Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Madame Vacances Les Terrasses De La Plage 3-sterren

760 bd du Général Sizaire, 80410 Cayeux-sur-Mer, Frankrijk

#12 van de 12 hotels in Cayeux-sur-Mer

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 646 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,1

  • Betaald WiFi

    4,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 47

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,3
    Aangenaam verblijf in Cayeux !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    Omdat we wisten dat de Franse appartementen gewoonlijk klein zijn, hadden mijn vriendin en ik een appartement voor 6 personen geboekt. Dat hield in: 1 goede 2-persoonskamer, 1 'cabine' dwz een kleine kamer met stapelbed, zonder ramen en een tamelijk aftands sofa-bed (2 prs) in de woonkamer. Voor ons dus geen probleem, maar wel voor wie eventueel wel met 6 pers. gaat. Keukengerei is versleten

    De ligging is uitstekend!! Sanitair was in orde. Personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    6,3
    Algemene teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kwamen aan en er werd gezegd dat het zwembad de volgende morgen (9h) ter beschikking stond. Maar om 9h moesten ze het nog reinigen waardoor het pas na 10u zou zijn, De check out is voor 11uur en met 5 personen dan nog snel douchen zorgde toch voor wat verontwaarding want iedereen wou gaan zwmmen. Eten kan je in het Casino. Maar voor de rest is er echt niets in de buurt dat open is de moment dat wij nu daar waren. Faciliteiten zijn wat verouderd. Een lift is al een tijd buiten dienst duidelijk aan de deuren te zien. En in de slaapkamer was het verlengkabels insteken naar de kamer ernaast voor elektriciteit te hebben,

    De locatie aan de zee is wel heel mooi en rustgevend. Ideaal voor als je wat wenst te relaxen. Enkel best wel veel zelf voorzien want het dorpje beschikt over niet veel zeker als je later aankomt is dit toch moeilijker. Kan in de zomer als de bars die op de dijk staan open zijn wel fijn zijn.

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    5,8
    het gebouw is aan een grondige renovatiebeurt toe , het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    het gebouw is aan een grondige renovatiebeurt toe , het vasttapijt in de gangen zat vol vlekken , de trap naar de ingang was kapot , het buitenschrijnwerk heeft dringend een verflaag nodig de inrichting is heel basic : er waren zelfs geen wijnglazen , enkel waterglazen het douchescherm lekt , zodat de badkamer helemaal nat is na een douchebeurt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,1
    We gaan nog naar de Baie de Somme maar zoeken wel een ander huisje te huren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    Dat ze in deze appartementen er nier aan denken dat er in een slaapkamer ook een bed moet kunnen staan waar je in geraakt zonder blauwe plekken en builen op je hoofd.

    Ligging. Wij waren hier voor de 2de keer en houden van de eenvoud en rust in Cayeux sur Mer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    5,8
    Een verschrikking
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (6 Personen) - Toegankelijk voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Al de rest kamer van 76 € aankomst 16 u u moet nog een uur wachten om 17 u nog een uur dus pas om 18 uur konden wij in de kamer na vermoeiende reis maar dan hebt u bedlinnen nee dat is dan 10 euro per persoon dus 30 voor wegwerplinnen en dan borg van 260 euro in geval u iets stuk maakt en dan ook nog borg voor 86 euro ingeval u de kamer ongekuist achter laat wij hebben dus zelf de kamer moeten kuisen voor vertrek uitchecken voor 10 uur ( dit is dus check in om 18 uur en check out om 10 uur - elk normaal hotel is 15.00 uur en 12.00 uur ) oh ja ook nog supplement voor gebruik tv en ook voor wifi bovendien vele dingen stuk in de badkamer kortom nooit meer

    Ligging aan zee

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    5,4
    Mooie lacatie, spijtig van de povere accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen afwasmachine zoals beloofd. Geen zetel, alleen een dunne matras die normaal dienst doet als bed voor als je het appertement zou huren voor 4pers. wat ik ten zeerste zou afraden. Het is te klein voor 4 pers. Raam in de kamer ging niet deftig open.

    Een goed matras en een proper klein appartement.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,8
    Zicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    Was studio voor 6 personen en er waren slechts 3 stoelen aanwezig en 4 koffiekopjes. ook de kookpotten waren niet groot genoeg om voor 6 te koken. Wij waren slechts met 2, hadden wij geen last van.

    Zicht op zee

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    5,8
    Stormachtig weer maar wel een schitterend uitzicht op zee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift was die weken al 4 keer stuk, ook toen we moesten vertrekken!

    We hadden op meer ruimte gerekend en de aankleding was " op z' n Frans"

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    5,0
    Enigszins bedaagde accommodatie, die aan renovatie toe is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (6 Personen) - Toegankelijk voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 3 nachten

    De enige zitbank in de kamer was een oncomfortabele slaapbank. De TV werkt alleen via een afzonderlijk af te sluiten abonnement. De Wifi gaf alleen summiere locale informatie en het weerbericht. Voor volledig internet moet afzonderlijk betaald worden. De staat van onderhoud was matig. Eén van de twee liften was defect. De andere weigerde af en toe. Koelkast binnendeurtje van vriesvak sloot niet af.

    De accomodatie was ruim genoeg en op een goede locatie vlak bij zee. Het tweepersoonsbed was goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    4,2
    niet voor herhaling vatbaar; gelukkig niet te duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (6 Personen) - Toegankelijk voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 3 nachten

    Bijbetalen voor televisie, waarvan het scherm nog kleiner is dan doorsnee computerscherm; bijbetalen voor wifi op de kamer; afgeleefde kamers; superharde (goedkope?) matrassen; vuile plekken onderaan kast en op velux dakraam; kleine, muffe kinderkamer met stapelbed; muffe gangen met etensgeur; weinig parkeergelegenheid

    niet te duur

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    6,3
    Redelijk appartement, zonder al teveel luxe. Verder een prima vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche ipv ligbad. En glijstang ipv 1 vast ophangpunt op kniehoogte. Koekepannen stonden allemaal bol.geen koffiemachine. Betalen voor tv en betalen voor wifi. Parkeren buiten het eigen parkeerterrein dat te klein is kost 15,00 voor een hele week met een kaart van de accomodatie maar daar kan je in het hele dorp mee parkeren dus dat valt nog mee.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,4
    Simpele kamer in een mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Onze kamer had vele mankementen: geen rookmelder, geen lamp bij de keuken, kapotte eetkamerstoelen, 5 stopcontacten deden het niet waardoor er geen elektriciteit mogelijk is in de slaapkamer, hal en badkamer. Het meenemen van een verlengsnoer is daardoor handig. Aangegeven bij de receptie maar werd niet gerepareerd. Het tv-kijken kost 35 euro per week, wat wij best duur vonden voor enkel Franse zenders. Bedkussens zijn erg slecht.

    Kamer was schoon bij aankomst. Fijn balkon en goede bedden. Goede internetverbinding en rustige omgeving. Fornuis en magnetron werken goed, koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. De stad zelf is erg mooi, het appartement ligt op enkele meters van het strand af. Genoeg parkeerplekken (15 euro voor een week, met die kaart kon je overal in het stadje parkeren). Meer dan voldoende eetgelegenheden, ook enkele leuke souvernirswinkeltjes. Op 20 minuten rijden zit een Lidl en McDonalds (Saint Valery Sur Somme). Dit plaatsje is ook leuk om rond te lopen. Aanraders: Dierentuin in Amiens, Klooster in Neuville sous Montreuil, en kasteel in Rambures.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,8
    Dicht aan zee en supermarkt op korte afstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn twee liften aanwezig, waarvan 1 permanent buiten gebruik. De andere lift is regelmatig defect. Slaapkamerraam was niet te openen en dichtgeplakt met duc-tape. Aantal stopcontacten had geen spanning. Beide problemen gemeld bij receptie, helaas geen actie van de accomodatie. Geen afzuigkap. Wel tv, alleen niet te gebruiken zonder kaart. Aantallen van het serviesgoed is te gering, mede gezien er een vaatwasser aanwezig is. Slechts twee stofzuigers voor het geheel complex aanwezig (moet je van tevoren reserveren). Aantal tegels van de trap bij de ingang zijn niet meer aanwezig. Vooral bij regenachtig weer kan dit struikelgevaar opleveren. Kortom, het begrip "met de Franse slag" is hier echt van toepassjng

    Dicht aan zee en supermarkt op korte afstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,9
    Kortbij , heerlijk anders dus een sterker vakantiegevoel.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    De appartementen zijn zoals gekend in Frankrijk eerder klein. Dus 6 personen is eerder geschikt voor 4, toch wanneer je de living niet als slaapplaats wenst te gebruiken. De liften en de traphal: onderhoud is echt wel nodig.

    De ligging, vooral omdat we met zeezicht boekten. We huurden een appartement voor 6 personen , vandaar de ligging aan zee. De kleinere appartementen hebben zicht op de parking en straat. Na de negatieve beoordelingen vonden we het appartement wel heel netjes. We konden een parkeerkaart kopen ter waarde van 15€ waarmee we in heel Cayeux mochten parkeren , gemakkelijk! Bakker, winkels en restaurants vlakbij.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    5,8
    Een goede week in een prachtig gebied.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebouw is aan onderhoud toe. Kapotte trapingang, Gevaarlijk, De ruimtes zijn klein. Een 4 persoons was voor ons met 2 personen prima. Bed een beetje viezig en versleten. Badkamer piepklein en een onhandig bad.

    De locatie is geweldig. Aan het strand. Appartement is heel compleet. Keuken prima! Met afwasmachine!! Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    5,8
    De ligging van het complex recht tegenover zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet en tv op de kamer was betalend. Eindschoonmaak is duur: 87 euro Appartement had opfrisbeurt nodig: tegels los aan de ingang, schuifdeur kapot, vaatwas rook bizar, 1lift werkte niet,... Parking is te klein voor het complex: plaatsen kunnen niet gereserveerd worden

    De ligging van het complex recht tegenover zee

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    4,6
    Zeer matig, eerder een tegenvaller.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het was helemaal niet proper, vele lampen stuk in de gangen zodat je het sleutelgat van je voordeur nog niet kon vinden, gebroken en losse tegels aan de trappen van het onthaal.

    Prachtige streek !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,3
    Rustig uitwaaien in december
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Prijzig. Kamer stoffig aangetroffen, schoonmaak lijkt geheel afhankelijk van de inzet van vorige gasten. Extra betalen voor lakens en handdoeken, 30 E voor 2 nachten (2 volwassenen). Bijbetalen vereist voor wifi in kamer, de gratis verbinding in receptieruimte is onbeveiligd.

    Mooie locatie aan het water, erg rustig in decembermaand. Op korte afstand van een supermarkt en een grote Carrefour op 5/10 min rijden. Prima uitvalsbasis voor Saint Valery sur Somme.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    6,3
    Kleding in de koffers laten want voor uitpakken is geen plaats !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    Te klein. Geen kleerkast zodat we niet hebben uitgepakt en overdag de bagage naar de slaapkamer sleurde en 's nachts naar de badkamer. Het geheel had iets groter mogen zijn.

    Ligging was uitstekend. Mooi keukenblok in woonkamer + terras.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 september 2016

    7,5
    Wij komen volgend jaar terug.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 8 nachten

    Geen opmerkingen.

    Perfecte ligging studio (incl. terras) met volledig ingericht keukentje (gelegen in een rustige omgeving vlak aan zee) + Lift + TV + Wifi + Klein Zwembad + Parkeermogelijkheid (kaart a/d receptie) + Uitgestrekt strand met platte ronde keien (aangename zuivere lucht + zon (vlugge opklaring v/d sliert-wolken: 22 à 26 °C) + rechte wandelweg langs het strand (ong. 2 Km lange houten plankenvloer 3m breed met zitbanken onderweg, ideaal voor de hond, wandelaars, buggy' s, rolstoelen) + Mooie fietsparcours. Vlakbij: Grootwarenhuis, Bakker, Restaurants (met als aanrader: Le Petit Baigneur), Apotheek, Dierenarts, Dokter, Post, Politie en Tankstation. Huisvuil- en PMD-zakken ter beschikking. Perfect correct onthaal (Hondvriendelijk) + Vriendelijke mensen. Slechts op ong. 15 Km van St-Valéry-sur- Somme. Dit is echt onthaasten en bij zonsondergang is het nog steeds aangenaam wandelen op het strand bij temp. van rond de 20°C.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    6,3
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    Nog nooit een accomodatie geboekt waar je moet betalen om televisie te kunnen kijken!Wi-fi juist gratis aan de receptie,anders 10 euro voor 3 dagen.Gratis parking,maar er zijn maar 15 staanplaatsen voor 78 appartementen!Ondergrondse parkeergarage,eveneens te betalen..Gemeenschappelijke ruimtes zijn niet proper.s'Morgens totale chaos aan de receptie.Personeel niet aanwezig omdat ze veel andere dingen moeten doen.Controle van de kamers van gasten die vertrekken.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    5,0
    Perfecte locatie maar slecht onderhouden appartementen en traphallen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (6 Personen) - Toegankelijk voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 3 nachten

    Appartement was totaal niet inorde! Slaapzetel en frigo afgebroken! Koffiezet echt vuil! Slechts 2 kussens aanwezig voor slaapplaats voor 6 personen! Radiators aan het roesten! Niet goed gepoetst! Schimmel in de badkamer! Betalen voor TV en internet, hetgeen dat dan ook helemaal niet goed werkte! Alles is verouderd en heeft dringend een opfrisbeurt nodig!

    Het personeel was vriendelijk! De ligging was perfect!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    3,8
    Mooie locatie maar teleurgesteld in de accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    te weinig gratis parking, parking onder het gebouw was bij te betalen, tv enkel tegen betaling per dag en alleen Franse zenders, WIFI enkel gratis aan de receptie, WIFI op het appartement was opnieuw bij te betalen en ging traag, inrichting verouderd, slechte hygiëne zowel in algemene delen (vb zwembadrand beschimmeld, spinnenwebben in traphal...) als op het appartement (Vb. schaamhaar van andere gasten nog duidelijk te vinden op de matrasbeschermers, een laag stof op de hoge kasten van maanden tot jaren oud)... We verbleven met 2 + baby in appartement voor 6 personen, zo lukte dit. Met 6 is in ons ogen erg ongezellig en haast niet haalbaar.

    Locatie aan het strand is mooi (wij boekten een app voor 6 personen met zeezicht)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    5,8
    Matig voor zijn prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 5 nachten

    1.De info vermeldt kamer met zicht op zee. we waren op het gelijkvloers gelogeerd en het enige wat we zagen was de achterkant van de strandkabines !!!!! 2.Koffiezetapparaat werkt zeer traag en de koffie is lauw. WC-papierhouder stuk, handmatige rolluik systeem stuk. 3. De kamer met stapelbed is ultra klein.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte slaapplaats voor 4 of 6 personen slaap is was een bezemkas

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Het verblijf heeft ons volledige voldoening gegeven.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Alles was perfect.

    Parking in het domein en een bijzonder goed gelegen appartement op de 4de verdieping.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    10
    Alles was pico bello zoals wij het verwacht hadden !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    Alles was pico bello zoals wij het verwacht hadden !!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    2,9
    Ronduit slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles!!!!!! 2 liften kapot. Alle restaurants in de buurt gesloten. Zelf bedden opmaken. Zelf poetsen!!!!!!

    Er was geen optie ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    5,8
    Goedkoop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    Slaapbank en algemene toestand van de accomodatie

    Goedkoop

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,5
    De locatie is schitterend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is schitterend.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,1
    kamers simpel maar goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    prijs/kwaliteit, extra kosten wifi en parkeren

    kamers simpel maar goed te doen. Goede locatie. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,1
    de ligging
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 6 nachten

    dat we voor alle extra's nog moesten betalen

    de ligging

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,9
    Heerlijk verblijf, jammer van het parkeren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren, veel te weinig plaatsen en in de directe omgeving overal betalen.

    vriendelijk personeel, het ruime verblijf

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    Prima weekje gehad op een leuke locatie voor een prima prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartementen zijn niet heel erg schoon

    Locatie is top!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    8,8
    Prima verblijf op een leuke locatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van het meubilair

    Bakkerij en supermarkt om de hoek. Prima! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtig uitzicht voor een prima prijs.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    5,4
    We keren hier nooit terug.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    Hygiëne, reiniging. We vonden het appartement onvoldoende proper.

    Zelf voor ontbijt gezorgd. Niets geweldig.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    3,3
    de vaatwas werkte niet en niemand is komen kijken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de vaatwas werkte niet en niemand is komen kijken.Het water in de afwasbak liep heel traag weg.Er was geen wc borstel.Het is heel dringend aan renovatie toe.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,5
    In dit seizoen is het wel rustig, zwembad is wel aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    we hadden appartement 004 met zicht op zee geboekt maar door de strandcabines was de zee niet zichtbaar. Graag hadden we de meerprijs voor zicht op zee teruggekregen. Daarnaast: als dit een appartement is voor zes personen dan vraag ik mij af of twee potten en een pan voldoende is om een volledige maaltijd klaar te maken. Vergoeding voor de opkuis is buiten proportie, we dienden gedeeltelijk de opkuis van onze voorgangers ook te doen.... Wifi alleen aan de receptie.

    In dit seizoen is het wel rustig, zwembad is wel aangenaam.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    4,2
    de omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    netheid in appartement, wanneer je zelf alles reinigt zie je pas echt wat er ontbreekt aan hygiëne. toilet bij het vervangen van toiletrol zag je dat er kaka aan de onderkant van de toilethouder was en op de muren... gordijnen zaten vol met gaten, de badkamer had schimmelvlekken en het kookgerei was niet te gebruiken, gelukkig waren er restaurants genoeg in de buurt. kortom: de appartementen waren aan een opfrisbeurt toe.

    de omgeving

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    7,5
    Fantastisch zicht op zee, is zeker de meerprijs waard (vanop...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ons zespersoons appartement viel heel goed mee ( we waren maar met 4) . Ik vraag met wel af hoe dat zou gaan met 6 personen (er waren trouwens maar 4 stoelen). De bedden waren goed maar we waren blij dat we het zetelbed niet nodig hadden want dat ligt niet comfortabel. Minpuntje vonden we de dekens, donsdekens zijn toch hygiënischer. Voor vier personen vonden wij het een goede prijs-kwaliteit.

    Fantastisch zicht op zee, is zeker de meerprijs waard (vanop 3e verdieping). Je komt buiten en bent op het strand. Ideaal om te wandelen en de kinderen kunnen volop spelen. Leuk zwembad voor de kinderen. Wij waren alvast heel tevreden en komen nog terug!

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,5
    mooi appartement, mooi zee zicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    mooi appartement, mooi zee zicht

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    4,6
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    De toestand van het appartement, slecht onderhouden, maar er is al contact over geweest.

    De ligging

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    7,5
    De goede ligging aan de kust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De goede ligging aan de kust.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,4
    Het personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Slecht geïsoleerd, veel lawaai niet zo hygiënisch, tapijten in de gangen, wollen dekens, geur hinder op appartement....

    Het personeel was vriendelijk

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,4
    lokatie is prima om uitstapjes te maken
    • Vakantiereis
    • Stel

    onverwachte hoge extra kosten en achterstallig onderhoud appartement.

    lokatie is prima om uitstapjes te maken

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    zwembad (wat klein) en fitness ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De zetels die als dubbel bed moet dienen zijn aan vervanging toe, niet goed voor de rug!

    zwembad (wat klein) en fitness ok hygiëne ok

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    6,7
    De broodservice 's morgends
    • Zakenreis
    • Groep

    Het bed was te hard

    De broodservice 's morgends

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 47

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: