Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Residence Nantes Beaujoire

23 Rue Du Chemin Rouge, 44300 Nantes, Frankrijk

#100 van de 109 hotels in Nantes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1175 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    3,3
    Heel vies, niet klantvriendelijk, geluidsoverlast elektriciteitsmasten, geen schoonmaak tussendoor
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer met een Tweepersoonsbed (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Hotel is ontzettend vies. Kamer was niet schoon. Op alle lampen zaten dikke lagen stof, keuken had overal vetaanslag, op de magnetron zat een grote laag stof met vet (heb er niet ín durven kijken), in de koelkast zaten nog spullen van vorige gasten en zelfs schimmel. Het rook heel muf in de kamer. Plaatjes op de website komen niet overeen met werkelijkheid. We hadden geen gordijnen, alleen vitrage dus je werd al heel vroeg wakker door het licht. Kregen na herhaaldelijk vragen wel gordijnen (met gaten erin...). Bed was oké, maar heel laag aan de grond, leek een uitklapbed. Hotel staat pal naast elektriciteitsmasten die de hele dag en nacht zoemen, erg irritant geluid. Veel hotelgasten onder ons rookten uit het raam, terwijl dit verboden is, en die lucht kwam onze kamer weer in. Doucheputje zat verstopt, er misten badkamertegels. Er zat een stoppenkast open en bloot in de kamer - geheel niet kindvriendelijk. Kamers worden niet schoongemaakt tussendoor, dat geldt ook voor de gangen, lift etc. van hotel. Alles was vies, lag overal zand, papiertjes, hele muffe geur. Bij vragen naar een andere kamer werd gezegd dat het hotel volgeboekt was, maar dit was absoluut niet het geval. Te maken met Booking.com-aanbieding en dat we de meest vieze kamer kregen? We zijn 2 dagen eerder weggegaan dan gepland, nooit meer hier naartoe! Vanaf hotel is het 3 kwartier rijden naar het centrum van Nantes, houd hier rekening mee.

    Eerlijk gezegd is niks bevallen, behalve dat je een kamer met keuken hebt en zelfvoorzienend bent.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    5,8
    Weinig aanbod bij ontbijt , niet voorzien op aantal personen...
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Weinig aanbod bij ontbijt , niet voorzien op aantal personen .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,3
    Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en een Tweepersoonsbed (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Inrichting kamers

    Ontbijt was prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    9,6
    Top verblijf in Nantes
    • Zakenreis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Geweldig verblijf in Nantes. Met de auto gekomen en veilig geparkeerd. Studio lekker ruim

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,8
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer met een Tweepersoonsbed (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig sfeer

    Ruim appartement.parkeren vlakbij

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    6,7
    Receptioniste deed goed haar best, ivm douche en een persoon...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en een Tweepersoonsbed (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptioniste deed goed haar best, ivm douche en een persoon in een rolstoel

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    6,3
    Ruime kamers, mogelijkheid om zelf wat eten te maken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ver uit het centrum, met de tram is het goed te bereiken. Badkamertegels zaten vol met scheuren en de voegen met schimmel. Dit veroorzaakten een muffe lucht.

    Ruime kamers, mogelijkheid om zelf wat eten te maken. Waar voor je geld.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    5,4
    grote woonkamer / badkamer / slaapkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    er is niemand, dus verwacht geen hulp. ontbijt zwaar ondermaats. ook hier is niemand. je moet met je keycard de ontbijtzaal zelf openen en het licht aandoen. Geen boter bij het ontbijt? natuurlijk, want daar heb je een ijskast voor nodig. tank station ontbijt dus.

    grote woonkamer / badkamer / slaapkamer

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    10
    we hadden een extra grote kamer waar ook mensen in een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we hadden een extra grote kamer waar ook mensen in een rolstoel gebruik van kunnen maken. De faciliteiten waren uitstekend

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,3
    Goede lokatie om snel overal te komen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was zwaar gerookt in de kamer. Terwijl we om een rookvrije kamer hadden verzocht

    Goede lokatie om snel overal te komen

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: