Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel de charme Regency 2-sterren

98, avenue Jean Jaurès, 06190 Roquebrune-Cap-Martin, Frankrijk

#18 van de 31 hotels in Roquebrune-Cap-Martin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 312 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Good location
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen aanmerking

    We hadden een kamer zonder zee zocht maar tot onze verrassing werden we s morgrns wakker en bleek dat we een kamer met zeezicht hadden gekregen. Zonder extra bij te betalen. Gezellig buiten kunnen ontbijten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,1
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het poetsen van de kamer was iets onder de maat. Hier zijn nog pluspunten te verdienen. Het parkeren is op straat langs een drukke weg op een 'first come' basis. Dit was niet duidelijk op de boeking site. Ben je te laat, dan mag je een aardig stukje lopen ! Ook het feit dat er van de credit card één nacht was ingehouden door de boeking site en we ter plaatse opeens nog één nacht moesten bijbetalen was vreemd. Laat de een of de ander het totale bedrag in een keer afboeken. Oh ja, in de buurt zijn heel weinig restaurantjes. Wel een bij de buren ( ook een hotel ) dat prijzig is maar voor dat geld wel kwaliteit levert ( en je eet op een overdekt terras met zeezicht)

    Personeel was super vriendelijk Service heel erg goed. Niets was teveel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Het was een aangenaam verblijf.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Er was geen echte nooduitgang bij brand. Wel waren er goed instructies wat te doen in geval van nood. Roken was er strikt verboden. Ik bedacht zelf dat ontsnappen via het balkon met aan elkaar geknoopte lakens ook een optie was. Het was vanuit mijn kamer ongeveer een meter of 4 a 5 tot in de lager gelagen tuin. Daardoor was het claustrofobische gevoel een stuk minder.

    Het ontbijt was goed. Het bed was prettig (je raakte niet oververhit wat ik bij een ander hotel wel meemaakte). Het sanitair was mooi en de verzorging goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,8
    Vriendelijk en meedenkend personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk en meedenkend personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,8
    Handig om een bezoek aan monaco te brengen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer, geen balkon, geen uitzicht.

    De afstand tot monaco op de fiets en de gratis parkeerplaats.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    5,8
    Heel veel straatlawaai en kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel straatlawaai en kleine kamers

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    Een mooie plek vlak bij de zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    je kan erg slecht je auto kwijt. als we pech hadden konden we een half uur lopen, erg lastig. ontbijt was minimaal. Helemaal als je zie dat je er 10 euro voor betaal. Hotel is erg gehorig.

    Een mooie plek vlak bij de zee

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    7,5
    kamer + badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was beetje eentonig

    kamer + badkamer

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    4,6
    Locatie op razend drukke straat,parkeren een ramp,ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie op razend drukke straat,parkeren een ramp,ontbijt heel matig

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: