Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Séjours & Affaires Aix-en-Provence Mirabeau 2-sterren

615 Avenue Wolfgang Amadeus Mozart, 13100 Aix-en-Provence, Frankrijk

#26 van de 82 vakantiewoningen in Aix-en-Provence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 741 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    5,4
    Goede locatie maar toch wat te verbeteren zaken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt was ontzettend flauw en dit in een zeer ongezellige ruimte. Op zondag en feestdag (en wij waren er op pinksterenmaandag) wordt er geen ontbijt geserveerd, ook al betaal je dat mee in de prijs. Vers fruit, vers fruitsap en een gevarieerd aanbod ontbraken, ook geen vriendelijke service. Ook de balie is niet altijd open of is onverwachts vroeger dicht. Ik besef wel dat de prijzen laag zijn maar dit neemt niet weg dat er nog verbeteringen mogelijk zijn. Zo wordt de kamer éénmaal per week opgeruimd: dit houdt in dat je het moet doen met twee handdoeken voor een hele week.

    De locatie. De kamer viel mee (alleen een zeer kleine doucheruimte waarin amper te bewegen valt).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Badkamer erg klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    In het Nederlands (per email) vroeg tijdig aangeven als men afwijkt van de openingstijden. LET OP: Je kan alleen binnen komen met codes!!! Wij maakte mee dat de receptie dicht was.

    Badkamer erg klein

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    Altijd een prima logies voor enkele wagen in Aix
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou geweldig zijn moesten we onze koffers langer kunnen laten bewaren. Nu moesten we alles ontruimen om 14.30 u en er zijn geen lockers aan het nabije busstation.

    Prima locatie en prijs qualiteit

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    Basic appartement, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement lag boven de toegangsdeur, deze hoor je continue open en dicht gaan.

    Op vijf minuten lopen van centrum, bus en treinstation. Supermarkt(en) in omgeving. Goed werkende airco. Basic appartement, keukentje niet gebruikt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,8
    Een tweedaagse vakantie in een fantastische stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is compleet, maar echt wel heel klein

    De kamer/studio heeft alles wat nodig is. Maar vooral de ligging is een groot voordeel. Buiten komen en na 100 meter ben je volop in de stad. De wagen heb je niet nodig en die parkeer je gewoon in de ondergrondse parking. Niettegenstaande je midden in de stad logeert, is het er heel stil en rustig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    7,5
    Zeer Centrale ligging vlakbij gare routiere en cours...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer, geen haardroger aanwezig of vuilbakje.

    Zeer Centrale ligging vlakbij gare routiere en cours mirabeau. ruime kamer, goed bed, uitgeruste keuken.faciliteiten. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    6,7
    uitstekende ligging basic kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste nacht dacht ik dat ik in een studenten flat verbleef, herrie tot diep Inde vroege ochtend, op kamers en gangen. Ben zelf ook jong dus kan wat hebben. Maar het ging door tot 06.00 in de ochtend. Badkamer zo klein dat je je eigen er amper kunt wassen. En dan hebben mijn vriend en ik toch een een normaal postuur, voor ons was het al een hele opgaven. Ook jammer dat ze tussendoor niet een keer de kamer poetsen en het bed opmaken. Dat geef altijd wel het hotelgevoel vind ik.

    Goed bed, nette (wel donkere) kamer. Ligging is ideaal, niet gedacht dat Aix en Provence zo levendig nog zou zijn in oktober, heel gezellig stadje met veel terassjes!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    8,3
    ideale uitval basis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    de kleine badkamer.

    De ligging van het hotel om op verkenning te gaan in de stad en ideaal om uitstappen te doen met het openbaar vervoer naar diverse bestemmingen zoals Marseille, Istres,Salon, Arles.Trein of bus station heel dicht.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    adres vermelding

    kort bij centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    8,3
    De kamers waren in orde en de ondergrondse parking erbij was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    De kamers waren in orde en de ondergrondse parking erbij was een pluspunt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Erg goede locatie, aardige hosts, schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding erg goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,1
    Zeer goed hotel in een mooi en zeer gezellig stadje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donker brood bij het ontbijt was beter geweest.

    Zeer goeie ligging. Dicht bij centrum ben toch rustig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,5
    Prettig verblijf en dicht bij het stadscentrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Airconditioning niet instelbaar, erg warm op de kamer.

    Op de airconditioning na was alles naar wens!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    5,8
    Prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onaardige receptioniste, matige service

    Prijs-kwaliteit

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    5,8
    prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer rook niet fris

    Ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    8,3
    ruime kamer op een boogscheut van het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende en rustige ligging!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    7,1
    locatie en rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt viel tegen, geen fruit. en kamers te klein , openingsuren en dienstverlening kunnen beter na opgegeven uren

    locatie en rust

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    6,3
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onbijt was quasi onbestaand

    De ligging

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: