwijl er geen komt en alleen een taxi nemen omdat ge er anders niet komt:(.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    5,0
    Snelle en goedkope overnachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enigszins lastig te vinden. Hek openen voor parkeerplaats veroorzaakte problemen door een onvolledige instructie (ook op een hekje drukken na code!).

    Snelle en goedkope overnachting. Voldeed in dat opzicht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,7
    Voldoende hotelervaring voor de doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    In de badkamer was duidelijk gerookt waarbij sigaret op de wasbak was uitgedrukt, met beschadigingen als gevolg.

    Ontbijtje is sober, maar voldoende.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    je kunt er ovrnachten meer niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets zeker als je naar de verhouding prijs kwaliteit kijkt!

    Fijn ontvangen, je kunt je meegebrachte eten op het terras nuttigen!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    2,5
    Kort aan de snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tis niks

    Kort aan de snelweg

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,1
    de route er naar toe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    de route er naar toe. was ondanks navigatie moeilijk te vinden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    6,3
    Goedkope overnachting voor als je op doorreis bent!
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    s' Morgensvroeg rumoerig door andere hotelgasten.

    Goedkope overnachting voor als je op doorreis bent!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,0
    Voldoende voor alleen een overnachting maar verder maar niet te lang blijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was echt gammel..wc viel uit elkaar.

    De locatie dicht bij de snelweg en de prijs. Bed was netjes.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,8
    Chouette ;)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het geluid van andere feestende gasten s'nachts...

    Alle nodige comfort en verwarming op de kamer....

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    5,4
    Doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoeken naar hotel

    Snel inchecken

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    3,8
    Bedden goed de rest zeer slecht wij komen daar niet meer
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De algehele wc en douch ruimte was zeer slecht

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    5,4
    als je Wifi aanbiedt, dan moet het ook werken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    als je Wifi aanbiedt, dan moet het ook werken. De Wifi doet het wel, maar er moet ook nog een verbinding met het internet zijn!!! Het advies om bij naburig Campanile te eten helaas opgevolgd: geven je bordkarton te vreten en als je er iets van zegt, dan krijg je een glimlach dat het zo hoort en men geeft je een ander mes. Nooit meer Campanile!!

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    3,8
    In tegenstelling van de hotelkamer was de ontbijtruimte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De hotelkamer was uiterst vies, het toilet niet onderhouden, de douche in prinziepe niet te gebruiken aangezien de staat van hygiene.

    In tegenstelling van de hotelkamer was de ontbijtruimte verzorgd en fris.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    5,4
    Wat luidruchtige buren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wat luidruchtige buren. Het leek er op dat alle franse inwoners aan de rustige zijde waren ingecheckt in tegenstelling tot de buitenlander aan de luidruchtige achterzijde

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,1
    Prima kamer en bed en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Helaas lawaai van gasten die naar bed gingen en vroeg (6.00 uur) eruit gingen en geen rekening hielden met andere gasten..En de deur kierde nogal waardoor harde wind binnen tocht veroorzaakte: geen kou van gehad, wel onrustig idee..

    Prima kamer en bed en ontbijt. Vond het ondanks de punten bij "-" prima voldoen! Helemaal gezien de prijs! Dik tevreden dus!

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    5,0
    Door een sterfgeval in mijn directe familie kon ik niet...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Door een sterfgeval in mijn directe familie kon ik niet vertrekken. Ik heb daarom geen mening over uw hotel.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    6,3
    De prijs is laag en de bedden opzich prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vies bed en Polen die voor je deur staan te drinken

    De prijs is laag en de bedden opzich prima voor 1 nacht

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    5,4
    de minieme badkamer, ik heb nog nooit zo een kleine badkamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de minieme badkamer, ik heb nog nooit zo een kleine badkamer gezien, zelfs niet in een caravan. je kon je douchen vanop de wc!

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    5,4
    De prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt

    De prijs

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,1
    personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    afstand Valenciennes

    personeel

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    8,3
    Geen vleeswaren bij het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen vleeswaren bij het ontbijt

  • Beoordeeld op: 2 februari 2015

    7,9
    prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    prijs

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: