Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Radisson Blu Hotel Nice 4-sterren

223, Promenade Des Anglais, 06200 Nice, Frankrijk

#113 van de 169 hotels in Nice

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1317 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    4,6
    ontbijt = ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    onthaal was ronduit slecht hotel is bijzonder slecht gelegen, héél ver van het centrum, er is overigens niets te doen. in restaurant zitten de klanten met een dikke jas wegens airco fietsverhuur is zuivere oplichting door hotel geen taxi's beschikbaar

    ontbijt = ok kamers = ok onthaal = zwak

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    5,0
    We hebben elders er zelf wat van gemaakt,het hotel moet je niet anders zien dan een slaapplaats.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Bediening zwembad was waardeloos evenals het opruimen. Zee was warmer dan zwembad. Prijzen voor drankjes 2 x zo duur als elders bij een vergelijkbaar hotel.

    Dagelijks hetzelfde( te duur) ontbijt met enorm veel duiven om je heen en zelfs op de tafels. Je wordt wordt dan op je vakantie verzocht of je zelf de ontbijttafels leeg wilt halen zodat duiven minder kans hebben om eten van de tafels te pikken. Zelf blijft personeel binnen lekker te kletsen en moet je ze erop wijzen dat op sommige tafels zo'n 10 duiven zitten. Birds van Hitchcock is er niets bij (:) De volgende dagen lekker elders ontbeten zonder klachten en tegen betaalbare prijs.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    5,8
    Eerste en meteen allerlaatste keer Radisson Blu
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dag na ons huwelijk namen we het vliegtuig naar Nice om een weekje na te genieten van deze gebeurtenis en van te bekomen van de lange voorbereidingen op deze dag. Bij onze aankomst in het hotel (en na een halfuur wachten om te kunnen inchecken, aangezien er maar 1 receptioniste was) verwees de vriendelijke vrouw ons meteen naar onze huwelijksreis en vroeg ze of we graag een upgrade wilden naar een kamer met zicht op zee. Uiteraard zeiden we daar geen neen tegen, maar nadat we hadden toegezegd en ze ondertussen de kamer aan het wijzigen was in haar computer, zei ze dat dat wel op 50 euro per nacht (x6) extra kwam. Aangezien het onze huwelijksreis was, lieten we dit niet aan ons hart komen en namen we dat er met de glimlach bij. Uiteindelijk bleek dat we een kamer hadden gekregen op de eerste verdieping op de Promenade des Anglais. Door het lawaai hadden we het gevoel dat we OP de straat sliepen en hierdoor hebben we dus eigenlijk geen gebruik gemaakt van het terras. Dit was dus de eerste 300 euro dat Radisson Blu uit onze zakken haalde waar we eigenlijk weinig of niets voor terug kregen. Onze week hebben we ingevuld door vooral te relaxen aan het zwembad met af en toe een uitstapje naar Nice. ‘S Middags aten we steeds in het restaurant aan het zwembad en ondanks de beperkte keuze, was dit wel steeds lekker. Uiteraard horen er bij zo’n weekje vakantie ook de nodige cocktails bij, maar ook al bestelde je dezelfde cocktail als diegene ervoor, je wist nooit wat je kon verwachten. Als je bijvoorbeeld een ‘Russian Summer’ besteld, heeft die de ene keer een roze kleur, dan weer rood en dan weer gewoon helemaal wit. Nu moet ik toegeven dat ze wel steeds lekker waren, maar voor een cocktail van 17 euro verwacht je wel wat meer oog voor detail. Wat vooral pure oplichterij was, is dat we de ene keer onze cocktail kregen in een groot glas van bijna een halve liter en de andere keer (meestal) een champagneglas. Het enige dat uiteraard wel hetzelfde bleef, was de prijs.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    5,0
    Een nachtmerrie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk, arrogant en geen service. Pas na 3 nachten van doffe ellende door een op drift geslagen servicelift die elkenachtrust onmogelijk maakte en ontelbare meldingen, is er met veel tegenzin iemand komen kijken. Een alternatieve kamer werd nooit voorgesteld.

    Modern interieur en goede airco

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,5
    De ligging is iets buiten het centrum, maar de alle bussen...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Premium Kamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat dat het hotel een privestrand heeft. Wat er niet bij staat is dat een strandbed voor 1 dag €18 kost en dat hotelgasten zelfs geen korting krijgen op die prijs. De kamer werd pas na aandringen, zonder enig excuus, om 17.30 uur schoongemaakt. Als ik de reviews lees is dat geen uitzondering, dat kan echt niet als je 350€ per nacht voor een kamer betaalt. In luxe hotels staan er altijd flesjes water, in dit hotel dien je 5€ af te rekenen voor een klein flesje Evian.

    De ligging is iets buiten het centrum, maar de alle bussen stoppen voor de deur van het hotel. Het zwembad op het dak is groot en geweldig!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    Prachtig en duur. Voor de nieuwe rijken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schreeuwende kinderen in zwembad met mooi liggende ouders, een citruspers die niet ( nooit?) werkt en een gast die stiekem 5 croissants in haar tas stopt gaven niet het idee om 400 euro voor een nacht te rechtvaardigen. Rijkdom ervaar je hier als de nieuwe armoede. Doel les in relativering was echter wel zeer geslaagd.

    Mooie locatie. Prachtige kamer met uitzicht op zee. Prima service personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,3
    Mooi hotel, aangenaam logeren wegens zwembad en dakterras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers worden pas na 4 u. gedaan, soms de moment dat men zich wil klaarmaken na een dagje zwembad. In de directe omgeving niet veel te beleven, wel bussen vlakbij hotel om naar centrum te gaan.

    Onmiddellijk kamer bij aankomst om 8u30 (ipv om 15u) Heerlijk ontbijt, alles lekker en van goeie kwaliteit, ook vers fruitsap en verse fruitsalade, voldoende plaats op terras buiten. Ruime, mooie kamer, goede bedden en geen lawaai. Leuk zwembad op het dak met aangenaam terras, mooi uitzicht en lekkere cocktails...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    6,7
    Uitstekend ontbijt, nette kamer, zwembad en fitness/Spa...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding. 180 eur excl ontbijt (a24 eur pp) en dan ook nog een 35 eur pd parkeerkosten. Dit zou incl horen te zijn! 180 eur voor alleen de kamer is way overprised voor dit hotel.

    Uitstekend ontbijt, nette kamer, zwembad en fitness/Spa aanwezig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,3
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    restaurant op het dak beperkt in menu keuze, niet zo geschikt voor kinderen

    ontbijt heel goed. Wel eindje naar het centrum, maar met de fiets ideaal. heerlijk zwembad op het dak

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Mooi hotel, niet in centrum (bus stopt voor de deur).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Airco functioneerde niet en om 18.00 uur kwamen ze de kamer doen terwijl er de hele dag niemand aanwezig was. Prijs/kwaliteit buiten verhouding. Had meer verwacht.

    Mooie en lichte kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    8,8
    De kamer, het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Kamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De duiven aan de ontbijttafel

    De kamer, het uitzicht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    10
    Fantastisch !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Een zeer aangenaam verblijf gehad, totaal geen opmerkingen. Service perfect !!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    7,5
    Gezellig, genoten van Nice.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Boulevard voor hotel was wel druk.

    De kamer was in orde, mooi zicht en rooftop zwembad en restaurant waren top.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    9,2
    Nothing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nothing

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,4
    redelijk, te duur voor wart het is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    prijs/kwaliteit verhouding. te duur voor wat het is.

    zeezicht kamers hebben een mooi uitzicht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    5,0
    Dingen vergeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dingen vergeten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Net hotel, uitgebreid ontbijt, mooi uitzicht, vriendelijk personeel! Men heeft niet meer nodig?!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    5,8
    viel tegen, prijs kwaliteit totaal niet in verhouiding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    prijs kwaliteit, huishoudelijke dienst slecht, ontbijt matig, zeker niet de prijs waard.

    lokatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    6,3
    Prive strand (zgn) niet inbegrepen moet extra voor betaald...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prive strand (zgn) niet inbegrepen moet extra voor betaald worden!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    5,8
    Dakterras.
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer veel te warm. Airco deed het niet voldoende. Raam kon amper open.

    Dakterras. Goede bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,1
    Menu keuze restaurant
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Menu keuze restaurant

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar met kamer vooraan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    geen terras

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    10
    We komen terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ver van centrum

    Verbleven in januari 2018

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: