Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Zenitude Hôtel-Résidences l'Acacia Lourdes 3-sterren

1A chemin de Lannedarré, 65100 Lourdes, Frankrijk

#9 van de 14 vakantiewoningen in Lourdes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1305 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 63

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,9
    Fijn hotel op loopafstand van het bedevaartsoort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn er twee nachten geweest en er lagen maar 4 handdoeken die ze maar om de 4 dagen kwamen vernieuwen. Hard bed (slaapbank) voor de ouders

    Prima ontbijt en niet duur vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,1
    Was aangenaam, behalve: "zie boven".
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    WIFI niet beschikbaar op de kamer, moeilijk in TV ruimte nabij onthaal. Geen buitenlandse TV kanalen (Belgische en andere). Water in het zwembad was niet verwarmd. Negatief advies !!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, behalve zoals beschreven in vorige. Ik reisde met mijn dochter van 27 jaar en met mijn vader van 84 jaar, het was voor mijn vader niet haalbaar om te voet tot aan de grot of stad te wandelen. Maar dit was niet echt een groot probleem, we namen de auto en vonden zelfs een parking gratis dichtbij.

    Alles was prima in orde, misschien iets verder van de stad of dat wij op voorhand hadden ingeschat.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    Goede prijs-/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Er waren erg veel honden aanwezig, die in de buurt van het complex werden uitgelaten. Daardoor moest je op het terrein goed uitkijken waar je je voeten neerzette, want aan het opruimen van de uitwerpselen van hun huisdier deden veel gasten niet.....

    We kwamen in een compleet ingericht appartementje terecht, hetgeen ons bevallen is.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    ondanks de bedden hebben we gezien wat we wilde zien
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden verschrikkelijke slechte bedden zouden we langer zijn geweest hadden we iets anders gezocht waren echt slecht, de laatste nacht was er storing aan de lift gekomen dus moesten s morgens met de koffers via de trap er was niemand aanwezig om het te verhelpen ook nog een echtpaar uit Duitsland met een vrouw in rolstoel moesten ook met de trap dus was vervelend

    Dat we overal dicht bij zaten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,8
    Goed rustig gelegen appartementcomplex dichtbij heiligdom en rondweg.
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 3 nachten

    Geen gebruiksaanwijzing van de vaatwasser, we konden alleen lange programma's draaien. Ongezellige, kale inrichting van de gangen en hal van het complex.

    Ruim appartement net buiten het centrum op een 10 min. loopafstand (wel met enig traplopen) van de Basiliek. De toiletruime is zo ingericht dat men er zonder problemen met een rollator of rolstoel in kan. Het bed was van voldoende lengte en lag prima. Personeel vriendelijk en behulpzaam. De auto kan op het 's-avonds afgesloten parkeerterrein bij de appartementen worden geparkeerd (met een code kan men dan het terrein in- & uitrijden). Bakkerij om de hoek.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,8
    Ligging en zwembad prima maar het appartement viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas zat het weer niet mee maar de foto's op de website komen totaal niet overeen met het appartement wat wij kregen. De badkamer was oud leek meer op een ziekenhuisbadkamer, de bank was ook wel aan vervanging toe.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    4,2
    De kamer was wel schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals jullie het op de website presenteren is het zo anders in de werkelijkheid. Het gebouw ziet er grauw uit, in de kamer (een gezinsappartement) stond niet een een normaal 2 persoonsbed. Het was een uitklapbank waar je de spiraalbodem doorheen voelde. Ik deed de balkondeur open en het gordijn viel al naar beneden. Wat ook jammer is, is dat je als je op het balkon zit je gezamelijk met de buren zit. er is geen afscheiding gemaakt.

    De kamer was wel schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Aanvaardbaar voor een week
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst bleek de koffiezet stuk. Na herhaaldelijke meldingen hebben we uiteindelijk geen nieuwe koffiezet gekregen. Beperkte keukenuitrusting met slechts twee kookplaten en slechte messen. Slechts vier stoelen in een accomodatie voor 6 personen. Terras vuil en niet onderhouden met onkruid groeiend tussen de tegels. Slechts twee stoelen op terras. Uitzicht op een kastanjeboom.

    Goede bedden Voldoende stilte 's nachts Vaatwasser Zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Voor een 2 daags bezoek aan Lourdes en een vol bepakte auto ivm de doorreis was het een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Prima kamer voor 2 nachten, niet groot maar voldoende. Ligging tov Lourdes en de bezienswaardigheden was voor ons perfect. Met 10 minuten lopen was je er. De auto veilig geparkeerd bij de accomodatie Zwembad groot genoeg om even af te koelen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,7
    Eenvoudige accommedatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overal hondenfdrollen. Dit is smerig en stinkt. Sigarettenpeuken bij het zwembad. Touringcar stond enkele dagen op een onmogelijke plaats geparkeerd. Achterzijde gebouw D ligt aan een drukke weg. Veel jongelui lopen in en uit via de stalen achterpoort bij gebouw D. Deze poort slaat met een harde knal dicht. Dit gaat de hele dag en avond door.

    Ligging als uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    Goed.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keukengerei : koffiezetapparaat , kurkentrekker en ontbreken van schotelvod,keukenhanddoek en koffiefilter ( per vliegtuig gekomen en ontbreken van supermarkt in de buurt)

    Zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    4,6
    Zeer matig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden, je krijgt geen schone handdoeken, ontbijt buffet 9€ p.p maar ZEER weinig keus.

    Er was in ieder geval een zwembad. Weliswaar heel klein maarja beter iets als niets.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,0
    de ontvangst lady stond ook in voor de bediening keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    de ontvangst lady stond ook in voor de bediening keuken. op vraag waarom een deel ( capucinno ) van het koffiemachine niet werkte reageerde ze alsof ze niets wist alhoewel ze het moet geweten hebben, andere toeristen hadden een dag ervoor hetzelfde voor. De keukenlady beviel haar niet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    8,8
    Comfortabel verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Geen noemenswaardige minpunten

    Ligging, bereikbaarheid en parking maken van dit complex een uitstekende uitvalsbasis voor een verkenning van Lourdes en omgeving. Prijs/Kwaliteit Comfort

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    6,7
    Voor één overnachting ok. Groot plusplunt het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer in appartementencomplex D met de kamer aan een zeer drukke weg. Veel lawaai van langsrijdende auto's en motoren.

    Vriendelijke ontvangst bij receptie. We kregen standaard een plattegrond van Lourdes met daarop de basilieken van Lourdes. We wilden wandelen in de omgeving en kregen daar ook veel informatie over. Het zwembad vlakbij de receptie is een groot pluspunt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,3
    “Dit hotel ligt lopend +\- 600 meter van een winkel straat. Die ook weer leid naar de heiligdom.”
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid Personeel. Wij hadden een kamer gekregen welke ons niet beviel op de begane grond. Ze hadden het gelijk opgelost en kregen een practige kamer op de 2e verdieping met een prachtig uitzicht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    10
    het was kort by de heiligdommen dat was doel van de reis,maar rondom veel te bezichtigen werkelyk pr
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 7 nachten

    als er toch iets te zeggen moet ,meschien betere tuinstoeltjes ,en kookpannen was allemaal stuk

    het was daar kort by alles en toch buiten tstad al veel gereisd in verleden maar dit voldeed echt aan alles

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,1
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons niets, het is een perfecte uitvalsbasis!

    De kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was beperkt

    Vriendelijk personeel, mooi zwembad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    Mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    Ruim en schoon appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het balkon was zeer slecht onderhouden.

    Ruim en schoon appartement. Goede locatie voor culturele uitstapjes in de stad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    Goede ligging,standaard ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Géén airco,zeer warm om te slapen,géén airco !

    Goede ligging,standaard ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,8
    Het ontbijt en het zwembad
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte en de bedden. En geen bar

    Het ontbijt en het zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    5,4
    De accommodatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet erg fijn bed. Het was niet schoon.

    De accommodatie was prima. Mooi zwembad. Mooie plek dicht bij alles.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,8
    Prima locatie ten opzichte van de lokaties die we bezochten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie ten opzichte van de lokaties die we bezochten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    6,3
    Vlakbij het heiligdom pluspunt goed bed goede douche alleen de kamer wad oubollig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oubollig wij werden in studio geplaatst aan drukke weg zaten tegen muur aan te kijken

    Ontbijt was goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,6
    Een fijne, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 2 nachten

    n.v.t.

    Prachtige ruime kamer die van alle gemakken was voorzien. De badkamer is ook erg ruim en we konden zelfs buiten zitten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    6,7
    Op wandelafstand van bedevaartsoort
    • Individuele reiziger
    • Superior Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid in de gangen appartement

    Op wandelafstand van bedevaartsoort

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,9
    Sauna
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer, maar daar kan de accommodatie er niets aan doen.

    Sauna

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,5
    ooi uitgangspunt voor Lourdes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 2 nachten

    ooi uitgangspunt voor Lourdes

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Wat lastig om van het heiligdom naar het hotel te gaan. (Klimmend)

    Ontbijt was lekker.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    6,7
    als je jonger dan 60 jaar oud is ok maar voor ouderen is verschrikkelijke zonder lift.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel heeft geen lift.

    Locatie en parkeer plaats

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,8
    onbijt was oke,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer had alleen een slaapbank

    onbijt was oke,

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,9
    kamers waren goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 14 nachten

    wifigoed

    kamers waren goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    6,7
    Prima voor overnachting en kort bezoek aan Lourdes, jammer van slechte onderhoud
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van onderhoud doet afbreuk aan alle positieve punten

    Veilig parkeren, net zwembad, opzet van het complex, prijsstelling, wifi

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Keuken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wasrek

    Keuken

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,5
    het personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt was duur

    het personeel was vriendelijk

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,3
    Prima appartementen complex met goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad is wel toe aan enige renovatie

    Mooie gerenoveerde appartementen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,1
    Heerlijk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terrasstoelen niet erg stevig.

    Heerlijk zwembad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    7,5
    nvt. studio was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    geen airco in het appartement bij tropische temperatuur

    nvt. studio was prima. ruim met balkon.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,1
    Lokatie lijkt vooral ingericht voor rolstoelgebruikers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Een beetje klinische inrichting. Wij hadden appartement/studio. Handdoeken moet je dan weer bijbestellen tegen betaling en geen schoonmaak. Anders dus dan bij hotelkamer.

    Lokatie lijkt vooral ingericht voor rolstoelgebruikers. 10 minuten lopen van het heiligdom.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,9
    Zeer centraal gelegen op 10 minuten wandelen van het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer slechte versleten matrassen , we gaan reeds 3 jaar naar deze locatie en de matrassen worden alleen maar slechter . Neem zeker een opblaasmatras mee wil je goed slapen . Internet van slechte kwaliteit , valt zeer veel af en dikwijls geen bereik over gans hotel

    Zeer centraal gelegen op 10 minuten wandelen van het heiligdom en winkels .

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,5
    mooi afgesloten complex met een heerlijke stilte in de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    complex is nodig toe aan verbouwing (alles is verouderd)

    mooi afgesloten complex met een heerlijke stilte in de avonduren, vriendelijke ontvangst, goede wifi-ontvangst in de kamer, niet ver van Lourdes centrum, prima parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,1
    locatie is ideaal, niet in het circus van Lourdes, maar net...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wij verbleven een week, maar als je schone handdoeken wilt moet je daar voor betalen! verder is het bed een slaapbank, maar opzich wel te doen.

    locatie is ideaal, niet in het circus van Lourdes, maar net erbuiten. Mooi zwembad. Keuken is van alle gemakken voorzien, ook afwasmachine.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,8
    Ideaal als familievakantie (zwembad, rustig gelegen en toch...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden (matrassen) waren niet zo goed.

    Ideaal als familievakantie (zwembad, rustig gelegen en toch dicht bij het centrum met veel horeca,...) en als fietsvakantie (het beklimmen van Pyreneeën cols zoals Tourmalet, Aubisque, Hautacam, Luz-Ardiden,...)

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    7,5
    Het hotel heeft een zwembad, de mogelijkheid tot parkeren...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De studio die we huurden had geen echt bed, maar een opklapbed dat niet zo comfortabel was.

    Het hotel heeft een zwembad, de mogelijkheid tot parkeren onder het gebouw zonder meerprijs. De studio was ruim met degelijk internet en kookruimte.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    8,3
    Goede prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lastig te vinden, geen duidelijke bewegwijzering..

    Goede prijs-kwaliteitverhouding. Vanuit het complex is het goed aan te lopen naar het centrum. Aardige mensen achter de receptie.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    9,2
    de vrijheid je kunt zelf je eten koken etc ,vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    een beetje achterstallig onderhoud wat betreft het schilderwerk in de kamers

    de vrijheid je kunt zelf je eten koken etc ,vriendelijk personeel, prima ontbijt en de sauna en het zwembad waren heerlijk

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,5
    Goede kamer goede bedden vriendelijke ontvangstni
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Goede kamer goede bedden vriendelijke ontvangstni

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,1
    De ligging is zeer goed en kort bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer slechte versleten matrassen . Wifi valt veel uit en dikwijls dagen zonder gezeten

    De ligging is zeer goed en kort bij het centrum

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    5,0
    de afstand tot de binnenstad op praktische loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel

    waardeloos slecht en klein zwembad. geen bed maar een afgeragde bedbank. slechte sfeer

    de afstand tot de binnenstad op praktische loopafstand

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    8,3
    Dicht bij alles in Lourdes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De zetel omvormen tot tweepersoonsbed.

    Dicht bij alles in Lourdes.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    9,6
    Locatie en netheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Locatie en netheid

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    9,2
    RUIME PARKING GROTE KAMER MET TERRAS
    • Vakantiereis
    • Stel

    ZETELBED

    RUIME PARKING GROTE KAMER MET TERRAS

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,1
    leuk zwembad, ruime badkamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niet geluidsdicht

    leuk zwembad, ruime badkamer

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    5,4
    Het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Armoedige bedden en kussens ,het geheel wat gedateerd

    Het zwembad

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,9
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prachtige locatie Zeer rustig gelegen

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    Het terras.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed.

    Het terras. De vriendelijkheid va het personeel. Een pluspunt: de overdekte gratis garage.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,1
    gratis wifi, je hoeft de code maar te vragen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    de slaapbank in de kamer mocht wat minder hard zijn.

    gratis wifi, je hoeft de code maar te vragen. wij hadden zelfs wifi op de kamer.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    9,2
    Zeer slechte matrassen / versleten de veringen duwen in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer slechte matrassen / versleten de veringen duwen in de rug

  • Beoordeeld op: 3 april 2015

    7,9
    De ruime toch wat ouderwetse kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer beperkte Wifi Ontbijt was erg karig

    De ruime toch wat ouderwetse kamer

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,5
    Het ziet er allemaal netjes uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi is alleen beschikbaar bij de receptie en niet op je hotelkamer.

    Het ziet er allemaal netjes uit.

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 63

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: