Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Versailles - Saint Cyr L'ecole

rue du Pont de Dreux, 78210 Saint-Cyr-lʼÉcole, Frankrijk

#6 van de 7 hotels in Saint-Cyr-lʼÉcole

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 494 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    3,3
    In een woord ( slecht)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we de deur van onze kamer openen zat de kamer vol met mieren , dan deden ze moeilijk om een andere kamer te geven enkel toen we zegden van de politie te bellen ging het wel om een andere kamer te krijgen , airco werkte niet , ontbijt was niks en niet proper , voor eerste keer en laatste keer , veronder het slechtste wat ik al gedaan heb , zeker geen aanrader mvg erik

    Niks was niet wat we verwacht hadden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    4,6
    Een hotel om te slapen, verder verwacht er niet veel van.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was te weinig parkeer gelegenheid. De douche was verschrikkelijk klein. De kamer was erg klein. De ruimte tussen het voeteneinde van het bed, en de muur waar je langs moest lopen was verschrikkelijk smal. Er was geen krukje of stoel aanwezig in de kamer.

    De bedden. Dat was ook het enige dat goed was aan dit hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,3
    Kamer was wat je kunt verwachten voor de prijs die je er...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer was wat je kunt verwachten voor de prijs die je er voor betaald. Had toch nog wel een koelkastje en een waterkoker verwacht.

    Kamer was wat je kunt verwachten voor de prijs die je er voor betaald.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    3,8
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is te klein.zit vlak aan de weg heeeel veel auto verkeer de gehele nacht door

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,6
    plezant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 Tweepersoonsbed + 1 Eenpersoonsbed)
    • Verbleef 1 nacht

    ietsje kleine kamertjes maaar voor de rest was alles dik in orde

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    5,4
    Afstand tot Versailles was met de fiets goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine benauwde kamer kleine badkamer. Stank van een BBQ restaurant (waar het eten ook nog eens slecht was). Spoeling toilet zelf moeten repareren en de douche spoot alle kanten op.

    Afstand tot Versailles was met de fiets goed te doen.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    5,8
    Het comfort van de bedden is slecht je komt er met rugpijn...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het comfort van de bedden is slecht je komt er met rugpijn uit en ligt de halve nacht wakker door het slechte comfort, de receptie is maar tussen bepaalde tijden open als er iets is kan je alleen op die tijden terecht terwijl in de andere hotels er altijd iemand is

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    5,4
    nabij het kasteel van Versailles
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    automatische check in, comfort in de kamer ...

    nabij het kasteel van Versailles

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,9
    De ligging is prima!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De dekens waren vuil.

    De ligging is prima! Niet ver van Versailles. Het is ook goedkoop.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: