Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Appart’City Marseille Aéroport – Vitrolles 2-sterren

1 Impasse Descartes-Parc Aéro Industries-Zac De La Couperigne, 13127 Vitrolles, Frankrijk

#13 van de 14 hotels in Vitrolles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 431 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,5
    Ligging dichtbij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonsstudio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Allegaartje aan hotelgasten. Ondanks codes leek iedereen het terrein op te kunnen. LET OP: in weekend is receptie niet tot 20.00 uur maar tot 17.00 uur open. Kom je na sluitingstijd van de receptie moet je bellen en krijg je codes waarmee je toch in je kamer kunt (codes worden ook gemaild en naar mobiel verstuurd).

    Ligging dichtbij vliegveld.

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    3,3
    Niks.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Toegangscode defect bij aankomst. Verantwoordelijke niet bereikbaar. Kreeg via helpdesk de raad om 1u30 's nachts om een ander hotel te zoeken. Schandalig! Gebrekkige en onvriendelijke communicatie. Slechte bedden.

    Niks.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    7,5
    Lekker rustig, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Internet. We moesten zelf een access point aansluiten, waarbij er ook maar 1 apparaat kon connecten. Dit kan anders.

    Lekker rustig, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    6,3
    De prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    -De locatie is slecht. Op 800 meter afstand van vliegveld en 1200 meter van het dorp. Maar door de snelwegen kun je die niet te voet bereiken. Het treinstation is lopend wel goed te bereiken en de gratis shuttle verbinding van station naar vliegveld is uitstekend. -Afvoer putje van douche lag niet op laagste punt. Na 1 minuut douchen liep het water dus al de hal in.

    De prijs

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    2,5
    Na een aantal keer telefoneren, werd er nog steeds niet...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Na een aantal keer telefoneren, werd er nog steeds niet opgenomen. De bus kwam me dus niet oppikken aan de luchthaven en ik heb de nacht doorgebracht op de luchthaven. Betaald voor niks dus!

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    5,0
    ligging in de nabijheid van vliegveld en treinstation.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kwaliteit bedden en matrassen was meer dan slecht. Hebben op de vloer geslapen Personeel komt niet uit de receptie. koelkast was totaal verijst en vervuild, motor draaide continue en raakte oververhit. We moesten zelf de koelkast van de stroom halen.

    ligging in de nabijheid van vliegveld en treinstation.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    4,2
    mogelijkheid om zelf te koken
    • Vakantiereis
    • Groep

    bedden waren van slecht kwaliteit

    mogelijkheid om zelf te koken

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,5
    shuttlebus
    • Vakantiereis
    • Stel

    krakend bed en doorlopende wc

    shuttlebus

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    6,3
    Mogelijkheid om thee/koffie te maken
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rioollucht Beetje smerig

    Mogelijkheid om thee/koffie te maken Bed goed

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,1
    shuttlebus airport
    • Vakantiereis
    • Stel

    krakend bed nauwelijks martas

    shuttlebus airport

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: