Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Résidence Maeva Bellecôte

Plagne-Bellecôte, 73210 Plagne Bellecote, Frankrijk

#1 van de 2 hotels in Plagne Bellecote

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 334 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,5
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 7 nachten

    Op het balkon waren geen relaxstoelen.

    De locatie aan de piste is perfect. We komen al bijna 10 jaar op ditzelfde adres. De bedden zijn wel wat hard, maar na de 1 dag skieen ben je zo moe dat je toch wel slaapt. Het zijn slim ingerichte appartementen. Klein, maar heel efficiënt. Alles is beschikbaar in het complex, en de huur is inclusief het zwembad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    Prijs - kwaliteit zeker ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Infrastructuur toch wat verouderd, vooral keuken en in mindere mate de badkamer. Ligging is super, 50 € surplus voor zicht op de piste is overdreven. Kastjes voor skis op te bergen zijn echt te klein !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    lekker alles bij elkaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 7 nachten

    Parkeerautomaat op parkeerplaats P2 accepteert geen bankpas van ABN-AMRO en geen creditcard van Visa en geen briefpapier van 50 euro.

    ACCOMODATIE AAN DE PISTE.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Heerlijke vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartementen complex is ouderwets en dat zijn de appartementen ook. Snowboards passen niet in de bijbehorende lockers. Appartementen zijn voor 5 personen, maar wij vinden 3 personen per hok wel de max.

    Dichtbij de lift en genoeg parkeerplek zowel buiten als in parkeergarage.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,9
    skien, skien, skien
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 5 nachten

    De accommodatie is in 35-40 jaar niet veranderd. Het kan wel een schilder beurtje gebruiken en ook de ramen mogen wel eens vernieuwd en gekit worden. Alles is nog steeds bruin en oranje, heel retro nu. De supermarkt is een kleine spar geworden en er zijn niet echt veel restaurants of barren. Bovendien is een drankje of een hapje buiten de deur echt duur. Als gezin, kook je dus liever thuis in je appartement. In Plagne centre zijn ze met een opknapbeurt bezig. De winkel gallerij is daar al een stuk beter geworden, maar gezellige dorpen worden het nooit. Dat hoeft ook niet als je alleen maar skien wilt.

    Appartement is relatief groot voor dit soort accommodatie, architectuur wel doordacht. Ski-in-ski-out. Alles bij de hand, prachtig uitzicht op de pistes en de liften. We kennen Plagne Bellecote zeer goed, dus we wisten exact wat we konden verwachten. Skihuur en winkels bij de hand, de hele week de auto niet nodig. Boek altijd een appartement met zicht op de piste om teleurstellingen te voorkomen, dan kan je echt genieten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,7
    een super locatie met een klim s'morgens naar de liften en vergeet je handdoeken niet!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 7 nachten

    geen handdoeken(staat wel vermeld bij booking.com,geen toiletpapier,geen vuilniszakken voor een week.Wifi tegen betaling 20.00 euro per week(voor oorlogs)

    de locatie is heerlijk,alleen moet je 50 euro extra betalen voor zicht op de piste en kost het nog al klimmen op de skischoenen naar de stoeltjeslift

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,1
    Top locatie, een aanrader om een kamer mer piste zicht te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd, kalers zijn aan renovatie toe. Omslachtig om in en uit te checken. Perfect voor twee personen, te klein voor 5.

    Top locatie, een aanrader om een kamer mer piste zicht te nemen. Winkels, restaurant in het gebouw. Gratis buiten zwembad. Het appartement is goed voorzien van keuken gerief.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    6,7
    Wordt veel leuker voorgesteld dan de werkelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 4 nachten

    de zetels in het leef gedeelte waren de bedden, het waren geen slaapbanken die je kon uitschuiven. dus kon je alleen aan de eettafel zitten of anders op de bedden als je wil naar het tv-je kijken. op de site stond handdoeken, deze waren niet aanwezig. de ski opbergkastjes waren veel te klein, max 2 paar latten en 2paar stokken kon men deftig opbergen. De rest van onze ski's en ski botten moesten ook nog in het appartement. Juist onder ons appartement was een discotheek, jammer van de zeer slechte isolatie zodat we dagelijks tot ongeveer 5 uur in de morgen verplicht werden om mee te luisteren.

    de liging ten opzichte van de pisten. winkels en supermarkt beneden in het gebouw.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,4
    Naar verwachting voor de prijs de we er voor betaald hebben
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel slechte bedden

    Locatie is goed, wel druk 's ochtends bij de skiliften

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,5
    Ligging is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 4 nachten

    Verblijf is ouderwets.

    Ligging is ideaal.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    sneeuw
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 7 nachten

    matrassen aan vervanging toe, je ligt in een kuil

    bereikbaarheid winkels en liften

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,7
    Uitzicht en locatie dicht bij skiliften
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer stonk naar rook

    Uitzicht en locatie dicht bij skiliften

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,1
    Ideaal voor jongeren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Personen) - Winter
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    5,8
    Skigebied.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Verouderd massaal, eentonig betonnen complex uit de zeventiger jaren. Moet heel nodig grondig gerenoveerd worden. Te kleine tv. Te kleine bedden. Schandalig dure wifi (is van het dorp, niet gebouw). Moet tegenwoordig gratis zijn. De kamer en met name de eerste etage, vlak boven de koelmachines van de supermarkt. Deze appartementen alleen verhuren aan dove mensen. Gehorig gebouw. Je hoort de buren douchen en naar het toilet gaan. Dubbel glas is lek en veel koudestraling van glas. De hele dag geen zon op het balkon. Geen cv onder het koude raam van de living. Bedden keihard, geen spiraal maar harde houten plaat onder het matras. Te kleine kussens op de bedden. geen goede zitmogelijkheid. Geen gereinigde en te korte dekens. Neem je eigen dekbed of slaapzak dus maar mee! Te krappe en gammele eethoek. Schandalig duur huren van handdoeken. Bij de Hema kopen is goedkoper dan hier huren. Prijs/kwaliteit-verhouding. Badkamer heeft geen douchescherm en een spekgladde vloer. Geen apris ski buiten voor het complex. Oostenrijk is levendiger. De Fransen gaan na het skieen naar binnen.

    Skigebied. Brede veilige toegangsweg met 20 goede haarspeldbochten vanuit dal naar 2000m hoogte naar het complex. Groot betaald parkeerterrein en parkeergarage. Winkels, zwembad en horeca onder in het complex. Vriendelijke personeel. Complex ligt direct aan de pistes en liften. Totale ruimte in het appartement valt mee. Ligbad in de redelijk ruime badkamer. Weinig Hollanders, merendeels Franse beschaafde gasten.

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    5,0
    Hygiëne van het appartement (schimmel op de binnenkant van...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hygiëne van het appartement (schimmel op de binnenkant van de ruiten) Verwarming stond uit wanneer we toekwamen , waardoor het pas na 3 dagen iet of wat op temperatuur was

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    7,5
    Fantastische ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk hebben we een erg fijn verblijf gehad maar hier wat mindere puntjes: - Te kleine skiberging, geen skischoenen achter te laten hier. - Kleine wc pot - Booking vermeld dat er 2 slaapkamers zijn, echter er zijn 3 slaapbanken in de woonkamer (wel af te sluiten met een deur) en één aparte slaapkamer met 2 aparte bedden. - Geen dekbedden, maar dekens met lakens. Lakens dien je zelf bij de laundry met een voucher van de receptie op te halen en terug in te leveren - Koken is wat lastiger op 2 elektrische kookplaten. Er kunnen geen 2 koekenpannen naast elkaar. - Er is alleen een buitenzwembad. Het water heeft een temperatuur van 30 graden, maar dit voelt toch nog erg koud aan in de buitenlucht. - Bij aankomst moet je een gehele inventarislijst checken en bij de receptie terug inleveren, als er iets mist krijg je dit echter terstond. - Ze hebben strenge eisen aan het schoon achterlaten van het appartement. Je appartement wordt eerst gecheckt voordat je je borg terug krijgt.

    Fantastische ligging t.o.v. pistes. De gondelbaan naar de gletsjer Bellecote met een paar stappen vanuit het appartement te bereiken evenals de stoeltjesliften. Voor wat ik gewend ben aan franse wintersport appartementen vond ik deze appartementen vrij comfortabel, redelijk ruim en met voldoende opbergruimte. (We waren met 4 pers). De douche was warm. Zowel badkamer, woonkamer als slaapkamer met elektrische verwarming te verwarmen (warm genoeg!) Koken wat lastiger op 2 elektrische kookplaten. Goede restaurants echter om de hoek. Supermarkt in het complex (met redelijk ruim aanbod) als ook een patisserie voor verse broodjes in de ochtend. Voor pistezicht betaald men een toeslag, maar is het waard wat ons betreft! We hadden ook gevraagd om een appartement waar rond lunchtijd het zonnetje op het balkon was, en dit keurig gekregen. Verder konden wij gelijk 's ochtends om 09.30 uur inchecken en mochten we om 17.00 uur uitchecken. Zonder extra kosten, waar we erg content mee waren. (We waren laat in het seizoen, begin april, dus waarschijnlijk voldoende appartementen vrij). De skiberging was erg klein, konden geen 4 paar ski's in, laat staan een snowboard, maar bij navraag bij de receptie kregen we zonder probleem een extra skiberging erbij. Entree buitenzwembad tegenover het complex is bij de prijs inbegrepen. (Kleine sauna en whirlpool kost 5 euro extra). Daarnaast is er in het complex nog extra een Spa met sauna, jacuzzi, massage mogelijkheden. (tegen normale tarieven). Meerdere skiverhuur mogelijkheden in het grote appartementencomplex op de begane grond, vanuit receptie krijg je 20% korting voucher. Skipassen te verkrijgen direct onder aan de gondelbaan naar de Bellecote gletsjer. Mogelijkheid voor keuze skigebied La Plagne of tevens Les Arcs erbij. Waardoor enorm uitgestrekt skigebied.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    4,6
    Ligging ten opzichte van pistes.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Comfort. Met 5 volwassenen moet je heel de woonkamer verbouwen om te slapen.

    Ligging ten opzichte van pistes.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    7,9
    de ligging aan de skipiste
    • Vakantiereis
    • Groep

    de keuken in het appartement, de badkamer, de slechte geluidsisolatie

    de ligging aan de skipiste

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    7,9
    Locatie nabij skigebied, uitzicht op skigebied,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wachttijd en afhandeling bij receptie.

    Locatie nabij skigebied, uitzicht op skigebied, voorzieningen in basement.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,9
    De grootte van de opbergkast is ontoereikend voor een skiënd...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De grootte van de opbergkast is ontoereikend voor een skiënd gezin van 5!

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    6,3
    douche en wc verouderd
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    douche en wc verouderd

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    10
    uitzicht op pistes
    • Vakantiereis
    • Groep

    uitzicht op pistes kosten 50 euro extra

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    5,6
    De sneeuw de pistes en het weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    klein en weinig comfortabel appartement.

    De sneeuw de pistes en het weer

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: