Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence Des Thermes

6. Rue De Pavigny, 39000 Lons-le-Saunier, Frankrijk

#8 van de 8 hotels in Lons-le-Saunier

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 160 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Het ligt heel dichtbij het gezellige centrum van de stad en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer was veel kleiner dan we hadden verwacht. Lag ook aan onszelf, omdat de oppervlakte wel vermeld stond op onze bevestiging. De badkamer was niet schoon, d.w.z. veel aanslag op de tegels en in de hokken bij de voegen. De gordijnen waren kapot en smerig.

    Het ligt heel dichtbij het gezellige centrum van de stad en toch in een rustige straat. Het mooie park er achter is overdag een waardevolle plek om een wandeling te maken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,5
    Voor een doorreis of kort verblijf een prima prijs/kwaliteitsverhouding
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    De gratis Wifi werkte alleen de eerste paar uren, daarna niet meer en bovendien alleen voor 1 toestel. Wifi tarieven en activatie onduidelijk.

    Lokatie dichtbij centrum en dichtbij uitstapjes zoals Baume les Messieurs en Chateaux Chalon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    4,6
    doordringende schimmelgeur in het hele gebouw
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    doordringende schimmelgeur in het hele gebouw

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    5,8
    geen receptie in echte betekenis.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen receptie in echte betekenis. wel de zogenaamd receptie die tussen 9.00 en 12.00 uur open is. Ik kwam 19.00 aan, ik zie geen ingang, geen licht bij het gebouwd. ik moest 10 minuten zoeken naar de ingang. Het bleek in het donker dat de ingang wel dergelijk open was zodat ik een grote donkere gang kon binnen lopen. Ik zag heel toevallig op de aanrecht van de receptie waarvan de luiken dicht waren, een briefje met mijn naam erop en het nummer van de kamer waar ik kon logeren. Na binnenkomst van de kamer merkt ik op dat de internet niet aanwezig was en het was ook niet gratis en moet men aanvragen bij de receptie. Voor mij betekende dus tot de dag daarna afwachten alvorens ik een internet toegang kon krijgen. Aangezien ik voor zaken in Lons was kon ik ook niet op tijd naar mijn zaak gaan omdat ik moest wachten tot 9.00 uur voordat iemand de receptie kwam openen. Al met al een bijzondere ervaring die ik eerder nooit had mee gemaakt met een hotel. Overigens het hotel heeft helemaal niets te maken met de termen waarvan de naam suggereert.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    8,3
    vriendelijkheid van beheerster.
    • Vakantiereis
    • Stel

    grauwheid van muren gebouw en balkons en flats in omgeving.

    vriendelijkheid van beheerster. dichtbij centrum

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    studio op zich wel ok als je deze als overnachtingsplaats gebruikt, residentie zelf wel aan opknapbeurt toe.

    locatie

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: